Много съм потиснат след секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Много съм потиснат след секс
преди: 15 години, 10 месеца, прочетена 5393 пъти
Здравейте
Проблема ми е че свършвам понякога доста бързо - за около 4-5 минути а понякога и не свършвам но не е толкова твърд. От тези ситуации жена ми не е свършвала никога, а пък когато го вкарам вътре кура ми се чувства свободен /не е тясна/, макар че ми е 18 см и мисля, че е нормален.

Много съм потиснат след секс, от една страна аз се облекчавам но не и жена ми.

Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 10 месеца
hash: 416c196145
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Намери решение на проблема, незнам на колко си години, но това май си е проблем. Защо не отидеш на лекар не е срамно. Успех ти желая.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: c6b8d8961a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Не че мога да ти дам съвет, но поне мога да те успокоя, че май не си единствен.

Никога преди не съм имал проблем с "теснотата и широчината". Всичките жени, с които съм го правил, са били "тесни", малки миниончета - но ето, че се случи и при мен. В момента съм с една жена, която е малко едричка и... някак си ми е "широчка". Винаги след като свърша имам чувството, че нещо не е наред и ... честно да си призная понякога свършвам самичък. Усещам, че ми липсват предишните жени с тях никога не съм искал да свършвам сам след това. Жената, с която съм е прекрасна в много отношения, но ми се вижда, че е малко притеснена в леглото. Някак си не се отпуска все още, както би ми се искало. Може би ако се отпусне повече нещата ще се променят - знам ли?

Много жени в момента биха казали, че вината е у мен, че не я предразполагам достатъчно и т. н., но не мисля, че всеки път сме виновни ние мъжете.

Де да знам тоя проблем, за който пишеш ти, много приятели са ми го споделяли. Постепенно май достигнах до идеята за нещо по-извратено - като например анален секс и съм решил да й го предложа. Може би реакцията от нейна страна няма да бъде възхита, може би ще се стигне до пререкания, но пък... според мен е по-добре да кажа истината, да кажа какво точно искам, отколкото да се заблуждаваме непрекъснато. Така че ти предлагам да направиш и ти същото. Може пък всичко да се промени в по-добра посока. Ако наистина обичаш жената ще трябва да направиш нещо. Наскоро чух една приказка по тоя повод, за който пишеш, и много ми хареса. А тя е: "Големите майстори, работят на голям тезгях". Такаче докажи, че си голям майстор. Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 76db2bd6f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Повече задушевна обстановка, пълен мрак и много френска лубов както от страна на мъжа така и от страна на жената. При нас се получава вече 11 години. Както мъжете имат размери по същия начин и жените имат различни размери отдолу. Щях да забравя много експерименти със позите - поне 6 да не почне да и става ску`но само в една:)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 67f9982ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Я вземи и се поинтересувай малко от медицинска литература - докато жена ти, ти го лиже предварително и ти и удряш език по клитора, намери и с пръст G и A точките във вагината и леко ги стимулирай първо G, а после A - внимавай само, ако е по едра на ръст и килограми, да не ти строши някое ребро като вземе да се пристисква и да се празни по някое време ... бъди сигурен , че няма да помисли никога за друг мъж, освен за теб - бъди сигурен, че и малкият ти, ще навири гордо глава.....

БЕЗ ДА ТИ ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ - ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ЩЕ ГО ПОСТИГНЕШ ПО ТОЗИ НАЧИН....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker