Нормално ли е ?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нормално ли е ?!
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 3133 пъти
Здравейте, ще започна с това, че съм момиче на 20. Поради стечение на някакви обстоятелства все още не съм правила секс , а те са следните : по-притеснителна съм, не мога да се обвързвам с мъже които не ми харесват визуално (да знам, че това е повърхностно, но за да го разберете бих го обяснила така: "когато не ви харесва как изглежда една храна и не сте опитвали от нея никога, лесно ли бихте хапнали? "... Както и да е винаги съм получавала мъжко внимание, но това е нормално, всяко момиче получава! Не се имам за топ красавица, но не се имам и за грозна. Та така, нека преминем към съществената част! Когато моите познати започваха да водят полов живот, аз намирах начина по който започват за супер грешен и не исках да съм като тях, те просто си лягаха с момчета които не познават и не харесват само, за да могат да се похвалят, че вече не са девствени или пък толкова започваха да се предлагат на мъжете, че чак съм се чудила тези хора имат ли елементарно достойнство? ! Докато мислих, че това да съм девствена не е проблем, ще се появи някой който ще ми харесва поне и да ме привлича физически, за да имам желание да си легна с този човек, вече това започва да става проблем. Не знам дали всичко е в моята глава, тъй като познавам момичета които са все още девствени и изобщо не им пука и нямат моите притеснения. А моите притеснения са такива, че евентуално когато си намеря приятел, а той едва ли ще е на моята възраст, защото винаги харесвам по-големи от мен с поне 5 години, този човек ще очаква аз да му пусна на 2рата, 3тата седмица и може би когато разбере, че съм на 20 и не съм правиша секс, ще му стане странно, защото живеем в такова общество, че момичетата започват полов живот преди дори да им е дошъл цикъла! Не знам дали е нормално все още да съм девствена, най-вероятно не, но никой не може да каже "еди кога си е нормално и еди кога си не "! Проблема е там, че постоянно слушам как приятелки се обясняват за техните партньори, а аз завалийката стоя и слушам и дори си нямам приятел. Започвам да се чувствам някаква супер задръстена 20 годишна девственица! И да знам проблема не е в мъжете, а в мен, може би имам прекалено високи критерии, но не мога да обръщам внимание на всеки който ми пише, та то има такива (много) които не могат да пишат правилно, или пък като започне разговора с "кво правиш сладурано", направо ми се повръща! А мъжете които харесвам са някви тотални мърльовци с огромно самочувствие! И по дяволите хора, не ми е за шибания секс, ако ми е това зора повярвайте ми мога да го получа по всяко време има достатъчно мъже които са готови да ми оближат подметките за да си легна с тях, но аз не искам само секс колкото да кажа че не съм девствена!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 57c1c44612
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе да ти кажа, не съм убеден, че проблема е в теб. Мъжете днешно време са си путки. Но не се притеснявай, рано или късно ще намериш правилния човек. Ако пък го притеснява това, че си девствена и не му пуска на втората седмица, значи не е голяма загуба. Човека ако държи на теб и е свестен, това няма да му е чак такъв проблем.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 31e00cda6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мъж на 40:
Щом си стигнала до там да пишеш тук, явно положението ти тежи. особено в края на изповедта ставаш емоционална по темата.
Моето мнение е, че няма нищо лошо в това човек да е девствен на 20. Всеки човек е различен, има различно мислене, различни житейски събития и избори, които довеждат до определени резултати. За протокола...аз правих секс за пръв път на 24 години и честно казано до тогава не ми пукаше особено. Просто бях срамежлив (иначе много симпатичен) младеж, който като теб се радваше на женско внимание, но нямах правилния подход към жените и не знаех как да материализам интереса им :) Никой не знаеше за тази моя тайна, защото не давах вид, че съм девствен. При мен нямаше вътрешно напрежение и стремеж да съм "като другите"...и в крайна сметка в един момент се появи момиче, с което се случи.
Бъди каквато си, не слушай и не гледай "другите", престани да се сравняваш с тях и да се оставяш настроенията ти да се влияят от техните действия или мнения. Не се озлобявай, не мисли, че бързаш или изпускаш нещо.
Обещавам ти, че в един момент ще се появи правилният мъж, с когото "механизма ще щракне". Просто се отпусни, общувай, флиртувай, предизвиквай интерес. Вие жените го умеете това ;)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: de72691040
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Колко пък да е странно? Познавам хора като теб, познавам и такива, които са 2-3 години по-големи от теб и имат същата съдба. Между тези мои познати има и мъже, което за мен е по-изненадващо, защото момичетата сякаш са по-предпазливи за първия си път. Както и да е, излизай с хора, общувай и ще се случи. Щом не ти е до сексът и не приемаш девствеността за болест, ами продължавай да чакаш. Предполагам, че различните мъже ще реагират различно, но не си мисли, че всички са като сексуални животни, чиято единствена цел е да бъдат задоволени.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: aa3fc6013b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Проблемът не е в теб, а в днешните морални норми. Твоят проблем е в избора - кои порядки да избереш. Всъщност, ти вече си избрала, но знай едно - не си единствена. Има много като теб. Просто гледай.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d1d9528c0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да му "пуснеш", роден съм няколко века по-късно от планираното, това поне е сигурно.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: fd17165a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На 20 не е прекалено късно, но гледай да не се застоиш до 25. Не друго, а става психологически проблем.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e44d21bf89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ти чакаш да дойде принца, но по заместване ролята се изпълнява от Казанова, който оставя разбити сърца. Или ще се събереш с чичко, на който всичко му е наред, но до време. Да намериш човек с правилни ценности, макар и с пропуски в в правописа е верният подход. С времето взаимно ще се доразвивате, защото всичко се променя.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0c2f433dc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен проблема ти е следния - ти гледаш на хората като на някакви оферти от магазините и ги сравняваш и толкова си се вманиачила да избереш най-добрата оферта и да не се минеш, че в крайна сметка не взимаш нищо. Понеже от магазините пък ти предлагат много оферти самочувствието ти като клиент се е надуло като балон и ти си станала капризна и претенциозна. Искам да те предупредя, че с времето нещата няма да отиват на по-добре а на по-зле. Ако просто се пуснеш по-течението без съзнателно да опиташ да се промениш за по-добро, то ето как ще се развият събитията: ще ставаш все по-недоволна и ще обвиняваш другите за нещастието си, ще ставаш все по саркастична, претенциозна и изискваща, външния ти вид ако не полагаш много усилия за поддържането му ще започне да вехне и да се разваля, вниманието което получаваш сега ще започне да намалява и да изчезва а ти няма да знаеш как да се справиш в тази ситуация и ще изпаднеш в депресия.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 74edd7abe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не, не е проблем, даже момичета като теб са за предпочитане пред разни чалгаджийки, плеймейтки и всякаква сган от този сорт.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 2f2893055e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Има много хора на 20г, които са девствени и не е ненормалното при теб, а при останали така наречени к@рви, които си лягат с всеки срещнат, което е проблем в обществото ни и почват от ранна възраст да се свалят на всеки и после им се дига самочувствието и за какво се хвалят - за да се покажат колко са лесни, авторке поздравления, че не си от тях и си запазила своето достойнство, в близко бъдеще ще успееш да си намериш подходящия сериозен човек.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 319acfb48f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Успокой се! Смени малко средата и обкръжението, за да се запознаеш с нови хора. Все ще се намери някой да ти допадне и да започнеш връзка с него. Не го мисли толкова. Може мъничко да посвалиш критериите. Опитай първия да не е тип мачо. Не очаквай чудеса с първия. Тялото ти ще има нужда от време докато се усетиш истинска жена и разгърнеш сексуалността си. Хвани се свястно и внимателно момче, а не нахакан сваляч, защото все още нямаш опита и механизмите да се справиш с него и егото му на голяма работа.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3d28c16f74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ами на мен ми се струва абсолютно нормално да не правиш секс с мъж който не те привлича визуално. Ненормално е да правиш секс с мъж който не ти харесва, само и само за да се фукаш пред приятелки. Трябва да има сексуално влечение към другия човек, такава ни е природата. И това влечение е от една страна визуално, а от друга, психическо. Вярно, 20 години е малко по-късно от стандарта, но не си на 24-25, нали? Няма смисъл да си лягаш с някой ей тъй. Ще останеш разочарована от секса, няма да ти хареса. Секс с човек който не ти харесва, нищо не струва. Изчакай, не си престаряла мома. След 25 и девствена е странно, но за 5 години все ще срещнеш някой който да ти харесва.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker