Защо мъжете предлагат пари за секс на познати/непознати жени? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо мъжете предлагат пари за секс на познати/непознати жени?
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 3841 пъти
Много дълго стана заглавието-на туй отгоре не знам къде да дяна тази тема. Да речем, в Други.
Пускала съм преди години обяви за запознанства само за приятелство-и от 10 писали 8 предлагат "подпомагане" срещу секс. Имала съм обяви за работа-същата работа. Звънят до откат с възпитани предложения за "компания". Аз търся работа-НЕ секс. Имала съм приятели мъже-САМО приятели. Един от тях реши обаче, че тактично може да ми предложи "подпомагане" и да съм му гадже. Директно скъсах с този приятел, защото години наред той е бил именно само приятел, дори братът, който не съм имала.
Омъжена съм със стабилен брак и 2 деца. Някой ще пита защо пък аджеба имам нужда от приятели мъже. Най-вероятно е, защото изживях доста самотен живот, с твърде малко приятели, самотно детство, твърде строги родители и какво ли още не. Имам и приятелки, разбира се.
Човек е социален и има нужда от контакти, приятелство, общуване-те не винаги са свързани автоматично със секса. А и интелектът за мен е на първо място където и да било.
Последният ми случай ме накара да пиша. След години работа в една фирма тя фалира... но се оказа.. осигуровки йок. Почнах да си търся работа по сайтовете, не се отчаях, не паднах духом. Но същото. Търся РАБОТА, не секс! А това ми предлагат! Нещо повече-презирам мъжете, които са паднали толкова ниско, че не могат една връзка да създадат и поддържат, а с пари са решили да си я купят! Или вместо да си гледат брака и съпругата, тръгнали да плащат за секс! Да си дават парите за децата и жена си, не на мен, или на която и да е вместо мен.
Съзнавам, че вероятно от 100 жени 90 биха приели подобни "предложения"-ами аз какво да правя, като съм от 10-те? ! Не съдя и 90-те - те са си прави за себе си.
Не уважавам такива мъже и нещо между мен и тях не би могло да се случи по никой начин, дори да бях сама. Защо за бога тогава предлагат пари? Не съзнават ли, че може да попаднат и на друг вид жена, която да НЕ желае приятелство/връзка/работа на цената "секс"-да не е за продан? Или е просто-само нагон и които му вържат? !
Дълго още мога да пиша, но ще спра. Права съм за себе си, но ми се ще да видя как мислят другите. Темата не е фейк-просто ми е адски досадно да получавам предложения от този род и ми става гадно, че един вид съм като парче месо за продан. А не съм. Човек съм. Жена съм. И това веднага значи-секс. Жал ми става дори за такива мъже.. ниски..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 5df11b751d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Радвай се, че се котираш. След време ще ревеш да ти предлагат чукане без пари, даже ти ще искаш да платиш ама няма.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: db499757d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Низки от низък е думата ;)
Да, случвало ми се е и на мен. Но аз съм брутално директна и саркастично с подобни. Хем си ги обиждам на воля, хем уж схващат, че им сипвам яко, но не са сигурни как точно. И в някои случаи ме намразват (кисело грозде) но други пък изведнъж обръщат на респект. Не съм приемала никога работа от подобни макар че, в два случая са ме молили след това защото освен, че съм много добра в работата си, имам и много контакти в Европа.
Поради тази и други причини за българи не бих работила при никакви обстоятелства. Ако се наложи и в джунгли отивам, но работа за българи-НЕ!
Търси в чужди фирми! Ако знаеш езици търси из групи във фейса, в чужди сайтове дистанционно т.н.
Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 0d11e02604
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Аз съм мъж а и съм чел доста такива теми от мъжка гледна точка в които точно такива мъже обсъждат предлагането на пари. Не бих ги нарекъл ниски или нещо подобно. Просто тези мъже в момента имат пари, чука им се и искат нещо ново, вълнуващо и разнообразно без обвързване и понеже пределно са наясно, че главната мотивация на една жена е алчността и предлагат пари. Това естествено не е правилно и не ги оправдавам, но отношенията в обществото са сбъркани като цяло и това нещо също. Не виждам само за какво толкова ги презираш? А жените които приемат "подпомагането" презираш ли ги тогава или те просто са "жертви" на "злия патриархат"? Презираш ли жените които изневеряват или те си имат "причини"? Презираш ли жените които като се запознаят с някой мъж и го питат с какво се занимава и каква кола кара или те са просто "далновидни" и "умни"? Да не се заблуждаваме - всички тези примери са гротеска, но това е положението в което се намираме а онези мъже са просто една част от пейзажа и те третират тези жени като "парче месо", защото самите жени се възприемат като токова, като награда с етикетче с цена за която трябва да платиш по-един или друг начин и понеже на тях не им се занимава с увертюри директно предлагат "подпомагане".

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: df33e88ee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Явно създаваш такива впечатление. На мен никой досега не ми е предлагал пари, а редовно съм имала компания за по една нощ. Или просто си подбирам по-добре партньорите...

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d50abf4c09
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Номер3, авторката говори от позицията на порядъчна жена. Защо така долно и нагло отклоняваш темата ѝ чрез напомняне, че има жени, които ги устройва секс за пари.
ТЪРСЕНЕТО определя предлагането - това го знаят вече и малките деца.
Усеща се много явно, че им симпатизираш на тези мъже, освен това не на всяка жена главната ѝ мотивация е алчността. Всеки човек си е различен.

Според мен всички тези мъже, които трябва да си плащат за да имат възможност да правят секс с жена са просто с ниска социална и емоционална интелигентност, грозновати, смотани и. т. н. куп други негативи.
Един уверен в себе си, готин, позитивен мъж, дори и 1000 лева да изкарва на месец, то без жена до себе си няма да остане - дали ще иска неангажиращ секс, дали връзка, кандидатки ще има такъв мъж.

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: f4ba15238f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За мой късмет в живота не съм попадала на такива, но онлайн-колкото искаш! И то не в сайтове за запознанства. В един момент бях в чужбина и бях доста самотна и просто реших да направя скайпа си публичен, с чел да намеря хора, с които просто да си говорим на български. Сещаш се-носталгия! Е, да ама не! То не бяха вулгарни снимки на половите им органи, то не беше обяснения как само да се прибера в България и ще ме скъсат от е... не... честно казано отвратих се! И моментално пак направих профила си достъпен само за хората, които познавам лично. Не знам защо като видят жена онлайн и всички решават, че си търсиш само секс! Ами, не, не си търсех! Исках просто да поговоря с някого за дома. А иначе в реалния живот явно просто изглеждам прекалено сериозна и за това никой не си е позволявал да ми прави такива предложения. Е, като изключим подсвиркванията на циганите по строежите, ама това дори не го отразявам. Не знам, мила! Просто не разбирам защо 90% от мъжете като видят прилично изглеждаща жена и веднага започват да мислят с другата глава. Отвратително! Особено когато става дума за работното ти място! Защото ако става дума за онлайн, просто можеш да си изтриеш или да си заключиш профила, ама в офиса? ! Как да работиш ако шефът ти те има само за сексуален обект?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b259a6f30d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Аз съм номер 3 - Тук искам да обърна внимание на един много, много важен момент, който иначе ще се пропусне и разкрива причината защо отношенията мъже-жени не вървят. Причината може да я откриете в наглото и високомерно мнение на номер 2 и по-конкретно надутостта и. Тръгне ли тази надутост сред жените всякакви възможности за нормални, хубави отношения се изпарява както е и сега положението. Получила малко мъжко внимание и се е надула като човечето от мишелин, "аз съм такава, аз съм онакава, аз съм специална, аз заслужавам най-доброто, върха на сладоледа". Понеже другите жени се копират една друга и да не останат по-назад и те почват да се държат по-същия начин и всички те си мислят, че с това отношение ще получат най-доброто от живота а се оказва точно обратното - съсипват възможността за едни нормални отношения и после самите те най-много страдат. Тук е корена на всичките проблеми и защо нещата не се получават, всичко тръгва от тук - надутост, надменност, чувство за специалност, алчност и желание само за най-доброто и презрение към останалите.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 1c6484569d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Защото има такива които търсят само секс и не им се занимава с хиляда срещи и излизания докато се стигне до секса.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 60fb297d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пазарна икономика, какво да се прави. Щом има търсене, има предлагане и обратното. Ти пък не приемай, какво те интересува кой какво предлага. Игнорирай и толкова.
Всичко в този живот се плаща, авторке, по един или друг начин.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: de618d1533
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   90/100 от жените биха приели? Е това е да не уважаваш собствения си пол! :)

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ec03918af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката. Иска ми се да отговоря на номер 3. Дали презирам жените които приемат предлагането, които изневеряват, които питат мъжа с какво се занимава. Не ги съдя-това е. Те си правят своя избор и той си има своята цена, материална или не. Дали са бедни, самотни, комплексирани, те си знаят. Не им се меся, не се и питам защо приемат.
Не напразно съм споменала в заглавието познати/непознати жени. Когато мъж познава дадена жена, да речем, харесва я, иска му се, дори да е обвързана, и и предлага не връзка, , забележете-едно от ПЪРВИТЕ неща е "подпомагане" срещу секс? ! Някак бих го разбрала и ще откажа. А като става въпрос за жена от нета, за работа, дори не я е виждал, не я познава-въобще не ми го побира ума как и с кои очи предлага пари. Тук вече смятам, че този тип мъже дебнат по-обикновени и по-бедни жени, защото си мислят вероятно, че като такива жените са направо длъжни да приемат. Защо не предложат на някоя бизнесдама, с фирма и скъпи дрехи?? Че тя ще ги отреже гневно, да не говорим, че не биха и посмели.
И тук ми идва наум и друго, свързано с ума на мъжете. Ако познават жената, на която предлагат "подпомагането", имат ли някакъв психологически усет, че тя никога не би приела? Просто да опитат, за разнообразие, нагон? А ако не я познават-значи всички са под общ знаменател! Е да, ама не! Споменах вече-90 към 10. Аз съм от 10-те.
Номер 6 има доста право според мен, но пък съм имала и такъв случай-богат, интелигентен, със самочувствие ми предлага. Отказах. Обикновен човек съм и нямам какво да правя при подобен род хора.
Случвало ми се е като при номер 7-телефонният разговор за работа започна със... сантиметрите на пениса му. Директно затворих, а той ми изхаби батерията от звънене. Беше преди години.
Другата причина на МЕН лично да предлагат е защото съм открит, прям и разбран човек, без грам надменност. Като се прибави и това, че съм със скромни средства-точно мен ме нацелват с "предложения". Сякаш имат радар на главата!
При мъжете физиологията играе роля в това да търсят неистово секс с всички средства. Ясно ми е, че е така... но нали имат и горна глава, малко усет, ум, психология не са излишни. За да могат да преценяват по-добре КОЯ точно жена би приела и КОЯ не.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: e512ef3701
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   В последното изречение на коментар номер 8 видях описана на 100% последната ми връзка. Изходът беше един единствен - IGNORE.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: a6ffe17da5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Как така търсиш работа по сайтовете а ти предлагат секс? Явно не търсиш работа в подходящия сайт. Сайта за работа е един най известния. И там фирмите си търсят служители. Изпращаш св и ако те удобрят ти се обаждат. Как така ти се обаждат за секс след като са ти прочели св то незнам.
А това, че приятел ти е предложил да те подпомага финансово, явно е преценил, че имаш нужда. И след като мъжете това ти предлагат, явно те преценяват, че би приела.
На мен как не са ми предлагали да ме спонсорират? А не се оплаквам от липса на ухажори. Имам професия, не си търся работа и явно не им минава през акъла, че съм го закъсала за пари.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: eb15f86c3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Защо мъжете мислим за секс ли - ами защото сме мъже. Презираш ни, защото не търсим същото, каквото и ти. Е, съжалявам, но хората не сме еднакви, няма как.
м34

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 3eee06346f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Болна си, потърси помощ.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 52a8ed21d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Отказвай смело и чакай да мине време. В един момент никой няма да дава оукнат грош за секс с тебе. Те тогава ще се родиш ти казвам ;)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 2ce7c753b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Защо предлагаме пари срещу секс ли? Най вероятно защото ни се прави секс а по една или друга причина нямаме щастието и късмета да го получим безплатно, а алтернативата да го караш само на мастурбация не изглежда примамлива. Всеки си има причини, моята е че съм притеснителен и имам някакъв талант да отблъсквам жените без да го искам, а в същото време съм с атлетично тяло, красив и забавен съм, но уви не се получава. А и е някак си доста по лесно да дадеш сто лева или каквато цена са си сложили там дамите от бранша, да се накефиш и да си тръгнеш. А на теб като ти е гадно и се чувстваш като парче месо за продан, първо реално погледнато хората сме просто едно мислещо и движещо се парче месо, а относно това дали си за продан, да за продан си. Може да не е продаваш секс, но като ходиш на работа за да получаваш заплата, там правиш каквото ти кажат и реално погледнато продаваш себе си. Така че, няма смисъл да се чувстваш гадно от своята същност. Но винаги си остава и варианта да стоиш на въображаемия си трон и да ни презираш понеже сме били "паднали низко", еми страх ни е от височини кво да направим. м22

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ec286728d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Аз просто искам да го видя този, който ще посмее да ми предложи пари за секс. Но няма да се намери такъв, защото нито визията, нито поведението ми предполагат подобно безобразие. Авторке, може би трябва да промениш нещо в облеклото, прическата и най-вече в маниерите и като цяло в начина на изразяване. Излъчвай авторитет и безкомпромисност. Роклята - до коляното, гримът - дискретен и брадичката вирната нагоре. Може един тоалет да си купиш в годината, но да е качествен и стилен. Качеството винаги личи. Трябва ти повече самочувствие, искам да кажа. И общувай с мъжете от позицията на независима жена. Ти не "търсиш работа", ти "предлагаш сделка", а именно преговаряш за условията, при които ще предоставиш труда си, ако отсрещната страна проявява интерес. Предполагам, че проблемите ти идват именно от излъчването на безпомощност. И онзи си казва: "Що ли аз не се възползвам от това клето девойче?"

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker