Имам нужда от повече секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Имам нужда от повече секс
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 3450 пъти
Да започна с това, че съм жена на 38, а той на 43 години. Заедно сме от почти 3 години. Всичко е Ок, ако изключим, че не ми достига секса. Говорили сме на тази тема, но резултат няма. Казва, че не може да прави секс всеки ден. Правим го един, два пъти седмично. Вече бях започнала да се примирявам с това, но има неща който ме карат да се замислям. На два пъти вече ми е признавал, че се е самозадоволил. Това ме наранява, защото аз чакам желание от негова страна. Спрях да настоявам, защото няма ефект. Казва изморен съм и ми се спи. Не ми изневерява в това съм сигурна. Ще ви дам един пример, защо се чувствам наранена. Аз го притискам за секс, защото са минали 3-4 дни и желанието в мен напира, а ми отказва, защото му се спи. На другия ден разбирам, че сутринта се е самозадовол с което си обяснявам неговия отказ. Това ми се случва вече втори път, за който знам. Не мисля, че това го прави често, но ме обижда. Признавал ми е, че има голямо желание за тройка с още една жена. Иначе между нас няма задръжки в леглото. Признавал ми е, че това, което сме правили не му се е случвало с друга. Аз за тройка съм отказала. За мен не е нормално в една сериозна връзка да има трети. Между нас приемам всичко, което ни харесва без задръжки. Не мога обаче да си преставя, че ще включа трети. Аз лично нямам такава нужда, но знам, че не мога да преглътна той да докосва друга в мое присъствие. Приемам нормално и самозадоволяването, ако на човек не му достига секса за освобождаване на напрежението. При нас обаче се получава обратно. Не мисля и не искам да изневерявам. Не смятам за нормално и да е караме на самозадоволяване и чат пат заедно. Интересно ми как ви изгеждат нещата отстрани. Да кажа, че не мога да се оплача от отношението му към мен. Не ми липсва внимание, често ме докосва и ми отправя закани какво ще ми се случи(за секса имам впредвид), но в повечето случай е само на думи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0b41e40bfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нямате начесване, само за чукане мислите!? За тази цел има специални чесела, модерни и не толкова, купи си такова щом не искаш да изневеряваш! А ако това не ти е достатъчно, намери си друг мъж, но не мъчи човека! Твоята е лесна, отваряш краката и си готова, но при мъжът не е така, трябва му вътрешна енергия, която умната жена може да предизвика у него, чрез поведението си! С хленчене във форуми нищо няма да постигнеш!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: fb83f882e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   За да предпочете мастурбация пред секс значи нещо в секса не му е приятно. Натоварва се от нещо. Може да свършва бързо и да не иска да му се смееш и недоволстваш. Може да има страх дали ще го вдигне. Може да са много неща.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e16e73b33a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами защо и ти не се самозадоволяваш? Прави го пред него или до него. Следващия път щом си поискаш и той ти откаже, пускаш си порно, което те възбужда и започваш да се докосваш. Ако те пита какво правиш му кажи "Не е ли очевидно. Аз имам нужди, също като теб".

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f83d8c19a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спрях да ти чета тридата до момента, в който се изцепи, че си сигурна, че той не ти изневерява. Скъпа очевидно е, че не познаваш никак мъжката природа
И всяка така сигурна като теб жена, не бива да подценява факта, че сигурното свършва точно до входната врата на апартамента/къщата
След това сигурни работи никъде няма
Жена!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8dd630d05f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Изглежда, че трудно го вдига вече - това не ти ли е идвало наум?

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9af86a6170
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз съм авторката да уточня, че няма проблем с ерекцията. Често се възбужда, дори само ако заговорим на тази тема. Сутришната ерекция е задължителна, а понякога и през деня. Когато го докосвам също. За свършването мога да кажа, че не е бързо, по скоро обратно. Незнам защо номер едно реши, че моята е лесна. Моето физическо натоварване е даже повече от неговото, спя по-малко от него. Никога не съм била дърво в леглото и да чакам. Много често аз съм по-активната. Работим на едно място и през повечето време сме заедно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ca421398d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Чекията изисква значително по-малко усилие от секса с жена. Т. е. той може да не е готов за качествн секс, но да си прасне една не му е проблем. Може и да не му стане напълно и пак да го лъсне, докато с теб ерекцията му трабва да е на "12 часа". На тази възраст мъжете започват да изпитват недостиг на тестостерон, което води и до понижено либидо. Опитай да вкараш в хранителното меню храни богати на тестостерон и да изкараш алкохол, холестерол и други врагове на кръвоносните съдове.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9b45238ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   На него вече трудно му става, а ти си шафрантия, която с наближаване на климактериума вече иска да се чука и с уличен стълб. Майната ти!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d7e1fa7acd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Здравей. Тук все едно аз съм написал изповедта, но съм от другата страна. При мен жената е в полужението на мъжът ти и да ти кажа полужението е крайно неловко и непреодолимо. Аз също като теб не зная какво да предприема и да ти споделя че за сега оставям нещата така на самотек и се надявам времето да промени нещо в нашата връзка. Ако и това не подейства мисля че ще трябва да взема крайни мерки. Ако искаш може да си споделим още нещо с което, ако може да си бъдем полезни един н друг за решаване и запазване на семействата ни.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8d40ef759e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На 43 е, и по-зле ще става. Не всички мъже са машини за секс. Явно не сте сексуално съвместими. Или търпиш, или късаш и стоиш сама. Ама май не ти стиска. Щото на 38 да намериш хем жребец, хем за сериозна връзка... не е невъзможно, но почти невъзможно. Това е!

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1a5752331d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   И по-лошо ще става. От опит.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 0d1874e821
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   3 годишна връзка. Това от началото на връзката ли е или напоследък? Иначе явно сте несъвместими сексуално. Но пък е странно да се самозадоволява а с теб да не прави секс. Ако в началото на връзката не е било така, нещата стават съмнителни. То поговори с него какъв му е проблема. Или може да не те харесва много физически, а да е с теб за удобството от семейния живот. Изпран, изгладен и нахранен. Номер 3 дава що годе добър съвет, натисни го вечерта за секс и ако ти откаже, демонстративно се самозадоволи до него в леглото.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker