Тест за венерически болести преди започване на връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Тест за венерически болести преди започване на връзка
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 2447 пъти
Здравейте,

Искам да разбера дали хората си правят тестове за полово предавани болести преди да започнат интимна връзка.
Аз съм мъж на 28 години и преди съм имал предимно полови контакти с момичета без да използвам презерватив. Бил съм интимен с около 30 представителки на нежния пол от различни страни и те почти никога не са имали против да не използваме ( просто не понасям презервативите и не ми се прави стерилен секс както на повечето мъже и жени).
Никога не съм искал секс само за 1 път но се е случвало. Веднъж преди няколко години получих сериозен обрив ( за щастие нищо сериозно) и оттогава се замислих много. Как да бъда сигурен в жените като така лесно се съгласяват за секс без кондом?
Преди няколко месеца правих секс ( без презерватив с нормално момиче с което излизах ) и на следващия ден я разпитах за скорошните й интимни контакти и я помолих да си направим тестове за да сме сигурни един в друг. Тя ми се обиди явно и отряза контакти с мен. Повдигал съм и преди темата на различни момичета относно здравето и винаги са ме уверявали че са ок или пък се обиждат.
Сравнително скоро съм дарявал сперма и знам че съм чист, но изобщо не съм сигурен в жените. Пак ще се тествам в близките месеци, но така ли ще я карам...
Надявам се на някакви мнения

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 93ed5d5089
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз ще следя темата. Жена съм, на 27 г. и не знам защо обществото ни се обижда от тези въпроси

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4119e25f4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тази за да се "обиди", не и е чиста работата. Явно е гузна и се е уплашила да не я разкриеш или че подозираш нещо, което е истина. И за да излезе чиста от ситуацията, се "обижда", вменявайки ти вина на теб. Аз не виждам нищо обидно. И човек, който няма какво да крие, не би трябвало да се обижда.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 93e279df8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Това с обиждането не го разбирам, честно - какво по-хубаво от това да си сигурен, че си здрав и няма да заразиш някой друг?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: a91caf1d41
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да много е интересно, но как да стане преди да си правил секс с някой, да го накараш да си направите тестове. На жената направо ще й мине мерака :) Ама като се има в предвид че от целувка може да се хване херпес, дори и сифилис... Явно всички рискуваме. Но като знам младите жени днес колко са безсрамни и колко безразборни сексуални контакти имат направо си е руска рулетка :) Успех на автора.
М42

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 28ee0ea17c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Само с девствени батко :) Там е сигурно, почти на 99 процента.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 26dbea9922
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ти си луд. Със същшя успех можеш да играеш руска рулетка с пет патрона в барабана. Цяло чудо е, че още не си се сдобил със СПИН, хепатит или гонорея. Впрочем в момента има нов щам, който не се влияе от нито един познат антибиотик.

И 4, да хванеш някоя такава тадост от целувка е много по-малко вероятно.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8d0c2fe5a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз бих искала такъв тест преди да имам контакт с човека. Ако ме изгледа странно, значи няма смисъл да се занимавам с него.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 74fe1b398b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз бих се замислила, който се навива лесно на без с теб го прави и с други. Аз ползвах презервативи, а когато връзката стане сериозна си правех тестове за всичко занасях ги на партньора и му казвах, че при мен всичко е ок и бих искала и той да направи изследвания, за да продължим връзката си без гумичка.

Аз не бих се навила с някого с когото съм се видяла няколко пъти да го направя без! А би ми се видяло абсурдно някой преди първия път да ми заяви, че иска да види изследване или да ходим да правим.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 418cb5787d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Обади се на тая дето те е отрязала и ѝ кажи, че са ти открили СПИН. Колкото и да е сигурна, че блъфираш, ще я яде съмнението. Проучи къде се прави изследване за повече убедителност, дръж се неспокойно и направо може да я обвиниш, че от нея си го хванал. Да се стресне малко и да не се прави на умна друг път.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c4acc88c06
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   4, ти като във вица:
Мъж пита лекаря:
-Д-ре мога ли да хвана СПИН от ръждив пирон?
-Абе, можеш. Ама има и по приятни начини.
До Автора
Авторе и аз съм се чудила как да изискам изследвания от партньор. Още повече, че при мъжете, знам че взимането на секрет е малко болезнено. Но в една лекция по имунология, преподавателят ни ни каза, че в нашия град регистрираните с хив са най-голям брой и това много ме стресира. Освен това, ти правейки секс без презерватив с един човек, все едно го правиш и с всичките му предишни партньори. Човекът може да е носител на нещо още от гимназията и да не знае, ако не си е правил микробиология на секрета.
В крайна сметка разбрах, че няма начин да накарам мъж да отиде на изследвания преди да правим секс. Съответно правих секс само с презерватив. Когато партньорът ми започна да недоволства спокойно му обясних, че и аз искам да го правим без презерватив, но трябва да сме сигурни един в друг и отидохме и за 2 часа вече имахме резултатите. Оказа се, че не е кой знае какво, но само той се нави да ми осигури това спокойствие и удоволствие.
Та прави секс с презерватив, докато отношенията ви станат достатъчно сериозни за да поискаш изследване.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 832521c5dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз съм жена и ще съм много щастлива, ако партньора ми е здрав и какво по-добро решение от това да се изследваме. В крайна сметка при жените венерическите болести личат, а при мъжете повечето не.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 418cb5787d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За жена е много по-лесно да иска тест. При мъжете нещата често са на косъм ще стане ли или няма да стане. Ако тръгне и претенции за тестове да има, все едно да пропусне "сеанса" и партньорката. Общо взето винаги е руска рулетка. Затова хората са измислили морала - защитна система за обществото. Не че е пълна гаранция, но има ефект.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker