Да възстановя ли комуникацията след игнор? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Да възстановя ли комуникацията след игнор?
преди: 13 години, 21 дни, прочетена 13065 пъти
Здравейте,
Преди 6 месеца имах любовна афера с колага на моя приятелка. Нещата за мое съжаление обаче си останаха на сексуално ниво и не можаха да се доразвият в дългосрочна връзка - донякъде и вината е в мен, защото мисля, че твърде лесно му се дадох, без да го накарам да положи грам усилие да ме спечели и да ме опознае. Както и да е, след кратката сексуална комуникация, той изгуби интерес към мен. Опитах се да го върна в лоното на отношенията, но не от сексуална гледна тока, а от гледна точка на срещи и комуникация, но уви без резултат. Това, което постигнах в крайна сметка е, че той се отдалечи още повече и накрая тотално ме игнорира. Измина половин година откакто спря комуникацията, въпросът ми е да се опитам ли да я възстановя и ако да - кой е най тактичният начин за това без да губя вече самоуважението си. С нетърпение очаквам съвети те ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 74

преди: 13 години, 21 дни
hash: 2bb4171b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   АМи от моя гледна точка най-добре изобщо не си губи времето. Явно неговият интерес е бил чисто и само сексуален. Щом те игнорира, значи не иска (и вероятно се страхува) от сериозна връзка и не му се занимава с теб.

*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 21 дни
hash: 62dd81eb7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

2.   не, човекът явно няма никакви общи интереси и т. н. с теб - може да е имало в началото някаква сексуална тръпка, но като се е загубила. Гледай напред, а не назад.
Ако все пак искаш да възстановиш контакта си - съветвам те да го намериш във фейса, ако вече ти е приятел там, натискай бутон „харесва ми“ и пиши безобидни коментари под снимките. Ако възстанови комуникацията онлайн с теб, по скайп напримр, ще можете да се откриете и емоционално, и кой знае?

 
  ...
преди: 13 години, 21 дни
hash: ce3bf800a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

3.   Неее, в никакъв случай не прави опитити отново. Ти си затворена страница от живота му, остани си такава. Мисля, че всяко напомняне, че съществуваш след игнора е крещящ опит да сринеш егото си... отново :)
Стискам палци :) Успех!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 21 дни
hash: 194f27ca61
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Подкрепям писалите преди мен. Няма смисъл да се занимаваш и да трупаш нови унижения към старите.

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 21 дни
hash: c6798cfb7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   А защо ти е нужно да възстановиш комуникацията си с него?

 
  ...


...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 0a0fab570b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Искам да се опитам да изградя приятелство. Възможно ли е въобще след чисто сексуални отношения хората да изградят приятелство?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 20 дни
hash: 3e27199633
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хитрост.. женска хитрост!

"Би ли ми помогнал с това и това... "
Мъжете обичат да се чувстват "герои"
Виж там, даже и малко да поиграеш някакви спектакли. Плачи, ама така скрито, достойно, ако те пита какво ти е избърсваш сълзите. "Не, просто съм тъжна, това е"

В същото време - онези тайни сигнали. Гледаш го, а той като забележи, отместваш поглед веднага и в близкия половин час не го поглеждаш.

Спретни някаква засечка извън работното място!

Звънни му и като ти вдигне кажи "Боже, извинявай! Не трябваше на теб да звъня, а на долния Боби в списъка (името е измислено). Бъди предвидлива и сложи някакъв Боби под неговото име.

Говори с някой (приятелка по телефона) направи го така, че той да чуе. Или с майка си или там - знаеш с кой е най-добре. И примерно кажи "Не знам, мила (нека се знае, че говориш със жена) знаеш ли колко имам нужда е така о някой, който да седне и да си поговори с мен, да се посмеем... някакво ми е толкова тъпо напоследък"

А ако все пак искаш да си върнеш и секса. Думата е една ИЗКУШЕНИЕ!!!

Леко, незабелязано от типа "свалям те, ама не знаеш, че те свалям и никой не знае"
Мъжете забелязват и считат за еротични много обикновени неща. Как си играеш с косата, докато си се замислила за нещо. Как се усмихваш на себе си, сякаш най-мръснишките мисли текат сега в ума ти? Как си оправяш закопчалката на обувката? А ти имаш и предимство - пробвала си с него и знаеш какво го възбужда. Как се храниш! А сега е и лято -страхотно! Купи си сладолед и му се наслади докрай, бавно, еротично облизвай лъжичката.

Когато, защото ако си последователна, настоятелна и действаш умно от разстояние ще се случи, те потърси не му пускай веднага. Но му дай надежди. Бъди недостъпна, но не надута. Дай на някого надежда и после го мачкай като глина в ръцете си... Нека се старае за теб, нека се бори... бъди загадъчна, съблазнителна, БОГИНЯ!

Нека да мисли за теб, нека мечтае за теб, нека си спомня, нека го е яд, че се е отдръпнал. Заслужил си го е в крайна сметка ;) нали така? И когато се влюби в теб, когато отново те пожелае - ти ще имаш своя избор - да продължиш горещата си авантюра или да трансформираш страстта в приятелство..

Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 194f27ca61
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Относно седмия коментар:

Номера от селски вечеринки, мъжете не са толкова глупави. Авторке, ако правиш така, гарантирано ще станеш за посмешище.

 
  ...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 0a0fab570b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Защо... това е игра, играта ми хареса... Аз няма да си лягам с него, само ще го накарам да си мечтае за мен. Един път вече прибързах със секса и съжалих, втори път няма да повторя тази грешка. Коментарът на 7 ми хареса. Даже смятан, че това е висш пилотаж, дано да успея да го изиграя правилно :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 20 дни
hash: 3e27199633
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   номер 7 съм

Още няма мъж, който да е устоял на свалките ми... и още не съм ставала за посмешище!

И знаеш ли, когато казваш: "това не", логично би било да кажеш какво тогава мислиш за вярно!

Нека дадем на авторката различни варианти все пак. Тя иска съвети за "как, какъв е начина"
Аз предлагам своят начин, защото при мен действа.

Предложи и ти своя!

Много обичате да съдите и да казвате това не, това е глупаво, това е незнам си какво, а вашата позиция къде е точно - постоянното отричане не е позиция!
ама че свят, ама че хора!

 
  ...

...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 194f27ca61
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Точно защото да накараш някого "да си мечтае за теб" е висш пилотаж, ако въобще е възможно, в което дълбоко се съмнявам, има голям риск да се изложиш. Мислиш ли, че за него не си прозрачна? Неговото игнориране ти е подбило самочувствието и искаш да си го върнеш като "го накараш да си мечтае за теб". Само че възможността за провал е много по - голяма. Вече е взел каквото е искал, сега само ще се унижиш. Знаеш ли колко смешно изглежда отстрани жена, която се дупи "случайно", играе си с косата, пуска мазно гласче и се смее пресилено на случайни реплики, изтървани от "жертвата"? Тия номерца вървят само по филмите. Запази достойнството си, не се излагай. Казвам ти го с най - добри чувства, за да не съжаляваш. Тези "хитрости" няма да те направят никаква богиня, а само ще изглеждаш евтина и отчаяна.

До номер 10:

Винаги съм сваляла интелигентни мъже. Правила съм го с интелект и откровеност. Казвам си в прав текст какво искам, действам като мъж. Когато свалях настоящия си приятел имах една конкурентка от твоята школа. Усмихваше се мазно, вреше си циците в лицето му... Търсеше го "случайно" за "жизненоважни" услуги, но се провали с гръм и трясък, а е доста красива. Да знаеш обаче какви подигравки съм слушала за нея точно от мъжете, след които търчи... Няма нищо по - секси от самоувереното и достойно държание.

 
  ...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 3e27199633
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Точно така мацка, животът е игра, една игра на страст и на огън... и ако нее такъв, защо да го живеем!

Модерни, млади хора сме, умни и напредничави, градим си кариери, имена и социалност, а забравихме да се забалвляваме и да сме истински! Забравихме да се радваме на страстта на живота!

Ще се справиш - жена си! Нищо женско не ти е чуждо!
Когато се наслаждаваш на сладолед даречем, направи го наистина заради сладоледа, просто максимално му се изкефи...
Няма как да станеш за посмешище ако обичаш сладолед, нали?

Когато оправяш обувката си - бавно!
Значи! Забелязваш, че нещо ръба на крачола ти се е заплел в сандалката, насочваш изключително вниманието си единствено натам и наистина се стареш да оправиш проклетия крачол, а после се изправяш Б а в н о. нека ти огледа хубаво задника. Ти го правиш защото резанката и се е сторила нещо не както трябва, как ще станеш за посмешище.

Това с телефона, когато си сбъркала номера му... го направи след като видиш, че се е появил интерес.

и пРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

тази игра може да ти донесе любов! ;)

Смело и напред!
и въобще да не ти пука от хора, които казват "не се връщай назад" " за какво ти е сега" "като се е отдръпнал, значи не те иска" - дръжки!

Всеки ден ние си мислим различни неща, различни неща ни се искат, влюбваме се пак в човека, който сме оставили - живота е луд, шарен, игра и затова е прекрасен!

Единствено измислената ни гордост и страховете ни спират да му се насладим докарй!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 20 дни
hash: 3e27199633
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   номер 11
отправям ти предизвикателство!

Искаш ли да сваля мъжа ти с "филмови" номерца?
За единия секс, нали няма да се разсърдиш - интелигента си и откровена, самоуверена млада дама! Нека да пробваме, искаш ли?

Аз по моя начин, онзи, който предлагам, а после ти ще разкажеш историята в сподели!

 
  ...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 194f27ca61
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Добре, добре... Много хубав и шарен киноафиш:) Жалко, че животът не е филм. Хората не са глупави, това поведение е ПРОЗРАЧНО. Ако някои мъже му се връзват, то е само защото разчитат на лесен секс от жена, която очевидно "си го търси". Единственият ? шанс е да се окаже страхотна в леглото. Представям си гледката на жена баааааавно облизваща сладолед или нагъзила се "предизвикателно". И аз и 90% от мъжките ми приятели бихме изпопадали от смях... Как се мъчи, горката:)

P.S. 13, чак сега виждам предложението ти:) Съгласна съм, съвсем сериозно:) Искам да ми разрешиш да гледам обаче... Искам да видя с очите си как точно ще стане, защото наистина няма да повярвам, докато не видя!:)))

 
  ...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 3e27199633
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   ок, как ще го направим? и ей, да не го предупредиш за облога сега?
Тъкмо малко ще рекламираме сайта - сподели.нет "на живо"...

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 0a0fab570b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Не ... аз незнам, дали искам да си го върна! Даже искам известна доза отмъщение. Аз не казвам, че ще си вра циците в лицето му - това е под достойнството ми. Номер 7 е права - аз искам варианти, съвети "как, какъв е начина", или някой да разкаже подобен случай, в който е имал успех. Но съм убедена, че има начини и трикове ( и то интелигентни, без да губя себеуважението си), които да провокират у мъжа реакция. Та по дяволите, той просто не знае с коя си има работа, аз няма да си оставя магарето в калта. Така, че ако знаете такива трикове и сте ги прилагали и са ви носили успех, споделете ги!
От Автора

 
  ...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 194f27ca61
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   Ами, дай координати и можем да го организираме:)

 
  ...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 0a0fab570b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   До номер 7 според мене си абсолютно права, че живота е шарен и че е игра, че се влюбваме във хора, които сме изоставили - лично аз съм го изпиталатова на гърба си. Но номерцата със сладоледа и обувката са ми малко в повече, по скоро бих завлякла компания приятели в бара, в който той ходи, с цел да го накарам да ревнува. А относно телефона - аз така или иначе постоянно бъркам телефонните номера на свои приятели, така че не мисля, че този трик, ще ми е проблем. Въпросът е защо трябва да внимавам с точния момент. Не мога ли да го приложа още в началото на моят Revenge, като първа стъпка от моето отмъщение, и начин за провокиране на мисъл у него. А и не мисля да звъня а по скоро да изпратя грешен смс. Други идеи и трикове. А и момчето си няма приятелка, аз няма да го крада от някой друга.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 20 дни
hash: 3e27199633
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

19.   Браво - радваш ме! А и ми падна в капана! ;)
Ето за това ти казвам, че живота е игра и филм! Ти си готова да тикнеш мъжа си в някакво фиаско, аз съм готова да се забавлявам на МАХ без дацеля нищо друго, освен да се забавлявам! Усещаш ли как се вкара във моя филм?

skype: nati_asp

 
  ...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 3e27199633
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   не мисля, че ако игнора е действителен ще го накараш да ревнува, по-вероятно е да си каже: "уф, наистина се отървах"

Повечко ли ти идват - на мен винаги са ми вършили работа! Забелязах го по-късно. Аз наистина се кефя като ям сладолед и веднъж видях какви погледи ми хвърлят. После просто си го използвах! Това с обувката също открих случайно.

Още не съм си навряла циците в лицето на никой мъж! Най-малкото просташко е!
Тея номерца ги правя с финес, а не както си предсатвя дамата, която се включи, дето имаме облог ;)

Какъв ес ем ес си решила да пратиш? Ами знаеш ли защо аз предпочитам да звънна случайно, защото мога да усетя реакцията. А смс-а, няма как! Нали не мислиш, че ще ти върне отговор?

я да видим друго от арсенала...
погледа на гейшата! Поглеждаш го директно в очите, после бързо навеждаш поглед или гледаш някъде, все едно са те хванали в мръсни помисли и след 5 сек пак го поглеждаш. На устните ти да има лека усмивка, съвсем лека - загадъчна!

 
  ...

...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 0a0fab570b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Ми така де... няма вечно да го играем "добрите момичета" - какво - готвим им, шетаме, ласкаем ги, редом пари с тях изкарваме, поддържаме перфектна форма, правим страхотен секс и накрая какво - игнор.... и тия дето си мислят, че имат страхотни мъже, накрая тези мъже им изневеряват именно с момичета тип "ближи си сладоледа", та даже се развеждат и заради тях... е не на мене тия :) Бях се обърнала първоначално към мои приятелки, но и те така... недей, не се занимавай, няма смисал... аз пък не мисля така... животът е интрига, а и мъжете според мене обичат да бъдат поставяни на мястото им, така те уважават повече... Просто това момче наистина плаче за това, голям самозванец е!!! Трябва да му се даде урок! А и не е първият на който сме давали такъв урок с момичетата, когато си обединим усилията... няма по силно нещо от ранена жена!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 20 дни
hash: 0a0fab570b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   А относно облога - аз съм убедена, че мъжът на номер 11 може да поддаде точно на филмови номерца, а ако жената е и изкусителка и го играе ролята и на най - добра приятелка, и много правилно си премери действията и триковете, не само мъжът може да поддаде, но може и да се разведе заради друга жена... сякаш историята незнае такива случаи :)Вземете за пример Алисия, Валери и Николета. А и познавам случай с мъже- женени с деца, които поддържат приятелски отношения с др жени чрез интернет - скайп, ФБ, сайтове за запознанства... ако това не е изневяра, здраве му кажи... даже е по болезнено и от просто секс с друга за една нощ!!!
От Автора

 
  ...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 3e27199633
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   ot 7 Хайде и някой мъж да каже нещо тук! Моля ви, господа, имаме нужда от вашето мнение!

Дамата с облога така и се уплаши и не иска да продължим уговорката ;) Шегувам се, мила и не те предизвиквам ;)
Просто се забавлявам!

Искаше ми се някой мъж да се включи по темата, за да ни разкрие малко от мъжките тайни.

Свалката и флирта са вид изкуство и проникновено познаване на чуждата психика, както и наличието на малко въображение и смелост. Има номера, които действат при всички, но си трябват различни отенъци при различните мъже. Все си мисля обаче, че като общо можем да извадим нещо: мъжът, иска онази жена, която го кара да се чувства МЪЖ!

И обратното е вярно. Ако един мъж не ме кара да се чувствам жена - то няма как да му обърна по-специално внимание.

Време, ум, съобразителност и хитрост и няма как да не го привлечеш обратно, а вече ти си знаеш за какво - за отмъщение, за любов, за брак, за секс, за приятел - каквото си решиш или каквото сърцето ти подсказва.

 
  ...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 9194a8547f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Номер 20, много филми си гледала... Не че нещо, може наистина да имаш успех с този "арсенал", но звучи някак смешно и дори наивно. Жалко, че все още има мъже, които се връзват :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 20 дни
hash: 0a0fab570b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Номер 7, 20 - аз мога ли да използвам скайпа ти за лична комуникация и за съвети :) Споделям мнението, че мъжът иска онази жена, която го кара да се чувства мъж и няма да откажа съвети от теб как да го направя това :)Ще ти разкажа с подробности цялата история с това момче и се надявам, да ми помогнеш да си открия грешките и да не допускам други
От Автора

 
  ...

...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 2bb4171b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Ухааааааааа, ти какви планове, какви филми, какво нещо :))
Тия трикове между другото за да сработят много зависи на какъв мъж ще попаднете. На мен лично няма да ми направи впечатление ако мацка си облизва лъжичката на сладоледа или се глези по друг начин просто защото съвременните млади жени (а и не само младите) са доста лигави (no offence).
За телефона - това определено би провокирало любопитството ми, естествено ако е от старо гадже номера.
Това с обувката - сори, ще бъда честен. Не е нужно да се навеждате за да ви оглеждаме дупетата.
И пак казвам - от човек до човек има разлика. Някой печен любовник може и да не се впечатли, някой карък в любовта може и веднага да захапе...

*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 3e27199633
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   синдром, аз съм 7

та викаш това с обувката няма нужда, така или иначе си гледате. Ами..един ставам аз и крачолите ми се вдигнали такова неудобно, оставих си чантата на масата и се наведох, плъзгайки плата надолу наистина с единствената цел да го опъна и се изправих бавно, по простата причина, че не мога по-бързо. И двете ти ръце като са на глезените не става да се изправиш рязко.
И случайно забелязах какво отражение е имало това върху мъжете наоколо. Случи се в едно кафене.
Може би не й дупето, самото навеждане..не знам.
И оттогава го използвам.

Никой не подозира, че го правя за привличане на внимание.
В това е голямата тайна, да го направиш естествено, като нещо съвсем нормално.

облизването на лъжичката също го правя естествено...

знаеш ли къде имам най-голям ефект - върху мъже, които знам и познавам, просто защото съм им надникнала зад стеничките.

Пръст върху устните също върши работа.

Махане на невидимо мъхче от деколтето.

Толкова са много, че вие, скъпи мъже дори не подозирате как се възбуждате от наглед много обикновени неща.

На теб какво ще ти подейства - помогни ни малко!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 20 дни
hash: 194f27ca61
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   От Обзаложилата се:

Ех, ех, мили дами, тя рибата още в морето, вие вече подгряхте олиото... Позволете ми да познавам мъжа си малко по - добре. Той, от дълги години е обект на такива "атаки" и не поддава:) Даже и по време на връзката ни имаше опити... Писане на мейли, сладки муцунки, внушават му колко е незаменим... Просто на него не му минават тия. Синдром е прав - зависи от мъжа. Ако бяхте чували моя как се подиграва на такива... нямаше да сте толкова уверени. Номер 7, аз ще те потърся, не съм се уплашила. До месец се връщам в родината и ще чакам шоу:) В никакъв капан не съм паднала, просто не се боя, защото няма от какво:)

 
  ...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 3e27199633
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   ок, ще бъде интересно :):):):)

Аз ще се радвам ако не се подаде, това ще означава, че те обича... но ще се позабавляваме докрай и.. само посмяла да му разкажеш - никак няма да е честно, нали?

 
  ...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 2bb4171b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Това, което ти се е случило е абсолютно нормално. Като се надупиш и аз бих се загледал, какво като правиш нарочно? :) Ако задника ти е хубав, ще го гледам и без да ми го набиваш в очите.
Какво би ми подействало - точно в момента не се сещам, със сигурност има нещо. Но пък и аз предпочитам малко по-видните жестове. Продължителен поглед, усмивка или нещо подобно.

*Syndrome

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 3e27199633
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   пак съм 7...

Синдром, въпросче и т оставям на мира... ако имаш чувства към някоя жена, имал си и минало с нея, но по една или друга причина си решил, че по-добре за теб да прекратиш всякакъв контакт с нея, какво е нещото, което тя трябва да направи, за да разколебае решението ти?
Тайничко все още я желаеш и тя те пали...малките й жестове, естесвтени, които прави ще ти направят ли впечатление? Как ще се почувтваш и ще се опиташ ли да си я върнеш ако излезе съперник?

 
  ...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 6c3525c434
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

32.   Аз съм жена на 22. Никога не съм флиртувала и не съм прилагала такива женски хитрости. Мъжете и без тях ми се лепят. Мисълта ми е, че мъжът ако те хареса ще те хареса. Ако не те хареса, ти и да жунглираш пред него, за да привлечеш вниманието му, не мисля че ще постигнеш нещо, най много за смях да станеш.
Виж с ебане може да се уредиш. Но в очите на мъжа ще изглеждаш жадна за внимание и загоряла един вид и е грозничко.
В твойта ситуация въпросът е, че наистина бързо си се дала и той явно е изгубил интерес.
Защо не го попиташ в прав текст? Или най добре
тегли му една майна. Мъже колкото искаш...

 
  ...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 2bb4171b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Зависи какво пали в мен :)) Не е нужно да се влюбя в някоя за да я пожелая чисто сексуално! ;)
Поставяш ме в много условна ситуация, защото аз ако евентуално прекратя дадени отношения с жена, то вероятно ще е окончателно. Ако се яви конкуренция едва ли бих предприел нещо, просто защото съм такъв човек. Егото ми няма да го позволи.
За жестовете - вероятно ще ми правят впечатление, но само до там.

*Syndrome

 
  ... горе^
преди: 13 години, 20 дни
hash: 0a0fab570b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Синдром ако една жена ти е накърнила егото и поради тази причина ти си я игнорирал, какво би те провокирало отново да я забележиш?
От автора

 
  ...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 2bb4171b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

35.   Честно да си кажа? :) Сексапил. Може би това е единственото нещо, което би хванало интереса ми в една жена, която се е подиграла с мен. Като човек може би ще ми е ясна и не съм сигурен дали ще имам вече желание за по-сериозно нещо от секс. Но пак има частни случаи.
Няма непростими издънки, има инатливи хора :)

*Syndrome

 
  ...

...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 194f27ca61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   До автора от обзаложилата се:

Забелязах съществена двусмислица в коментара си под номер 11. Под "да си го върнеш" нямам предвид отново да сте заедно, а отмъщение. Написала съм, че искаш да му върнеш унижението от игнора:)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 20 дни
hash: 78d0a1586a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

37.   32, и аз не съм прилагала хитрости и съм съгласна с теб, но флиртът не е само това. Той може да бъде дори само един поглед, който казва доста. Хората го правим, дори и да не го съзнаваме. :)

 
  ...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 2cce4cd2f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Авторке сега се включвам видях темата и ми хареса. Искам да ти кажа, че много зависи от момчето, за да имаш успех с този "арсенал". Кажи нещо повече за него така не знам какво да ти предложа само ще ти кажа, че преди да се омъжа наех 17 годишна проститутка за мъжът ми с всичкият и арсенал подобен на този който ти предлагат. Сваляше го на работното му място /тогава беше барман/ успя да го накара да я изпрати до квартирата й и толкова. Дори после ми разказа за момичето, което я било страх да се прибере и той я изпратил. Платих й на момичето само четвърт от сумата за огромните усилия, щях да й платя за цялата вечер ако беше успяла. Затова не на всеки мъж действа един и същи арсенал според човека е.

 
  ...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 8975004057
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

39.   Нека и аз се включа в темата. До скоро и аз се надявах на горе споменатите "хитри тактики" със случайното звънене, търсене за щяло и нещяло и т. н. Единственото, което постигнах, освен че тотално загубих самоуважение и уважението на конкретния мъж, го отдалечих още повече и станах смешна. Не защото съм глупава и евтина, а защото бях влюбена неопитна и доста отчаяна. Както и да е, допуснах грешка, надявам се поправима. Силно съм впечатлена от коментарите на Номер 11. Да кажем, че историята ми е много сходна с тази на авторката. Само че аз имам предимство-понякога той се "клатушка" между желанието да бъде с мен и това да ме игнорира, както и силно го привличам чисто физически и сексуално. И недостатък-нямаме допирни точки в ежедневието и няма как да действам по какъвто и да било начин ако той не се обади или не се срещнем случайно. Номер 11, ако още следиш темата ще се радвам да споделиш какво мислиш ти и как би постъпила ако искаш да бъдеш с мъжа след така развили се отношения. Мисля че имаш доста материал, от който авторката и аз бихме могли да почерпим:)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 20 дни
hash: 194f27ca61
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   Здравей, 39!

Следя темата и още как:) Благодаря ти за хубавите думи! Аз лично не съм била в точно такава ситуация - да спечелвам отново загубен или почти загубен мъж. Но съм била в положение да обичам тотално незаинтересован субект (сегашния ми приятел). Той не искаше връзка въобще, не му беше ни до жени, нито до нищо - работохолик. Мен също хич не ме слагаше в сметките, защото му бях студентка. Той ми преподаваше. Много силно се влюбих, побърквах се. Купих си нови секси дрешки, появявах му се в тях, усмихвах му се в коридора като се разминем... Нула ефект:) После осъзнах едно - за да имаш един мъж, трябва първо да му станеш най - добрата приятелка. На следващата учебна година почнах да му ходя в часовете (заедно с малките:), оставах в почивката да говорим. Приказвахме си - по материала и общи приказки. Постепенно той видя, че няма да го изям, че няма да го моля за досадни услуги, че не му натрапвам разни мрънкания и почна да ме чувства по - близка. Чисто човешки. Започна да ми споделя по - лични неща, разказваше ми за себе си, аз на него също. Станахме приятели. Пишехме си имейли, после скайп... Той така се влюби в мен. Каза, че първо за него съм била приятна компания и любим събеседник. Най - му харесвало, че съм винаги бодра и усмихната, не го товаря с проблеми, изслушвам го, разбирам го. По време на тази комуникация ме е виждал всякак - и супер нагласена и елегантна, и с мини пола и с дънки, жилетка и разрошена коса, скапана от учене:) Твърди, че му било все едно как съм облечена. Е, той си е отнесен:) Но, при теб дискретен сексапил няма да навреди, но само дискретен. Да не си каже: "Тая пак ме сваля". Трябва да го накараш да ти се довери и а се сприятелите. Останалото ще дойде от само себе си, ако между вас има тръпка. Поне аз по тоя начин успях да накарам съвършено незаинтересован мъж да ме носи на ръце... без близане на лъжичка и оправяне на крачоли. Просто бях себе си. Мисля, че мъжете обичат естествени жени... умните, де:) Желая ти много успех! Макар да не съм сигурна, че той те заслужава. Но, ако си сигурна, че това е човекът... давай смело. И бъди изобретателна в това да го намраш и увличаш в приказки:) Аз моя най - откровено го следях:) И, когато той се учудваше, че ме среща така често... чистосърдечно си признавах: "Нали знаете, че ви следя. Имам си фотоапарат и следово куче:)" А той си мисли, че се майтапя. Е, за кучето да, но наистина го следях... Иначе все изчезваше...

Поздрави: 11

 
  ...

...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 0a0fab570b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Че му накърних егото, накърних му го! Искам да отбележа, че това стана несъзнателно от моя страна - бях в криза, емоционална, духовна, финансова и не ми дремеше за никой и за нищо. Осъзнах грешката си и затова му дадох възможност да ми го върне ( и той ми го върна)... а може би трябваше по скоро да му се извиня... но от чиста женска гордост, не го направих. Ако подходя след 6 месечен игнор чисто и откровенно към него, с извинение и уважение дали няма това да се окаже успешният начин - а и мисля, че и на мен ще ми олекне и ще се оттърся от тази огнетеност? А и има още нещо - аз като, че ли искам втори шанс с него за да го опозная повече като човек и да разбера дали наистина искам да съм с него, а в момента имам усещането, че искам да съм с него заради факта, че не мога да бъда с него (принципа на забранения плод). Не вярвах, че като накърниш мъжкото его, мъжете могат да бъдат толкова жестоки. Аз лично давам много шансове на хората около мен- поне 3-4, а явно при мъжете не е точно така.

 
  ...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 194f27ca61
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Еми, според мен това е правилният начин. Отиваш при него и говорите като големи хора. Хубаво е нещата да се казват направо, а не да се общува с намеци, защото тях всеки ги тълкува различно и се получава счупен телефон, много често. А и, щом си го разсърдила, надали сладките муцунки ще ти помогнат. Все едно тебе някой мъж да те ядоса и нарани, а после изведнъж ни лук ял, ни лук мирисал, да почне да ти се прави на много секси... Не става. Говорете си, изяснете ситуацията. Това е начинът да разбере, че е сгрешил за теб, че не си някаква, дето става само за секс, но не и за нормално общуване. Позволи му да види и тази твоя страна. Не гарантирам, че ще се получи връзка, това никой не може да го гарантира, но поне може да изгради между вас уважение и приятелство, а може и нещо повече, кой знае. Успех!

11

 
  ... горе^
преди: 13 години, 19 дни
hash: 8975004057
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   От 39:Благодаря на 11 за отговора. Отностно другото.. свалките и изобщо да измисляш начини как да създадеш/възобновиш отношения било много сложна работа. Ние жените сме свикнали да седим и да чакаме докато горкия мъж си мъчи мозъка как да ни впечатли и единственото за което се чудим е в кой момент да му кажем да. Тежко е да си от другата страна :). Затова хората са казали мъжете са по-силния пол, инициативата е тяхна работа. Но понякога се налага да разменим роли, но да действаме по-дискретно и много премерено. Прилича ми на психологическа война...

 
  ...
преди: 13 години, 19 дни
hash: 194f27ca61
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Здравей пак, 39!

Наистина е много сложно и нервокъсателно! Това за психологическата война много ми хареса:) Аз казвах, че водя дълга, позиционна война... Доста изтощителна! Но, за наше огромно съжаление, в момента, в който сме се еманципирали, сме изгубили правата да бъдем "спящи красавици", чакащи да ни събудят от 100 годишен сън или да убиват змейове за нас. Трябва и ние да се потрудим. Така е честно. Свалката е танго. Един прави крачка, после друг. Не е добре единият да е сам на дансинга, а другият да го гледа строго и да го изпитва със списък изисквания в ръка. Не може само единият да се мъчи, а другият само да кима царствено с глава. Аз бях в ролята на традиционния мъж, който ти описваш - онзи, който се мъчи сам:) И хич не бях на кеф от тая работа, много гадно беше, но бях супер влюбена, иначе бих се отказала, сигурно... Не смятам, че е честно и ние да се държим така. Нека сме равни:) Друг е въпросът, кой ще започне:) Ами... който е по - заинтересован, това е жестоката истина. И на мен много ми се искаше аз да си седя, а мен да ме ухажват, като в романите, но... без борба няма победа:) Кураж!

11

 
  ...
преди: 13 години, 19 дни
hash: 0a0fab570b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   Леле то лесно да се каже, ама да се направи е много трудно! Това означава да си призная грешките, да се извиня за глупостта си и да чакам неговата милост или божията милост.... доста си е тежко!!! И накрая ако резултата е негатив за мене, кой ще ми плаща анти депресантите :)))) Пък и ние не работим заедно, разчитам на случайните срещи с него... и на един телефонен номер... абе нещата стават доста сложни... Но имаше една приказка, че господ обича смелите!!!
Автора

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 19 дни
hash: 194f27ca61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Здравей, Авторке!

Наистина е много трудно, не е лъжа:) Особено ако е и труден за намиране човекът... Но, това си е най - добрата тактика, даже мисля, че е единствената реално приложима. Трябва да играеш ва банк, нямаш избор:( Много е гадно да си с неизвестен изход и хем да знаеш, че трябва, хем да си умираш от страх за резултата... Случи ми се и това. И така ме заболя коремът... Щях да припадна от нерви:) Сега, като си спомням ми е смешно, ама тогава хич не ми беше. Не мисли за антидепресантите. Така, като си в някакво тъпо средно положение - ни така, ни така, с неуредени отношения, да не би да ти е по - добре? Аз си повтарях - каквото и да стане, все е развръзка - или радост или обръщам нова страница, но стига вече с това to be, or not to be. Най - добре е да се видите на живо. Това не е за по телефон:) На мен ми се наложи да чакам месеци докато го засека. Защото той много трудно се намира:) 8 месеца чаках да се засечем случайно. За това време го видях само веднъж и не успях... После, като му почнаха часовете, беше по - лесно.

Като каза, че Господ помага на смелите се сетих, че Овидий е написал преди 2000 години в своето "Изкуството да обичаш", че "Съдбата подпомага смелите". Просто, каквото искаш трябва да си го вземеш, защото докато го чакаш да ти падне, току виж някой ти го измъкне под носа... Не се предавай:)

11

 
  ...
преди: 13 години, 19 дни
hash: 0a0fab570b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   Много ми хареса коментара на номер 11 за това, че започва свалката "този, който е по заинтересован"- това е истината в живота _ИНТЕРЕСЪТ. А аз моят интерес към това момче отдавна го прозрях и го изкристализирах - сигурност, възхищение, стабилност. Алфа мъжът за мене! Да ме пита някой за какво му накърних егото. От толкова искане обаче да не се окаже, че съм със замъглено съзнание пред недостатъците му. И да не се окаже накрая "Искам го, искам го и като го получа - за кво ми е! "
Но това е още една причина да предприема действия в насока комуникация с него - за да си изкристализирам нещата, да преценя добрите и лошите черти и тогава приемам ли го или не. Ох дано съдбата ми даде втори шанс!

Към 11: Как се развиха при теб нещата с него след 8 месеца чакане, продължавате ли да сте заедно или не ( ако искаш да споделиш)?

Автора

 
  ...
преди: 13 години, 19 дни
hash: 194f27ca61
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   От 11:

След тези осем месеца открих ловния сезон така да се каже:) Дотогава бяхме имали чисто служебни отношения, за него бях една от многото познати - непознати, с които е на здравей - здрасти по коридорите, когато въобще ме забележи. (Все много бърза:) После го гоних 3 месеца и нещо - между три и четири. Накрая го свалих:) Сега сме си заедно. Това е човекът, за когото се обзаложихме с номер 7:)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 19 дни
hash: 741f299a68
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

49.   Поредна интересна манипулативна тема:) колко целомъдрия са писани за тези ни полови взаимоотношения? цял книжовен епос... а на какво се научихме? на нищо... продължаваме с игричките, продължаваме с лъжите, с преструвките и завоалираните послания тип на час по лъжичка та да се къкриш в собствен сос. наистина ли е по-трудно да си отвориш устата и напрегнеш струните за говор, от колкото да се надупиш сладострастно пред целта си? кой поглед, докосване и глупав телефонен разговор казва повече от 'искам те'? човечетата са лесно манипулируеми и стигат до големи крайности, но е толкова по-красиво да си искрен и директен в желанията си.
тук ако може да наредя няколко 'бестселъра' към авторката-

Каквото повикало, такова се обадило -> връзка с манипулация не се гради. лесно можеш да го подмамиш да ти тегли един дълъг и страстен, но това всеки срещнат може да ти го направи (теоретично разбира се). сама прецени, ако се натискаш на някой, ама само да си му приятел, пък го съблазняваш; ако не му пуснеш накрая да се успокои ще те намрази още повече, ако му пуснеш може пак да му омръзнеш или... всичко останало.

Една жена може да симулира оргазъм, но един мъж може да симулира цяла връзка - очевидно и в твоя случай. накоткала си го за секс, това си искала, и си го получила. сега за какво се бориш? "Ние с теб спахме преди 6 месеца... помниш ли? Ми аз се сетих, че искам да сме и приятели... " <-- WTF!?? !

Един мъж може да направи всичко за една жена, но не и да я заобича повторно - не че личи някаква епохална любов между вас, но за да се стигне до леглото е имало все някакви чувства (или много алкохол? :P) той ако не си е намерил друга с която да си дружи, може и да се навие за секса - ако е много зажаднял и себеуважението е ниско в гащите, но за повече от това се съмнявам честно казано. имаме си слабост мъжете, и тя не е пишката конкретно, а нейната ненаситност. природа... какво да я правиш:/

не ти давам съвет, съдя по себе си и ограничения брой ХХ хромозомни наоколо... ти си правиш решенията авторке;)

^_^

 
  ...
преди: 13 години, 18 дни
hash: 0a0fab570b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

50.   Май си доста прав! Не си заслужава да коригирам грешки, като в замяна ще получа само секс! Не се прави така - с фалстарт! Доста си прав и за симулациите ( макар, че аз лично никога не се старая да симулирам каквото и да е, но има жени, които го правят. А относно мъжете някои са наистина много добри в симулирането на връзки - доказателство са хилядите разбити сърца и разиграваните с години момичета. ). Надявам се следващият, който срещна да няма проблем с ненаситността - щото иначе е доста унизително за женския партньор, ама кой ли си дава сметка за това... като става въпрос за мъжката ПРИРОДА. А относно любовта и вторите шансове - жестоки сте, не може да ви се отрече... сякаш сте единствените, който страдат... има накрая една притча за скорпиона, който от горделива природа, накрая се самоизял. Решението е наистина мое и най- правилно ще е да затворя страницата.
Автора

 
  ...

1-50 от 74
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker