23 годишен, а девствен и неопитен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

23 годишен, а девствен и неопитен!
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 3260 пъти
От както бях на 16 си мислих, че „има време”, но преди няколко дни навърших 22 и... нищо! Нито съм целувал, нито съм излизал на среща.. може да се досетите, че и секс няма как да съм правил. Писна ми хората да ми казват, че няма нищо лошо в това да съм навършил две десетилетия от живота си и да нямам какъвто и да е опит! Оценявам жеста, обаче успокоителните думи изобщо не ми помагат.

Мисля, че хората трябва да са честни и директни на тази тема. Не е нормално да съм на 23 и да нямам никакъв опит. Не е нормално на тази възраст да съм девствен. Да, въпреки, че са малцинство, има хора на моята възраст, на които все още не им се е случило, но аз буквално нямам НИЩО, което е напълно извън нормалното. 0 момичета са проявявали какъвто и да е интерес към мен.

Имам приятели, които също се затрудняват с момичетата, но дори те имат нещо, с което да се похвалят. В най-лошоя случай става дума за някоя кратка връзка в гимназията или университета, тук-таме секс, но НИКОЙ не е на моето ниво на пълна липса на опит. Знам, че е нереалистично да мисля „никога няма да намеря момиче, което да ме харесва”. Знам, че ще се случи евентуално, но защо, по дяволите, това отнема толкова дълго време в моя случай? Не знам какво да правя и дори когато ми се отвори възможност аз съм като вцепенен и това безкрайно много ме тормози.

Мисля, че това, което най-много ме тормози, e колко незрял ме кара да се чувствам. Когато теми за разговор станат сексът или връзките се чувствам като 13 годишен сред възрастни и няма как да допринеса към разговора. Трябва да приема факта, че най-незначителните интимни жестове са чиста фантазия за мен. Да целуна някого е за мен някаква извънземна идея и дори не знам как да го правя, а целуването е нещо толкова основно за повечето хора. Чувствам огромен срам от тоталното си незнание и липса на опит. Чувствам се като 23 годишен, който не може да си завърже връзките на обувките.

Убива ме отвътре това, че нещо толкова основно като човешката любов, провличане, имтимност, неща, на които днешно в време и 13 годишните се наслаждават, са напълно недостижими за мен, а толкова много ги искам. Това дори не е за секса. Искам да бъда разбран, обичан, целуван; Да има с кого да се разходя в морската градина през нощта, но такъв човек не намирам!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1d4f7aa7fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Съжалявам бро, но откакто феминизма навлезе в социалния живот на хората нещата в любовния фронт се сринаха за всички и сега масата хора са нещастни по-един или друг начин. Просто трябва да свикнеш или пък да си поставиш за цел да изкарваш повече пари и да си купуваш "любов" по един или друг начин.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 731208a8c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Познато… Освен да проявиш инициатива, когато харесаш момиче или да отидеш на проститутка, не знам. За първото трябва да те посъветват мъжете, но да знаеш, че повечето жени имат безкрайни претенции и кофти поведение и това, че си девствен, няма да е единственото ти разочарование. Любовта се среща рядко, повечето връзки са основани на симпатии, сексуално привличане или само единия е влюбен в другия. Гледай MGTOW клипове, ще ти отворят очите за много неща.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b99023f03a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Създаваш си романтична представа за жените, базирана вероятно на майчиния образ или някакъв друг идеализиран женски образ. Желанието ти да бъдеш разбиран и целуван е желанието на малкото момче да бъде прегърнато и целунато от мама. Желанието ти да бъдеш обичан е желанието ти да бъдеш обичан от мама.

Та, първо трябва да разбереш, че жените не са ти мама. Жените искат да ги искаш - сексуално, емоционално, интелектуално, всякак! Но основата е сексуалността. На жените им е приятно, когато мъжете ги желаят, особено ако ги желае поддържан добре-изглеждащ мъж. Това е биология, това е вродено в нас. Мозъците ни работят така. Трябва да искаш жена на сексуално ниво, а след това ще има целувки и разходки в морската.

Започни да спортуваш нещо или да ходиш на фитнес, ако вече не тренираш. Ще ти повиши тестостерона и ще ти помогне да се чувстваш по-добре. Направи си готини снимки и се възползвай от модерната култура, а именно - онлайн запознанствата. Чети за pick-up малко (не всичко там е валидно, но има полезни неща).

Ако това не ти помогне до няколко месеца е време да си платиш за проститутка. Отчаяното положение изисква отчаяни мерки. Може да трябва да отидеш на няколко различни проститутки, за да ти хареса някоя повече и да усетиш удоволствие от секса, да усетиш как се активира мъжката ти енергия при проникването.

Иначе номер 1 е прав, че всички тези модерни проблеми, присъщи за последните 1-2 поколения са плод на феминизма, но греши да вини само него. Основен виновник е и онлайн общуването. Хората сега имат достъп до огромен брой потенциални партньори онлайн. Мозъците ни са еволюирали милиони години, през които човек е можело да не ВИДИ повече от 100-200 човека през целия си живот. Сега само като ходиш до работа ще видиш повече хора по улиците, въобще да не говоря за хората онлайн. Има пренасищане на сензориката, допаминовата ни система се лъже. Има центрове в мозъка ни, които не разпознават реално от имагинерно. Може да гледаш порно или да си представиш еротична сцена и ще задвижиш механизма за сексуална възбуда, въпреки че наоколо може абсолютно да няма предпоставки за секс. Това са просто различни слоеве на мозъчната кора. Онлайн запознанствата ни залъгват, че някъде там има по-хубави, по-привлекателни партньори за нас и затова сега може да не се отдаваме на сериозно търсене, може да си стоим сами и партньорите ще дойдат при нас, може най-много да си хванем някоя несериозна връзка за задоволяване на нагона и така нататък.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4e2793fc7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Аз лично мога само да те приведствам за добре дошъл в клуба и да те успокоя че горе-долу минава болката като чукнеш 25. Доста съм ровил в тази тема, защото очевидно е болна и за мен и това, което разбрах е че никой няма да ти даде смислен съвет и абсолютно никой няма да те разбере. Ще се наслушаш на простотии от рода на "Бъди самоуверен", "Ходи на фитнес", "Направи си прическа" и моето любимо - "Просто бъди себе си". Но в общия случай тези, които са отхапали от райската ябълка нямат бегла идея какво е никой от противоположния пол да не те харесва, защото просто си непривлекателен.
Подкрепям и коментар 1, макар че аз още не мога да се престраша да отида на проситутка, мисля че това е единствения начин за хора като нас.
А, и забрави за оная глупост, че има по някой за всеки - много мъже си умират ей така без да са имали жена в живота си.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: fc6d7453a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Помисли какво би могъл да промениш в себе си, за да започнат да те харесват. След това направи ти първата крачка. Запознай се с момичета и изобщо повече хора, покрай които ще си намериш още познати и приятели.
Успех! Ж17

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: bfe1447b2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз съм момиче/жена на 22 и също като теб не съм имала първа целувка, никаква интимност, а за секс да не говорим. Сама съм се поставила в тази ситуация. Искам нормален младеж, който да ме свали с чувство за хумор, възпитание и интелигентност, не някой напомпан красавец с много пари и малко акъл. Авторе, най-лесно е да си легнеш с някой и е изключително трудно да имаш интимност, която по последните ти три изречение разбирам, че е нещото, което желаеш. Напълно те разбирам и знам как има моменти, в които си доволен от избора си и такива, в които се чувстваш все едно не можеш да издържиш повече така. Определно влияе и на самочувствието. Ти си знаеш колко можеш да продължиш така, но според мен е по-добре да изчакаш. Банално е, но за всеки влак си има пътници. Може след години да срещнеш момичето за теб, а може да е и другата седмица. Не се отчайвай. :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 99e568c58e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами това което мога да те посъветвам е да размислиш върху причините, които според теб по някакъв начин са довели до това положение. Може би си прекалено стеснителен, срам те е да говориш с жени. Или пък начина ти на общуване с момичетата не е подходящ. Обърни внимание на външния си вид. Така като се погледнеш в огледалото, харесваш ли се? Ако отговорът е "не", промени това което не харесваш. Нещо просто и банално като смяна на прическа може да означава голяма разлика. Спортуваш ли? Ако не спортуваш, крайно време е да започнеш. Не е нужно да киснеш по 5 часа във фитнеса и да помпаш мускули, има най-различни спортове, избери нещо което да ти харесва. Така хем на външен вид ще си по-привлекателен, хем ще ти се повиши самочувствието (а това има положителен ефект в общуването). И най-важното е ТИ да проявяваш интерес към момичетата. Не чакай някоя да дойде да ти каже колко много те харесва, защото е твърде възможно това никога да не стане. Има много момичета които смятат че мъжа е този, който трябва да прояви интерес, и дори да те харесват, няма да ти го кажат, ако не направиш ти първата стъпка. Заключение: почни ти да търсиш, не чакай. Направи си профил в няколко сайта за запознанства. Имам двама приятели, които до съвсем скоро бяха девствени (по различни стечения на обстоятелствата). Единият на 25, другият на 28. Е, вече не са девствени. Тъй че споко, не си ти единственият.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f51b768e87
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ти явно си романтична душа но в реалния живот романтика няма и това за което мечтаеш да бъдеш обичан, разбиран, забелязван целуван го има само в любовните романи и романтичните филми а в истинския реален живот това не съществува и връзката между мъже жени се основава не в името на взаимна любов и взаимно привличане а в името на интереса и взаимната изгода. А романтиците като теб са изчезващ вид и трябва да се примириш с факта че никога няма да имаш връзка основана на романтична основа.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ade95f4fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здравей, аз съм момиче на 24г. и съм в същата ситуация като теб. Като по-малко си мислех, че има време и че и моето момче ще се появи скоро.
Завърших гимназия и си казах, че най-вероятно в университетите ще се появи някое интелигентно и добро момче, но така и не се случи.
След това започнах и работа и времето съвсем бързо започна да лети. На работа срещах готини момчета, но те минаваха и заминаваха, имаше само флирт. Имах и колега, който много ми допадаше като характер, имаше страхотно чувство за хумор и постоянно се майтапеше с мен, но лошото е, че беше обвързан. И така минаха още три години. След това завърших и си намерих по-хубава работа, която наистина харесвам, но там колежките ми постоянно мислят как да ме запознаят с някакви момчета, в което няма лошо, но в един момент започвам да се чувствам много кофти. Като се появи някой по-млад и веднага започват едни подмятания как трябва да го свалям и как можело да се получи нещо.
Много добре знам какво е всички около теб да говорят за гаджетата си, а ти само да стоиш и да ги слушаш, без да знаеш какво да кажеш. Просто на тази възраст наистина вече е крайно време да съм сериозно обвързана, но имам чувството, че никога няма да се случи. Моите връсници вече се женят и имат семейства, а аз още не мога да срещна точния човек.
По принцип нямам кой знае какви изисквания. Просто искам човека до мен да е добър, умен и да е джентълмен.
За себе си не мога да кажа, че не съм грозна, даже се случва да ми подсвиркват по улиците и да се заглеждат по мен. По-пълничка съм, но не дебела. Имам приятелки, които са по-закръглени и от мен, а вече дори са женени. А и си мисля, че ако имам момче до себе си ще успея малко да отслабна.
Знам, че е хубаво и да излизам повече, но нямам много време, а и нямам много приятелки.
Още по-гадно ми става, когато мои роднини започнат да ме питат какво чакам още и че ми е крайно време. Просто знам, че вече очакват някои неща от мен, а аз ги разочаровам.
Единственото хубаво нещо е, че поне цялото това време ми мина в учене и намиране на работата, която харесвам, а не е минало напразно.
Така че ти желая успех в намирането на твоето момиче и вярвам, че то ще се появи рано или късно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 395ce32bc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, ти наистина търсиш сексуален контакт. Поне да се похвалиш казваш. Е това и с проститутка може. На мен ми се е случвало проститутка да ме хареса и да прекараме 2 часа забавно но до там. Такива жени не са ти нужни. Няма да има никаква интимност. Има разлика между секс и интимност. В моя живот винаги по-успешните ми връзки са били след като още в първия или втория ден от запознанството ми с момичето сме правили секс.
От сегашната ми гледна точка е пилеене на време, нерви и живителни сили, но пък имам спомени.
Така за теб трябва да бъдеш дързък, но спокоен, да се лигавиш и най - важното да ти е приятно на теб и всичко става от самосебе си. Ако искаш гледай pick up клипове полезни са. Важното е че си млад :)
Мога да те посъветвам да започнеш работа в хотел по морето, може и на нашето, може и в чужбина, примерно Гърция.
Аз на твоите години бях 4 сезона на нашето Черноморие. Значи щом аз нито много добре изглеждащ, нито знаеш кой знае какъв език съм имал попадения от почти цяла Европа значи и ти можеш. Отпускаш се и да не ти пука. Там поне момичетата и жените са отишли да се забавляват и да го оставят там, отиват си по родните места с чиста съвест. Каквото се случи на Слънчака си остава в Слънчака:) Но тези свалки и краткотрайни връзки ми дадоха самочувствие с жените и ме накарах да осмисля че са нуждая от по пълноценна връзка. Замисли се, успех

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f5a921a086
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Жена съм, не много млада, омъжена и с големи вече деца. Според мен ти е крайно време да ПОРАСНЕШ и да вземеш живота си в ръце. А това не става с чакане на голямата любов, мечти и недоволство от съдбата. Както ти казват и останалите, промени стайлинга, но и мисленето си. Жените не обичат слаби и неуверени мъже, както и незнаещи какво и как да правят в леглото. А всяка връзка стига до там. Ако първия път го направиш с момиче без опит като теб, ще бъдете разочаровани и двамата и проблемът ти ще се задълбочи. Намери проститутка и първите пъти го направи с нея, кажи и че ти е за първи път. И в секса нещата стават с опит и постоянно се учат. Отпусни се, може и с едно питие и действай. Погледай порно, ако не го правиш, настройката е важна. По-нататък апетитът идва с яденето, както казват. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a9efbb37b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не се притеснявай аз бях така до 25 години и се притеснявах дали някога ще срещна любовта, но ето че се появи най-доброто мило, романтично момче. Той много ме обича и сме много щастливи. Мен витаги са ме харесвали аз съм висока, слаба и с красиво лице, добра по душа, умна и упорита, никога не съм разчитала някой чичико парично да ми плаща сметките. Той е скромно момче, но пък е много добър искрен, сигурно много момичета биха го отблъснали, защото и той е неопитен с жените, но за мен това е огромен , защото и той е търсил любовта като мен.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e95934f700
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ако си мислиш, че тия неща се учат с бройки, няма да ти върже никоя. Ти хлътваш и желаеш една девойка, тя го усеща и нещата стават елементарно и в движение. Понятие като опит в секса е твърдение на невежи хора.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f75e440b60
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не се тревожи, на 30 вече няма да ти прави впечатление, от опит го казвам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker