Изпитвам отвращение от женско тяло (жена съм) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Изпитвам отвращение от женско тяло (жена съм)
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 3692 пъти
Здравейте, колкото и странен да е проблемът ми, колкото и да ме е срам, реших да споделя...
Жена съм, няма значение на колко години. Проблемът е, че изпитвам ОГРОМНО отвращение към женската фигура, особено от широкия ханш и бедрата. Проблемът е, че изпитвам такова и от моите собствени. Само като си погледна широкия таз и ми се повръща. Така е и ако гледам снимки, на които това се вижда, ако ще и да е на някой модел.
Темата не е измислица, наистина не мога да направя нищо, никой не може да се накара на сила да започне да харесва нещо или поне да не се отвращава от него.
Не знам, това да не е нещо точно обратното на хомосексуализъм, т. е. природата така да се опитва да ме предпази от хомосексуализъм, но така да се е стигнало до друга крайност. Има ли и други като мен?
Като бях малка с майка ми се къпехме заедно и помня, че и тогава изпитвах същото.
Моля, не ме съдете, не е нещо, което мога да избирам или контролирам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: bdb45114ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Поговори с психолог. Явно нещо в детството ти те е накарало да изпитваш отвращение не само към женското тяло, но и към фактът, че си родена жена. Всяка от нас не харесва нещо в тялото си, една смята коремът си за голям, друга не харесва бедрата си трета твърди, че гърдите и са малки и т.н., но да изпитваш отвращение към женското тяло по принцип говори за нещо по-сериозно и най-вероятно не е свързано само с външния вид на тялото, а с всичко, което това тяло символизира, а именно ролята ни на майки. Обаче мога само да гадая. Говори със специалист.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 30adb517f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До каква възраст си се къпала заедно с майка си? Вероятно е от там да има някаква подсъзнателна травма...

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: a4bbaa4489
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И аз като по-малка не си харесвах ханша, не, че е широк, но на фона на талията ми, която е доста тънка, контрастът е голям. Имах приятелки, които бяха с "права" фигура и исках да съм като тях.
Сега обаче се харесвам и се чувствам женствена, структурата ми е тип "пясъчен часовник". Приятелят ми също я харесва и я смята за секси и женствена, което допълнително ми повдига самочувствието. :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 58017e957a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Вероятно проблемът се крие точно в детството ти. Посети психотерапевт. Едно е да не те привлича, друго е да те отвращава. Това категорично не е нормално.
Ж

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d154c81fa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз пък Обожавам женското тяло (мъж съм) и се отвращавам от мъжкото (освен моето)! Всеки мъж ще те хареса така че не се вкопавай и не си набивай тъпи комплекси!

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 93e0601b6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Само аз ли си помислих, че автора е мъж и е гей??

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 1bb9ee66d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Можеш да си смениш пола, но чак да ти се свие ханша не разчитай. Ако искаш може да качиш 50-60кг и ще виждаш само сланини.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 2765e1c9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не си само ти. Чак отвращение не изпитвам, но повечето женски тела изобщо не ми харесват. Особено гадно е с тези излишни мазнини, които ги има при жените. Аз принципно съм слаба, но бях напълняла и аз също не можех да си понасям бедрата например. Ужасно гадни са ми тези, които се събличат и си показват гъзовете, които не са перфектни, смятайки се за много сексапилни. Мен ме отвращават. Също така и жени по прашки. Освен ако не си някой модел с перфектно и тренирано тяло не стои добре. Е сега на мъжете може много да им харесва и да ги възбужда, но мен като жена не. Разбирам, че никой не се ражда перфектен, но така мисля и аз, не мога да кажа на нещо което не ми харесва, че ми харесва. Имах една приятелка, която в горната част беше слаба, а изведнъж в краката и ханша си беше направо дебела. Ами не изглеждаше никак добре. Нито една дреха не ти стой както трябва. Но това си е структура, не можеш да я промениш. Ужасно е че тия мазнини се трупат по бедрата и ханша. Например аз се старая да спортувам редовно и да съм максимално стегната и не ям боклуци, но пак не е това което искам и пак имам чувството, че съм отпусната на някои места, точно защото женското тяло няма толкова мускули.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 23f05e78f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Казваш, че изпитваш отвращение от женското тяло и въобще от женската фигура. Споменаваш ханш, таз и бедра, които са извън нормалните пропорции и размери ако ще да са и на модели. Аз не зная как модел жена ще има такива не привлекателни телесни части. Точно тази прибавка /ако ще и да е на някой модел/ към изречението ме кара да си мисля, че темата ти е измислена, макар че веднага след това ни уверяваш, че темата не е измислица. Много наивно разсъздаваш авторке. Не казваш на каква възраст си, но възрастта има значение когато жената анализира тялото си. Ако жената е на определена зряла възраст тя ще знае, че има мъже които харесват такива жени.
А сега да те попитам, ако същите проблеми ги виждаш и в някои мъже, такива мъже ще те привличат ли ( нали и ти не си перфектна) или и към тях ще изпитваш отвращение. Кажи си възрастта, стига с тези недомлъвки.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: a8c82ea4a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   От авторката
Не мисля, че има нещо в детството ми. Не помня точно до каква възраст съм се къпала с майка ми, но е било преди пубертета, ако има значение. А и това не мисля, че е кой знае какво, то и на море като сме ходили, пак ще видя "разголено" женско тяло.
Ако съм "съжалявала", че съм се родила жена, то е било само заради това, за което съм писала в темата. Иначе винаги съм искала да бъда майка. Не съм се чувствала "дискриминирана", все пак живея в 21-ви век и в цивилизована държава.
7., ако бях мъж-гей, защо да търся мнения и съвети за нещо друго, а не за моя си проблем.
Смяна на пола или приемане на някакви хормони няма как да "свие" разширените кости на таза. Трябвало е да се стягам с нещо през таза преди да започнат да се разширяват в пубертета, ама де да съм се сетила...
И последно, това не е нещо, което не харесвам в себе си конкретно, не е ненормално широк или нещо такова - не харесвам това по принцип, в никоя жена и в никаква степен (естествено, колкото повече е, толкова по-"зле"). Просто е безкрайно грозно и отблъскващо за мен, така го чувствам...

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: a8c82ea4a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката съм пак, трябва да си призная и още нещо...
Заради това нещо съм девствена и не мога да правя секс. Не, не че ме е срам от това, не! Пределно ясно ми е, че почти всеки мъж харесва такава фигура, проблемът е, че аз като я видя или усетя и изпитвам такова отвращение, че загубвам абсолютно всякакво желание. Даже не мога да спя гола, просто ми е гадно. На плаж също ми е гадно, но не е срам от хората, на мен ми е гадно (примерно ако спя гола, съм си сама, ама ми е ужасно гадно да го усещам).

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: edb2619a7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Към авторката.

На колко години си? Колко си висока, колко тежиш? Как се обличаш? Сменяш ли визията си често?
Водиш ли сексуален живот, с жени, с мъже ли, харесвана ли си от хората, около теб?
Какви са отношенията с майка ти, баща ти, с баба ти, имаш ли сестра?
Имаш ли приятелки?
Кога се появи 'лошият ти поглед' към женското тяло, на колко години беше? Към голо или облечено тяло?
Имаш ли обсесивни мисли за визията си, освен нехаресването - как се храниш, самонараняваш ли се по някакъв начин?

Обясни, защото от написаното, не казваш достатъчно!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: cb3cd8afac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Следете мислите и думите си преди да сранат ваши навици и съдба. Всяко деиствие, мисъл, дума, бездействие имат своя цена и последици. 1. 2. и4. са дали добри предположения.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b0f9e0b1c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   И аз обожавам женското тяло (мъж съм). Но не телата на разните кощрамби, манекенки и пр., а натуралното и естествено женско тяло. Тялото на зрялата жена, налята, сочна, едра, обожавам по-широкия ханш, по-едрите и налети бедра и гъстият храст между тях. естествено големите и тежки гърди с големи ареоли и щръкнали зърна, заоблените рамена и ръце и гъстите храстчета под мишниците, изобщо истинската жена. Телата на мъжете са ми безразлични.
А авторката има някакво сериозно психическо разтройство, граничещо с нихилистична налудност.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 03e7852359
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Познавам една жена със същият проблем. Но при нея е психологически, вманиачена е от злоба и завист към всички останали жени, бих казала, че е психопатка. Буквално мрази всички останали жени, но се изразява така "отвращават ме женските тела".
Тя врътка колкото се може повече мъже, и винаги ги обслужва тип "мама" с екстри, а после ги кълне ужасно защото всички били боклуци и тичали по отвратителните жени, а тя единствена била способна да даде "душата" си.
Крия се от тази луда, не знам, но предполагам на какво е способна...
Дано не си и ти такава!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: eaceb397b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Напълно си е в реда на нещата да си отвратена. То в женското тяло както и в мъжкото няма нищо привлекателно, както и в пиенето на кръв няма нищо привлекателно, освен ако не си заразена с вампиризъм. Кой нормален човек би харесал един космясал грубиянин, или пък някакво двукрако същество с нокти и вратна грива като на кокошка, което кърви веднъж месечно като заклана кокошка, и има отверствия пълни с микроби, че и уринира от там и има зъби които са открити кости в устата? Кой освен тоя който не е под смазващото въздействие на хормоните. Женичките са големи късметлии. Кое мъжкарче ще ви погледне даже, без да е тъпкано тялото му с тия вещества? Много сте ми интересни като вземете да се превъзнасяте че сте красиви. Ако не е хормонът у мъжа, ще ви подмине като маймунски задник, ако ще да сте мис свят.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 571fe75574
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   ОГРОМНО отвращение от широките женски бедра и ханш? Аз пък точно по това точа лиги. Може би защото съм мъж?
И да, не е нормално да те отвращава тази гледка, имаш някакъв проблем с възприемането на фигурата си. Най-добре е наистина да се консултираш с психолог. Може пък да открие "проблема".

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 3f56a4bf50
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Ти не си добре, авторке! Отнася се и за останалите жени, които са написали толкова отвратителни неща за женските форми. А ти номер 17 ме отвращаваш, честно ти казвам. Моля те, прегледай се. Не мога да повярвам как може една жена да говори така за себе си и за останалите. Вие не уважавате вас самите! Срам! Каква злоба и завист има в токсичните ви души... Нямам думи.
Ж

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d88423f80e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   От авторката
10, с това "ако ще и да е на някой модел" исках да кажа, че не са ми гадни само при по-пълните, отпуснатите и пр., а самия по-широк таз. Даже понякога при по-слаби жени това изпъква повече, ако самите кости са по-големи. А ако мъж има широк ханш дали би ме отблъсквало? Да, не би ми харесало и все пак няма мъже с точно такава извивка, както е при жените.
13, не мисля, че има значение дали сега съм на 17 или на 25. Винаги ми е било грозно. Естествено, колкото по- си личи, толкова по- ми е гадно. По-горе вече написах, че не водя полов живот точно защото това нещо ми убива абсолютно всякакво желание. Ако ще и да не го гледам, нали го усещам. Нямам никакви обсесии, мании, самонаранявания и тем подобни.
15, темата не е по принцип за женското тяло, знам че би трябвало да ми харесва (а и аз не харесвам де факто само една част от него). А ти можеш ли да се насилиш да харесаш нещо, което ти е гадно?
16, не съм като познатата ти.
Не мисля че би ми помогнал психолог, защото той ще търси причината в някакво събитие в детството или изобщо в миналото, а аз знам, че няма такава.
Може би думата отвращение беше малко неточна - все пак това не е някаква фобия, а просто нещо, което ми изглежда изключително грозно.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 84c1a182b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Аз съм момче и за съжаление обожавам женските форми, но човешката простотия трудно може да ме изненада, така че вярвам ти че не е измислена. Жената просто е едно красиво създание, какво да кажа, толкова нежно, на какво ли не е готов един мъж за любовта на това нежно създание. Адам дори от райската градина се е отказал заради греха на Ева, ако си мислите че без формите е щял да го направим значи сте привърженик на темата - неспасяем случай.

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 1bb9ee66d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Една дебела гола баба харесва ли ти като тяло? Чисто и просто имаш нужда от здраво чукане. Трябва да асоциираш тялото с възбуда, а не с някакви маниашки простотии.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 30adb517f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   до авторката 11 от 2: Няма значение, че сте спрели да се къпете с майка си преди пубертета. Тези неща може да са резултат от едно събитие като сте били на 7 например. Ядосани сте на майка си, малко дете сте, мразите майка си в него момент, виждате я и омразата ви превзема и се насочва към цялото ѝ тяло и се асоциира с него. Само предполагам, не съм запознат конкретно, но реално може да сте се къпали с майка си 500 пъти, но само веднъж да е станало нещо, което да ви е отвратило.

Как е била интимността между майка ви и баща ви в ранните ви години? Имало ли е такава? Демонстрирали ли са любов помежду си? Какви са отношенията ви с баща ви? Може да става въпрос и за конкуренция към бащата, съответно ненавист към майката, защото е заела бащата (т. е. проблемът ви да е проявление на комплекса на Електра).

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b4feff86ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Мъж съм.
Не харесвам изобщо мъжки тела включая и моето , но установих, че на жените хич не им пука за това.
И вече ми е през *** ;)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: edb2619a7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   От 13 към авторката

Даваш вид на озлобено момиче, не желаеш да споделяш, само хвърляш негативизъм, сякаш не си тук, с темата си, за да поискаш помощ, а, за да получиш съчувствие или валидация.

Не осъзнаваш проблема си в дълбочина като проблем, а се опитваш да живееш с него, правейки го норма за себе си, което те озлобява към хората, които нямат този проблем и, за да се почувстваш добре със себе си, проявяваш надменност към тях като към по-нисши.
Изградила си мислене тип - 'да, отвращава ме, не знам защо, но вече ми е все тая, надявам се да има други като мен, не съм като мнозинството хора, различна съм, духайте го, след като не ме разбирате. '

Не търсиш помощ ти...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7e60dc692a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Авторке - този проблем е изцяло в твоята глава! За това освен психолог, друг не виждам как може да ти помогне тук!

П. С. - 100% е нещо в детството ти, но това е подсъзнателно! Потърси нужната помощ. Успех!

>>М. 31г<<

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 430d760300
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   До 23 от авторката: Не мисля, че е нещо такова. Не е имало сериозни проблеми в семейството ми. По-близка съм с майка си.
Помня просто това, че и тогава виждах тази форма като "грозна". Просто при къпането съм я виждала най-изцяло и ми е правила впечатление тогава. Но сериозно се замислих колко ми е грозно всъщност, когато моя таз започна да се разширява. Тогава като видех момиче с по-широк, си казвах "Ужас, има и по-зле от мен". Всичко това го казвам, за да разберете, че просто това нещо го възприемам като грозно и отблъскващо. Както някои намират за такова наднорменото тегло, окосмяване и т. н. Това не значи, че са имали проблем с родител или друг, който е имал такова нещо във външността си.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 5eadde5082
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   От авторката към 13/25
Два пъти си прочетох коментарите, да видя къде е тая надменност. Еми не я намерих, съжалявам.
И какво като не си казах годините, ръста, теглото и всичко останало, което си питала в 13, но няма връзка с темата. За останалото съм "споделила".

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker