Кой избират жените? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Кой избират жените?
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 2507 пъти
Контратема на една от последните теми.
Започвам с въпроса за бройката. Ако един мъж спи с много жени, то задължително привлича още. Е да, ама не е точно така. Жената например вижда двама мъже. Един, който знае, че е спал с 30-40-50 жени по 2-3 пъти и един, който за срок от 3-4 години е спал с 3 жени всяка от която примерно по около година и за да звучи реално да кажем имало е там и 2-3 за по една вечер. Познайте кой ще избере! Този, който си е направил труда да опознае партньорките си сексуално. Често мъжете склонни да създават връзки са по-умели любовници. И жените го знаем! Количеството не означава качество! И жените го знаем!
Знаете ли че, довереието на една жена в един мъж е правопропорционално на освободеността на тази жена в секса. Тоест, по-достъпно, ако аз знам, че правиш секс само с мен и вярвам, че ще правим секс и утре и другата седмица аз ще съм в пъти по-склонна да пробвам с теб нещо, което с някой за веднъж-два пъти не бих. И тук говорим за всякакви неща, каквото ви дойде на ум, както по нейни така и по ваши идеи. Това е защото жените, често се притесняваме да освободим цялата си сексуална енергия от самото начало. Спали ли сте с жена дето 2-3-5 месеца е била захлупена като девственица и изведнъж ви скрива шапката? Не е защото ви изневерява! Притеснявала се е да не я вземете за к*рва, нимфоманка и куп други глупави предразсъдъци. Или да не я използвате само за секс. И го правят и жени на по 20 и на по 40 това. Жените обичаме да ни глезят и ухажват и след като ни получат. Това ви носи сексуални облаги.
Признавам и жените ни мързи! Като правиш секс с някой само за спорта, защото те е засърбяло не се престараваш особено. Идеята е да свършиш, да си начешеш крастата. Когато си лягаш с някой, за когото те грижа, с който сте се поопознали сексуално и си имате доверие, ти си там да му направиш кефа. А разликата между секса "да си начеша крастата" и секса "ще те побъркам" е огромна.
И най-вече, ако си преуморен, болен или нещо друго и ти падне или не стане, или свършиш бързо половинката ти няма да ти се изсмее в лицето или да ти се разсърди, или да разкаже на половината град и ще повтори с теб след случката. Абсолютно същата жена в секса еднодневка може и изобщо да не постъпи толкова благородно.
Да претеглим резултата. Получаваш куп жени за по няколко пъти дето ще си клатиш като брашнян чувал или една, която ще прави с теб секс, в който ще се старае да ти докара фойерверки и ще опитва нови неща с теб най-малкото от любопитство, защото и жените се отегчават от еднообразието в секса.
Не казвам, че всяка връзка е такава! Не ви казвам: Отивайте и се женете! И съвсем не значи да се държите като чехльовци! Има и мъже дето въпреки, че освен брачната си половинка имат още куп жени, с които спят, пак са пълни чехльовци, не е до бройката, а до характера. Казвам само, че секса в едни пълноценни отношения, в една пълноценна връзка между мъж и жена има плюсове, които секса за спорта няма да донесе.
Жена

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7e1c6c94c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Избирам този, който знае любимите ми цветя, че мразя хлебарки и историята на малкото ми белези. Избирам този, който е отговорен към здравето си, към благополучието си и към същите неща за близките си. Избирам този, който е избрал мен и изобщо не ме интересува миналото му, само какъв човек е и дали ме гледа спокойно в очите.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 39a6506b16
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Браво на авторката, но това си ти, повечето не са така, което аз не определям като добро или лошо. Но хората тотално ги дебилизираха и това се вижда и се отразява във всеки един аспект от така структурираното наше общество.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: eae8d85ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Номер 1 въобще не знае какви ги говори, ако питаш някоя жена ще ти каже същото но в действителност никой не прави така...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b2bfa60538
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как така представяш мнението си за общовалидно за всички жени?


Аз виждам каква е реалността. Виждам колегата от работа - висок, рус, атлетичен да спи с много жени, включително такива във връзки с други мъже. Виждам и себе си като по-нисък очилат мъж жените не ме поглеждат. Това е реалността за много мъже, даже повечето. Ако не си топ мъжки, ако не си "расов' жребец, гените ти са все едно втора ръка. Жените по принцип са доста повърхностни, много по-повърхностни от мъжете, а в днешно време с тези технологии стана много лесно да си намерят "расов" мъж за една вечер. После си мислят, че заслужават такъв мъж и за семейство и деца, ама уви.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 34661b44bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ама чакай сега, не може да говориш от името на всички жени. Аз не съм изцяло съгласна с написаното.
Първо, мен не ме е грижа с колко жени е спал мъжът който ми харесва. Важното е, че в момента си ляга с мен. Дали преди това е бил с 3 или с 50, няма значение. Не съм моралист да го съдя за това което е правил в миналото и изобщо да определям дали е добро или лошо. Дори ако е спал с повече, по-добре, по-голяма вероятност има да се е наситил и да му е омръзнало да гледа различни цици, дупета и т. н. Но както казах, не е определящ фактор.
Второ, бих избрала мъж който ме уважава като човек, който ме задоволява в леглото и който е интелигентен. Естествено, трябва да ме привлича сексуално и да ми допада по характер.
Трето. Никога не бих стояла повече от един месец във връзка, без да му пусна на мъжа до мен. Струва ми се тъпо. Ако исках монахиня или девственица за гадже е сбъркал с жената. Аз съм си гореща натура и леко перверзна. Повтарям, ако иска монахиня, най-добре да търси гадже в някой манастир. А за мен е най-добре да разбера за това в самото начало. Няма как да ми харесва мъж и да умирам от желание да спя с него, но да се дърпам и да играя роля на жена която не съм. Глупаво е. Искам да ме приемат такава каквато съм. Естествено няма да му стоваря още първия път всички мои откачени фантазии, но един хубав традиционен секс няма да навреди. А ако въпросният мъж остане потресен от моето поведение и ме помисли за курва, после да не се оплаква като си вземе девойка която е дърво в леглото и я е страх да докосне един пенис, камо ли да го смуче.
Четвърто. За мен сексът е удоволствие а не парична единица с която да си служа за да възнаграждавам мъжа до себе си за вниманието което ми отделя. Правя секс защото ми е кеф и ми е хубаво. Ако съм сърдита на мъжа до мен, но ми се прави секс, няма да бъда идиот, а ще се отдам на плътски удоволствия.
Пето. Ако мъжът до мен има някакви фантазии, с удоволствие бих пробвала с него. Но ако тези неща не ми харесват, категорично бих отказала да ги правя втори път само и само да му угодя. Колкото и да го обичам. Сексът е удоволствие, трябва да харесва и на двамата. Такива " услуги" ми се струват неестествени. Няма смисъл да правиш нещо което не ти доставя удоволствие.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker