Поредната банална история от типа "не правим секс" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Поредната банална история от типа "не правим секс"
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 2688 пъти
Здравейте.
Моята история нито ще е първата от този тип, нито последната но нали целта на сайта е все пак да споделим мъката си с някого и да поискаме съвет, да чуем(прочетем) и друга гледна точка.
Ще се опитам да бъда максимално кратка и същевременно да преставя историята, така че да стане ясно за какво става дума.
Заедно сме с моя мъж от 6 години. Нямаме брак, но имаме две дечица и едно мое от предишна връзка. Общо живеем с 3 броя.
Аз съм в майчинство в момента. Бебето ми е на 5 месега, а другите две са на училище и на градина. Все пак можете да си представите ежедневието ми - хранене на бебето, смяна на памперси, пелени, пране, готвене и чистене всеки ден. Нямам време много да се поддържам, но не бих казала, че съм някакво пудовище. Е, преди изглеждах по съвсем различен начин, но сега умората и грижите за семейството ме уморяват и за мен - време няма. Въпреки трите ми раждания, не съм и дебела - 50 кг. съм, имам нужда да се постегна само. Щастлива съм, че имам такова хубаво семейство, но ми липсва нещо и ме депресира. И тук започва гадното... Аз съм на 29, а мъжът ми на 36. Още от началото сякаш имахме проблеми в секса. Никога не сме имали журна сексуална връзка, а по-скоро бих я нарекла улегнала. Да, но той от самото начало ми разказваше за неговите бивши сексуални връзки - какво, с коя и как го е правил, колко часа и т. н., а на мен ми подхвърляше, че съм дърво, че му е скучно, чувала съм и подмятанив от рода на това, че понеже съм била раждала нормално, съм била широка, мекичка, а не стегната и т. н. Липсва ми да чуствам, че съм желана. Не веднъж сме се карсли за това. През бременностите не сме правили секс по 4-5 месеца, че и по повече, дори не сме се докосвали. Сега например след като бебето е на 5 месеца, не сме правили секс от август месец. Всяка вечер си лягаме обърнати с гръб. Хващам го няколко пъти, че гледа порно. Сигурна съм, че го прави редовно. Наскоро коментирахме нещо за това да ми купи секси бельо, а той се изхили и ми казва:"а да бе, та да се изплашат като те видят хората". Нямам и самочувствие вече, за да поема инициатива. Чувствам се толкова изоставена и смачкана.. , а всеки ден е просто един и същ... сякаш съм негова майка - грижа се за него все едно ми е 4тото дете, но не съм любимата жена. Не знам колко ще издържа така... нищо нр говорим, а проблем явно има. Дори и не си спомням кога последно ме е целувал долу... просто ми липсва докосване, желание, а се чувствам като майка само и единствено. Не ме разбирайте погрешно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: c18f0c7b5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Подобен тип мъже са ми много противни. Ти си му родила две деца с това тяло, а накрая той да те осъжда и да си позволява да казва, че си широка. Неблагодарност и неуважение, не е мъж това. А може пък на него да му е малък и тънък, кажи му го това. Единственото, което мога да посъветвам е редовно да правиш упражненията на Кегел за влагалищните мускули.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7b8fdabf41
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мъжът ти е истински грубиян който заслужава добър урок.
Само му подметни че жената има нужди и ако не ги удовлетвори в къщи, започва да търси навън и ще го удариш с мокър парцал. Това е най-болезненото за всеки мъж-друг да оправя жена му

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 386946caf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Първо да те питам, защо си му родила две деца, като отначало нещата не са били ок? Ти не знаеш ли, нямаш ли вече опит, че мъжете не се променят? Настъпваш мотиката два пъти и сега бау. С три деца от различни мъже, само си представи живота си като разведена жена. Ни мъж ще видиш, ни грижа, ни пари, ни секс. Сега ти липсва само секса. Извади калкулатора и смятай. Човек трябва да гледа като се жени и да си прави точно сметката, да бъде РЕАЛИСТ. Чувставата повече са навределии, отколото да са помогнали на някого. Това е житейската истина.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 25b8f84304
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Подкрепям номер 5, а на номер 4 ще кажа, че ако жена ми ми направи тавъв "урок", ще и набия един боц в гъза и ще я пратя да живее с ебача си и 3-те деца.
Ако не си натискаш парцалките, може твоя любим и гадже да си хване. Все си мисля че хората са поумняли, ама не са. И каква е разликата между теб и една циганка с 3 деца, която не знае кой ще ги храни? Помисли си че си била с друг, а си му изневерявала с насточщия. И защо търсиш съжаление? Кой каквото прави, за себе си го прави!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker