Секса в реалния живот като в порното ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секса в реалния живот като в порното ли е?
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 4900 пъти
От порното останах с впечатлението, че колкото по-груб и див е секса и колкото е по-голям члена, толкова по-добре. Вярно ли е това или са само филми? И ако не е вярно, защо тогава го показват?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 31bdc30f66
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А любовта като в романтичните филми ли е?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d94d4525a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Гледането на много порно, създава илюзий, на 15-18-20г., като гледа, все си мислех че ми е малък, но всъщност се напасвам добре :)....

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 85158194d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   За съжаление сайта се напълни със спамерски теми

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e5d3d3a112
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Зависи с кого си и какво търсите

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 203fbb5a6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Дет се казва според зависи.

Има жени обичат големи, други ги боли от тях. Трети обичат да ги третират лошо, четвърти пък искат да бъдат строги господарки.

Всеки луд с номера си :)

Само помни да стимулираш Г- точката и ще е доволна жената :))

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4b733b63ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   А живота като по филмите ли е?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 60f4cb108a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Между порното и реалния секс има голяма разлика, макар че има някои мъже и на по 30, които не го проумяват и продължават да разсъждават като тинейджъри, но това е друга тема. А на въпроса защо номер 1 ти е отговорил с много хубав реторичен въпрос.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 05d35fa488
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   а като гледаш някоя романтична комедия нали не мислиш, че и реалния живот е такъв? Не, порното няма нищо общо със секса между двама влюбени. Сега ако си повикаш проститутка можеш и да пробваш някои порно прийоми, но ще те изтърпи само защото си плащаш. Обаче ти как си представяш да се държиш така с приятелката си? Да я скубеш, блъскаш, наричаш "кучка" и т.н.? В порното всичко е фалшиво, като се почне от силикона в гърдите на актрисите и се стигне до времетраенето на самия акт. Всичко е сценарии и дори не се заснема наведнъж! Цялата е работа е направена така, че да възбужда като гледаш, но реално е почти неприложимо в реалността. Първо, че много малко жени ще се навият да ги унижаваш така, второ казах ти, не знам какъв атлет трябва да си, че сцена която е снимана на два или три пъти ти да я изпълниш без прекъсване. Все едно да видиш как екшън героите бият някого и да си вярваш, че и при истински бой става така. Е, със сигурност не си Чък Норис. Ето за това не е хубаво да гледаш порно без да имаш реален опит. После си мислиш, че трябва да се държиш така с приятелката си, да я шамариш, да я скубеш и да я караш да се чувства като сексуален обект, който е там само за да ти достави удоволствие. И не се чуди, че всяко момиче ще избяга с писъци и няма да се доближи повече до теб.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c22b9814de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ах, дете! Това е най - глупавия въпрос, който съм чел в България и въобще в някой други държави...

Порното е филм. Всичко е инсценирано и създадено така, че да запали зрителя и да го задоволи. Ако съдя по въпроса ти, още си дете. Нищо лошо, но много лош въпрос зададе. Даже бих казал, че за Българин си куражлия да питаш такова нещо. Все едно в Щатите да обидиш или направиш лошо на чернокож. Ща попилей малии, че и специалните части няма да те спасят. Говоря от опит де не, че мен са ме били, а обратното, но съм виждал к'во могат.

Та относно проблемът ти, важно е да знаеш, че нещо прожектирано в филм е нереално. Всеки един филм независимо от жанра е създаден с цел пропаганда. Точно, както по филмите създадени в Америка всичко е цветя и рози, но уви, живота е по суров от картоф в пустиня.

Тъй, че ако си по умен ще се позагледаш внимателно в думите на Номер 1, ще си отговориш на много въпроси относно жените. Не пожелавам и на най - големите си врагове да попаднат в порно индустрията. Не знаеш к'во става там в действителност от това, което е прожектирано в филм. Успех момче!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 488ff20711
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не, сексът е любов, нежност и взаимно удоволствие между мъж и жена. Сексът е основата на брака и семейството, както са му казвали старите хора "въртокъника". Няма ли секс в едно семейство или връзка, те се разпадат. Порното е нереално и извратено.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 453de6dd55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Това са пълни глупости. Секса е пълна противоположност на порното. Ако искаш да успееш да задоволиш жената да себе си, разбира се. Показват го, защото вие мъжете все мислите че нама да се справите и затова много го гледате и те печелят пари от това.
Ако искаш да задоволиш една жена, трябва да си бавен и нежен, защото жените имаме повече ерогенни зони от мъжете, колкото си по -бавен толкова повече от тях стимулираш и удовоствието е по - голямо. Но не бива и да си твърде бавен в зависимост от момичето с което си ще си намерите темпо което и на двама ви да ви харесва, тя определено или ще ти каже или ще ти покеже как и харесва. Трябва да си страстен, можеш да бъдеш и по - груб, но не от самото начало защото ще прииниш болка, а когато е достатъчно възбудена и освен това грубостта трябва да е умерена и да е по взаимно съгласие. Грубостта също трябва да има граници, които все пак да не се прекрачват за да даде удоволствие и на двама ви а не да го развали.
Един съвет. Спри да гледаш порно и забрави всички което си гледал.

Ж 21 г.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9db7564eb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, вярваш ли си на това което си написала, ако беше така жените нямаше да участват в порно или щяха да показват това което ти казваш.
8, момичетата обикновен бягат ако си нежен и бавен в секса, а не груб. Ако го правиш яко и енергично се връщат за още. Моя опит е такъв и не познавам някой който да е срещал обратното. Колкото по-дивак си в леглото, толкова по-добре.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 453de6dd55
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   До номер 12. От номер 11. Да вярвам си. Съдейки по това което си написал, определено не си разбрал смисъла на това което съм искала да кажа. За порното ако показваха това което съм написала то нямаше да го гледат мъжете и съответно нямаше да има печалба от него. Колкото до жените които снимат това, това е лично техен избор и всичко е сценарии. Това че те са избрали да заснемат това видео не значи че им харесва или че са такива и в истинския живот. Даже можеш да намериш много интервюта на порно актриси в интернет в които те казват че това за тях е просто работа, и не са такива в истинския си живот. Колкото до нещата които съм написала за секса, това са неща научени от личен опит и от личен опит на мой приятелки. И ако искаш наистина да задържиш момичето до себе си и да имаш сериозна връзка с нея, а не просто на се забавлявате няколко пъти това което съм написала е истината.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 2162cd2e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ако смяташ, че всички мъже са почти като Шварценегер и всички жени приличат на Жизел Бюндхен (примерно) - значи и сексът в реалния живот е най-често като в порно филмите. Върви навън сега да огледаш населението.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 488ff20711
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Съвр. американско порно е отвратително, защото създава съвсем неверни представи за секса, представяйки го като насилие, унижение за жената и спортно състезание. Именно от това ужасно американско порно, в България се наложи извратената епиломания. Просто не гледай порно или гледай старото немско порно от 70-те години, или пък аматьорски секс филмчета снимани от нормални семейни двойки, с нормални човешки тела, които правят нормален секс, има ги много в Хhamster.com например.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1344a4db5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От моя гледна точка поне - разликата е огромна.
В порното го правят все едно е... някакъв вид спорт...
Но то си е до човека - има и мъже и жени, които обичат и се възбуждат от по-груб и... енергичен да го кажем секс, но има и такива, които предпочитат по-нежни и чувствени контакти.
Размерът на члена е от значение... но само до някъде. Ако се стигне до разочароващ секс, обикновено причината е много повече в разликата в сексуалния темперамент на партньорите, отколкото в някоя физическа даденост.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 944b4136e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Пф ! Извинявай, но ми стана смешно. Не, никак не е като в порното. Понякога и двамата сте адски потни, особено в лятото. За някои проблем, за мен лично не е. Става смешно ако опитате да играете игри. Аз пробвах зарчета от типа на всяка страна има дума и 2те зарчета ги хърляш и каквото ти се падне го правиш. При първото хвърляне се падна "ближи" и тази кост .. тазобедрената мисля, че беше. Тези отсрани на стомаха. Вместо да е някво супер секси, то беше адски смешно ! И за това нямам против, тъй като сме близки с партньора ми и няма ''неудобни моменти''.
Това как момичетат охкат и пъшкат също често не е вярно. Не зависи от големината повярвай ми. Всичко зависи от позата и дали си наистина възбуден. Ако и двете са на лице тогава - да! Определено момичето ще пъшка, но не толкова силно колкото очакваш. Много по-реалистично е от това в порното(пъшкането). Оралната любов също не е това което изглежда. Има коса навсякъде ! Особено ако момичето е с дълга коса. И като цяло косата много пречи. По-добре да е вързана ! :Д В порното са некви супер нахъсани и всичко е точно. В реалност не винаги е така. Да има моменти, но са рядкост. Не винаги всичко е идеално. И това е ок ! Нормално е и не винаги трябва да е грубо и супер секси, за да си изкарате супер. Понякгоа и двамата може да ви мързи дори да сте възбудени. И само една поза ще правите и какво ? Ако ви харесва няма проблем. Друг път ще имате време и мжое да пробвате всичко, което си изберете. Няма едно нещо, кеото да ви кара да се чувствате яко. И не от всичко ще ви е яко. Тва е като с храната. Това, че пилешкото с ориз изглежда адски апетитно не значи, че ще се ахреса на всички ! Така и ти и агджето или просто секс партньора ти няма да ви харесва всичко. Определени неща ще ви харесват. Размера има значние само ако е като бутонче или нещо ! :Д Не е задължително да е голям ( дебел или дълъг в случая). Има различни размери, големи, по широчина, даже по това как са извити. Всеки е различен, както всеки изглежда рзлично. Да, може да има жени, които харесват голями и дебели и нз си кво. Ама не са много. А порното изглежда идеално, за да може да те възбуди. Това е целта. Както и на обикновените филми. Целта не е да си мислиш, че и ти може да си супергерой да речем. Целта им е да предоставят историята по идеален начин, за да се разсееш, да се забавляваш. Има такива с голями ... и идеални тела. Но не винаги са добри. Както има и жени с хубави дупета и тела. Отново не добри в леглото. Трябва просто да си паснете. Не толкова физически, колкото психически, заящото това е по-важно. Да харесвате едни и същи неща.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 63773c2d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Много е различен секса в реалния живот. Моята жена не ми прави френска, защото не и харесва. Рядко правим секс в поза различна от мисионерската. Хубавото е, че поне си пада по аналния секс и сравнително често го правим. Но, ... от 15 години е само в една поза, на една страна, доста бавно. Нищо общо със зрелищните анални сцени по филмите. Но пък след такъв секс, много ме обича. Става една любвеобилна, чак ме дразни.
мъж 48

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker