Как ме свалят в Тиндър - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как ме свалят в Тиндър
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 13750 пъти
Здравейте.

Какви реплики и тактики използвате, когато се опитвате да се уредите със секс с момче или момиче, за една вечер, чрез Тиндър?

Аз самия не съм бил в подобни взаимоотношения, а винаги в продължителни взаимоотношения, но бих пробвал веднъж.

И така, "Как ме свалят в Тиндър?".

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7eed3c019b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Здр мило, много си хубава, ако искаш да початим ?" Не съм много романтичен :D

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 6a0f5f1a7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Тиндър е скапан сайт. Не можеш дори да заговориш момиче ако не си паснете, а пасването става според сайта.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 5b945c2bd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Точно това му е готиното на Тиндер, че не могат всички да ми спамят със съобщения, а трябва взаимно да сме се харесали. Обикновено започват със "Здрасти, как си" или въпрос/коментар за снимките, които съм качила, но ако не ти идва отвътре да измислиш дори съобщение, къде си тръгнал да търсиш бърз секс :D

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 5656f1ac15
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Трябва ли да има свалки по чата? Уреждане си среща и както свърши. Това е Тиндър, за бога!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: e63ac3e8bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Как развивате разговора?

Конкретни реплики ме интересуват.

Началото ми е лесно и винаги мога да съм оригинален, но проблема идва после. Не знам как да развия разговора, дали директно да каня, да създам някаква наша закачка, или...

Общо взето, започвам добре, но после продължавам със споделянето на лични неща и такива от ежедневието и всичко пропада. Просто нямам опит. :)

Автора.

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 0d471ed080
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Тези работи не се мислят много много, особено предварително. Винаги ми е било странно как мъжете умуват преди да "пуснат" съобщението. Направо чак неестествено. Как може да питате такива неща? Това е все едно да се чудиш какво да кажеш на момиче, което ти е приятелка и току що сте се видяли: "Здрасти или Здравей или Добър ден".
Много зависи от снимката и ситуацията. Ако момичето ти харесва, има хубави очи, усмивка, снимала се е по-нестандартно на красив фон или някъде в чужбина или с приятели, по бански, на планина... Винаги може да кажеш нещо по въпроса. Зависи от човека отсреща дали ще те хареса и следователно дали ще отговори на твоя коментар: "И аз съм се снимал в този парк" или "Много големи и красиви очи имаш :)"
Но коментари от сорта на "Здр асл мн ме кефиш" направо къртят. Никога не бих отговорила на такова чудо.
Преди излизах в голяма компания с много програмисти само мъже. Красиви, умни и интелигентни хора, ей като отворят темата за Тиндър и как да "свалят" някоя мацка, няма такова изпростяване. Драмата е, че никога нямали съвпадение, или ако по чудо имат такова, как да завържат смислен и продължителен разговор, веднага ли да пишат, да не пишат ли...
Тия неща не се мислят много. Колкото повече умуваш, толкова повече клониш да пуснеш онова "Здр асл" дето никоя, НИКОЯ жена не обича ;)
Успех от мен!
Мира 28г.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ce86553afb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Не споделяй нищо лично, освен ако не ти качва рейтинга. Например НЕ споделяй ако в 11-ти клас са те пребивали задето си свалял съученичка (правил съм го), но ако си ходил миналия месец в Рим и си видял папата да минава с папомобила - сподели го. Също така много закачки, за да има емоции. На повечето жени не им пука какво представляваш като човек, важното е да има емоции.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: bd46409d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

9.   7, защо мъжете умували, преди да кажат нещо. Хем искате да е умно, хем да не умуват, хем да е естествено. Е, то няма угодия. А вие за какво сте в цялата картинка - само да седите като страничен наблюдател и да цъкате с език като някаква важна особа - не, този не е естествен, не, този прекалено умува, този е скучен, онзи е тъп, не стават, третия няма класа, четвъртия няма сексапил и е мухльо. Ако сте Наоми Кембъл, добре, ама повечето нямат класа, а голямо подбиране подбират, само и само да си почешат малко егото и да си пооправят комплексите.

Може би е време и вие да положите поне малко усилия, а? Мъжете може да "умуват", но поне проявяват някакво усилие, инициатива и старание, а не просто да цъкат с език безучастно.

Мъжете поне се опитват по някакъв начин да направят нещо, а много жени (без да обобщавам всички) си мислят, че е достатъчно просто да са се родили с 2 дупки между краката вместо с 1.

Но пък ако някой "неумуващ" ги забремени и ги зареже, после се почва едно реване по форумите, че и те са хора и те любов искат, не заслужават пълен игнор и някой трябва да им даде шанс.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 1e2e47195d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

10.   Не съм мъж, нямам регистрация в такива сайтове, но мисля, че едно средно-дълго писмо като за начало е добре, в което казвате малко за себе си, не като автобиография или реклама, ами името си, какво ви е накарало да пишете точно на нея (да не е визията или скуката, или желанието за секс, защото рано или късно истинските подбуди излизат наяве), още в първото писмо, споделете някои свои интереси, които са истински, но и някак така ги представяте, че да подбудите интереса на момичето да ви пише, задавайки ви въпрос за вас, вашите интереси и междувременно самата тя, ще каже нещо за нея самата. Не започвайте с конкретни въпроси за нея, особено - имаш ли приятел, какво работиш, какво учиш, откъде си... прекалено битови са и, лично за мен, са проява на материализъм. Впоследствие се разбират тези прозаични неща, по-важно е да се докоснете до личноста/характера/душата на човека, отколкото до социалния му образ.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 079589dba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   до 8

Подхода със закачките работил ли е при сериозни и вече обвързани момичета? Предполагам, че работи безупречно при комуникацията с неопитните момичета. Точно тези закачки искам да науча или по-точно да си припомня, защото последно имах приятелка преди 8 години, с която бях заедно 4, тоест, "играта" с това да накарам момиче да ме хареса съм я играл мнооооого отдавна и то с неопитни момичета. Сега съм на почти 30 и имам най-много контакти с 22-30 годишни и ми е трудно със "закачките".

до 10

Може ли конкретни примери за да успея да "докоснете до личноста/характера/душата на човека"?

Искрено благодаря за коментарите, записвам си ги в отделен файл, защото се получава нещо като наръчник.

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: bd46409d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   10, личи си, че нямаш опит с такива сайтове. Въпросното "средно-дълго писмо" въобще никоя жена няма да си губи времето да го чете, ако не изглеждаш добре на снимката. Това е сайт за запознанства все пак и там почти единственото определящо нещо за първото впечатление е снимката ти, която разбира се, не трябва да е от нета или поне да не си личи.

Няма значение колко си богат, умен, какво работиш, какво говориш. Имаш ли визия, ще получиш първи отговор, нямаш ли, и звезди да сваляш все тая.

Гледах нещо като документален филм и там се правеха такива експерименти. Хубав мъж се представя като мухльо без доходи, дори им искаше пари на заем, имаше значително повече събрани телефонни номера от мъж, който се представя като умен, забавен, богат, но няма визия.

В сайтовете не е точно като в реалния живот, макар че в някои отношения си приличат особено в определни ситуации. Най-важното е да си дадеш сметка в каква ситуация си. И по-точно на кои свои качества според ситуацията трябва да разчиташ. Примерно ако си грозен, е безсмислено да търсиш в сайт за запознанства. Ако си скучен, е безсмислено да търсиш в дискотеки. Ако си тъп, е безсмислено да търсиш в библиотека. Ако си дебел, е безсмислено да търсиш във фтинеса на фона на добре сложени атлетични момчета. Просто бъдете наясно на кои свои качества има смисъл да разчитате, в каква обстановка, в каква ситуация и пред какви момичета.

Правилната преценка е поне 50% от успеха. Имам колега рибар, който казва, че избирането на правилното място за риболов, е 50% от успеха. Ако си избереш грешно място без риба, колкото и да си добър, нищо няма да хванеш, а ако избереш място с много риба, дори и посредствен рибар да си, все ще хванеш 1-2 рибки. Аналогично е и при свалките. Не избереш ли правилното "място", си обречен на провал.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 1e2e47195d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Към 12 от 10
Аз бих го прочела, ако е умно написано, без битовизмите, за които споменах и без заучени фрази, и комплименти за външния ми вид. Комплиментите трябва да идват на етап - реално запознанство, защото са някак неискрени, поне аз така ги усещам, ако са направени в чата (имам опит с фейсбук), веднага си мисля - 'този гледа само външния вид, повърхностен е, така говори на всяка, търси секс'.
С такива мъже - прекратявам общуването, независимо как изглеждат, а и относно външния вид - първо, гледам излъчването, а не физическите черти, първо виждам, било то и на снимка - погледа и дали излъчването е умно, коварно на женкар, мило като на мъж без самочувствие или е наперено. Всеки си има предпочитания, аз не се занимавам с надувковци и женкари, а им личи, че са такива, на всеки му личи ако има преобладаваща черта на характера.
Затова казах за средно-дълго писмо, в което показвате възпитание като се представяте, но подчертавам - без да изтъквате доходите си, работата си, височината и килограмите си... много е битово и не сте стока, за да показвате материалното от себе си, което така или иначе, ще бъде видяно ако представите себе си като личности, първо.
Завързвате разговор с личността си, за да може да задържите и развиете този разговор, защото ако разчитате на визията, ами, тя е видима и дотам, ако разчитате на самохвалството и изтъкването - не може да продължава вечно, ще се изчерпате, докато личността ви, тя е необятна. Дори да живеете с някого, ако този човек се развива, то всеки ден ще ви изненадва с нещо ново и няма да се чудите какво да си кажете.
Общувайте сякаш сте приятели с жените, някой ще каже - абсурд, ще си останем само приятели, но не е така, ако тя е като вас, имате много по-голям шанс да имате истинска връзка, отколкото ако сте различни и се пазите, за да не покажете истинското си аз, защото може да не й хареса. А, за да разберете дали момичето е като вас, трябва да я въвлечете в своите интереси и размисли за живота, няма как иначе да разберете какво е това момиче, дали имате общо, дали е просто красива и глуповата или е някоя, с която ще може да общувате.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ca734b4188
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   До номер 12: Интересни разсъждения, които на първо четене звучат правдоподобно и убедително. Обаче мога да ги оборя съвсем лесно. Такива стереотипи в много ситуации са невалидни и не гарантират и най-минимален успех.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: bd46409d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   13, имай предвид, че ако си жена в такъв сайт, ще ти пишат буквално по няколко писма на минута. Лично съмправил експерименти с фалшив женски профил и мога да ти кажа, че буквално на 10-тата минута си вече зарината от писма. Ще има кратки, дълги, тъпи, умни, вулгарни и всякакви. Ако междувременно започнеш и да си пишеш с един-двама, просто ще стане невъзможно чисто физически да отговориш. Отделно след 30-тото "средно дълго" писмо, просто вече ще ти е безразлично. Въпрос на време е да започнеш да ги отбираш само по външност и излъчване, защото просто ще ти стане невъзможно да отделяш повече от няколко секунди на човек да прецениш дали да му отговориш.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: bd46409d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   14, не знам дали можеш да ги обориш, но действителността в тези сайтове (не говоря за реалния живот) е точно такава, каквато съм я описал. Или поне в 90% от случаите. Аз не изказвам мнение, а наблюдения от реален и достатъчно голям опит в такива сайтове, както успешен, така и неуспешен.

Моето и твоето мнение са без значение, реалността винаги има последната дума.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 0d471ed080
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Струва ми се много глупаво да се създава "техника" за сваляне на жени. В крайна сметка ще я свалиш с две-три изречения казани ти от сваляч и после като се стигне до среща и извадиш тъпите въпроси какво ще правиш?
Хората са го казали - за всеки влак си има пътници. Имаш матчове в тиндър - пиши си с тези, дето ти пишат обратно. Каквото и да пишеш, както и да го завъртиш - стигне ли се до среща, помощ от приятел там няма да имаш. Пак трябва да покажеш себе си и да разчиташ на себе си. И другото което е - не е само Тиндър (визирам всички сайтове - Елмази, Папази и тн.) Има много други възможности, където можеш да срещнеш правилния човек, който не разчита да му сваляш звезди със свалки, а просто те харесва заради себе си. Например - не е само фитнеса (на фитнес ходя от 4 години и никой от онези "пичаги" дето ме сваляха, не можа да ми вземе номера и ФБ-ка, просто защото не са мой тип). Не е само дискотеката, не е само кафенето. Събирай се с хора, които са "ключови". Като казвам ключови имам предвид такива, които са много контактни и винаги около тях се въртят много хора. Навсякъде има по един такъв ключов човек. Те винаги са обградени от различни хора, винаги организират партите, купони, посещават всякакви места и не се срамуват да контактуват. Когато се събираш с такива хора, шансът да намериш човек, който да има сходни черти с твоите е в пъти по-голям отколкото да отидеш на дискотека и да се надяваш да хванеш читавото момиче за сериозна връзка. Давам ти пример със себе си. Една връзка започнах когато се записах на танци - никога не бях попадала в такава супер социална среда. Това стана преди 1 година. Треньорът ми не спираше да прави партита с въпросните танци (салса танци) и да организира фестивали и дори излизания с всички нас (ето ти пример за ключов човек). Винаги сме били по 100 - 150 души на въпросните партита и там започнах много хубава връзка с човек, с който си паснахме заради сходните интереси - танци. Честно ви казвам, предпочитам контакт очи в очи отколкото тези сайтове, където всичко е просто думи и доста често - фалш.
Иначе не съм мъж и точна реплика и фаза за сваляне на жени не мога да ти кажа. Всичко се върти около снимките и това как изглеждаш. Имаш ли визия - ще имаш успех. Нямаш ли, шансът е малък... Имах тиндър за 2 дни и откачих. Имаше много хубави мъже сред хората, които ми пишеха, но хич не беше мойто да им пиша обратно, след като е повече от ясно, че 70% от хората там търсят само секс.
Сега се сещам, че след връзката ми с момчето от танците, излизах с един бивш колега (тоест работата ни беше обща точка) и с едно момче от рок бар, което ме беше намерило по името ми във ФБ и ми беше направило впечатление. Но нямах тръпка към никой от тях, въпреки че и двамата бяха изключително културни и възпитани, на моята възраст около 27г. и добре изглеждащи нормални хора. Сегашната ми връзка ни събра обща приятелка и тръгна от фейсбук.
Това е от мен :) Дано не приемеш коментарът ми като обида или повод за конфликт. Просто изказвам мнение ;)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 1e2e47195d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Към 15 от 10/13

Е, добре де, тогава - защо се регистрирате на такова място, където е очевидно, че никой не уважава личността и се гледа на човека, сякаш като от каталог за стока? Така, вероятността да намерите сходен на вас човек е... никаква или ако се намерите ще е късмет, а в същото време губите време да разглеждате профили и да пишете съобщения. И се поражда едно такова чувство на, както каза ти - безразличие. Не смятате ли, че се огорчавате излишно в тези сайтове и изобщо с тези виртуални запознанства, в които не сте наясно дали човекът насреща не ви лъже, и най-вероятно, изобщо не държи на вас...
Тъжно е някак. Сигурно, тези сайтове са перфектни ако стебез емоционалност и искате секс... с непознат. Не го проумявам.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: bd46409d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   18, ами как да ти кажа. Зависи какво търсиш. Принципно и от такива сайтове има смисъл, но за да извлечеш полза от тях, трябва да си наясно какво търсиш и дали можеш да го намериш там.

Ако в днешни дни търсиш сериозна връзка в такъв сайт, трудно ще намериш. Казвам днешни дни, защото зависи от времената. Първото ми сериозно гадже го намерих точно в такъв сайт. Но това беше преди 16 г. и тогава тези сайтове бяха много по-различни от сега. Интернета като цяло беше различен. Тогава само най-интелигентните хора бяха там, понеже не беше толквоа достъпен за Сульо и Пульо. Сега вече стана масово достъпно и всеки втори комплексар се намърда там, респ. много от свестните и интелигентни хора избягаха. Стана много като количество, но нищо като качество.

Има и нещо друго - за да разбереш, че нещо е безсмислено, трябва да го пробваш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: aa1d1fd713
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Разочарованието след срещи на живо се натрупва, общуването е идиотско, всичко е от типа купувам - продавам. Такива сайтове могат да ти докарат сериозна депресия. Аз вече не се занимавам. По-добре сама, отколкото наранена за пореден път. Ако е писано, ще срещна моя си мъж. Ако ли не - живи и здрави.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 1e2e47195d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Към 19 от 10/13/18

Добре, ще се регистрирам в някой сайт, ако схвана как да направя профила си, защото съм чела от хората тук, че са някакви сложнотии, макар да съм на 28 г. и да съм грамотна при боравенето с компютър, ползвам програми за работа, но ще опитам, в името на експеримента, и ще пиша тук за впечатления.

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7ff54a206c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Няма никакво значение какво казваш, най-важното е как изглеждаш 8)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 07e1b42973
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Ай да ти кажа как си свалих една очарователна, привлекателна и уникална колежка, заобиколена от много охажори, пари, коли, и каквото се сетиш, че все в офиса пристигат цветя, покани предложения и прочие. Но тя си беше катил и режеше всички. Та понеже, жената си е дете, и на 100 да стане, а обядваме в едио и също заведение, пък и си засякохме погледите няколко пъти, и аз се правя на откачен и тя, ама не си отделяме погледите, та преди обяд, отидох в първия магазин, купих едно шоколадово яйце, едни жилирани бонбони, и един течен шоколад нутела, преди обяд ги занесох на барманката и само я помолих да и ги даде като си поръча обяд, еми стана, жената и на 100 да е пак си остава дете и се радва на малките работи повече от колкото на лъскави подаръци ;)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9de62f9692
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   До 23 - да ти имах правописа свалячо :) Какъв ли ти е говора се чудя:)

Тиндър и всичките чат истории са за хора които не могат да общуват реално или за жени/мъже с ниско самочуствие които са там за да им обяснява някой колко ги желае или да се самовалидира какъв сваляч е. Никой с номрален и интересен живот няма да седне да си губи времето със срещи от чатове и интернет. Успех на мислещите друго :)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 1e2e47195d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   От 21
Тиндер не приема мейла ми, фейсбука и тел. номер, съответно, не мога да се регистрирам. Съдба :-D Сигурно е за добро.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b31ae6202e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   Тиндър както се споменава не е оферта за не толкова добре изглеждащи мъже, аз лично го ползвах от време на време като се сетя. Друг е момента че за разлика от жените, ние мъжете не си правим толкова добри снимки и в повечето случаи изглеждаме... магаре си снимало, магаре излезнало, особено ако не сме толкова симпатични съдя по себе си. Със скромния си опит от там не повече от 10-12 матча за 5-6 месеца. За мен нещата трябва да се случат възможно най-бързо, сиреч никакви клиширани въпроси какво работиш, хобита, музика, учиш тези въпроси се възприемат по-добре очи в очи иначе все едно е на интервю за работа. Трябва максимално бързо да изпълниш изброените неща:
1. Да получиш отговор - има случай който просто каквото и да им пишеш не отговарят. Пускаш нещо смешно ако не ти отговори до седмица я махаш.
2. В случай че т. 1 е изпълнена следва да й спечелиш доверието че си приятелски настроен и не си изватеняк- Как става ли? Винаги започвай разговора с хумор и не споменаваш нищо за нея не й помпай егото защото ще си поредния, като бонус се самоиронизираш така тя не се чувства притисната от факта че темата е фокусирана вържу нея така те опознава индиректно. Нека бъдем реалисти никой не иска да говори за себе си пред непознат в самото начало разговора е скучен и ангажиращ.
3. При изпълнена т. 2 да си размените социални мрежи - Просто не губете време в Тиндър минете на платформа която ползвате по-често.
4. Тудно но не е невъзможно директна среща след като си постигнал т. 1, 2, 3:
Неангажираща покана за среща без очаквания: "Ей ще се радвам да се опознаем на живо предлагам ти кафе, разходка, питник върху магаре" Разговора ни върви дай да се видим, поне да се разбере дали няма да се избием по между си" "Замислим обир на банка, да се видим да обсъдим плана, както и медения ни месец в Бора Бора ама тази в Сепарева баня да не си помислиш нещо. "Утре ще ходя да събирам слънчеви лъчи и да броя листата в парка търся си другарче" Бъдете неангажиращи, весели, самоиронизиращи може да водите продължителен разговор без да разкривате каквто и да било за себе си. Ползвайте снимки, галсови съобщения, видео разговори. Така човека ще е по-отпуснат като се видите, защото гласа ще му е познат, изражението, поведението и само ще се наслъждава на момента. Първа среща никакви сексуални намеци ако тя/той не ги започне, приятелско поведение, хумор, и закачки, прегръдка за чао. Втора среща по-дълбоки теми опзнайте се, трета среща започнете темата секс и опит за близост: Гушкане, целувки по бузите, ръцете, челото, устните, бъбреците. Не успеете ли да получите обратна връзка за тези неща или човека му трябва повече време или просто няма интерес, преценете ситуацията. И тук няма да се хареса на някой хора никога не се фокусирайте само върху един човек. Комуникирайте/виждайте се с различни хора, а не да се вкопчите в един защото почвате подсъзнателно да го обсебвате. Тези стъпки за хората който не са достатъчно разкрепостени да си легнат с вас на първа среща, ако попаднете на такъв то е ясно изхода на първата среща. Извадено от учебник по Биология/Психология за 4ти клас. Успех!

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 676ded190f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Номер 15 е казал всичко. Ако си мъж и си правиш криви сметки, просто направи женски профил, виж камарата от всякакви откаченяци, които се правят на маймуни и се подмазват и ще ти мине всякакво желание да се включваш и ти в потока. От цялата работа жените се самозабравят и като цяло започват да се интересуват да получават нова доза колективно внимание, а не да се задълбочават с някого конкретно. Не си губи времето!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 079589dba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   В заключение, на база написаното от 15, следва да се прилага написаното от 27, но не в Tinder, а във Facebook.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9de62f9692
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Пълен смях :) Много приказки и умнотии в чата и онляйн водят до неумение реално да общуваш. Освен това повечето снимки нямат нищо общо с реалността, но щом ви влече губете си времето да впечелите някоя виртуална красавица, която реално дори няма да я забележите на улицата :) Но да живее фотошоп филтрите и загорелите мъже които не могат да общуват освен зад някакви екрани :)

Направете си живота интересен общувайте с хора и нещата ще се наредят. Заговаряте жени наживо - всичко останало е загуба на време. Ако сте достатчно смели и директни - лесно ще намерите интересни хора. За тези които не са смели и не им стиска са измислени чатове снимки тиндъри и компанионки. Като говорим за компанионки повечето онлайн са точно такива. Жертвай си зоната на комфорт и ще бъдеш награден. Играй си на сигурно и после не мрънкай че не получаваш тоава което желаеш :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker