Разрешавате ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Разрешавате ли?
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 6984 пъти
Здравейте мъж на 24г пише искам да попитам всички вас мъже, дами за какво в секса не сте се съгласявали с партньора ви. Изобщо гнус ли ви е от разнообразието говоря за т. нар. "лизане свършване и такива". бих се радвал ако дамите отговарят по темата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: a231df3895
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Отговарям веднага. От опита с моя съпруг, защото с останалите ми партньори сме имали по-краткотрайни връзки. Отказвала съм анален секс, ако не съм готова, т. е ако той не ме е предразположил, ако не е отделил достатъчно внимание да ме настрои на тази вълна. Просто физически ме боли! Не съм виновна за това! Отказвала съм и при френска любов да свършва в устата ми, не за друго, а защото, ако това е веднъж на три дни, то аз просто не мога да преглътна огромното количество сперма. Предпочитам да го изплюя в салфетка и да продължим да се целуваме. Това е, което ми е препъникамък. Също така не обичам да целува ануса ми, колкото и да съм чиста. Не ми е приятно.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 55d99d03be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Аз обичам разнообразието в секса. Обожавам оралния секс и нямам нищо против партньорът да ми свърши в устата, дори много ми харесва. Анален секс също правим.
Единственото ми изискване, така да се каже, е мъжа да не е пушач. Струва ми се отвратително да целувам някой който има вкус и мирис на цигари.
Жена, 27

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: a057d35eb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се гнуся да гълтам, да свършва където и да е по мен. Харесва ми да ми бърка, а след това да даде да оближа пръстите му. Също обичам да облизвам онази течност, която отделя, когато се възбуди. Докато му ближех топките, само се насочих към ануса му, той пък взе че не се дръпна и така открихме, че и на двамата много ни харесва. Въобще не съм гнуслива, но пък категорично бих отказала да ближа крака, например. Наскоро тръгнахме да споделяме сексуалноте си фетиши и фантазии и осъзнааах колко по-развратна съм. Няма нещо, което да съм отказвала засега.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4ae26d8db9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Сексът трябва да е удоволствие и за двамата партньори. Всеки има свои предпочитания, възгледи и граници и е хубаво да съвпадат с тези на другия, защото правенето на нещо на сила или за да се угоди на партньора, рано или късно повлиява на цялостните взаимоотношения, спрямо факта, че интимността е много важна за една връзка.
Лично за мен в един качествен секс, място за гнусливи няма, но при задължителна добра хигиена. В тази връзка "лизане, свършване и такива... " са част от почти всеки акт със съпругът ми. Никой не пита другия иска или не, просто защото за нас е абсолютно нормално.
Имала съм партньор, който никога не е лизал жена, защото му беше гадно, като си го представя. Ама нямаше проблем да получава.
Беше се навил по едно време, но знаех, че ще го направи едва ли не по задължение. А като е така, какво удоволствие ще е и за двамата?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0022cbd83f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От нищо не ме е гнус с мъжа ми. Но преди като пътувахме по-често из Европа и преспивахме в хостели, с по 10 човека в стая, той имаше голямо желание да го направим, докато всички спят. Така и не се съгласих, не ми действа възбуждащо, а стресиращо.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 722d1a0aa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разрешавам и харесвам всички нормални неща. Ще изброя, че осъзнавам понятието нормално е малко субективно. Свирки, лизане, орален/анален/вагинален секс, свършване навсякъде и гълтане, всякакви пози, играчки и ролеви игри. По-фетишистки неща обаче, като лизане на ануси, пикаене, крака и такива неща не съм правила и вероятно не бих се навила. Хората, които ги харесват ми се струват малко обсебени и подчинени от тези си влечения, което ме отблъсква.

Жена, 30

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 757fd8db47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 7, ти ме подсети за една забавна случка отпреди две години. С мъжа ми сме на гости у съседа - стар ерген. Познаваме се от години, той ни черпи с домашно вино, правим си барбекю, слушаме музика и така нататък. Късно вечерта на съпруга ми му се доспа, а и трябваше да става в 5 часа на следващия ден, и казва: "Аз ще отида да си легна, а ти, миличка, най-добре помогни на приятеля ни да разчисти масата". Тръгва си той, аз започвам да прибирам чинии и чаши, спретнах всичко и сядам за една кока-кола преди и аз да хвана пътя. В този момент домакинът казва: "Знаеш ли, ще ме направиш щастлив човек, ако ми изпълниш една мечта. Не смея да помоля друга жена за това, но теб те чувствам много близка". Ние наистина сме другарчета от детската градина, това е факт. Казвай! - рекох. "Амиииии... мечтая си жена да се изпишка на гърдите ми! " Аз се задавих с колата: "Ти луд ли си, бре? " Не съм луд, казва, просто много ми се иска: моля те, моля те, моля те.... Напуши ме смях и питам как смята да го направим, понеже седяхме в хола. В банята - рече, - аз ще легна на пода, а ти върху мен ще се изпишкаш. Явно под влиянието на изпитото преди това вино взех, че се навих. И го направих. И нищо. Човекът беше на седмото небе от щастие. Никакъв секс, никакво физическо докосване, нищо нямаше после, просто се прибрах у нас, в съседната къща. Оказа се, че мъжът ми не спи, загледал беше някакво предаване по телевизията. Още щом влязох, избухнах в смях и казвам: "Никога няма да повярваш какво правих току-що! " Какво? - пита. Ами пишках. Е, добре де, пишкала си, това някакво извънредно явление ли е? И тогава му разказах цялата история. Той зяпна от изненада, после се разсмя, а накрая му хрумна конструктивна идея. "Ааааа - казва - комшуто вече ми е вързан в кърпа. Ако откаже да нацепи дървата за камината и не даде от тазгодишното винце, му намеквам, че ще разглася из всички кръчми за фетиша му! "
В интерес на истината, никога не издадохме тайната му. За да не изместят моралистите темата на автора с коментари колко развратно, извратено и престъпно е поведението ми, ще кажа, че и двамата с мъжа ми сме широко скроени хора и подобни малоумия за нас са в реда на нещата. Той пък какви ги е вършил... и пак сме умирали от смях!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0bd6f723c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Никога нищо не съм отказвала. Отворена съм за абсолютно всичко и да, жена съм. До човек си е

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9d6f590e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз ще дам една по-различна гледна точка. Не всички хора харесват такива неща (орален секс и свършване където и да е било по тялото). Знам, че за повечето хора това е странно и няма да се съгласят, но намирам оралния секс (и аналния) за нещо противно, нехигиенично и неправилно. Ако не си гледал филма Don Jon, ти препоръчвам да си го пуснеш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: a6ad3fba46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ами аз нямам кой знае какви граници в секса, просто нещата трябва да се случват естествено, в подходящия момент, по принцип не съм по тройките, но веднъж правих с гаджето ми и най-добрия му приятел, приятеля му много ме харесваше още от преди, гаджето ми беше адски ревнив, но той някак си го беше навил и веднъж когато имахме среща 2мата той дойде с него и правихме секс в колата, не беше кой знае какво, но определено нямам и лош спомен от тогава! Винаги съм давала на мъжа да свърши където иска, много ме възбужда момента на свършването, дори ми се е случвало без въобще да съм близо до оргазъм мъжа да си извади пениса и да свърши по гърдите ми и аз да свърша в този момент от самата гледка :)
Обичам да правя свирки, разбира се на любимия ми мъж, преди години когато съм имала забивки еднократни или кратки взаимоотношения с разни мъже, не ми е било голям кеф, но когато обичаш човека, според мен е странно да не ти е приятно да му доставяш удоволствие по този начин! Мъжа ми обича да му ближа и смуча тестисите и към анала, той на мен често ми прави федерки и въобще не го намирам за извратено, доста е възбуждащо и за двамата. Анален секс съм правила преди, не ме боли изобщо, много ми харесва даже, само, че абсолютно всеки път ме е било страх да няма някой гаф, не е имало, но просто това ми е притеснението, защото ми се струва ужасно! А ми е много странно защо мъжа ми не иска да правим, никога не е искал, лиже ме там, пипа ме, но не иска анален, няколко пъти докато правим секс и съм пийнала съм му казвала да ми го вкара отзад и той ми казва нещо от рода "не сега, хайде друг път", а не мисля, че чак е против това, знам, че преди го е правил, може би си мисли, че ще ме боли и го правя само заради него, не знам.
Общо взето наистина всякакви неща харесвам в секса, не съм отказвала нищо на партньорите ми(поне до сега), но и никой от тях не е имал извратени(по моите критерии) желания... Също и с жена съм пробвала(не беше лошо, но аз имам фетиш към женски гърди, а тя беше доста плоска), но никога с жена и мъж 3ка и това бих, но просто не ми се е отдавала такава възможност с мъж и жена, които да харесвам и двамата, това с пишкането с един бивш сме го правили под душа често и веднъж в леглото, беше готино, смученето на крака също не е грам извратено, ако са чисти и са краката на човек който обичаш, не на някой случаен, няма нищо гадно в това, имах гадже с фетиш към крака, много обичаше да нося чорапки и високи токчета, а при мен това доста често се случва и се възбуждаше страшно много, това се води най-безобидния фетиш, но не съм съвсем съгласна, при някои е много силно изразен, ставаше ми странно понякога когато съм гола в леглото и се целуваме, ще почваме да правим секс и той става, взима чорапки от шкафа, обува ми ги и тогава започваме да правим секс? !

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8829644c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Единственото нещо което е табу за мен е ass licking на мъж, може да звучи малко сексистко но е така :D иначе обичам да ми удря шамари, да ме пошляпва, да ми дърпа косата ии като цяло да е по - груб

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 800e8d10d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От както разбрах, че не съм особенно надарен, и това че не сано моето удоволствие е от значение започнах да лижа. С времето започна да ми доставя удоволствие, удоволствие да усетя как жената свършва още преди да съм и го вкарал. Много ми е странно, когато прочета тук, че има мъже които ги е гнус да да доставят такъв вид удоволствие на партньорите им. И така, по темата, единственото нещо, което съм отказвал е жена да ми бръкне с пръстче в ануса докато ми лапа, притеснява ме факта, че може след това да реши и пенис колан да извади :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8829644c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Нямам почти никакви задръжки с приятеля ми (2 години сме заедно).
Обичам по-грубият секс (шамари, скубане и т. н), различни пози, дори и на тройка съм съгласна на сто процента. Две неща има които НЕ ми харесват и това е плюенето и ass licking (на него), той така или иначе го смята за ужасно, така че с това нямаме проблем. :D
Единственото, за което още му се дърпам е аналният секс. Той много иска, но мен ме е страх от болката, а ужасно много искам да му доставя това удоволствие!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 297a22f750
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Здравейте. Моят фетиш е да гледам как жена ми си плюе по зърната, а и да ги лижа след това докато са мокри. Извратено ли е това за вас и имате ли подобни желания?

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 13a3a0c4ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Лизал съм я навсякъде без дупето, крака, мишници, вагина дори и да не е току-що къпана. Целувал съм я след свършване в устата и и ми е връщала материал :). Но дупето не е от гнусене, просто там е пълно с бактерии и не знам дали се премахват с едно измиване.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 99c9d442cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Не позволявам да ми свършват в устата, още по-малко да гълтам. Не се смятам за задръстена. Правим разни неща, дори и анален, когато съм в настроение за това.
ж 36

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3b43f09fe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   (жена 28) И аз не позволявам да ми свършват в устата, и не гълтам, абсурд! Не обичм да правя френска на обрасъл мъж. Разни космаляци, бляяяя, гадост! За аналния секс още не мога да кажа. От скоро го правя с един мъж. За сега е добре.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker