Притеснявам се, че ще се изложа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Притеснявам се, че ще се изложа
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 3017 пъти
Преди 5 години зпочнах връзка с една жена. Нещата вървяха в рамките на нормалното. Излизахме заедно, разхождахме се, натискахме се. Винаги когато я доближавах оная ми работа се втвърдяваше неимоверно. Нямах търпение да го направим, но тя не бързаше. Аз също не я насилвах и чаках тя да реши кога. И двамата не бяхме дествени. Ето, че дойде моментът и... тогава от притеснение ли, от що ли, не можа да ми стане и се изложих яко. Въпреки всичко тя продължи да се държи с мен нормално, но аз бях със смазано самочувствие. След два или три дни бяхме у нас, уж да гледаме нещо по тв, но започнахме да се целуваме и тогава го направихме за пръв път. След това нещата си потръгнаха. Правехме секс като подивели всеки ден и в следващите години никога не се повтори случката от оная вечер, в която по необясними причини не ми стана.
***
Връзката ми с нея продължи около 2 години и се разделихме. Няма да пиша за причините. Не са от сексуално естество.
Вече 3 години не съм бил с жена. Имал съм разни заигравки, но до секс не се е стигало. Явно усещат че съм неуверен. И наистина е така. Притеснявам се да не се изложа първия път като стана с бившата. Годините минават и този проблем ме преследва. Може би затова повече не посмях да създам друга връзка. Чудя се ако ида на проститутка да видя дали ще е същата работа. Макар че до сега не съм ползвал такъв вид услуги и малко съм резервиран. Знам, че трябва веднъж да се претръпне, както се казва и да се пусна по течението. Но всичко това е по- силно от мене и не ми дава да се отпусна. Давайте мнения, съвети, препоръки. Благодаря на включилите се, даже и на хейтърите :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 160827abe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разберете веднъж завинаги, че на жените не им пука особено ако веднъж не ви стане. Нямаш ли друго за какво да се притесняваш, явно си щастливец

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 34ecd44334
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти пък... Спокойно, пич, ако толкова се притесняваш, не си давай парите за проститутки, а инвестирай в две таблетки Виагра. Няма как да не ти стане.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ce775b1584
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Варианта с виаграта е нож с две остриета. Вярно че няма как да не ти стане но после мозъкът ти ще разчита само на виаграта.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 42147ab97f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Няма как да стане, ако си неуверен. Хиляди пъти съм имал подобни терзания, мисли и дори ми се е случвало и не ме остави нито бившата, нито настоящата заради това, а само сам си втълпявах колко съм зле и си сривах самочувствието.

Да не говорим, че първият ми път опитах с компаньонка, а беше дебела и грозна и никакъв секс не можеше да стане и от притеснение и от това, което виждам насреща. Продължи сценария и с още няколко такива подобни жени и никога не изпитах удоволствие от секса, а само от свирките. Притеснявах се много стигнеше ли се до секс, а в порното гледах и си представях, че владея и контролирам ситуацията, а реално не можех да контролирам нищо.

Дойде момента с бившата (с която бях 4 години). 2 месеца провал след провал, като тя беше инициаторката за всеки сексуален акт, а аз бях адски притеснен и не се получаваше нищо. След тези два месеца започнахме брутален секс, отворих я отзад, чувствах се най-добрият любовник, а тя свършваше така, както много малко жени свършват, пръскаше адски много!

Разделихме се, но не заради секса, той винаги вървеше, а и винаги ни събираше, което беше тъпо, като нищо друго не вървеше.

С Настоящата бях пиян, беше ми зле първият път и въобще не се притеснявах, но след около 2, 3 минути ми спадна и не стана секс. 2 месеца само я лижех, а секс правихме по 2 минутки, ако въобще имаме и това щастие. 3-тия месец пиех циазис, но ми ставаше лошо от него и правехме по 5 минути секс.


Започнах да тренирам PC мускулът си с упражнения (намира се между тестисите и ануса). Започнах да бия бабини зъби, започнах да съм по-уверен, да ям по-здравословно и след 3-тия месец (сега сме 9-ти), аз засечки нямам. Изключително рядко да имам засечка и то не да е 5 минути, а по-скоро да е 15-20 минути, в които да ми омекне за малко.

Всичко е в главата предимно. Притеснението няма да ти помогна. Срам п***** не е**** разбра ме мисля! И да се провалиш, ако момичето не си струва ще си намери друг, ако си струва ще остане с теб. Сменяй ги, въобще не им се втилясвай и не ги издигай в пиедестал, защото има много момичета, към тях има много интерес и те нямат нашия проблем. Свалят гащите, надупват се и ние трябва да вършим работата. Ако не успееш компенсирай с лизане, с пръсти и няма как да те зареже, ако е читаво момиче.

УСПЕХ

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: af5df7fc92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 5, Благодаря ти за препоръките, наистина имах нужда да споделя с някой, който ме разбира. Надявам се скоро да преодолея тази бариера и сексуалният ми живот да потръгне.
От автора.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker