Странен фетиш - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Странен фетиш
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 3521 пъти
Здравейте! Аз съм момче на 27 години и имам странен фетиш. Не съм споделял на никой досега, защото ме е срам, че ще ми се подиграват. Фетишът ми е към оралната любов и по-точно към лизането. Не знам от къде идва тази мания точно към това, но непрестанно мисля за това и си представям как лижа някоя, не за стандартен секс, а просто за лизане. Когато гледам порно си пускам само такова, в което мъж лиже жена, или лесбийки се лижат. Правил съм няколко пъти стандартен секс но определено не ме е кефело толкова, колкото да лижа. Не че нямам желание за стандартен секс, но това желание е доста по-малко като цяло. Случвало се е дори в сайтове за запознанства да си търся жена само да я лижа, но като разберат че искам само това и се отказват. А аз съм малко срамежлив като цяло, не бих казал че съм грозен или нещо такова, но ми е трудно да си намирам партньорки, особено с този мой странен фетиш. Според вас нормален ли е този фетиш, защото вече започвам да си мисля, че нещо не ми е наред и се опасявам, че никога няма да си намеря момиче, което да го приеме този мой фетиш... :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: b3f14ece75
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен фетиша ти е напълно в реда на нещата, на мен също мн. ми харесва да лижа жени, но разбира се секс да има харесва ми когато лижа жената да е много мокра, да е възбудена и да пръска от възбуда докато я лижа.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 2680ed58ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На много жени този твой фетиш би им харесал неимоверно!!!! Явно не си попаднал на такива!!!!!
Аз съм на средна възраст и като по млад рядко бях инициатор на този вид "забавление"...,но сега без да лижа всички жени с които се е случвало да съм интимен просто няма как да стане -това е върховно удоволствие и за жената и за мъжът /разбира се ХИГИЕНАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!!!!
Чукането е десертът, любовната игра и всякакъв вид ласки от единия към другия са основното ястие!!!!! Успех на всички мъже, е и на ЖЕНИТЕ!!!!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 0dcaa1799b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   То това въобще не е фетишизъм, а просто силно влечение към определена част от секса, в случая оралния такъв от мъж на жена. Дори гледането на порно, в което жена или мъж лижат жена, също не е. Неправилно също така се употребява в много свери-фетиш към женски крака, фетиш към окосмяването на жена и т. н. При фетишизма винаги има предмет. Ето какво е казано по въпроса:


Сексуалният фетишизъм е сексуално възбуждане и влечение към предмети или физически обекти, собственост на определени хора (чанти, обувки, сутиен, чорапи, бельо и др. ). Обектът или ситуацията на това влечение се нарича фетиш, и съответно, този който изпитва това желание – фетишист. Удовлетворяването на сексуалното влечение често се постига чрез мастурбация посредством или с помощта на предмета-фетиш. Сексуалният фетиш може да се смята за елемент, продължаващ романтичната/сексуалната връзка, когато е „придобит по обикновените начини (с други думи, когато партньорът носи определено облекло)“, но когато за да се сдобие с тези предмети, фетишистът често ги краде от собственика им, това може да говори по-скоро за психическо разстройство.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9ffede26cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Задължително докарвам жените до първия оргазъм с лизане. После става още по - страстно. Защо уговаряш предварително любовната игра с тях? Лепваш я и я събличаш с целувки и език по цялото тяло. По някое време ще стигнеш и до триъгълника и вече тя ще те задуши от притискане на главата към влажната цел. Не ти е странен фетиша. При мен е същото но предпочитам по възрастни жени.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b8878b1fde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Въобразяваш си и си вярваш. Нещо като поговорката Гладна кокошка просо сънува. Намери една средно хубава жена и докато пробваш ще ти мине мерака.

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 12ab7e4586
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Учудвам се, че мъж на близо 30 години си задава такива въпроси. Това е напълно нормална сексуална практика. Аз съм омъжена жена на 46 години. Със съпруга ми се разнообразяваме понякога с други двойки и досега не ми се е случвало някой от партньорите ни да не ме лиже - и мъжете, и жените. Аз също обожавам да лижа жени, просто ми е приятно да ги докарвам до оргазъм по този начин. Между нас с мъжа ми оралният секс също е почти ежедневие. Повечето жени по-скоро се срамуват да си поискат, отколкото да имат нещо против. Особеното при мен - но имай предвид, че всяка жена е различна - е, че аз предпочитам това да стане някъде към края на акта, т. е. преди това да има проникване, защото след като свърша клиторно, за известно време губя интерес. Но съпругът ми също като теб обича да започва с това, просто защото го възбужда. Така че сме измислили формулата - първо френска любов, после кратка почивка и продължаваме, а накрая може пак.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 8f0f5c2e29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз пък винаги попадам на мъже, които мразят да доставят такова удоволствие... Жалко, че не те познавам, хаха.
Звучи добре, стига да не предлагаш само това, защото в такъв случай все едно си с жена, а не с мъж.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d4120a5f99
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това определено не е фетиш, защото на тебе ти харесва женския сексуален орган. Фетиш е когато ти харесва и възбужда нещо като крака, обвуки, дрехи или предмети и няма нищо лошо да те кефи както казаха повечето жени обичат да ги лижат.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d21b54f419
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Че коя жена би отказала мъжа който и харесва да я лиже? Аз обожавам да ме лижат, и също така, едно от нещата които най-много ми харесват е да правя свирки.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker