Огромен страх от отхвърляне - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Огромен страх от отхвърляне
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1888 пъти
Здравейте, не за пръв път пиша тук по тази тема. С приятелят ми сме на 25 години. От 1 година сме заедно и живеем на семейни начала. Проблемът идва от там, че още от началото на връзката ни той имаше проблеми с ерекцията. Изследванията показаха ниски нива на тестостерон. Апи хапчета и беше добре, но това беше за 2-3 месеца и положението пак е същото, само че вече не иска и да ходи на лекар. Сега вече почти няма никакво желание за секс. А когато се опитам да го докосна по-интимно, той ме отхвърля и казва, че сега няма желание. Вече и не опитвам, защото изпитвам страх да не ме отхвърли, да не кажа и, че се чувствам унизена да моля. Разбирам го и него, една година ходя с него на прегледите му, подкрепям го, но вече не полага и усилия. Казва, че иска да станем пълноценно семейство, да имаме дете, но ако продължава така да ме отблъсква, от всичкото това унижение и страх ще спра да го обичам. Дори и не интимничи с мен, не ме кара да се чувствам желана, а когато му го кажа се сърди. Разберете ме, правя всичко по силите си, а искам просто да се чувствам желана, обичана, да чувствам страст. Страх ме е като си помисля, че може би и ще се влоши и в съвсем скоро време въобще няма да има желание за секс и аз ще трябва цял живот да се мъча. Обичам го много, но съм млада жена, ухажвана, а от мястото, където искам да получа ласки, не получавам.
Моля модераторите да публикуват историята ми, за да получа някой съвет. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: a96a3d29b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Остави го да си кара на чекии, и си намери мъж, който да те задоволява!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ac961b1311
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти да не очакваш съчувствие към теб? Проятелят ти е за съчувствие, не ти, ти нямаш и повод да се чувстваш зле, освен от факта, че той се чувства зле. Какъв егоцентризъм, нереално е. Я го остави, може с друга да няма проблем. Почти сигурна съм.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8fdea6fc79
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Абе хора, защо не си говорите директно? ! Срам ли те е? Това е твоят живот и ти си си най-важната. Кажи му дирктно, че ако нещата не се променят, по-добре да се разделите. Че как изобщо ще имате дете като не му става на 25? А на 50? ! За какво ти е тоя мъж, като ще си все едно без мъж.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 803d6db45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, на първо място трябва да оправите тестостерона. Кажи му, че този хормон е важен не само за ерекцията. Ако се нормализират нивата, той ще стане по-енергичен, силен, весел, ще може да прави много повече неща, ще изчезнат депресивните мисли и т. н. Но много важно е също да се разбере, защо тестостеронът е нисък. За такъв проблем най-често има някаква физиологична причина. Само изследвания не са достатъчни, трябва да се направят и обстойни прегледи на тестисите и другите жлези, които участват в образуването на хормона. Със сигурност е много тегаво, но тези проблеми се решават. И двамата ще се почувствате по-добре, ако той е здрав.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8895324b7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Лично аз не виждам и не намирам страстното в този гнусен сексуален акт. Не знам какво толкова му харесвате, или за вас любовта е предимно секс и страст, а не душевната любов.... Разбирам да планирате да създавате семейство. А по-ли ще ти харесва да е хиперсексуален например? ! Като не иска, не го карай. Показвай душевните си чувства, че го обичаш вместо да го опипваш. Имам чувството, че вече единици са способни да обичат истински, силно и искрено.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 578865332e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мила авторке, не е лесен този избор, разбирам това, но си прекалено млада, за да прекараш живота си в терзания. Зная, че в момента изпитваш морални угризения. Трудно е да си тръгнеш от човек, заради негов здравословен проблем, за какъвто става дума в случая. Но в дългосрочен план ще го нараниш повече. Тази връзка няма да оцелее. Ще бъдат години агония и в крайна сметка отношенията ви ще се променят към много по-лошо. Живяла съм 16 години с импотентен мъж, от личен опит те съветвам. Човешките взаимоотношения могат да са най-различни по характер. Останете си близки приятели. Общувайте като хора, запазете доверието и обичта си. Но не създавайте семейство. Нека всеки да е свободен да потърси щастието си. Няма да се променят нещата, повярвай ми. В случая етиката, толерантността един към друг, ви задължава да се разделите. Погледни нещата и през очите на приятеля си. Да не мислиш, че той не осъзнава, че не е пълноценен като мъж и жената до него се чувства пренебрегната? Разбира се, че го осъзнава и това генерира негативи в него. Те се трупат и в един момент ще изригнат. Бившият ми съпруг ме тормозеше по всякакви възможни начини - и физически, и психически - за да компенсира собствената си импотентност. След като го напуснах, се разболя тежко - на чисто психосоматична основа, защото вече нямаше върху кого да проектира комплекса си. Нямаш идея в какъв ад може да се превърне една такава неравнопоставена връзка. За общото ви добро - разделете си!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 61b2f1cfaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А тренира ли нещо? Ако не тренира - да почва. Аз така повиших свободиня тестостерон от долната граница до средата на скалата долу-горе. И определено много повече ми се прави секс.

Иначе ако неще да тренира или дори и като тренира пак не му се прави - не е за тебе тоя човек.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 818fbdb49c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   До №5

Сексът е страхотно нещо и изключително допринася за близостта между двама души. Асексуалността не значи, да си открил истинската и искрена любов. Ако все пак си такъв/а, потърси себеподобен. Както ти не искаш да бъдеш "измъчван/а" със секс, така и ние, сексуалните хора, не искаме да бъдем измъчвани с липсата му.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 675113960a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тестостерона увеличава нивата на ензима тирозин хидроксилаза. Тоест увеличава синтеза на допамин - невротрансмитерна на МОТИВАЦИЯТА И ЛИБИДОТО!

Имайте в предвид,че след външния прием на тестостерон, тялото спира собственото производство на хормони. Насочете към добър ендокринолог.

Напиши тук резултатите от изследванията, какво са му казали докторите и дали има някакви други оплаквания с коса, нокти, кръвна захар и т.н.

Изследвайте също витамин Д и му купи качествен мултвитамин. Направете акаунт в някой форум за фитнес и там ще ти дадат пълноценни съвети.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker