Само СЕКС нищо повече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Само СЕКС нищо повече
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 4697 пъти
Здравейте. Първи курс съм студентка с Му София, започнах да се виждам с един мъж на 24 години. Той е от града от, който съм и аз. Отдавна се познаваме. Но започнахме да излизаме, първоначално нищо не се говореше за секс не се и намекваше. И аз си промнених мнението за него. Защото първоначално си мислих, че той е женкар, с много момичета и различни и само за една вечер. Като отидох в София излизахме виждахме се, често оставах да спия у тях. Но има дни, в който ми пише, но има и дни където не се сеща за мен. Нито сме заедно, нито нищо. Много объркано мисля за него постоянно. Като и аз и той е в града, от който сме като ме види в дискотеката ми пише и ситуацията е следната пиши ми да отида на неговата маса и аз тъпата да не го изпусна веднага ходя и мухабет той както винаги все ми взима да пия нещо на кавалер се прави и слеф малко мухабет, танци и като стане 5 часа вика айде или искаш ли да си ходим. И аз нс мога да му откажа и ходим в един хотел или в неговия апартамент да спим. И какво излиза в крайна сметка използва ме за един тъп секс и аз какво само му вярвам и си мисля че би станало нещо сериозно. Много съм объркана и не знам какво да правя. Той ме използва, а аз... глупачката му се връзвам на акъла. Не съм от момичетата за една нощ

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 0172a6d658
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами то не става само с ядене.... ;)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ae7639efb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Душичка, искрено, ама наистина искрено, се надявам да не учиш медицина в МУ. За доброто на всички евентуални бъдещи пациенти е. Ти си трагикомично функционално и технически неграмотна...

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: fdf51153ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Той откъде да знае, че искаш нещо сериозно, да не е врачка? Каза ли му?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 3e5072c9ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Жена съм. Първо, много ми е интересно като почне някой да се оплаква как бил използван за секс. Ти този секс не го ли искаш, не ти ли харесва? Само с цел връзка ли го правиш? Някой лъже ли те, че ако правиш секс с него, ще имате връзка? Ако не е така, значи не си използвана.

Просто, ти искаш връзка, а той вероятно не. Ако само за това правиш секс с него, спри. Никой не те кара на сила. Като искаш връзка, говори с него, питай го, не чакай да ти прочете мислите. Ако и той иска същото, идеално. Ако не, прецени си дали да продължиш да правиш просто секс и не се оплаквай.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 49cdd00592
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Да, това "използват ме само за секс" се поизтърка! Този, дето "е използван" едва ли само седи и изтърпява секса. Очевидно и на него му е хубаво, но държи да подчертае, че не негова е инициативата, и за това едва ли не другият му е длъжен с нещо... А той всъщност иска нещо повече от сека, много повече от секс - връзка, семейство, деца... Ама само си го мисли. Нито го е казал на другия, нито го е обсъдил с него. Едва ли не "Сделката е направена наполовина! Ето - направихме го секса (каквото ти искаше), сега е мой ред да ме попиташ какво АЗ искам и очаквам от тебе! "

Знаеш ли? Мен пък работодателите ме използват само за работа! А аз очаквам с шефовете да сме си приятели, любовници и т. н., ама те - не, та не! Работя им като роб, а те само ми подхвърлят едната заплата и ме изритват като мръсно коте от живота им! Много е унизително!
Ха-ха-ха...

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: f394d5ff11
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Лелеее и от теб чакаме да станеш лекар при който да ходим... като ти гледам правописните грешки направо ме е страх...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: e64bbeb2a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Не съм от момичетата за една нощ"?
Така ли? Я пак помисли! Вика те на неговата маса, след което отивате да правите секс. Всъщност, права си! Не си за една нощ, а само за два-три часа. Докато свърши секса.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 1211039ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Е, как ще ходите в хотел, когато той има апартамент. Ти май не се чуваш какво говориш. Пияна ли беше, когато си писала тази история! . Аз си мисля, че ти не си момиче даже и за една нощ. Дали не си някоя шивачка, а се правиш, че учиш медицина.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: f41001ed6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравейте!
Аз съм авторката на историята. Първо да кажа, че не уча медицина, а друга специалност, която е отново в Му София. Той има апартамент, но понеже е в ремонт и затова не иска на този апартамент и ходим на един хотел. А на въпросния апартамент сме били един път, но както и да е.
Получи се така, че с времето започнах да изпитвам чувства към този човек. Той е несериозен и просто няма смисъл да се залъгвам в този човек. Всичко с времето ще си покаже, но за сега не мисля да се влюбвам в него много, да не си давам много надежди. Благодаря на всеки!!!! Приятен ден!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d639785b8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Казваш, че не си от момичетата за една нощ, но се държиш така. Той какво да си помисли? Че си Дева Мария дегизирана като кифла в нощен клуб? ! Щом тази връзка не те устройва, говори с него, кажи си желанията, ако ги приеме - добре, ако ли не - сядай си на трите букви да учиш, че граматиката много ти куца /дни, където... и прочие/, а и латински трябва да знаеш. Да не стане като във вица - като се знам какъв съм инжинер, страх ме е да отида на лекар!

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: a04bba3d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами не си момиче за една нощ - сумати пъти сте "спали".

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c1652aae23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   "Не съм от момичетата за една нощ"
"И аз нс мога да му откажа и ходим в един хотел или в неговия апартамент да спим"

Си, сладурче. Си.
Ако не искаше, нямаше да поемеш поканата. Ти не можеш да откажеш. Тоест си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: f6b93d2d0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   И на мен в студентските години ми се е случвало да правя секс за една нощ, не нападайте така момичето. Купон, емоция, симпатичен момък, целувки на дансинга, после - в леглото и хайде чао. Но на следващия ден си в библиотеката, ако имаш акъл, партито е приключило и толкоз, нямаш очаквания, имаш си други задачи. То на 20 години не си се осъзнала още като човек и не знаеш на кой свят живееш. Лошото е друго. Лошото е в ниската самооценка на авторката. В това, че не може да заяви ясно желанията и намеренията си към този човек. Т. е. не може да отстои една достойна позиция на жена, уважаваща себе си. Секс за една нощ аз и сега бих правила, ако не бях омъжена, но при ясни условия. Да, зряла жена съм, а тя е малка, но дори и малка, авторке, научи се да заявяваш желанията си и ако отсрещната оферта не те устройва, просто не я приемаш. Ако на пазара ти предложат гнили домати, ще ги купиш ли? Не, нали? По-скоро няма да ядеш домати, отколкото да вземеш боклук. Това да ти е житейско правило, моето момиче.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b9f8d49730
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Коментиращите - много сте озлоблени. Момичето може да е влюбено и да иска връзка. Но той, от друга страна, не желае да се обвързва. И тя се съгласява да правят просто секс. Какво странно и чудно има в ситуацията. Жертваш принципите си в името на чувствата и страстта.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2e22f5ae15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Влюбена е. Много ясно осъзнава ситуацията, но просто не може да се откаже, защото е влюбена. Нямате право да я съдите, защото не се знае утре дали няма да сте в нейната ситуация.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3a9cf378c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Както са ти казали по горе- заявяваш си какво искаш. Ако отсрещната страна не отговори на очакванията ти просто ставаш и си заминаваш. Виждах се с един мъж само за секс преди време. Всичко беше супер. Тръпка, химия. Но в един момент аз поисках нещо повече. Дълго се колебах дали да му кажа. Имах рожден ден. Не го поканих, защото знаех че няма да дойде. Та той не ми и честити. Излязох с моята компания, забавлявахме се, пийнах и отидох при него. Събрах смелост и му казах, че нещата при мен вече не са само секс, има емоционално обвързване и искам нещо повече. Той ми излезе с номерчето, че не знае колко ще е още в България и ако се наложи да замине за пореден път не иска да оставя нищо след себе си. Че като цяло не иска да се обвързва, защото не е сигурен къде ще е. Най голямата ми грешка беше, че на сутринта вместо да си тръгна и да му пожелая късмет, аз продължих да се виждам с него. Живеех с надеждата, че той ще размисли. Еми не, не размисли. Той пожела да прекрати отношенията си с мен. От там последваха грозни действия от моя и негова страна. Обиди. С две изречения в които нямаше нито един епитет той срина женското ми самочувствие. Поне две години страдах и бях със силно наранено его. Ако при вас стане и той иска каквото и ти ще е екстра. Ако не бягай, много бързо и много надалеч. Не си заслужава. Успех ти желая!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 8f34bc021a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Разбирам те, че той те привлича много и ти е трудно да му устоиш, но той ако е искал нещо сериозно до сега да го е показал. За съжаление ти си му показала, че си му в кърпа вързана и на разположение за него, когато и да те поиска. Опитай се да го накараш да се бори за тебе, за да те получи, ако не го направи изобщо няма смисъл да се занимаваш повече, освен ако не прецениш, че те устройва да се забавляваш с него от време на време, докато не срещнеш човек с който да имаш истинска връзка. Ти се принизяваш да бъдеш играчка за него, а би трябвало да даваш тялото си само на мъж който те цени и иска да гради нещо с теб иначе не си заслужава според мен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker