Прави ли са? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Прави ли са?
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 2970 пъти
Като си говоря с приятели за секс се чудя в мен ли има нещо сбъркано. То не са грубости, шамари, дърпане за косата, свирки, понякога стигат дори до белезници, колани и разни такива които съм виждал само в порното. Показвали са ми някои от принадлежностите така че едва ли се шегуват. Струва ми се, че секса е превърнат в състезание кой ще пребие приятелката си повече. И всичко това защото момичетата го искали и така им харесвало повече. Аз съм на 18, мислех че момичетата искат нежност и добро отношение, но всички ме убеждават в противното и ми викат, че съм заблуден, да съм се осъзнал докато е време защото с мекушавост само грозни щели да ми връзват. И сигурно е така защото са по-големи и са имали повече гаджета от мен. Аз съм най-малкия в компанията. В заблуда ли живея?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 52416b03b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По-скоро се хвалят и преувеличават. Нямам нищо против понякога да ме дръпнат леко за косата, да ме ухапят или плеснат, но побойща, белезници и т.н. ме отвращават, нищо че съм жена с доста по-богат опит. Колкото и да съм разкрепостена ако става въпрос за умишлено причиняване на болка и дискомфорт не го приемам. А какво остава за разни 18 годишни?

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 6809619ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   " мислех че момичетата искат нежност и добро отношение" - аз съм от по-старото поколение, и на нас така ни лъжеше мама... Доказателствата дали си в заблуда са лесни - с това твое отношение сам ли си? Е, значи си в заблуда...

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: be6d148728
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   На 47 съм. Изобщо не се връзвай на сбърканяците, които с промитите си от порното мозъци си мислят, че са много оригинални...
НЯМА жена, която да не копнее за нежност и за добро отношение!
Това с шамарите и белезниците е само за някакви пропаднячки-чалгаджийки, дето баща им в пияно състояние е мел пода с тях, докато са били малки.
Светът се напълни с всякакви нещастници и комплексари, а после - защо жените били лоши и незнам си какво си...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 44230eb363
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Заблуда не е точната дума, защото различните жени харесват различни неща. Но в интерес на истината, повечето жени искат да усетят мъжа като доминантен и разните му там белезници и подобни допринасят за това. Но като цяло спокойно можеш да правиш супер задоволителен (и за двамата) секс без никакви допълнителни предмети. Свирките и лизането са нормални неща, а някои мацки много харесват дърпането на коса и шляпане по дупето.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 5f8b166b62
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Побъркали са се от порното, но не го осъзнават.
Виж, аз съм на 22 години, доста съм харесвана..
Приятелят ми е на 24год и преди да бъде с мен е гледал и си е промил мозъка. Въпреки че ми е казвал, че всичко е супер, все нещо не му достига - във фантазиите му. С нормални гърди съм, но ми е намирал кусури на тях и на какво ли не. А пък да кажеш, че не съм привлекателна е някакъв абсурд..
Купил ми е белезници, но не сме ги позвали.
Сега осъзнавам, че аз отдавна не изпитвам истинско удоволствие в леглото само, за да му се харесам /правил ни е видео, но вече не, защото на мен ми е противно/. При положение, че не сме правили извращения..
Няма нужда от тях.
Всяка - нормална - жена, копнее за мило и романтично отношение.
Не си ти сбъркания. :)

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b70e03fae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   За малките "деца" е типично да лъжат и да се правят на големи... не им вярвай!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 0922acb8f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момиче на 20 съм. От скромния си опит мога да заключа, че наистина грубостите ме възбуждат много повече от едно лизане. Друго си е да те дръпне за косата, да те шляпне.. С белезници и подобни играчки нямам опит, но не ме и изкушават.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 1bb3d15a65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не си сбъркан. Истината е, че всеки има предпочитания относно секса, някои предпочитат грубо, а други нежно. Няма голяма философия, водиш активен полов живот с някой и обсъждате тези неща, за да няма недоволни. Много жени обичат да чувстват, че мъжа е доминиращ, но само на теория мислят за белезници, камшици и шамарчета, докато на практика скачат изплашени от леглото и се оплакват на приятелки за посегателството върху тях. По-скоро се има предвид спонтанност и активност без много въпроси и мислене, с голяма доза увереност. Това не важи само за жените, всъщност всеки обича, когато езикът на тялото на партньора му показва, че го желае силно.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 321f749249
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Приятелите ти приятелките им секс принадлежностите = на "50 нюанса сиво" за бедни :) Кажи им да се вживяват по-малко.
Да, действително има жени, които си падат по по-различен вид секс, но това не значи, че всички искаме това. А дори и да попаднеш на такова момиче, струва ли си да й правиш нещо, което на теб не ти харесва? !
Въобще не си прави труда да слушаш подобни "съвети".

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 32984f1fcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   В заблуда си, но само донякъде. Гаджетата на твоите приятели са определен тип - леки момичета, с голямо его и никакво достойнство. Смени си социалното обкръжение.

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 29277f11a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Сексът е един безкраен свят и това, което е ок за един е ужасно за друг. Всеки е прав за себе си. Те и приятелките им харесват едно (нарича се БДСМ), ти обаче си падаш по нежности и романтиката. Това е все едно един да харесва романтични комедии, а друг екшъни. Всеки е свободен да прави каквото иска стига партньорът му да е съгласен.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 65100c6c49
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Всичко може да бъде балансирано. Секса може да бъде едновременно нежен и чувствен, но и невъздържан. Повечето жени се възбуждаме от това мъжа да бъде невъздържан, което често граничи с груб. Но баланса е постижим. Не е нужно да причиняваш болка, малко жени, реално искат това, но да покорош партньорката и да я водиш в акта, това е истински възбуждащото и води до оргазъм за жената. Да бъдеш силния, не значи да нараняваш, а да контролираш, да излъчваш самоувереност, да знаеш какво правиш.
Не ставай грубиян!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 690351fbc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   И на мен ми харесва да усещам мъжа като доминиращ, но това не значи да ме пребие от бой, за Бога! Под доминиращ имам предвид страстна целувка, за която не пита, усещането на силните му ръце по тялото ми, горещата му прегръдка, в която изчезвам. Да, харесва ми да се чувствам "покорена" от мъжа, но мъжът да ме покори с желанието си, а не с грубата си сила. Авторе, ти си прекалено млад. Не вярвай на приятелите ти. Момичетата, с които се срещат те, са именно девойчета, не жени. Сега им е времето да подражават на порно актрисите и да правят експерименти. Когато открият истинската си сексуалност, всички тези глупости с шамарите ще приключат. Съпругът ми също обича, когато се прибере от работа, да ме шляпне леко по дупето за добър вечер, но това го прави на майтап и ни е нещо като ритуал. То не е свързано със секса.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 847a3671c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Колкото жени, толкова и сексуални предпочитания. Не бива да се изпада в крайности. Нито трябва да си някакъв побъркан лигльо които да рецитира любовни стихове в леглото, нито пък да си някаква мутра която да пребие момичето. Пък зависи и какво ти харесва на теб! Това е най-важното, не само да угодиш на дамата (което също е много важно). В началото, особено ако си с нова приятелка, гледай да има повече ласки и по-малко пошляпвания и екстравагантности. Ласки на всяка ще и харесат. По-нататък, като се опознает по-добре в сексуален план, е хубаво да пробвате нещо различно. Нали първо трябва да пробваш, а после вече ще разбереш какво ти харесва и какво не (същото важи и за нея).
Аз имам доста опит в секса, обичам по-грубичкия секс, нямам нищо против да ми турят белезници, а да ми дърпат косата направо обожавам, много ме възбужда. Мръсните думички също са добре дошли. Ама всичко това с мярка. Веднъж бях с един луд, който направо щеше да ме пребие. Ужас. Повече не повторих с него, въпреки че милият искаше сериозна връзка. Беше най-ужасния секс в живота ми. Тъй че имай си едно на ум :прекален светец и Богу не е драг.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker