Как да ги убедя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да ги убедя?
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 4007 пъти
Случвало се е няколко пъти като правя секс да се разгорещим много и да свърша вътре без да питам (с различни момичета), а по преди това съм го вадил. Но след това взимам хапче и тя като го изпие всичко е наред. Обаче ако няколко пъти го направя този номер и момичетата спират да ме търсят... как да ги убедя, че няма нищо лошо? В чужбина е прието за нормално жените да взимат хапчета и мъжа да свършва където си иска, а ние тук още го караме на презервативи. Както винаги сме по-изостанали и консервативни. Защо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7b0cace048
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе, ти си нямаш представа до какъв дискомфорт и по-нататъшни проблеми може да доведе редовната употреба на хапчето за извънредни случаи за след секс. Момичетата просто се грижат за здравето си. Ти си мислиш, че като купиш хапчето и айде, всичко е ок. Виж сега, противозачатъчните са друго нещо. Те се приемат периодично и превантивно, а не по конкретен повод. Предполагам тях визираш по-горе. Прави разлика между двете неща. И не подлагай на риск здравето на партньорките си. Ако си намериш постоянна, обсъдете дали е ок с противозачатъчни примерно и така.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 13705684c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тези хапчета са много вредни и не трябва да се взимат повече от веднъж на месец. Аз такъв като тебе бих го разкарала веднага. По-добре бъди с такива, които взимат противозачатъчни и тогава прави каквото си искаш. То и аз го правя без презерватив и не пия противозачатъчни, не ми се е налагало да пия и Ескапел, но ако и веднъж ми се наложи да го пия ще започна задълживелно с противозачатъчни след това, за да не ми се налага да пия тази глупост 2-ри път.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d9be6d5779
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

3.   На мен ако ми се изпразниш без да питаш така ще те наритам в т***ците че после деца няма да видиш. Като не желаеш да използваш презерватив - няма да правиш секс, толкова е просто! И жените не са ти някакви съдчета, в които да си празниш отвратителното семе. Образовай се малко, колко вредни са тези лекарства за жените или не, чакай - ти си от онези дето са необразовани и се поддават само на животинския нагон!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: af512fdb1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Лесно ти е на теб. Ти знаеш ли тия хапчета за спешни случаи каква ударна доза хормони съдържат?! И на мен да ми го спретнеш тоя номер повече от веднъж и аз повече няма да ти се обадя! Няма да се творя защото на г-на не му харесва с презерватив! Да не говорим, че презервативът освен от бременност предпазва и от болести. Казваш, че в Европа жените пиели противозачатъчни, е и аз пих такива няколко години, обаче не може да си на такива хапчета вечно. В един момент се оказа, че съм предозирала и трябва да ги спра. А и при някои жени се получават доста гадни странични ефекти. А на теб презервативът с какво ти вреди? Предпазвате от болести! Ет...ти вредата! Обаче, нееее, заради твоя кеф няма значение дали мацката не повръща от хапчетата, важното е на теб да ти е хубаво, пък че тя не е ок, че и става лошо, подробности. И, коя мацка ще иска да е с такъв егоист?!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 95ebc7caad
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Има разлика между противозачатъчни, които се пият всеки ден и които са предписани от лекар, и такива за спешна контрацепция. Вторият вид е брутална доза хормони, която не е безобидна или безвредна. Та за твоя кеф тя изненадващо не ще да си уврежда организма, как да я убедиш да го прави?

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 740c272ccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Брат, малко е трудно да убедиш някого нещо, което изобщо не е вярно. Първо, доколкото разбирам ти нямаш една постоянна партньорка, тоест нямаш и никакво право да ИЗИСКВАШ нещо такова от нея, още по малко да го правиш БЕЗ СЪГЛАСИЕТО Й. Това е унижение и използване. Хайде на теб да ти се изпразнят някъде и да видим какво ще стане, а? Освен това, виждам, че си доста неосведомен по този въпрос... затова нека те светна: Хапченцата, които купуваш като бонбонки и даваш на момичетата си, всъщност за хормони, които побъркват женския организъм и цикъл. Ужасно са вредни и се използват само при спешни случаи. А за постоянните контрацептиви - първо, че момичето пак има право на собствено мнение и второ - причиняват много проблеми, сред които и увеличаване на шанса за разболяване от рак. Да видим ти ще пиеш ли хапчета така, само за да може някакъв манияк да се изпразва в теб за неговия СОБСТВЕН КЕФ.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 2c0ff97436
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Хапчетата вредят. Много е егоистично от твоя страна .

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1b0a1e09e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Не знам кой колко е изостанал, ама ти разбиваш тъпомера
Венерическите болести които пренасяш къде ги слагаш? Много си изостанал по тази тема ми се струва
Отделно никоя жена не е длъжна да взема хапчета, които при продължителна употреба водят до безплодие, само защото ти си изостанал в развитието си и искаш да се празниш където ти припадне

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 774510d516
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ами явно ги е страх да не забременеят от теб. Хапчето не винаги помага. Пък и ако говорим за само секс, не секс във връзка е напълно нормално така да реагират. Аз съм жена и бих постъпила по същия начин.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9818d25759
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Разпространени са противозачатъчните, които се пият всеки ден и те са метод за предпазване от нежелана бременност. Хапчетата, които се взимат при "гаф" са за бърза контрацепция, такива са например Ескапел. Те не се пият всеки ден и не са хапчета за аборт, ако жената е заченала и е закъсняла с бързата контрацепция- честито, тате. Този вид хапчета не са напълно безопасни, те са пълни с хормони, разместват ти месечния цикъл и не е препоръчително да ги пиеш редовно. Тоест, не си напълно прав, има проблем, и то голям, в това, че свършваш когато и където пожелаеш, а после жената се чувства принудена да пие хапче, което обърква организма ѝ и не е полезно да се взима често. Иначе, да, винаги можеш да поговориш с партньорът си за методите за предпазване по време на секс и има много варианти освен кондомите. Направи разлика между противозачатъчни хапчета и хапчета за бърза контрацепция. Трябва да си доволен, че някоя изобщо се е съгласила да ти се довери и да легне с теб без презерватив/

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ea7e33c03b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Единственото хапче за бърза концрацепция, което се продава у нас, е Ескапеле. В придружаващата го листовка изрично е упоменато, че трябва да се взема в изключително редки случаи. Два пъти съм пила такава таблетка, именно заради безотговорни парньори като теб. Цикълът ми се обърква за месеци напред. Т.е това е хормонална бомба за организма. Аз съм над 35 години и не мога да пия месечни противозачатъчни, вариантът при мен е спирала. Но за нераждалите момичета спиралата е нежелателна. На вашата възраст - защото не мога да допусна, че си зрял мъж, предполагам си тийнейджър - презервативът е най-добрият вариант от гледна точка на жената. Другият вариант е прекъснат полов акт, но при тази практика на твоите години съм забременявала и съм правила аборт. Един опитен мъж би те посъветвал да си доставите удоволствие с партньорката и малко преди ти да свършиш, да смените техниката - например френска любов. Така ще получиш пълноценен оргазъм без да причиняваш на момичето притеснения и един Господ знае какви последствия.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 94899e758c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Препоръчвам ти да изпиеш ти такова хапче и виж как ще се почувстваш. Нищо че си мъж. Разбирам мъжът да е пиян, обаче да е трезвен и умишлено да ми го направи това повече няма да го погледна.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5b84b785f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Ти тея хапчета да не мислиш, че се пият постоянно за щяло и нещяло?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f4b73adfca
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Наистина ли си потресаващо невеж или се правиш на интересен? Ако не си го написал с цел провокация, директно ти давам медал за идиот на годината. В чужбина пият противазатъчни, а не Ескапел, ти правиш ли разлика между двете?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7aa13f26d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Боже, боже, добре че дойде ти от Горно Уйно, да ни ограмотиш. Но, то не е задължително да си професор, за да правиш секс. А чужденка като вземе да ти върже, ела да те почерпим.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 36dfb67a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   хахах! Авторе, живея в чужбина от много години. Тук няма никакъв, ама абсолютно никакъв шанс да правиш секс със случайна жена, или приятелка, с която си отскоро, без презерватив. Камо ли пък да свършиш в тях. Именно защото хората са напреднали и образовани. А ако си и чужденец, както ти си за тях в случая, просто забрави! Хората знаят, че презервативът, освен от бременност пази от много други болести, и се пазят. Дори и с проститутка, на която плащаш, пак няма шанс да правиш секс без кондом. Спрете с тийнейджърските измислици!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 64ca1a6785
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Има разлика между противозачатъчни (хапчета, които се предписват и се пият всеки ден) и спешна контрацепция (тия хапчета, които купуваш, когато свършиш случайно в момичето).
Прочети малко.
И не се чуди защо не те търсят... Да свършваш в някого нарочно без да си поискал разрешение е грозно, аз и след първия път не бих те потърсила повече.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9776681191
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Всичко е наред, ама за теб ;) Такива хапчета не са шега работа. Налагало ми се е да пия 1-2 пъти и последствията бяха доста кофти. НО в моя случай се налагаше след гаф - скъсан или изхлузен презерватив.
Ако някой ми свие подобен номер нарочно и то - повече от веднъж, ще ми стане ясно, че на този човек грам не му пука за мен и моето здраве. И аз нямаше повече да те потърся.
Да не говорим, че кой знае какви болести разнасяш.. може и да си пипнали нещо гадно от теб, което при мъжа да протича без симптоми. Най-добре се изследвай.
Ж30

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 2db5c55721
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Авторе наистина ли си отделил време да искаш точно такъв съвет, освен това не знам от къде са ти впечатленията за "чужбина", но явно не са да кажем от Германия, Норвегия, а вероятно от Конго. Или вероятно са те огрели на Слънчев Бряг, оправил си някой от утайките на Европа, щото те други там не ходят и сега с тези грешни впечатления пишеш тази тема, вече се замислих че може да е провокация. При нас момичетата от ранна детска възраст да кажем правят секс, не че и в България не е така сега, но за превенцията и нуждата от нея се говори още в училище. M18

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 867dfca6e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Ти си отвратителен. Дано никоя жена не направи грешка да забрави да пие хапче след секс с теб и да роди дебилче с мозък само в долната глава

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3a3b846a8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Много 'обичам' някой да каже "така е в чужбина". В коя чужбина - САЩ, южноафриканската република, мароко, Нубия ;)

Като толкова ви кефи чужбината питайте в "чужбински" форум ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1f7fbd419c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Ти си тотален егоист! Разбира се,че няма да те търсят момичета усещат се навреме какъв си и и ти бият шута! А както казаха, тука хората ходи и се изследвай може да си болен от нещо вече! Никоя жена не е длъжна да търпи егоизма ти. Женското тяло и мъжкото са напълно различни. На вас като не ви пука за нас, защо на нас да ни пука за вас? От ден на ден по-егоистични стават мъжете. Според мене порното трябва да се забрани....вече на човеци. :(

Оффф

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 92f43aa49b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Поредната тъпотия на поредния изтрещял от много порно мозък.

Ме

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 13705684c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Ми отиди в чужбина. Какво правиш тука?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ba7cb128f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   25, и жените също имат вина за това, за тези от порното говоря, ако не се снимаха в такива сцени и не показваха такива неща, нямаше и мъжете да ги искат. Хиляди куклички има по порно сайтовете които дават да се правят всякакви неща с тях и после само мъжете имали вина... айде стига.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 85a8c4b095
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Направо, каквото направих аз още на 19. Замрази сперма и си направи ваьелтоми и си свършва н воля. Заслужава си :)

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2f46cfb078
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Авторе, ти на умен ли се правиш или на луд. "В чужбина е прието за нормално жените да взимат хапчета". Това от опит ли го знаеш? Ела тук в чужбина да видиш дали някое момиче ще ти бутне без презерватив. Тези хапчета не са бонбони нито Аспирин. И да желателно е да се пият от жени инцидентно, а не от момичета всеки полов акт. Ти пиеш ли безразборно хапчета. Първо се информирай какво правят тези хапчета с организма. "Случвало се е няколко пъти като правя секс да се разгорещим много и да свърша вътре без да питам (с различни момичета), а по преди това съм го вадил. " Колко ти е разгорещен секса, че не успяваш да го извадиш на време? Ти да не си музикант на сцена по време на концерт и да ти се е допикало. Сигурно като си на дискотека и се разгорещиш с танците се насираш? "да свърша вътре без да питам (с различни момичета), а по преди това съм го вадил. " значи можеш и да го вадиш първите пъти а следващите се изтърваш. Значи на първия, втория танц в дискотеката се въздържаш, а на третия и другите се насираш? "да свърша вътре без да питам (с различни момичета)" това показва, че го правиш съзнателно. Думите "без да питам" говорят за съзнателни действия, при това не веднъж си го правил. Изтърване може да се получи веднъж. "няколко пъти го направя този номер и момичетата спират да ме търсят.. "?? демек с едно момиче няколко пъти "този НОМЕР"?? Номера е, че не се изтърваш а се правиш на луд! Майки и бащи, възпитавайте си дъщерите и синовете, че ще гледате млади внуци. Или по зле, след безразборна употреба на подобни медикаменти, може и въобще да не видите.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b2826a41e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Хапчетата за спешна контраценция са вредни. Освен това са доста несигурен метод. Стандартните хормонални таблетки (НЕ спешни контрацептиви) са по-добрият вариант, но са въпрос на личен избор. Освен това не предпазват от заболявания. И разбира се, че ще спрат да те търсят, след като решаваш вместо тях и не се съобразяваш. Щом играеш соло в отборна игра, си аут - нали се сещаш?
Ж31

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 6d95b3412d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Извинявай, че ще ти го кажа но си много глупав! Изобщо поинтересувал ли си се какво съдържа тва хапче и като го пиеш повече от 3 (!!! ) пъти ГОДИШНО крие огромни проблеми? ! Изобщо пука ли ти затова, че можеш да докараш огромен проблем на някоя мацка? ! Не, интересува те само да я напълниш и да ти е готино и после да си ходиш. Тъпанар, никога не бих си легнала с теб.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 5d35cdd01e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Пич, ти си много зле, честно. Значи, аз съм на 35 години, бил съм с достатъчно жени и още, когато започнах да правя секс на 17, винаги слагах презерватив. И в секса и в живота винаги съм се ръководил от някои принципни правила. Сексът, освен удоволствие, е и отговорност.

Никога не правех секс без презерватив, с ново маце! Направих само веднъж тази грешка с една мацка, с която спах само веднъж и после ми се наложи да пия хапове и да се мажа с разни кремчета. Минах метър само с едни гъбички, ама ги лекувах близо месец. Освен това, понеже с въпросната мацка правихме пиянски секс, не след дълго тя ми се обади супер притеснена, въпреки, че реално след онази нощ никога повече не се видяхме. Обажда ми се и плаче: „Май съм бременна“. Филмирала се, защото и закъснявало, но тест не била правила. Тогава и казах да изчака още няколко дни и ако не и дойде, да си купи тест. След 2 дни ми звънна, че и дошло та си отдъхнахме и двамата. Тази пиянска история ми беше обеца на ухото. Когато вече бях в постоянна връзка от няколко месеца, тогава вече беше друго. Ако си имахме доверие със съответното маце, съм и го слагал и без презерватив, но много рядко си позволявах да свършвам в нея. Просто го вадех в последния момент и го изливах върху нея (дупе, корем, крака, цици, а с някои мацета и в устата). Това е естествена контрацепция, но винаги има макар и нисък рисък от нежелана бременност. За мен като християнин, абортът е убийство и за това винаги съм внимавал. Както в живота, така и в секса, човек не бива да подхожда безотговорно и немарливо.

Та да обобщя: Секс с нова мацка винаги с презерватив, заради множеството болести и опасност от нежелана бременност. Секс с връзка на няколко месеца, може и без, но пак е по-добре да е със, ако ли не, никакво свършване вътре, освен ако и двамата не желаят да си имат бебе. Разбира се, овулацията също може да се пресметне и реално да се знае кога може да и напълниш вагината и кога не може. Но да си призная страх лозе прави и преди с разни гаджета много рядко се престрашавах да си го изливам в тях, защото пресмятали, недопресмятали, светът е пълен с деца, чиито родители нещо не са допресмятали. Иначе по-голямо удоволствие от това да напълниш жена със семето си няма, ама аз лично започнах да правя това редовно чак когато реших, че искам деца. И с първата си съпруга и със сегашната ми, презерватив не съм ползвал, само внимавам, когато тя сметне, че е в овулация и в няколкото плодовите дни просто внимавам и не свършвам вътре. Но в брака е друго, докато ако сте просто гаджета, трябва да внимавате по горепосочените причини!

В тия развратни времена секс без презерватив е равносилно на самоубийство.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b88a204dad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Тези хапчета са брутално хормонално изнасилване за организма. Абсолютно разбирам защо спират да те търсят...
Или подхождай отговорно към партньорките си или си лъскай сам вкъщи...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker