Не сме правили секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не сме правили секс
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 2151 пъти
Здравейте, момиче на 21 съм и имам приятел от 1 година вече, той е на 22г. Колкото и странно да е все още не сме правили секс, не знам поради каква причина и само се чудя защо. Постоянно го предразполагам и му показвам, че искам, но той не прави нищо по въпроса. Оправданието му е че няма къде, в тях съм ходила два пъти и нищо не правихме защото беше “изморен”, живее с родителите си и също така не ме е запознал с тях все още. Единственото нещо, което АЗ правя е фелацио, само това ме кара, без да има други желания. Почвам да изпадам в депресии и да ми се срива самочувствието изцяло, не знам какво да си мисля. Излизаме за по два, три часа в повечето случай с негови приятели. Има дни в които се държи много добре и тогава почва да ми казва мили неща, да говори също така за секс, но всичко протича само в думи и прегръдки. Единствено ходиме по кафета когато се виждаме и то за 2/3 часа както казах. Мисълтта, която ми се върти е изневяра или просто не го привличам, но той твърди, че ме обича и иска да е с мен, а относно изневярата не мога да си го представя, защото аз го познавам и знам, че за него това е нещо недопустимо и е против. Не знам много съм объркана и всеки ден се чудя какъв е проблема и защо се държи така. Много ще съм благодарна ако ми дадете съвет или мнение, найстина!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 55c722b13c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Я вземи го попитай директно! Тук можем да гадаем и да се чудим, но само той ще ти даде верния отговор. Попитай го дали е бил интимен с момиче преди. Знам, че е на 22 години и си мислиш, че не може да е девствен, но не е точно така. Със сигурност има някакви притеснения, които го спират. Вече какви са тези притеснения, не знам. Може би не е бил интимен с никоя, може би се притеснява от размера и уменията си, може би изпитва някакъв страх или има различно влечение. Не може млад мъж без никаква причина да отказва да прави секс с приятелката си, с която ходи от година. Надали ще бъде толкова дълго време с теб, ако не го привличаш изобщо. Плюс това, много хора изневеряват, но въпреки това правят секс и с половинката си. Попитай го директно. Започни да правиш предположения пред него. Задавай му въпроси.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 85fb1f340e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако при фелацио се празни за една минута, това му е проблема, вероятно е скорострелец и това го въздържа от нормален секс. А ако издържа по дълго време възбуден, значи не му допадаш, егоист е!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5cbbb0f1ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ти си мъжът в тази връзка ! Честито ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3b42e32252
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами постави му ултиматум - или секс или се разделяте. Като цяло не е нормално да не иска секс, особено ако иска свирки. Не мога да разбера мотивацията зад подобно решение, освен ако не е някакъв страх заложен от някакво събитие в детството.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ae513f0b90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   аз съм в шокккк

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 219ea35f4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ми явно не е наред с главата! Младо момче, цяла година да не направи нищо. Най-малко като няма къде ,айде то сега е студено за навън, ама можете да съберете малко пари да си наемете стая. Да беше седмица, месец, два разбирам, да кажеш има личен проблем или семеен, ама една година . . . разкарай го.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 6d60b59398
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Жените сте мега мега мазохистките, убедил съм се.
Обръщам се към всички жени и мъже-абе хора в една връзка липсва ли ви нещо, куца ли нещо и да сте опитвали да го промените и не става и не става, откажете се, тръгнете си, не търпете.
Един живот живеем и нека го изживеем както сме си го представяли и искаме.
М33

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 09dd2d6b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На никого ли не му мина през главата, че момчето може да е гей и да се крие чрез нея? Излизат често с негови приятели, само фелацио, не знам, може би докато му доставяш удоволствие си представя мъж? Знам ли, питай го, година сте заедно, трябваше отдавна да сте говорили по темата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker