Как бихте реагирали? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как бихте реагирали?
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 3993 пъти
Как бихте реагирали ако получите отказ за секс когато видят тялото ви?
Харесвате се, дори се срещате, излизате и решавате, че е дошъл моментът, като винаги, едната страна е по-настоятелна, и искаща, почти винаги е така. щ, случвало ми се е да има 'химия'. Ситуацията, вече сте в спалнята или където сте, събличате се и О, чудо - не харесвате това, което виждате, било то - малък пенис, крив пенис, тъмен цвят на пениса, малки зърна, големи зърна, увиснали гърди, защото сутиенът е паднал... , целулит, паласки прикрити от дънките с висока талия, прекалено много косми, акне по гърба? ! И... всякакви такива неща, които биха отблъснали, предполагам, повечето хора, които държат на визията си, здравето и хигиената си. Та, отказвате да продължите, например, на мен ми проличава на физиономиятата, невъзможно е да прикрия възмущението си и нежеланието си, и директно казвам - не, човече, не...
Били ли сте в такава ситуация и на мястото на коя страна, на отказващия или на отхвърления, какво мислите за хора като мен, които директно, на момента, без обяснения, просто, казват - не! - стават и си заминават?

*Жена съм, казах, отказзвам на разни - космати, малки, криви, о да и с грозни нокти, зъби... да не продължавам - мъже, но темата е и за мъже, отказвали секс на жени, затова споменах сутиена, макар че като биаексуална, виждала съм грозновати, голи, женски тела, а в дрехи - секси...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0211910071
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм космат, но с 21см чеп, ще те удовлетворявам ли?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0aaf108336
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако двама човека се харесват, харесват всичко у другия и го приемат. Не мисля, че мъжете се възмущават от зърна или гърди, според мен им харесват всякакви.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: eef334be73
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До номер 1 - какъв мъж си ти да мислиш, че само см. са от значение, важна е дебелината на пениса и да няма косми, обрязан. Но не е само пенисът, разбира се има много други фактори, просто аз говор за 'скритите' физически данни на партньора, ако има явни неща, които не харесвам, изобщо няма да се занимавам.

Да бе, номер 2, това е такава глупост, кой те излъга?
Хората, виждат външния вид, първо, излъчването, но и физическите дадености, и облеклото.
После се опознават, харесват се, ама колко пък да е незаменим тоя човек, че да направя компромис за нещо, което не ми харесва, м? А това че мъжете изобщо, че не се възмущавали... Тъй като съм би, мога да ти кажа, колко мноооого жени изглеждат окей с дрехи и колко мноооого от тях като се съблекат са друга история, за грим да не говорим, страшно е.

Тук, има теми за двойки в съжителство или брак, които се дразнят на някави различия в отношението на партньора или навиците му, изпбщо - качества, които в началото на връзката не са забелязали или партньорът е криел. Ами, с физическите черти, които са скрити от дрехи, е същото. Кой е казал, че като сме стигнали до спалнята, трябва задължително да правим секс с тоя човек, ако видим картинка, която нр харесваме... Не съм мазохист.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d84c3763a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Този тип капризи са повърхностни и според мен достойни за съжаление, защото издават, че никога не си обичала! А това е най-висшето човешко чувство :)! Защото, когато човек е влюбен, той обича със сърцето, не с очите! И тогава сексът и удоволствието от него е на светлинни години по-удовлетворителен от еднократните забивки, за които говориш.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: cb2a89a9b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това е щото сте се побъркани по американската hook-up култура и се чукате за по една нощ, избирате си партньорите сякаш си избирате свински котлет в месарския магазин.

Впрочем, приятелката ми има има супер плоско дупе, което определено не е привлекателно, но не ми пука, защото всичко друго в нея ми харесва.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c00fbff009
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   На мен не ми се е случвало, но опитът ми не е много голям. Жена съм, бисексуална, винаги търся чистоплътни хора. Щом изглеждат чистоплътни отвън, така е и под дрехите. Това за малкия член и окосмяването никога не ми е било проблем и не бих отрязала някого, само защото му е малък или крив, това са подробности. Същото важи за окосмяването, освен ако не е маймуна, разбира се. То и на мен едната ми цица е по- малка от другата, но до сега не са ме зарязвали. Дори не са го забелязвали докато не им кажа. Изобщо не бих излязла с нечистоплътен човек, миришещ, с лоша устна хигиена и прочие показатели. Не бих излязла и с човек с ниска култура, ама това вече е друг въпрос....

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: eef334be73
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Към номер 8

Да, не би отказала, ама за един път, предполагам, само, че аз такъв секс не правя, противно на задръстрните двама/две преди теб, които ме обвиниха, че се 'забивам' еднократно...

Към 5 и 7

Много бъркате, но няма как да знаете, дори не пиша като себе си, а в друг стил, за да е по-достъпна темата, а и ако разкрия моята, реална гледна точка, ще ви стане непосилно да разсъждавате.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3dcb1cb185
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първо: екстериорна преценка, от главата до петите зъби.
Второ: водиш го на басейн... косми, акне, пакет и т. н.
Трето: в спалнята, нивелир и ролетка... за члена.
Независимо от шеговития коментар от моя страна, има резон в написаното. Нечистоплътни жени/ мъже, това е голяма отврат... същото е и с тези дунапренени сутиени, въвеждат те в пълна заблуда. Като имам жените малки гърди, малки са... всеки влак си има пътници, но понеже сега стандарта е на D размер.... Това, че Господ не направил всички жени с голям бюст и всички мъже с 21 см. членове, това е даденост, но това че индивида не се къпе или не се поддържа физически, това е признак на ниска култура.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4394be2673
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   до 9 от 7: Защо да си задръстен се приема за нещо лошо? Лошо ли е да имам стабилна моногамна връзка и да не се натискам на всяка втора? Лошо ли е да имам прилично образование и прилична работа? Лошо ли е да искам да общувам с хората на по-дълбоко ниво? Ако това е лошо и задръстено, значи съм задръстен, това е. Задръстен и щастлив ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4d2a7bcca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Няма нищо лошо човек да има изисквания, но ако не са с покритие накрая става за смях. Когато човек има много и специфични изисквания, това значително стеснява спектъра от потенциални партньори. Като добавим, че от малцината, покриващи всички характеристики, има хомосексуални, пълни гадняри и такива, коино имат собствени изисквания, се налага един неизбежен извод. Трябват компромиси. Например, членът може и да е скромен размер, но космите задължително да ги няма. Или невероятен характер, надарен полов атлет, но не е резняк и не ще и да чуе за бръснене. Животът е низ от компромиси.

Дядо Торбалан

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: fdfc880909
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Ами вземи опознай човека първо, пък тогава се събличай. Лесно може да се разбере кой как се поддържа. А за да не губиш времето на хората, още на първата среща си кажи изискванията.
Вземайки предвид неграмотно написаната тема, аз не бих си легнал с явно неграмотен човек като авторката, особено пък имаща толкова много претенции. Дано да е като Наоми Кембъл, че иначе само с претенциите ще си останеш. И ще си за смях, както каза Дядо Торбалан :)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: eef334be73
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Торбалане, компромиси не правя, не си заслужава, защото никой не заслужава да му правят компромиси, вкл. и аз не искам да правят ми правят компромиси. Или ме харесват изцяло, или да не се занимават с мен.
Ще правя аз компромис на кого? На човек, който - къде е бил досега в живота ми, какво е направил за мен като личност, бил ли е до мен в трудни моменти, цени ли ме? Все въпроси, чиито отговори, в повечето случаи, са отричателни, дори между хора, които са във връзка и твърдят, че се обичат...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4d2a7bcca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Много детинско или, хайде, тийнеджърско разсъждение. Няма как да харесваш някого изцяло. Или поне не и реална личност, след като отминат първите три месеца лудостта на страстта се поуталожи. Ако си създадеш някакъв идеализиран образ - с голям и дебел пенис, обрязан, избръснат, да знае как да го използва, да е галантен кавалер и т. н. вероятността да срещнеш такъв човек е много малка, а вероятността ти да го привличаш, както и той теб е математически пренебрежима.
Да не говорим, че ти далеч не си изградена личност. Личността се променя през целия живот, под влияние на опит, хормони, случайни пломенливи... Човек променя вкусовите си предпочитания, политическите си възгледи, моралните си настройки. Личността е динамично понятие и никой човек не е остров. Така всеки, с който се срещаш става часн от градящите личността ти.
Няма и значение къде е бил до сега. Важното е къде е сега. От сърце ти желая да намериш човек, койно да е до теб в трудни моменти и да те прави щастлива. А дали е космат или хуят му се забелва, това са неща, които дори няма да забелязваш в партньора си след години заедно.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: a6e4a64fde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Не ми се е случвало да се отвратя от някого. Но си давам време да опозная човека и себе си в компанията му. Все пак имаме някакви инстинкти, съзнанието ни за секунди преценява дали някой има здрав вид, в общуването имаме допир, усещаме миризмата си, забелязваме реакциите си. Ако имам сексуално привличане към някого в ежедневното ни общуване, мисля че няма как да се "отвратя" от него. Но вие май не си давате това време и правите кастинг в спалнята.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: eef334be73
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Торбалане, няма исткнска любов между хората. Не сме създадени да живеем заедно в партньорство, неслучайно масово явление са разводите и изневерите. ами приятелствата? Всеки се вълнува, предимно от себе си. няма такова нещо като отдаденост и безкористност, и любов, особено в интимните партньорства. Затова, питам - защо да правя компромиси за човек, който ще си замине след време? Защо да правя компромиси за човек, който ще лицемерничи след време? Някои от самото начало са такива. Няма да прсвя компромиси с никого.
Разлика не виждам в мъжете, освен физическа.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d57c14aabd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Хммм зависи. В моя случай е невъзможно да достигна до спалнята с някой, който не ми харесва. Аз обикновено преценявам по лицето и косата дали един мъж ми харесва или не. И по тялото, разбира се. Но не е задължително да е гол за да определя. Има мъже които външно са ме привличали много и сме стигали до секс. А също и мъжи които външно не са ми се стрували кок знае колко привлекателни, но не съм ги намирала за отблъскващи или грозни. И с тях също съм правила секс. Та както ти казах, няма как да стигна до кревата с някой, да го видя гол и да ме отблъсне (освен ако не е мърляв, вмирисан или нещо таково). Не ми харесват космати мъже и бради. Косми, само по краката. Брадите никога не са ме привличали. Ама по ирония на съдбат, хлътнах по един такъв. Тц тц тц.
Запознахме се чрез една социална мрежа. След известно време онлайн м общуване, решихме да се видим на живо. Ами първия път като го видях направо се уплаших. Нищо общо нямаше с това дето бях виждала на снимките. Хитрецът му с хитрец беше турил снимки от тийн годините си, а беше вече на 24. Като му видях брадата и ми заговори с един мечешки глас, щях да припадна. Добре ама бях ужасно загоряла за секс, 6 месеца на сухо не е живот. Викам си "това е положениетп и туйто". Пък и ми беше неудобно да му кажа "не ми харесвай, ходи си". Беше ме чакал 20 мин и беше пътувал 40 км с колата само за да се видим. Тъй че си замълчах. После като се качихме у тях и ме черпи вино и взехме да си говорим, такава химия блесна между двамата че забравих за всичко. Не знам как стигнахме до стаята, още във всекидневната щяхме да го правим. После на леглото така ме опъна и ми удари един луд секс... Най-невероятния в живота ми. И от тогава до сега, всеки път като го правим е страхотен секс. Та сега си мисля "какво само щях да загубя ако се бях държала като глупачка и го бях разкарала". Това е кармата.
ПП: простих му косматите гърди и брадата. Добре че поне с машинка се подрязва, иначе щеше да като мечка. Най-добрия ми приятел ми се подиграва и вика че това съм си заслужила след като винаги съм се подигравала на косматите мъже.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 96d073c1c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Аз за да си легна с някой първо трябва да съм сигурна че има мозък. Била съм с двама мъже, на 31г. съм единия слаб и атлетичен с среден размер, другия пълен с малък член и с двамата ми е харесвало по различни причини. Само да отбележа, че всеки си има свойте качества и недостатъци скъпа, не вярвам и ти да си фотомодел. Преди да си легнеш с някой първо го карай да се съблече и го огледай добре тогава си лягай с него. Аз не мога да си представя да се разгорещя с някой и после да спра и да му кажа "абе малък ти е или крив и грозен". Още си млада с времето и твоята вагина ще се промени. Важното за мен е човека да е чистоплътен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker