Мастурбирането като изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121385)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мастурбирането като изневяра
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 4072 пъти
Мислех да пиша в една подобна съседна тема, но реших, че е по-добре да отворя нова, по-конкретна.
На пръв поглед е направо несериозно да се поставя такъв въпрос, но като се замисли човек... Сигурен съм, че доста дами ще заявят, че биха се възмутили ако хванат половинката си да го прави. Плюс това надали някой го прави с мисълта за собствената си... т. е. поне мислено го прави с друга. Дали е приятелка на неговата, комшийка или порно звезда... дали има значение.
Дали дамите са склонни да го преглътнат при специфични условия? Да речем:
1. Не са "му давали" поради някакви причини (здравословни... ) продължително време.
2. "Дават му", но разбират, че той има нужда от значително повече.
3. Защо това да ги бърка, след като получават необходимото им внимание, а на практика няма реална съперница.
...
В крайна сметка алтернативите са две - или се въздържа (твърде нездравословно в пряк и в преносен смисъл), или си намира "нещо навън".
Не визирам случаите, когато дамата не получава нужното й, а той се самообслужва. Всъщност коментарите могат да са и от двете страни. В смисъл - и от мъже хванали своите дами...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8edc4259a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Въобще не ме бърка. За мен това не е ни най-малко изневяра. Както и фантазиите са си просто фантазии. Разнообразяване и нищо повече.
По-обидно би ми било да заглежда други жени пред мен (което за мен е проява на неуважение).
Ж30

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f5879f2850
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Аз съм жена на 23г. и за мен мастурбацията е напълно нормална, дори и във връзка. Приятелят ми го прави и аз го правя. Пътуваме често университети, работа и това си е човещинка -разпускане. Ние за разлика явно от повечето двойки си ги споделяме тези неща и не са проблем, като се съберем и двамата правим секс заедно, а като не сме всеки сам със себе си и фантазиите си. Не го смятам за изневяра.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 96f5c2d3b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Защо да е? Разбирания всякакви но в модерно общество не виждам как би могло да се приеме за.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 10768ceba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Пфф, каква изневяра бе човек... много странна гледна точка. Аз съм жена и мастурбирам, мъжът ми също. Преди много пътувахме по работа и вечер се чувахме, за да свършим заедно. Нищо лошо, срамно или нередно не намирам. А, ако случайно хвана мъжа ми да се забавлява сам, мисля че много би ми харесало и бих си предложила помощта. От друга страна на мен секс не ми липсва, мастурбирам, защото ми харесва и усещането е различно и няма да ми е приятно ме "хванат".

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: d57aca0196
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За каква изневяра става въпрос??? Мастурбирането си е естествен процес, на самозадоволяване на собствените нужди. Всеки го прави /мъже и жени/ в една или друга степен, освен ако не е някой асексуален. Моето разбиране за изневяра, е по скоро да предадеш доверието на любимия си човек с друг физически /сексуално/ и емоционално. А фантазии има всеки, но голяма част от тях си остават само такива!

>>М. 32г. <<

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f7b0a26d3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И аз мисля като №3. При мен ситуацията е различна. Когато не ми се занимава със секс или орална, а годеникът ми вече не издържа, го изпращам да се обслужи сам в другата стая с някое филмче, а той ми казва: "С теб ми е по-хубаво, получавам повече удоволствие".
Той ми е първия и се старае винаги аз да съм задоволена по всякакъв начин, но ми е странно, че докато другите мъже едва ли не се крият от жените си докато мастурбират, моя не ще да се отлепи от мен :D и дори ми предлага да остана докато се обслужва. Някой мъж би ли ми обяснил защо се получава така?
Аз си държа на личното пространство, а годеникът ми, сякаш не иска да има такова. На мен също ми е по-хубаво като съм с него, но по някога наистина искам да разпусна сама за 10-на минути и не ми се занимава да го карам да правим каквото и да е. Нямам против да гледаме порно заедно, нито по отделно, следователно мастурбацията е нещо нормално и не бих го описала като изневяра.

Ж, 26

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: d296f8224b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Благодаря ви за включванията. До тук всички го възприемате като нещо нормално. Както всъщност и аз самият. Сигурен съм, че има и такива, които биха го заклеймили или поне вътрешно се възмущават. Интересно се намеси и порното. Обикновено се отрича мястото му при една двойка. Може би да споменем и "играчките"? За вибратора общо взето е ясно. Как ви звучи обаче една изкуствена вагина? Да знаете просто, че той си я има (и да нямате възражения) или даже да участвате с нея? Първото го имаме у дома и се вкарва в игра, когато сме заедно. Сама не го ползва никога. За второто - не бих посмял изобщо да отворя дума :)) Та
ми е интересно дали ще прочета някои по-смели мнения.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8bf59001a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До №8 - " и дори ми предлага да остана докато се обслужва. Някой мъж би ли ми обяснил защо се получава така? " Обяснението е много просто, надява се да се сетиш сама, че по му е кеф ако жена го облекчи! Друго ще е за жената, ако език я разтовари(освен ако не е нещо по твърдо), така и мъжът ще се чувства по комфортно, да се отпусне, а жената да го разтовари, методи много. А щом не искате да правите това, по добре се разделете, това не е връзка!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f7b0a26d3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Пак съм аз - №8. По въпроса с играчките, съм "за".
Имам подарък вибратор от няколко години, но не го ползвам често. Чувството да усещаш пръстите или члена на партньора си е много по- хубаво от това с играчките : ) Респективно и за вагината съм "за", дори бях предложила на годеникът ми да му взема, но той отново каза, че предпочита да е в мен, от колкото в някакъв силикон.
Сега се сетих, авторе - ако искаш да пробваш с половинката нещо ново и на нея да ѝ е готино, ти препоръчвам оргазмения гел на Дюрекс ;) Слагаш една малка капка на клитора на половинката и действаш с пръсти върху него. За 2-3 минути макс ще е свършила. Лично на мен ми действа всеки път. Лошото е че сякаш забелязвам привикване и без него е нужно повече време да бъда докарана до финал. Малко е като количество (10ml) и е около 20лв. но си заслужава парите.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ca462dee8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Чекията не е изневяра, а средство за получаване на сексуално удоволствие. Аз мастурбирам от време на време, жена ми също. а когато е в мензис, обикновено ми прави чекия и ме изпразва. Много е възбуждащо да ме пипа по тестисите и ануса, особено в момента на изпразването. Същото го прави и когато се ебем.

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b2bef19fb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Значи да имаш жена и да лъскаш бастуна е мега лузърско. Няма нормалне мъж, който да му харесва да се самозадоволява. Чикията е просто отслабване на напрежението. Знам, че много мъже лъскат, когато жените им са в цикъл. Ама това супер загубеняшко.

Пичове, за какво са ви тия жени, ако не ви задоволяват? Значи, жена, коят отказва да ме задоволява орално щото била в цикъл е егоистка. Имах такова гадже едно време. Споходеше ли я месечния период, забравяше за мен. Обърнах и внимание, че така не може. Тя не се трогна, каза, че като е в цикъл нямала желание за нищо, дори за свирка. Ок, казах си, намерих си друга, която не ми въртеше такива номера.

Мъж на чикии с жена е като куче, което живее в месарница и го хранят със зеленчуци.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 61abad9689
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   <14> Като се ожениш и си направите поне едно дете ела пак да го напишеш това ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b35588f209
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   15, точно така. И аз като бях на 18, си виках "ееех, само да се оженя един ден и край с чекиите, ше си еба жената по цял ден". Уви реалността не винаги е такава, каквато си я представяме.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b2bef19fb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Хахаха. Момчета, по-кротко, женен съм. При това съм женен двукратно. Първият ми брак приключи преди 5 години, имам и дете от първата си жена. Чикии докато съм бил женен, не съм правил. Разведохме се, не заради секс разбира се. Дори сексът с нея беше страхотен. Сега съм женен за втората си съпруга, живея с нея вече няколко години, почти всяка вечер я чукам, като не приемам оправдания от сорта: "уморена съм", "спи ми се", "боли ме главата". Няма такъв филм като чикии при здрава и жива жена. Просто зле сте си постлали. Ако жена ми не искам да ме задоволява, имам ддруги опции. Мога да си намеря любовница, или просто да се разведа. Ако вие си просите секс от жените, сами сте си виновни. Тия неща се казват преди брака. Няма такова оправдание като деца и т.н. Вечер легнем ли си, го поема или лапа и тва е. Ако не ще, прав и път. Хората се женят и за да правят секс, а не да лъскат бастуна.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4449184d0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Подкрепям 14!
Аз съм женен и имам дете на 1г и с жена ми имаме редовни контакти без ръчен труд...

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: edec4b6abb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   По принцип лъскането е лузърско, но да имаш жена и да лъскаш вече е за крайни загубеняци, ще прощавате ако съм обидил някого.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 2c79ae95f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Самобслужването при семейните е право на индивидуален избор. Ще спомена, че човек в живота се променя - заболявания, затлъстявания, всякакви компрометирания ... Най-малкото не бъдете абсолютно сигурни, че цял живот ще ви се иска от партньора ви. А раздяла или развод не са най-добри решения доста често!
Основният въпрос тук е другият как (не)приема това.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 59fa51800e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   <17> Сега очаквам двете ти жени ... или айде поне едната да се включи в дискусията и да потвърди, че я лашкаш всяка вечер ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 601925f2f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   17-ти - и си прав и не си. Твоето дете расте без баща си (или с втори). Браво, много мъжка постъпка. И това само щото нещо си там.

По темата - каквото и да е, ако ще да са и пет голи цицести и перверзни до мен, не виждам проблем с мастурбирането. Даже е част от играта.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b2bef19fb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   17 съм. Не съм се развел с първата си жена, заради секс или липса на секс. Изобщо сексуални проблеми с нея не сме имали. Причините бяха други (не, не съм изневерявал), но в момента това няма значение. Детето ми не расте без баща, грижа се за него. Постоянно го взимам и спи при мен. Тя живее близо до мен, плащам и и редовно издръжката (и не само), имаме комуникация за всичко, разбираме се. Макар да се разведохме, решихме, че трявба да запазим нормални човешки отношения заради детето. Ходим заедно на родителски срещи, правим заедно рождените му дни, чуваме се редовно, обсъждаме много неща с нея. Всъщност, с нея не говорим за нищо друго, освен за детето и това е зрялото и отговорно поведение. Не разбирам родителите, които превръщат разводите си във войни и настройват децата си срещу майката/бащата. Иначе с детето си се чувам почти всеки ден. Уикендите по-често е при мен. Не му липсва бащина грижа и внимание. Втората ми съпруга няма свои деца, но приема нещата добре.

Но коментарът ми беше за друго. Бил съм с доста жени, но съм живял само с 3. Преди сегашната ми съпруга живях няколко месеца с друга жена, с която също не съм имал сексуални проблеми. Иначе, гаджетата ми в миналото повечето са правели всичко, което искам в леглото и не са ми отказвали просто ей така. Да, случва се е някой път приятелката ти да е болна, да е прекалено уморена и т. н., но това не значи, че ще си правя чикии. Нямам идея какво ви харесва в чикиите. Всеки мъж знае, че от чикия няма удоволствие. Но ако приемем, че самотните мъже нямат с кой да правят секс, ок. Ама да имаш жена и да лъскаш, значи сам си се докарал до това дередже. С първата ми жена имаше един дълъг период от 3-4 месеца, когато тя имаше сериозни здравословни проблеми и не сме правили секс, нито ми е било до това от постоянни притеснения. Изобщо не знам как човек, който има жена ще му е гот да си прави чикия. Пък дори да няма жена, да кара на чикии, при толкова много свободни и разгонени жени, също ми се струва тъпо. Всички сме правили чикии като младежи. Никоя чикия не може да се сравни с удоволствието да си го сложиш в женската вагина. Искам само да ви кажа, че не съм изрод, който не прави компромиси със сексуалния си нагон. Когато моята жена е болна или прекалено уморена, не настоявам, защото тогава и секса не е нищо особено. Но на мен женските номерца с постоянното главоболие и умората не ми минават. Освен това, ако една жена системно избягва или отказва секс на мъжа си, значи нещата между тях не вървят никак добре, поне в нейната глава, или дори си го слага с някой друг. За това и е важно всеки мъж редовно да люби жена си, но не да отбива номера, а да бъде истински любовник със старание, обноски, внимание, жестове, романтика. Повечето мъже са пънове и не се грижат изобщо за емоционалните нужди на жените. От там и жените им изстиват и започват да отказват секс. Някои мъже пък са толкова мързеливи, че не поглеждат жените си. После някои жени изневеряват. Днес повечето жени са доста нещастни в браковете и връзките си, а мъжете им дори не ги ебат като хората. Сори пичове, ама тва, че сте се докарали до чикии в брака си се дължи на вас. Ак опък ви харесва е друг въпрос, но лъжете себе си, че самозадоволяването може да се сравни с истинския здрав секс.

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 923fc4eee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Здравей! Съвсем скоро пуснах в този сайт тема 'Незадоволена, а той си търси конкретни порно актриси'. Споделям това, за да не се обяснявам толкова.
И при това положение, той всъщност ме иска - нарича ме 'жена мечта', 'любима'.
Казва, че иска разнообразие, но на практика не виждам действия, че ги иска. Аз се опитвам да направя но, той не ми отдава възможност...една вечер се облякох така, че просто не знам кой би ми отказал. И понеже го познавам добре, видях, че секс няма да има.. И се преоблякох и си легнах, просто беше ясно, че не иска - спи му се, не му е до това. Често подхождам по различни начини, понякога с орална, въпреки че той не го прави за мен, колкото и да казвам, че искам. И не, защото не се справям - щеше ли да ми казва, че съм много добра, че съм мръсница и т. н. /чувала съм го от всички мои предни сексуално партньори/?
Всичките ми предни сексуални партньори до един ме търсят и то от години, разбира се - дала съм им да разберат, че съм далеч от изневери. Просто искам в сегашната ми, сериозна, 3 - годишна връзка всичко да се подреди. И заедно живеем от самото начало.
Той не ми отказва, защото вече се е изпразнил попринцип. А си е такъв - хем иска нещо, но не дава нищо, дори съгласието си не дава да го направим интересно. А на мен ми се прави всеки ден... Как е възможно това?.. Не се чувствам задоволена много често, защото 2 пъти в седмицата ми е малко, и защото егоизмът му ми е в повече. Опитах всякакви варианти - разговори помежду нас, разговор с психолог - отказва го. Вчера каза - наистина съм голям егоист, ще го променя - всеки път е само на думи. Най - много да се постарае 1 път, казвам му, че е било супер и после пак... Същото.
А при това положение много ме изнервя и главно наранява, че видях че си е търсил конкретни жени. Рядко съм го хващала, но всеки път ме наранява. Да си пусне видео по - добре, отколкото да си фантазира с конкретни.. Изневяра е!
При положение, че съм такава жена, а той се държи така... Му казах, че повече не искам да прощавам всичко това. Чувствам се ограничена, а всъщност и двамата искаме да сме заедно, въпреки всичко. Ще се раздам да прочетеш темата ми и коментарите - и там съм изяснила неща, защото наистина ми е голяма дилема. И сърдечно ще ти благодаря да кажеш какво мислиш..?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 0b1b734869
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Е аз пуснах тази тема точно за да не разводняваме твоята. Тук ацентирам на възприемането по принцип и изключвам "злоупотребата" (разбирай случаи като твоя - не изпълнява задълженията си, а се самооправя). Питаш ме лично - ще ти кажа личното си мнение и опит.
"Той не ми отказва, защото вече се е изпразнил попринцип. А си е такъв... "
Ами не съм сигурен. За мен лично (и не само) след "този момент" нищо не ме интересува. В смисъл - изпарява ми се всякакво желание и мисли по "темата". Това е непреодолимо! Не е до его! Някога в миналото, когато либидото ми явно е било на друго ниво, не беше така... Понеже не съм егоист, правя максималното каквото мога преди това. Обичам да правя кунилингус, но с него я довършвам... После - колкото-толкова. Правя го основно за себе си. Малко нежност за финал, но само толкова. До там съм.
За представянето на друга... Това просто не го мисли! Тъп(о) е ако той сам ти го казва.
Гледам порно по някога, самообслужвам се (честичко), но в никакъв случай не е "за сметка на моята". По-скоро е, защото тя все няма желание. Но никога до сега не ме е хващала. Правя максималното да не оставям следи. Почти съм сигурен, че няма да й хареса. Затова и пуснах темата. Почти съм сигурен, че много жени биха се възмутили от факта, че мъжете им онанират, въпреки, че (като че ли често умишлено) ги държат на сухо. Възможно е и да си го втълпявам?

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 923fc4eee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Извинявам се, тъй като ми беше ясно, че темата не беше за случаи като моя и въпреки това писах. Първо, благодаря ти. Отговарям ти, понеже завърши с въпрос и сякаш очакваш отговор.. иначе нямаше да спамя.
Възможно е да си прав, че ходи да се изпразва в банята понякога.. А съм млада жена, която е много харесвана, много сексуална и т. н. и такова отношение не бях получава. За 3 год. съм му била омръзнала, защото от самото начало сме били заживели заедно - така твърди /всички действия относно обвързването и връзката бяха негови/.
За фантазиите с друга казваш, че е ясно, че е така..
Дали си го втълпяваш, според мен зависи от жената. Има такива, които държат без секс мъжете си умишлено като средство за наказание, но по други пречи и не мога да си представя поне аз. Никога не бих дала такова наказание, защото по - скоро ще бъде наказание за мен :).

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: a470bfbb6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Защо усложнявате нещата? Самозадоволяването е просто друг вид сексуална практика. Моят съпруг го прави понякога и после се шегуваме как е "обезчестил банята", гледа порно всяка сутрин с кафето и предполагам, че също от време на време мастурбира, защото ставам доста по-късно и човекът не иска да ме буди. Аз също мастурбирам поне през ден. Това не ни пречи да имаме страхотен сексуален живот заедно. Като казвам страхотен, имам предвид наистина страхотен! Случва се, ако по някаква причина дълго не получавам оргазъм по време на акта, да се довърша сама, докато той ме гледа. И той самият понякога предпочита този вариант за себе си, защото му харесва да свършва върху мен. Ами щом и на двамата ни доставя удоволствие нещо, значи е съвсем в реда на нещата. За какви изневери, за какви пет лева става дума тук?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 69add0a7e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   За 5лева - не, ама за различно възприемане... В този ред на мисли някои си практикуват анално, страпон, тройки, суинг и т. н. Като това разбира се е нормално за тях, след като и двамата си го харесват. Тук в случая става дума, когато единият няма нагласата да възприема сексуалното разтоварване на другия да става без негово участие, с "друга сексуална практика"...
В кръга на майтапа, дамата по-горе каза, че "недаването" според ней е с цел наказване. Така той като "си свърши работа" го избягва... ;)

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 29cf822b82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Снощи и аз се усамотих докато жена ми беше. Донякъде бях провокиран от темата (повод за самоанализ), донякъде от натрупаното напрежение след около седмица въздържание. Дали е било изневяра? Хммм. Първо трябва да кажа, че не разбирам мъже, които имат постоянен партньор и се занимават с ръкоделие редовно. И на мене често ми се приисква да го направя, но от собствен опит знам, че след това се чувствам физически и психически изтощен, а удовлетворението е непълно и ми се иска да повторя, след което отново ще остане неудовлетворение и още по-силна изтощеност. Просто мозъкът работи, но една част от тялото се стимулира по-силно за сметка на другите, което си води до някакъв енергиен дисбаланс. Съвсем друго си е с партньорка, дори и тя да ме обслужва на ръка, но да усещам допира и аромата на кожата й. Затова свеждам такива самотни занимания максимум до 1-2 пъти годишно.
Дали мислено изневерявам с друга? През пубертета съм си представял конкретни жени, но сега сме толкова преситени от голотии, че едва ли чисто анатомична представа може да ме възбуди. По-скоро реагирам на фантазии за конкретни ситуации, както бе казал и някой друг. Обикновето тези ситуации са или леко извратени, или на границата на табуто или даже такива, които в реалния живот не бих искал да ми се случат. Напр. снощи си представих жена ми как скимти от удоволствие, докато я чука страстно друг мъж, с когото се среща тайно от мене.
Не мислете, че не се впечатлявам от други жени. Напротив. Ценител съм и даже си имам понякога по-силни емоционални впечатления увлечения и тогава по-скоро може да се каже, че изневерявам, но тук става дума за жени, които са ми направили по-комплексно впечатление от само една гола физика.
На да тръгна да хабя материал заради типична първична секс кукла - никога.
А, сега се сетих! Предният пък, когато го направих сам пред няколко месеца, жена ми пак беше заспала уморена и тогава набарах една флашка с еротични снимки, които съм и правил през последните 10-15 години. Аууу, красота и сексапил! Не можах да се въздържа. Ха, сега да кажат дамите дали е било изневяра да се възбуждам от нея, но като 10 години по-мласа :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker