Защо предпочитат чернокожи? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо предпочитат чернокожи?
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 12333 пъти
Живея в Холандия от много години и поради някаква причина белите жени масово ходят с черни мъже имигранти от Африка, държат се надменно с белите, имат куп изисквания към нас (пари, външност, отношение), а на черните им се хвърлят само защото са черни, ходят в квартирите им където живеят по 10 човека в апартамент, раждат им деца и после ги отглеждат сами, защото 99% от черните не се занимават с отглеждане на деца, но това не ги спира. Като изляза на среща сякаш под лупа следят всяка приказка която кажа, а ония ги оставят да дрънкат всякакви глупости и обиди. Нямам право нито думичка да кажа против някой черен, защото веднага ме обвиняват в расизъм, а те имат право да плющят всякакви тъпотии. Защо? Разбирам, че е модерно да си с черен, но на човек му писва да бъде пренебрегван и третиран като втора категория от хора които уж трябва да са му по-близки, и в крайна сметка се отказах от срещите и реших да живея сам, само на себе си мога да вярвам и разчитам. Обкръжението ми е от холандци и те споделят същото, не е само в мен проблема.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 76

преди: 5 години, 6 месеца
hash: d1242fa4c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

1.   Защото си прекалено цивилизован, а жените предпочитат секс с диваци. Почни и ти да се държиш като негър. Да не ти пука ще ражда ли или не, то си е нейна работа, никога не говори за пари, работа или образование с жените, вие ще правите секс, няма да започвате бизнес, не се обвързвай само с една жена, винаги зарибявай и други, като се правят на отворени ти бъди два пъти по-отворен и така ще се получат нещата.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0df161a48d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това е само в главата ти.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 851045d530
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

3.   В Западния свят я има тая ненавист към белия мъж, феминизма е от главните причини. Сякаш жените си го връщат на мъжете когато спят с черни отрепки. Това им е свободията.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4fdc4e24fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моето лично мнение е, че в тези общества векове наред им е набивано да са културни, да се държат в съответствие с обществените норми, да се водят културни разговори на вие и всякакви подобни. Имат пуританско мислене. Но днес младите са по-свободолюбиви и усещат това като обществен натиск. На моменти примерно са се ядосвали на нещо, което си е напълно нормална човешка реакция понякога, но не са можели да си изразят гнева, защото това там се приема като простащина, в разрез е с обществените норми. В тези общества просто се превръщат в един калъп на обществото с куп глупави изисквания към теб, които младите не разбират и им се струват безсмислени и често се питат защо е необходимо това, нямат правото да си себе си.

Всичко това се потиска и натрува в детството и в един момент вече възрастни и почувствали свободата и независимостта си от родителски контрол, започват да правят някои неща на пук. Всичко това е на подсъзнателно ниво, разбира се. Аз го обясних малко снобски, но ако се замислиш е точно така. Заради това е този алкохолен туризъм - те просто в един момент се отърсват от родителския контрол и всичко трупано с години избива със страшна сила и отиват в крайности. Връзките с диваци пак са своебразна форма на протест за това, че трябвало да потискат индивидуалността си толквоа време. Един вид "сега вече съм независима от вас и не съм длъжна да спазвам тъпите ви обноски и правила и да на пук ще си хвана най-големия неандерталец, защото ми е писнало от изкуствени и скучни джентълмени, потискали себе си. Искам някой първичен, първосигнален, спонтанен и "свободен" човек".

Аз самия съм го усещал на гърба си като бях в Англия. Веднъж само защото пресякох една жп линия на 5 м от обозначеното място(като пешеходец), всички наоколо ме изгледаха като някой престъпник рецидивист, сякаш бях убил човек. Дори една майка каза на детето си, че не трябвало да прави като мен, защото иначе нямало да има бъдеще. И аз заради някаква пълна глупост и дрболия се почувствах силно пртиснат от социума. Такъв несправедлив обществен натиск и изнасилване на индивидуалността почувствах и то за някаква дреболия, че в мен се надигна неописуемо желание да направя нещо, напълно в разрез с безсмислените правила на социума, само и само да възмутя снобите умишлено. Аз не отричам, че наруших правилата, но за такава дреболия да ме гледат като престъпник и да ме дават за антипример на деца пред мен и по унизителен за мен начин беше доста пресилено и несправедливо.

А представи си, че бях израстнал там и това продължаваше 20 г. И не можеш да се възпротивиш, защото си зависим и семейството ти ще смаже емоционално със сочене с пръст. Веднъж откопчен от родителски контрол, не щях да пия и да еба негърки, та и пушек щеше да се вдига.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7fc2806c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Всъщност предпочитат българи, и в нашите квартири идват.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ed580dd73b
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

7.   Жената се интересува само от размера, а това, че този размер принадлежи на някаква черна маймуна или цигански примат въобще не я вълнува!!!
Това показва, че интелекта и разума на тези жени е нулев и нямат акъл!
Но и обратното го има, жени които ненавиждат и мразят човекоподобните, затова се насочи към някоя такава и не се притеснявай за подчовеците!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ee49b1b9d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

8.   Коментар номер 7 е расистки, сексистки и агресивен - би следвало да бъде премахнат незабавно.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: daed5f69a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Виждаш някакъв малък % и ти се набива на очи. Поначало по улицата се вижда само малък процент от хората. Ако загледаш в БГ колко цигани има по улиците, може да си помислиш, че 70% или поне 50% от населението са цигани. А по статистика са доста по-малко. Просто няма какво да правят в мухлясалите си катуни и им е по-хубаво и интересно навън.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 969493e772
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Размерът винаги има значение! Ама не можела да поеме толкова голям! Мани го тоя виж къв му е малък. Оножда ме ама аз не усетих нищо. Не можах да свърша.
Това, че "размерът" нямал значение да не би да го вярваш? ! Имах две моми, много ми бяха навити /по една/ моментът в който разбраха, че съм с 21 см. рязко дръпнаха на зад. Бивша се похвалила до къде и бил опирал и тези научиха. И край. Иначе съм имал и такива, които ми предложиха и брак. Всеки си има предпочитания. Тези които виждаш с негри, търсят или контраст в секса или някои им е втълпил, че гените и ще са идеални за мулатче.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4c59d1c3e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   8, коментар 7 действително е расистки, сексистки и агресивен, но е необходим. Напомня ни, че все пак не живеем в неомарксистки феминизъм и всеки трябва да може да изрази мислите и чувствата си. Аз съм по-стар и помня времето, когато хората, които говореха непозволени неща, просто повече никога не говореха. Беше страшно и да не дава господ пак да го преживеем.

По темата. Действително има такава мода в западния свят. Тя е най-яркият индикатор, че расизъм съществува. Негрите биват използвани, като живи вибратори. Те от своя страна нямат нищо против, защото от гледна точка на родово-общинния строй от който идват, нова си е в реда на нещата. След като се наситят на играчката или по някаква причина той изгуби способност, дебелогъзите скандинавки, англичанки и германки го изхвърлят, като носна кърпа. В общи линии тази вакханлия е логично следствие от сексуалната революция и разцвета на феминизма до преди десетилетие. Точно в момента се наблюдава обратния процес. Обществото излиза от делириума на оргията и няма по-ясен знак от политическите процеси. Надигането на десните партии в Европа и знаковото избиране на върховния съдия Кавана.

Дядо Торбалан

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3998553f11
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

13.   Ей голяма завист има във хората! Авторе, ти мразиш чернокожите и от там ти идват всичките проблеми и нерви и комплекси. И СТИГА СЪС ТОВА, че жената се е интересувала само от размера на мъжете. Има и свестни момичета, но мъжете не знаете просто къде да гледате... Мъжете се заблуждавате много лесно видите красива и лъскава жена и се залепяте за нея като досадни мухи! А когато видите скромни жени по-свити ги наричате " задръстени, дървета" и още куп обиди! Не търсите където трябва и затова ще си останете все недоволни и нещастни..
Всички проблеми на човека идват само от главата.

=====

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 788f693e32
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

15.   Рап музиката доминира. В порното масово се е наложило черен мъж и бяла жена.
Контраст на телата, по-надарени са и по-дълго ги чукат, стигат им всичките местенца, свършват ги и ги пристрастяват.

Отделно има "бяла вина" (white guilt), че предците са ходили да колонизират Африка.
Също така в развитите западни страни мъжете са се изнежили. Технологиите заместват много от силно физическите дейности, които се считат за "мъжки". Африканците не са били подложени на такова технологично облекчение и са физически често по-добре, докато офисните бели чичета шкембелеят и бирата ги е направила женствени.
Също феминизмът психически е скопил много от местните мъже. Има обаче жени, които не са феминистки, и търсят по-доминантно държание от мъжа, което намират в новодошлите африканци.

Може би наистина водещ е здравият секс. Около секса се въртят много неща в живота.

Африканците средно имат най-много тестостерон, имат по-едри гениталии, затова е по-често бяла с черен, а не бял с черна.
Азиатците имат най-малко от този хормон, гениталиите са им най-малки. Затова е по-често бял с азиатка, а бяла с азиатски мъж е голяма рядкост.

Това всичкото не значи, че не сме всички пълноценни хора. Това са дребни различия, ако се има предвид колко прилики има между хората, каквито и раси да представляват.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: fbca7c896b
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

16.   Има логика в коментар 15. На жените им е писнало от изнежени западни мъже. Изнежването в западните общества е добре за жените, но зле за мъжете. А трудностите в Африка правят мъжете по-мъжествени, а жените мъжкарани. Затова бяла запладнячка лесни би се хванала с черен африканец, но обратното е много по-трудно да се случи.

Разбира се, трябва и да е заблудена, защото в 90% от случаите после ще отглежда децата си сама. Не че с бял има гаранция, но шанса е доста по-малък. Но в крайна сметка всеки си има приоритети и после си плаща съответната цена. Лошото е, че я плащат и други в лицето на децата.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d9acae81ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

17.   Коментарът на 15 е расистки и следва да бъде премахнат. На белите нито са ни по-малки, нито имаме по-малко тестостерон. Ако черните бяха толкова велики колкото ги изкарваш, нямаше да са роби на белите векове наред.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 88c7c59383
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   До номер 15: Неоспорими факти и желязна логика. Тогава всички бели жени да тръгнат с черен мъж. Според мен, се налага от медиите, включително и порното. Но чак пък да е масово, не мисля.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 98dfd4ba8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

19.   Подкрепям - жените, които търсят секс предпочитат да го правят с хора, които нямат спирачки. Черникожите и то специално тези от Африка се раздават като за последно, да не говорим, че после няма да очакват от теб да обсъждате политика.

Повечето европейци са нула в леглото, пълни със задръжки, ама иначе зяпат порно и имат 100 вида фетиши. На всичкото отгоре имат и прекалени изисквания към жените.

Една жена иска да бъде желана заради самата себе си, а не защото изглежда добре. На черникожите им е все тая дали си слаба или дебела, млада или по-възрастна - карат наред, която им върже, защото при тях природните инстинкти са по-силни и неповлияни от цивилизацията.

Другото нещо - специално в Западна Европа хомосексуализмът е издигнат в култ и шансът да срещнеш добре изглеждащ и разкрепостен хетеро мъж клони към нулата.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4fdc4e24fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

21.   19, би ли обяснила по-добре логиката, че нещо не я схванах? Значи европейците са лоши, понеже искали жената не заради самата нея, а заради красотата и, а черните са пичове, понеже въобще не им дреме дали жената е стара, грозна и не знам каква, понеже имат по-силен инстикт.

Значи едните са лоши, защото гледат само красотата, а не личността, а другите са готини, защото изобщо не гледат личността и дори красотата, а само наличието на дупка. Аз ли съм тъп и не схващам логиката или въобще да не търся такава?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 98dfd4ba8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

22.   21- не знам какво не беше ясно.

Не всяка жена е красива и със супер тяло, страхотна в леглото и т.н - каквито са изискванията на европейските мъже. Понякога жената просто не иска да бъде съдена, а иска да се забавлява без задръжки и без обещания. Това е.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 130f44b083
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Интересно защо 21 е решил/а да търси логика точно в сексуалното привличане, което се основава на хормони и инстинкти. По-голяма логика може да търсиш в това защо ти се ходи до тоалетната. Що за странен коментар?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4fdc4e24fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

24.   22, значи не е добре да те съдят по красотата, но е добре да си лягат с теб поради липса на друга алтернатива и неподбиране. Това не те ли навежда на мисълта, че те приемат просто като една дупка? Това е дори по-зле от това да те приемат като красива външност. Красивата външност поне е някакво качество.

Би пристанала на всеки готов да се прежали с грозна, понеже другите мъже подбират красиви и ти хартисваш. Значи ти би си легнала с черен, не защото са по-добри, а просто защото си грозна и черен би се прежалил по-лесно.

Но това, че някой се прежалва на всичко и ебе всичко що мърда, не означава, че е по-добър от другите, които не се прежалват на грозни. Напротив такъв мъж не цени себе си. Белите не са виновни, че си грозна и че искат нещо по-добро в себе си. Повредата е в твоя телевизор.

Все едно аз да съм супер грозен и да виня жените, че не ме искат и да хваля грозните, само защото те биха ме искали поради липса на друга алтернатива.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 98dfd4ba8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

25.   24 - аз не се оплаквам, че съм грозна и никого не виня, просто давам обяснение на въпроса на автора.

И, не, не ме притеснява, че търси само дупка - като става въпрос за секс какво да търси - злато ли? Аз също търся пръчка, така че ползите са взаимни.

Подобен мъж не ценял себе си, казваш - това ти изказване е също в подкрепа на моите твърдения. Черникожият няма да анализира и да мисли дали, аджеба, не са го използвали по някакъв начин и дали достойнството му не е наранено. Той просто ще си прави секс за кеф. Не знам дали си даваш сметка, но точно сексът не е едно от най-извисените занимания.

И не се прежалвам с всеки черен, а само с тези, които ме привличат сексуално.

Не съм и казала, че някой е по-добър от другия, но съдейки лично по моя опит белите европейци са много по-задръстени в секса, отколкото африканците.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 29be684d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Основно три са причините: порното, където черни с бели жени е стандарт вече; размерът, който си е в полза на черните отвсякъде и педерастията, която е много модерна на запад.
Добрата новина е, че свестните мадами в 99% от случаите не биха се хванали с някого (бял или черен) само заради горните причини. Твоята задача е да си намериш някоя свястна, каквито със сигурност има много в Холандия ;)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4fdc4e24fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

27.   25, при теб е различно - ти си грозна и търсиш само "пръчка" без общуване и обвързване и понеже негрите нямат себеуважение и не подбират грозни и красиви, за теб е добре дошло. тук има логика. Но автора говори за всякакви жени, не само грозни, че им правят деца и то на фона на понесени обиди, грубо и нагло поведение. Тук вече логиката изчезва. Защо ти е да търпиш подобен тип и д аму правиш деца и да търпиш лошо отношение, само защото е черен. Секс, секс, ама чак толкова. Да си съсипеш живота заради единия секс.

Негрите имат един пренебрежителен израз white chick. И когато опънат бяла жена, после се хвалят едни на други как са се ебавали с белите. За мен би било унизително, ако бях жена. Ти явно живееш в страна с негри, няма какво да ти обяснявам. Знаеш ги и ти тези неща.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 788f693e32
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

28.   Някои тук са тръгнали да вардят сексуалните способности на западните бели мъже и да принизяват черните. Нищо, че много хора от западните страни гледат на българите както вие гледате на негрите - като на изостанали подчовеци.
А всички сме си хора, с дребни различия, но все хора.
От Африка какво лошо сме видели българите? Нищо.

Западните общества спрямо останалия свят тънат в охолство.
С излишните пари много от прославените западни мъже ходят на секс туризъм. Къде най-много - в Азия.

Къде ходят на секс туризъм западните жени - в Кения, в Куба, в Ямайка. Защо ходят там най-много? Ами не и те в Азия?!
Заради оргазмите.

Едно племе в Кения, масаи, било станало легендарно сред европейските секс туристки заради своите... дадености. Която веднъж опитала, другата отпуска се връщала с приятелките.
Има цели документални и игрални филми за женския секс туризъм в Африка. Има африканска техника за предизвикване на обилна женска еякулация - Kunyaza.
Друго - в последно време в Щатите се засилва тенденцията бели суинг двойки да канят негър за тройка. Тройка е силно казано, защото черният прави секс с дамата, а белият съпруг, още наречен cuckold, зяпа отстрани или снима за спомен.
Това наглед странно поведение се обяснява, че сексът с черен се счита за уникално и незабравимо сексуално преживяване за дамата, което води до голям кеф и много оргазми. Които сексът със съпруга и не може да и докара.
Даже имаше една статия за един афроамериканец, по професия бил лекар, но като го поканили 2-3 пъти и му се разнесла славата сред суинг двойките.
Този чернокож, години наред го канили някакви бели двойки, телефонът му все звънял, и в интервюто се казваше, че може би вече е изчукал и докарал до силни оргазми около 300-400 омъжени бели жени. Пред мъжете им, които също се радвали, че жените им са задоволени.
Mисля, че прякорът му беше DFWKnight, по едно време започнал да кара мъжете да снимат как задоволява съпругите им и си направил порно-серия и сайт.

Който се порови в Интернет, ще види, че не лъжа.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 788f693e32
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   до 19
"Повечето европейци са нула в леглото"

"съдейки лично по моя опит белите европейци са много по-задръстени в секса, отколкото африканците."
----------
Кое повече ти хареса с африканците? С какво бяха по-добри? Защо европейците са били нула в леглото?

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4fdc4e24fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

30.   28, това племе го пишеш във всяка тема за негри. Все ми е на акъла, че холандките са чували за това племе и заради това ходят с черни и им правят деца. Дори и да има такова племе, то е само едно и не е критерий за всички негри.

Между другото като съм гледал порно с негри, не съм забелязал да са нещо повече в леглото, даже напротив - повечето едва се мърдат. Ако им се кефите, това е на психолгическо ниво, понеже са по-екзотични и грубовати и го свързвате с мъжественост, но не е плод на реални факти.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4fdc4e24fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

31.   Да ви еба майката, по 5 минути цъкам картинки, за да добавя коментар. Кой малоумник го направи това безумие? Чак ти минава мерака от живота.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d502170fc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

33.   28, такава камара глупости не бях чел отдавна.

Автор: Западните общества спрямо останалия свят тънат в охолство.
С излишните пари много от прославените западни мъже ходят на секс туризъм. Къде най-много - в Азия.

Къде ходят на секс туризъм западните жени - в Кения, в Куба, в Ямайка. Защо ходят там най-много? Ами не и те в Азия?!
Заради оргазмите.

ДТ: Не, заради цената. В Африка е по-тънко. И заради инфраструктурата. Азия е от векове се специализира в доставяне на удоволствие на мъжете.

Автор: Едно племе в Кения, масаи, било станало легендарно сред европейските секс туристки заради своите... дадености. Която веднъж опитала, другата отпуска се връщала с приятелките.

ДТ: http://www.griotsrepublic.com/sex-the-maasai/
Ето една сериозна статия по въпроса, становището е ка то при останалите - градски легенди. Единствено фетишистки сайтове подкрепяат тази глупост.

Автор: Има африканска техника за предизвикване на обилна женска еякулация - Kunyaza.

ДТ: Ето я и самата "техника": The male partner first stimulates the labia minora of the female partner by tapping and also rubbing with his penis and then, at a certain level of arousal, proceeds to stimulate the internal surfaces of the labia minora and the vulval vestibule, including the urinary meatus in the same manner, followed by stimulation of the clitoris, vulval vestibule, labia minora and the vaginal opening. Removal of the female partner's pubic hair is advised for more comfortable manipulation of the penis.
The male partner penetrates the vagina with alternating shallow thrusts (gucuga) at the vaginal opening with deep thrusts (gucumita) pushing against the cervix while maintaining exaggerated circular movements between vagina walls in a "screwing" fashion during penetration, often facilitating the movement by holding the penis between the middle and the index finger.

Вкратце, търка си пишката по клитора и свамните и устни и когато я възбуди добре я шиба. Правил съм го без да знам, че така се казва. Не е нищо специално.

Автор: Друго - в последно време в Щатите се засилва тенденцията бели суинг двойки да канят негър за тройка. Тройка е силно казано, защото черният прави секс с дамата, а белият съпруг, още наречен cuckold, зяпа отстрани или снима за спомен.

ДТ: Фетишът е всъщност рядко срещан.

И глупостта, че пенисите на негрите били по-големи от тези на другите раси. O, sancta simplicitas! Спрете го това порно, бе, хора! Там всичко е натъпкано със силикон, от циците на актрисите, до патките на актьорите! Като добавим и ракурса, работата е ясна.

Междурасовият секс си е фетиш, който го влече, да се кехи. Но изглеждате смешни и жалки, като се опитвате да изфабрикувате "доказателства".

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3556dcd593
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

34.   Темата е измислена и това не е вярно, 99% от белите жени предпочитат бели мъже, всеки който каже противното лъже. Белите жени най-рядко ходят с мъж от друга раса, а азиатките най-често ходят с чужди мъже, и то какви - бели. Това са фактите.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 6c3e881b35
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

35.   Най-добрият ми секс е бил с нигериец, но никога ни бих имала връзка с такъв. Имала съм връзка с двама мулати, но познайте защо с тях, но не и с нигериеца- заради западната им култура естествено. Такова нещо като див секс няма - просто ги бива, защото са надарени, мулатите включително, но африканците са друга култура. Определно те също търсят само белите жени само за секс, но не и за връзка.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9cc2f79454
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

36.   Проблема е там, че жените по-принцип са слабия пол, не само фицически, но и ментално и като характер. Много е лесно да им бъде промит мозъка, те са много податливи на внушения и манипулации. Има една група хора, да ги наречем с думата либерали, които общо взето мразят бялото европейско население и искат да го унижат. Знаейки, че в миналото - негрите са били презирани като първобитни и умствено изостанали диваци без култура, те постепенно са направили така, че чрез социален инженеринг негрите да бъдат възприемани като нещо супер. Постигнаха го и сега тайно злорадстват как белите жени се съешават по-собствена воля със индивиди много под тяхното равнище, докато същевременно направиха така, пак чрез социален инженеринг, че същите тези жени да имат претенции и враждебно и презрително отношение към драстично по-добрите бели мъже от тяхната раса.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 74d3887c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

37.   Тук във тая тема виждам едно невиждано издигане на негрите в култ и това изобщо не ми харесва. Повечето от мозъците на коментиращите са промити от порното и от западната култура, която ни облъчва от медиите. В всички филми се набива, че негърските пишки са по-големи от белите, че негрите са с по-големи топки от белите, обаче ако видят истински африкански негър (казвам африкански, не афро-американски, роден в Америка и отгледан в големия град, чисто автентичен, живеещ във джунглата), тогава ще видят, че реалният размер на пишката им, без да я тъпчат с някакви хормони и стероиди и без никакви хирургически интервенции, не надвишава 5-6 сантиметра, и то в надървено състояние. Целият тоя комплекс да ебат белите жени им е породен от това, че в миналото ние, белите мъже сме ебали техните жени, изтезавали сме ги, избивали сме ги и сега това съзнателно, или несъзнателно се е закостенило в мозъците им като идея за "отмъщение" и възмездие над бялата раса, нещо като да "ни го върнат", за да станем квит. Използват масовите медии за трибуна за изява, откъдето да се правят на онеправдани жертви, и да използват робството като постоянно алиби за изнасилванията, убийствата и грабежите им и всичките извращения, които извършват срещу бялата раса. Възползват се от благата на демокрацията и си позволяват крайни волности. Тръскат си задниците по телевизията, развратничат, нахалстват, пеят песнички за дрога, секс и пари и се държат крайно нагло и арогантно с белите. Откакто Обама им даде толкова слободия, вече нямат спирачки. Добре, че Тръмп се намеси да въведе малко ред и дисциплина сред това общество на хаос и безредие и забрани на мюслитата да идват в САЩ и построи стена на границата между САЩ и Мексико, да не прескачат повече отрепки да правят повече бели. Наглостта на чернилките няма граници.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4fdc4e24fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

38.   Не знам от къде идва този мит, че на негрите им е огромен. Според статистиката на белите е средно 14,5 см, а на черните 14,75 см. Ако за вас четвърт сант пвоече е огромен, значи толкова ви е акъла.

Ето ви статистиката по раси.

https://medium.com/globalnewsasia/does-race-affect-penis-size-28a1e47e0748

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4fdc4e24fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

39.   Авторе, това си е чист фетиш като всеки друг. Изобщо не търси логика. И мъжете си имаме фетиши, аз например към азиатки. Разликата е, че мъжете осъзнаваме, че това е чист фетиш, докато на жените по природа им е заложено по-трудно да правят разлика между секс/фетиш и любов. Затова и много жени лесно се лъжат да им правят, мислейки си, че ще са извън статистиката и техния негър няма да ги зареже с мулатчето.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ccef542675
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

40.   Не мога да разбера преча ли на някого, ако правя секс с чернокож? На мен не ми пречи, когато пишете, че харесвате рускиня, тайландка, японка, даже и пиша окуражителни коментари, стига да не сте хлътнали на някаква виртуална измама. Като цяло гледам да окуражавам мъжете.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4c59d1c3e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

44.   Номер 40, не пречиш. Но и ние, като теб не харесваме измамите и ги опровергаваме. Черните не са нито сексуални богове, нито свръхчовеци. Истината, на която аз и ти така държим, е че полесните предавани по полов път и генетичната обремененост при тях е много по-голяма, отколкото при нас. Така че, прави си, ама не се изненадвай от Хепатит, Гонорея (сега има една нова, резистентна към всички видове антибиотици), дори и СПИН.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 6574fd46ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

45.   Всичко зависи от социалната структура. Колкото в по-беден или културно разнороден квартал си, толкова по каращисани ще са хората, като цяло. Нищо ново под слънцето. Просто или си се филмирал, че видиш ли белите жени свършили за теб, или тая която си си я набелязал е решила да разнообрази с "черно". Няма да се очудя и ако това е пост партенка на някой нео-русофил.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 33fc7f0489
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Гледахте ли новините по Нова вчера?
"В Италия, 16-годишно момиче беше отвлечено, дрогирано и изнасилено от двама африканци. Момичето е починало".

Аз и без това мисля, че историята е измислена, защото не ми се вярва сама жена да събере смелост да отиде в бърлогата на 10 негри, знаейки, че такива неща се случват.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 609e576eee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   От № 40.
Благодаря за загрижеността, № 44. Клинично здрава съм. По-скоро ти ще се изненадаш, но има много рускини, които са заразени със СПИН и си търсят приятели в социалните мрежи.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 7952ce9076
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

49.   Пичагис нося и щита и меча в този разговор. Уча в Англия и най-добрият ми приятел тук е черен, в нашата група от приятели всички сме си виждали долните части, защото сме студентчета и не винаги купона завършва трезвен(никога). Аз съм единственият бял в групата ни, всички сме около един и същ размер като се мени с 2-3см максимум. 2ма черни 1 азиатец няколко индиеца(не ми се брои) и 2ма палестинеца. Най-голям му е на един от Палестина. Ако си мислите че някой е над 20см се лъжете страшно, сууупер рядкост е, но пък размерът има значение много момичета са го казвали, но пък също така харесват моя 18-19см тъй че споко. А пък номер 35 ясно ми е че си попадала на не много големи и малко по-големи от средното ти се струва уникално (може да греша). А това да чукаш чернокож ако няма привличане освен в леглото си е чист фетиш тъй че да не говорим за връзка. В момента аз имам момиче с което се занимавам и тя е черна, но това където азиатките харесват белите мъже, а белите жени чернокожите мъже си е напълно вярно, няма спор. Това че автора не го приемат пък е негов проблем, излизал съм с феминистка, имам приятели, които не харесват белите и т. н, тоест гледайте си се себе си и хората, с които общувате па ви боли на кой колко му е, коя какъв размер обича, всички мразят белите и тн. Една студена вода и обратно в леглото.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b895a5075b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

50.   От №35. Не бъди толкова сигурен. Средно на белите мъже 15-17 см. Поне тези, с които съм била. На нигериеца му беше около 19 см. Просто на око го казвам, не съм го мерила. Бившия ми, който е с баща африканец и майка европейка, има 21 см. Мерила съм го и определено това е най-дългия, който съм виждала. Просто исках да пробвам с чернокож и не съжалявам, но има момичета, които наистина се влюбват в чернокожи. Смятам, че причината е да не просъществуват дълго такива връзки е по-скоро в нежеланието на мъжете. Имала съм връзка и с мъж с азиатски черти, така че не бих казала, че за мен най-важното е определена раса. 49, мисля, че добре разбираш, какво имам предвид.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b2ab5bd5c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

53.   Авторът е попитал защо много от жените предпочитат чернокожи. Отговорили са откровено няколко дами - заради размера и по-здравия секс, при което са ги нападнали, че били грозни, дебели и прочие обиди на сляпо.
Ако белите холандци също така обиждат такива жени, то може би затова жените ги пренебрегват. Коя жена ще търпи така да я нагрубяват?

На всичкото отгоре първо мъжете в темата асоциират черните с голяма надареност - номер 7.

И какво толкова се засягате? Все едно повечето мъже не харесват големи гърди. Защо пък да няма жени, които да искат чернокожи заради големия размер. Някаква завист ли е, някакъв страх, че ще ви заменят ли е? Нали в България чернокожи почти няма, защо се притеснявате?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 7086d8d60f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

54.   53, работата е в това, че на черните не са им по-големи. Това е лъжа и мит. Знаеш ли кои са най-ниските хора на Земята? Едно негърско племе от Африка. Напиши "пигмеи" в Гугъл и виж за какво става въпрос. Високи са 140 см. Толкова по въпроса на кой му е по-голям!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 659b1de49f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   Н15
пенис 11 см и пенис 25 см Това((( НЕ))) са дребни различия.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 5ae5b5a8f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

56.   Всеки търси и получава това, което заслужава.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d502170fc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

57.   Номер 53, това, че негрите били по-надарени просто не е вярно. Единствените "доказателства" в подкрепа на тази теза са анонимни мнения от "жени". Те са от рода на "Чуках се с един Мбонго от Кения и му беше огромен, следователно на всички негри са им по-големи от на белите." Все едно някой да каже, че е чукал някоя унгарка с много тясна вагина и следователно унгарките са с най-тесните сливи.

Отделно, холандките са мега дебели и грозни!

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a82b2f5e87
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

58.   По-големи са им на черните, но особено са им по-големи в САЩ, защото американците са избирали най-здравите мъже за роби. В Африка са останали по-смотаните мъже. Въпреки това средният размер при черните е с около 1-2см по-дълъг от средния при белите (може да го видите на много статистики). Не е много, но не е и малко.

На азиатците са им най-къси (парадоксалното е, че много азиатци имат по-високи средни нива на тестостерон от белите), после са белите и после черните с най-големите. Белите са златната среда.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d502170fc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

59.   58, твърдението ти е лъжа. Дай НАДЕЖДНА статистика.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d46e6b7cbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

60.   Към № 47: 2000 година, бях още млад, в силата си, както се казва. Познавах една проститутка. Един ден ми се похвали, че е била с четирима чернокожи, почти 10 часа са я обработвали, и сякаш нищо не беше ставало. А тя беше с нормално телосложение.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c0abf13cb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

61.   По-големи са им по порното, защото са достатъчно тъпи да се инжектират с разни гадости, за да им се надува и това си личи адски много, защото ги гледаш големи пък се овиват, клатушкат и висят до земята, а истинските ерекции са твърди и стърчащи напред.

 
  ...

1-50 от 76
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker