Защо не мога да се променя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо не мога да се променя?
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1770 пъти
Здравейте аз съм момиче на 23 години. Имам връзка от 3 години с един страхотен човек когото обичам повече от всичко. Не ми липсва нищо във връзката ми, той притежава всичките качества които аз съм искала да има мъжа до мен, с него съм истински щастлива, но имам един проблем. Още от доста ранна възраст аз проявявах интерес към момчета и изпитвах сексуално влечение към тях... не знам как да се изразя - просто ги обожавам... обичам да ги заглеждам, да флиртувам.. това продължава и до ден днешен. Не мога да се сдържам когато вида нещо което ми харесва и ме възбужда, тука не говоря за чувства, а за чисто физическо привличане. Не искам да наранявам човека до мен, винаги съм държала на това, че в една връзка трябва да бъдеш честен и да уважаваш човека до себе си, но мамка му... какво да направя такава съм си, само мисълта да правя просто секс с някой който ми харесва ме побърква, имам нужда от това... не ми липсва нищо в секса.. напълно задоволена съм, просто винаги съм била такава и това ми харесва и ми доставя удоволствие.. Въпроса ми е дали са му кажа на него как се чувствам? Как ще го приеме? Дали ще разбере? Дали ще ме съди?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4af0e7573d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябва да поговориш с него. Не е добре да потискаш сексуалността си, защото това може да доведе до емоционални проблеми в бъдеще. За себе си мога да кажа, че не бих имал нищо против жена ми да задоволява нуждите си с други мъже стига и аз да участвам в мероприятията. Не знам как ще му се отрази подобен разговор, но това са неща за които трябва да се говори. Защо не му предложиш тройка с мъж, после с друга дама или с друга двойка.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 0a8eed6352
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не му казвай. Първата му мисъл ще е, че си курва. Че не ти стига секса и че искаш да те чукат нонстоп. Според мен, факта, че си на 23, а имаш връзка от 3г също допринася. Та ти си от 20 годишна с един мъж. Според мен разделете се, находи се, и чак тогава се обвържи сериозно. В противен случай, рано или късно ще му изневериш, което е много тъпо. Ако искаш да се чукаш с някой друг, първо приключи връзката.
М37

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 28d54c1b20
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Такива сме хората като си нямаме проблеми, си ги създаваме. Ето заради такива жени.. мъжете ни мислят за курви. Няма да се промениш защото това ти е заложено в кръвта. И всеки ден да правиш секс ти ще си останеш незадоволена и вечно търсеща повече... След като много добре знаеш каква си и коя си, защо си, си хванала постоянен партньор? Остави човека ако наистина е много стойностен. защото това би го смазало повярвай ми. И.. ей така лягай си с хора за една вечер и така. Не си за връзка и това не е хейт а искреност.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 79c37d3a00
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Измишльотина...
Нимфоманките са малко и съвсем няма да се сдържат, да бъдат верни, ако беше нимфоманка, досега да си го осъзнала.
Ако пък изпитваш само естетическо привличане - нямаше да искаш секс.
Противоречиш си, затова не вярвам на темата ти. Мъж си, провокатор.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 73a22942c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Напълно те разбирам, защото и аз съм в подобна ситуация... Но моя съвет е, ако имаш възможност, отиди на психолог, защото всеки ще ти дава различни съвети, а всъщност проблема е много по-дълбок. Както написа и някой в темата, може проблемът да е в това, че си се обвързала рано и си доста време с този човек, може просто да си такава, а може това да се дължи на преживяване от детството ти, което не помниш и ти се е отразило... За това по-добре посети психолог и се консултирай, ако наистина държиш на този човек и не искаш да го загубиш. Може пък и да имаш проблем с хормоните, от това да се провокира постоянното ти сексуално желание. Знам, че това в момента адски те измъчва, но на първо време не казвай на приятеля си, той ще бъде наранен от това. Много е обидно спрямо партньора. Просто си представи, ако той ти каже, че иска да спи с всяка, която види, как ще реагираш?

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4412c38420
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Виж ся. Раздели се с приятеля си. Мини трицифрена бройка мъже до 35 и тогава се сети, че ти е време за сериозна връзка и деца.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker