Приятел с привилегии.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятел с привилегии..
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 3909 пъти
Здравейте!
Писала съм доста тук и тъй като съм получавала разбиране и съвети, реших отново да ви се доверя и да ви споделя през какво преминавам в момента и да помоля за съветите ви.
Предполагам, че ще се получи малко дълга публикация, но благодаря на всеки един, който ще похаби нервите и времето си, за да я прочете до край.
Както се разбира от заглавието.. имам приятел с привилегии. Отскоро и сме били заедно само 2 пъти, но скоро ще дойде и 3тият и предпочитам да се изясня със себе си от рано, преди нещата да са станали по-объркани от сегашните.
Нека спомена, че съм на 18, не съм толкова малка, с което не казвам, че съм голяма, а че нося отговорност за постъпките си.
Та с въпросното момче преди дни навършихме 7 години, от както сме приятели. Той е най-добрият ми приятел, един от най-близките ми хора и се обичаме и разчитаме един на друг страшно много. С него още от запознанството си имахме трепети. При мен тръпките бяха доста по-силни, тъй като беше първата ми любов или още първото момче, в което се влюбих, докато при него бе повече интерес и влагане на толкова много чувства. Бяхме изравнили тези чувства след като аз имах няколко гаджета и потуших чувствата си към него. Накрая... близо 2 години, се примирихме с това, че предпочитаме приятелството си пред чувствата и решихме да се отдадем на крепенето на нашата приятелска връзка. След като поотраснахме малко и дойдохме на годините на съзряване, започнахме да пишем на по-интимни теми и все се шегувахме за това, че някой ден ще го направим, само трябва първо да се целунем.
Той не е от типичните момчета играчи или за бройката. Изключително срамежлив е и смея да кажа дори, че аз го научих как да говори с момичетата и дори нещо като малко като да каже думата ''секс''. Та това понякога е проблем, защото всичко, което се очаква да се случи трябва да стане чрез мен. Тоест аз да правя първите, вторите и ако щете третите стъпки.
Преди 2 седмици бяхме у тях и се случи така, че се целунахме и тъй като имаше доста желание и буквално прехвърчаха искри, се натискахме малко доста обстойно ако мога така да се изразя. След това мислех, че няма да си говорим, но напротив - всичко беше нормално. Просто не споменавахме случилото се. След седмица отново се случи, но за кратко и доста по-сдържано, защото аз нямах желание.
И от тук идва сложната част. Той си има приятелка. Не сме близки с нея, изобщо. Виждали сме се един път, за да се запознаем и това беше. Тя е в друг град, което е добре. Но ме притеснява това, че не постъпваме правилно спрямо нея. Тя не го привлича сексуално изобщо, стигали са само до целувки, а с мен се отпуска от първата целувка. Не знам на какво се дължи това. Предполагам заради желанието, което изпитваме и двамата един към друг. Не сме стигали до секс, но мисля, че и това ще се случи някой ден.
Как мислите, трябва ли да продължим с това, което реално и двамата искаме и желаем от години и да се отдадем на момента или трябва да прекъснем тези ни отношения заради приятелката му? Разговаряхме на тази тема, но и двамата сме доста объркани, а аз мисля, че решението трябва да го вземе той, защото той е обвързаният.
Моля дайте съвет какъвто и да е, дори критика. Благодаря за отделеното време. Моля не подминавайте само с четене. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: d5e928c81a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей!
След като за толкова много години нищо не се е получило между вас, значи евентуално и занапред няма да се получи. Аз съм малко по-голяма от теб (21) и съм попадала в подобна ситуация. Бях лудо влюбена в момче цели 4 години и когато той най-накрая отвърна на чувствата ми, моите просто се изпариха. Осъзнах, че не съм го искала толкова през цялото това време, колкото съм страдала, че той не гледа на мен по начина, по когото ми се иска. Когато той ме поиска аз усетих удовлетворение, че най-накрая осъществих целта си и до там. Заблуждавах се известно време, че най-накрая съм щастлива защото съм с него, но всъщност бях щастлива защото съм го чакала толкова време да ми обърне внимание и той най-накрая ми е обърнал.
В твоята ситуация той е и обвързан. Това какво ти говори за него?
Казваш, че е срамежлив и скромен, но един толкова ''свестен'' човек няма да се натиска с някаква мацка и в същото време да си има приятелка, която лъже всеки ден. Защо като има чувства към теб не я остави? ! Какво толкова му мисли? ! Един истински влюбен човек е готов на всичко за да бъде с този, когото обича. Замисляш ли се, че след като е готов да изневери един път на сегашната си приятелка, шанса да изневери и на теб е доста голям?
Помисли над моя пример много внимателно. Помисли дали наистина го искаш или просто искаш да нахраниш егото си. Ако наистина искаш да бъдеш с него защото си влюбена, то се замисли дали не би те наранил и теб както сега наранява приятелката си.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e542e56bdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По принцип такива връзки са обречени след време и има много наранени хора с следствие на всичко това.

Предполагам, че семействата ви също са близки щом се прознавате от години и деца и т.н.

Аз съм на 24г. и също съм имал такава ситуация с приятелка близка моя, но разума надделя и се спрях защото си дадох сметка, че това няма как да има бъдеще.

Премисли ситуацията за себе си. Какво очакваш от него, какво очакваш от себе си? Анализирай възможният изход от цялата ситуация и прецени сама за себе си какъв би бил краният резултат от цялото това нещо.

Упех!

Д. Ж

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b15f9f9c04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   След като другото момиче не го привлича, защо просто не се раздели с нея.
След това с чиста съвест можете да си правите каквото искате.
Но по този начин, зад гърба на момичето, наистина е нередно и аз бих те посъветвала да не го правиш.
Ж30

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e7cc8da493
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Накрая ти ще бъдеш наранена.
Той ще се върне при нея ни лук ял ни лук мирисал, а ти колкото и да се залъгваш че не ти пука ще страдаш защото където е текло пак ще тече колкото и да ги подтискаш тея чувства

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 03c8402631
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Момиче, моят съвет е да не гледаш толкова другите, дълг на всяко човешко същество е дългът към себе си, а не дългът към другите. Прави, това, което ти харесва, приятелката му си е негова работа. Нали може да спечелиш битката с нея и да сте заедно щастливи.
И аз имам една приятелка с привилегии. Ходим веднъж в месеца на почивки в чужбина, забавляваме се, говорим си за живота. Тя си има приятел, който и е колега студент, ама... това си е нейна работа. Какво да направя, че не може да си позволи да я води, и че тя е материална като мен и имаме много общо. А той е нематериален и мрази богатите, ще се разделят рано или късно.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4df2c251f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От къде излезе това " приятели с привилегии" Не знам.... Или сте приятели или любовници. Не постъпваш добре, ЗНАЕШ, че човека си има приятелка ( дали я обича или не си е НЕГОВ проблем) Толкова ли е ти е трудно да си намериш свободно момче? Ако на теб ти правят това? Как ще се чувстваш? Щом сте правили секс вече не можете да сте приятели вече сте любовници и измамници. Като не обича това момиче защо и губи времето? ЛИЦЕМЕР! А ти от къде знаеш, че не казва същото и за теб на друго момиче? Моят съвет е, кажи на момичето какъв човек е за да се отърве от него по-бързо! След това го разкарай и ти! Една истинска и стойностна жена НЯМА да позволи да е любовница на някой!

Съдбата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8a40813990
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не чувстваш вина заради приятелката, а защото си мислиш че ще бъдеш отхвърлена.
"Приятелката му не го привличала сексуално" - дъра, бъра сто чадъра.
Тогава защо е с нея?
Няма чувства към теб, ако правите секс то ще си останете само със секса.
Ти ще искаш пак съвети тук, че едва ли не се възползва от теб, какво да правиш с чувствата си...
Не се занимавай с него, останете си само и единствено приятели, защото ти ще си наранената и губещия.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 174f0af609
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей, според мен е редно приятелят ти да каже на своята приятелка за случилото се между вас. Според мен той трябва да си изясни чувствата, дали иска да е с теб, или с нея. Ако избере първото най-вероятно и двамата ще спечелите, щом се желаете! :)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ff6b1130bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз не разбирам какво ви пречи да сте заедно. Прекалено сте малки за отношения тип "приятели с привилегии". Те са за по-улегнали хора със сериозни връзки зад гърба си. Изживейте си любовта нормално.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4b4e44a2f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не е вьправилната рубрика, затова липсват коментари. Виж като го сложиш в "Тийнейджърски", ще видиш как ще завалят

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 868868df0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Какво става, бе, модератори??? Защо изтрихте темата за Русе, кото беше събрала над 15 коментара и на нейно място поставихте тази тъпа тема? Защо правите така, като изкоментирам аз в една тема, да я изтривате? !?

По искане на автора.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ae1a116a32
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката

Здравейте. Благодаря много за всички коментари. Всичко, което сте написали съм го мислила и премисляла хиляди пъти. Семействата ни се познават, но не са толкова близки. Познати са си. Реших да подхвана тази тема с него относно приятелката му точно, защото мисля, че не е редно да постъпваме така с момичето. И не мислете, че не се поставям в нейната ситуация. Ако бях на нейно място щях да искам да знам какво прави приятелят ми. Но не мога да отида и да й кажа всичко. Не защото ще се притеснявам, че и аз съм намесена, а защото умишлено ще проваля връзката им. Знам и че не ме лъже спрямо това, че тя не го привлича по такъв начин. Ако щете ме наречете наивна, но знам кога лъже и че няма да постъпи така с мен. Също така беше казал, че не иска да си мисля, че ме използва и ако се почувствам някога по този начин ще прекратим всичко. Което показва отношение и че не съм просто за едната бройка. Ние не сме говорили за това да бъдем заедно, а и не знам и дали го искаме. Той никога не е искал да сме двойка от страх, че ще прецакаме приятелството си. Не сме правили още секс. Мисля, че е важно да го спомена. Реших, че е редно да помисля дали искам да го направим на гърба на приятелката му. Та дилемата ми е дали да оставя всичко както си беше и да сме си само приятели или да се възползвам от момента. Последна година сме и всеки ще учи в различен град, та дори не е сигурно, че ще запазим отношенията си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 06ba6f15ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От авторката

До номер 11. Не разбирам коментара ви, а ако имате проблем с модераторите, моля намерете начин да се свържете с тях, а не да спамите с излишни коментари, в които няма никакъв смисъл. Ако темата ви се струва тъпа, свободна сте да подминете. Благодаря предварително.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker