Всички казват, че той търси само секс. Какво Да Правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Всички казват, че той търси само секс. Какво Да Правя?
преди: 13 години, 22 дни, прочетена 5020 пъти
Здравейте.. :) Преди около месец се запознах с него! Почна едно писане.. комплименти.. и т. н.! Излизане.. А мой познати, които го познават ми говорят само за едно и също : "той търси само секс.. такъв е той". Да.. той сам си казва, че обича секса / че кой не го обича, та и най-вече кой мъж? /.. но и не само..! Не зная дали сте гледали филма "просто секс".. / разказва се за момиче и момче м/у които има просто секс.. на повикване са си... а на края се оказва че покрай този секс са се влюбили адски мн един в друг.. и си се взимат :) /.. та така.. и 2мата знаем историята на филма, гледали сме го.. и той говори за нещо подобно! Каза че му харесва дори и края на филма.. :хх е, ок.. ама аз не искам да почвам само заради секс..! искам просто да се пробваме.. а то едното за ръка с другото..! ;)... никога не съм била с някой само заради секса.. и не искам да бъда с някой заради това.. до сега съм била доста.. и винаги разочарована в любовта.. до съвсем скоро си патих.. а сега съм сама.. и се появи той.! Казва ми всичко това и говори често на тема "секс ".. нямам против, обичам да си говорим.. ;р няма лошо от мръсни и перверзни разговори ;)... и така.. сега аз се очудвам от себе си.. искам да пробвам нещо с този човек.. а и защо пък един път да не си направя кефа с някого.. да става каквото ще..! поне един път да опитам и аз така.. да се отдам на страстта и да не мисля за след това! А и знам, че мога да го анкарам да се влюби в мен! ( а самата аз не съм влюбена.. просто ми харесва адски много.. все още съм в период "забравям бившия" ).. :? ... Странното е, че за първи път разсъждавам така за нещо подобно :х направо си се чудя сама.. :х.. просто искам да пробвам.. сякаш това е някакво адски голямо предизвикателство за мен.. и всичко в мен иска да поеме предизвикателството..! Та така.. Мнения :? :) Благодаря ви предварително..!! :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 21 дни
hash: 1507d4d4aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами щом искаш - давай! То човек науми ли си нещо, трудно би се спрял. Колкото до моето мнение, няма как да е друго, освен отрицателно. Съжалявам, просто съм си такава. Не казвам, че да имаш само сексуална връзка с някого, е нещо лошо и грозно, просто аз не го възприемам.

 
  ...
преди: 13 години, 21 дни
hash: e9d072aff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом искаш пробвай. Колкото до влюбване след чисто сексуална връзка - напълно възможно е. Все пак при любовта има физичаско харесване, привличане, силно въздействие на партньора - това е половината на влюбването. Така, че защо не - може да се получи нещо много повече от хубав секс.

 
  ...
преди: 13 години, 21 дни
hash: 98a9f61fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   А защо не? Ще опиташ нещо ново. Но, съветвам те да не започваш връзка с тази нагласа-само за секс. Просто тръгнете от накъде, пък до където стигне. Може той да се влюби, може ти да се влюбиш и кой знае, може д аима хубав край. Никой не иска само секс, всеки има нужда от любов, дори да не го признава.

Мег*

 
  ... горе^
преди: 13 години, 21 дни
hash: 06a0d0581c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Търси и ти

 
  ...
преди: 13 години, 21 дни
hash: 57a963067f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Ами слушай ги (всички тези, които го казват) и им играй по свирката! Не живей за себе си, а само за тяхното мнение и одобрение! Далеч ще стигнеш така!

 
  ...


...
преди: 13 години, 21 дни
hash: aa64bcf582
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Направи това кото ти се иска, а времето ще покаже как ще се развият нещата. Дано поне ако има влюбване, да е взаимно за да е хубаво изживяването. Успех!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 21 дни
hash: 0e6bced6cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора :
Благодаря на всички за отговорите, , съветите, абе за мнението :)! Номер 3 --> аз за това говоря.. да опитам нещо ново.. не да започна връзка с тази нагласа-само за секс. Просто да тръгнем от накъде, пък до където стигнем. Ще се радвам ако той се влюби :) а и съм сиг, че не иска само секс.. със сиг има нужда и от любов.. някой до себе си :)..
Номер 5 --> казваш го в преносен смисъл, нали :?

 
  ...
преди: 13 години, 21 дни
hash: c40bc11d63
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ами, поеми го в теб. Предизвикателството, де.

 
  ...
преди: 13 години, 21 дни
hash: 478e46beef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Аз също считам идеята ти за леко налудничева, ама ти си решаваш... Много зависи и от самото момче, с какъв характер е и като цяло каква е нагласата му към теб.
Трябва добре да обмислиш нещата преди да действаш, защото може да се окаже поредният използвач, който просто иска да преспи няколко пъти с теб и след това да те захвърли като непотребна вещ. По принцип нищо няма да ти навреди ако пробваш, но си помисли как би се почувствала след като отношенията ви приключат и установиш, че за него не си била нищо повече от поредната. Унизена е меко казано! По всичко изглежда, че имаш някакви поне минимални чувства към това момче, които е твърде вероятно да се задълбочат, но за неговите не можеш да бъдеш сигурна. Има доста сериозен риск в тази авантюра! Помисли си...
Успех ти желая, въпреки всичко! :)) След първия път може пак да пишеш, за да разберем какво се е получило между вас. :))))
А бе авторката, ... много бих искал да те познавам (главно заради стила ти на писане)! :)))

 
  ... горе^
преди: 13 години, 21 дни
hash: fee14e80a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   аз имах същата връзка само за секс и всички ми казваха че иска само секс, не съм била влюбена и слава богу, сега вече почти приключи и пак ми е кофти като го видя да сваля друга. Така че внимавай да не се влюбиш и то много. че ще боли много

 
  ...

...
преди: 13 години, 21 дни
hash: bb49f6540a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Толкова време чака момчето... аз ако до 1 седмица не получа отговор не се занимавам. Според мен момчето не търси просто секс щом толкова време излизате. Дерзай ;)

 
  ...
преди: 13 години, 21 дни
hash: eea736b7b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не живей за хората, в крайна сметка няма те да спят с него, нали?
Освен това, какво можеш да загубиш?
Гледала съм филма, супер е, но нямай такива очаквания - това е просто филм! Но кой знае - честно казано, за мъжете, особено в началото, сексуалното е водещо, после ще те открие като човек и личност...
Пак казвам, няма какво да губиш и не слушай хората, има в техните думи голяма доза завист.
При мен лично от такава връзка се разви серозна връзка за цял живот и сме над 10 години заедно, мислим за семейство и т.н.
Решавай сама, но не слушай хората, не знаеш какви са мотивите им!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 21 дни
hash: 9d9377978a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Авторке, моля те, не се филмирай! Това, че в някаква си кинопродукция е станало така, не означава, че няма да те захвърли като парцал след като хубаво ти се нарадва. Няма нищо лошо да имаш една чисто сексуална връзка. Но, тя трябва да е такава и за двамата участници, а не единият само да си прекарва приятно свободното време, а другият да си въобразява някакви неща. От високо се пада най - тежко, затова слез от розовите облаци за момент и помисли трезво - какво искаш точно от тази връзка. Ако си съгласна той да те търси само за секс и за нищо друго, ако си съгласна да не му дреме особено за твоите емоционални преживелици, ако си готова да си говорите само общи приказки и да не те изслушва докрай, ако можеш да приемеш флиртовете му с други зад гърба ти - давай. Но, ако не те устройва всичко, което изброих, тогава значи имаш чувства към него. А, ако имаш чувства, добре е и той да има, иначе доста боли. Вярно, стават и чудеса, но аз не бих разчитала. Ако искаш нещо повече от чукане и ако таиш в себе си надежди да се влюбите и вземете... по - добре зарежи тая работа...

P.S. Това, че СЕГА се държи супер яко не е никаква гаранция. В момента се сваляте, нормално е. Освен това печените плейбои знаят какво искаме да чуем, а ти като страдаща и разочарована си била идеалната жертва, така да се каже...

P. P. S. Ако пък прекалено много те влече, пробвай го, но поизчакай преди това - виж как ще ви се развият отношенията, не прибързвай, за да си спестиш унижения. Един идиот така преметна една моя близка. Унижението е наистина огромно.

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 19 дни
hash: f6d221280b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Това е някаква тотална тъпотия, честно. Ще ти кажа как бих постъпила аз - заради едното предизвикателство ще си легна ей така" само за секс" с всеки, но не и с този помяр. Давай момиче докажи му, че не си евтина като останалите, с които е бил. Той именно тва очаква, да му скочиш в леглото, когато му омръзнеш тия филми ще ги разправя на някоя друга.

 
  ...
преди: 13 години, 16 дни
hash: 0e6bced6cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Автор: Уоу... бих казала след всичко прочетено.. Обърках се тотално.. :х
Ами значи.. нека поясня още малко:
той е красив.. доста красив.. и ми е приятно с него.. без нзачение дали сме навън или просто си пишем.. :) харесва ми общуването ни.. и тайно вътре в мен се надявам това да не е просто секс.. Колкото до филма.. дадох ви го като пример... а иначе самата аз не искам това.. искам да пробвам да се забавлявам с него.. :) харесва ми случващото се.. и... искам продължение.. :С

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 16 дни
hash: 9d9377978a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ох, мила, не се заблуждавай. Не "искаш само да се позабавляваш", а си хлътнала здраво. Нямаш и понятие колко си личи. Колкото и да ти е трудно, опитай се да го сложиш поне на изпитателен срок или направо го игнорирай. Една моя позната мадама точно така изгоря наскоро. А иначе е интелигентна, красива, зряла... Писане с часове в скайп, сладки приказки, красив, очарователен мъж, който "чувства нещо повече", "не иска само секс, а близък човек"... изсипа пред нея цялата торба лъжи, които умелите плейбои ползват в такива случаи. Омая я здравата. После... чук и беж. Унижението беше страхотно. Опитай се да се предпазиш. Лошото е, обаче, че той вижда слабостта ти и ще се възползва. Все пак, опитай да си го спестиш... или не се оплаквай после.

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 15 дни
hash: 0e6bced6cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   от автора:.. няма да се оплаквам.. след всичко искам просто да ми е сладко когато си спомням.. но да ме е срам за да го разкажа.. ;)... тфа е едно предизвикателство.. а и можее да накарам жабока да се влюби.. :?

 
  ...
преди: 13 години, 15 дни
hash: 9d9377978a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   По - добре си избий големите очаквания от главата, защото който високо лети... тежко пада. Не си прави илюзии за влюбване от негова страна. Много може да боли. На моята приятелка хич не ? е сладко да си спомня, напротив гади ? се... като си помисли как е била употребена като вагина и нищо повече. Разбира се, ти също би могла да употребиш един мъж с цел кеф и нищо друго. Но, за тази цел не трябва да имаш чувства към него, иначе почваш с илюзиите... а те не водят до нищо добро.

Борония

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 дни
hash: 816695428f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Защо ми се струва, че тази история не е писана от жена, а от мъж? И то този мъж пише история от името на жените, които са с него, или са били с него, сякаш се опитва да погледне нещата от тяхна гледна точка. Бих могла да му направя и психологическа характеристика. На 20 и няколко е, досега е имал връзки основно с цел секс и само 1-2 пъти е бил влюбен, наранявал е жени и сега му се иска да види как се чувстват тези жени, затова си измисля тази история, уж се поставя на тяхно място. Май съм права....
Борония, едва ли тази твоя позната се чувства като вагина или нещо от сорта. Обикновено жените забравят мъжете изпозлвачи за ден-два. Също така когато усетят "чук", сами правят "беж". Пък и не се знае в случая кой е изпозвания...

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 0e6bced6cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   от автор : не, не съм момче измислило историята..!

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a1a2442ed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Имала съм подобна история преди години. Невероятно преживяване за кратко, такива мъже не се задържат дълго с една жена. И обикновено приятелите се оказват прави в съветите да се внимава с подобен тип. Ако не допуснеш да се влюбиш, ще си спомняш след време с удоволствие за добре прекараното време.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f00e685990
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Супер неграмотно написана история. Изглежда още си доста малка, щом вярваш на такива романтични филми, и си мислиш, че и при теб ще е същото. А ако трябва да съм честна, този филм е един от най-тъпите, които съм гледала, даже не го и изгледах. Ама то още от първите 10 минути се знае какъв е края.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 65a93bc7ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   ТЪРСИ и ти!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker