Първият път с жена - за хетеро/би жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Първият път с жена - за хетеро/би жени
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 5775 пъти
Здравейте,

целта на тази тема да се коментират нещата от гледната точка на жени, които са опитвали с жена, но сексуалният им интерес са мъжете : ) С други думи, всички които се кефят на мъже, но са пробвали с жена, нека ни кажат какво е било за тях това преживяване.

Хетеро и би жени, ще е супер да споделите как се е стигнало до секс с жена, на колко сте били, на колко е другата, какво е било усещането за вас, харесало ви е, колко странно или не ви се е сторило, какво сте опитвали. Сайта е анонимен - тъй че споделяйте свободно :)

п.с. хейтъри, които обиждат всеки по различен сексуален опит, и си мислят че всичко знаят, макар че нито мъж, нито жена би им пуснала, да я пропуснат тази тема :) също така, благодаря на автора на една друга подобна но огледална тема, която се е получила много добра :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6448c5b6a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Никога не съм мислила, че може да имам сексуални взаймоотношения с жена, но това се случи преди няколко години. Аз я харесвах от много време. Харесвах външността й, характера й, но не съм искала нищо повече освен приятелска връзка с нея. Даже тогава си имах и гадже-мъж, но всичко си се нареди както трябва. Един ден тя ми предложи да спя в тях и аз се съгласих. Гледахме някакъв романтичен филм, който ни накара да се гушнем една в друга. Изведнъж тя започна да ме целува нежно, но не смееше да се доближи до устните ми. В този момент разбрах, че я искам и че отдавна съм го знаела, но ме е било страх от тези чувства. Както си ме целуваше аз я придърпах върху себе си и я целунах по устата. Тя ми отговори с безкрайна страст. Беше толкова красиво и същевременно страстно и бурно! Правихме и любов, правихме и бурен секс-всичко беше толка прекрасно. На сутринта се събудих в прегръдките й и от този ден сме неразделни и оставих приятеля си заради нея. Обичам я и съм безкрайно щастлива! Просто пожелавам на всички да имат първи път като моя. Не че искам да се хваля, но беше страхотно и незабравимо и затова бих оспорила на всеки, който ми каже, че е невъзможно първият път да мине гладко и да е хубаво и на двете страни. :)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 088c500b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Една би жена, 28г.
Беше преди 3 години с една от най-добрите ми приятелки. Тя ми предлагаше съвсем директно няколко пъти... докато накрая се съгласих. А и все пак приятелката ми беше красива и аз така или иначе си бях би... вечерта когато се срещнахме бях купила хубаво шампанско, пийнахме. Няколко пъти преди това се бяхме целували и бяхме оставали без блузки :) започнахме да се гушкаме и целуваме... стигахме все по надолу докато минахме на френска. Беше много приятно!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9e0b1d9156
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   1, а краката ти бяха ли завити или?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0541ea7460
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Аз съм бисексуална жена на 30г. Знам, че съм би още от гимназията. Първият ми път с момче беше когато бях на 18г. Беше пълен провал. Мислех си то първия път никога не е ок. Разделихме се и след година си хванах друг, уж "опитен". Секса беше 5мин. целувки и 5 мин мушкане и толкова. Всеки път. Бях разочарована и скъсахме след няколко месеца. След година се запознах с нея, тя беше мой пряк началник. Жена с главно Ж - строга, сексапила и привлекателна по необясними причини. Знаеше се, че е лесбийка, но само как изглеждаше... Бяхме на командировка и заради отрязан бюджет ни се наложи да нощуваме в една хотелска стая в продължение на седмица. Аз бях млада и срамежлива, желаех я но ме беше страх. Тя от друга страна беше с 5г. по- голяма, улегнала и уверена в желанията си. Една вечер, беше късно и аз си стоях и гледах тв, когато тя излезе от бянята с полуразкопчан полупрозрачен сатенен халат. Явно по лицето ми си пролича, че ми хареса това което виждам и тя просто се подпря на касата с думите: "Искаш ли ме? " Аз безмълвно стоях, замръзнала хем от срам, хем от луда възбуда. Тя започна леко да се приближава към мен и смъкна халата си, започна да обикаля около мен, едва докосвайки ме и привеждайки се леко. Можех да вдишам аромата на прясно изкъпаната и кожа, действаше ми като афродизиак. Тя седна в мен а аз заеквайки рекох: "Може би не бива да правим това", а тя само се усмихна и каза: "Не, не трябва да го правим" и ме целуна страстно. Трябваха ми 5 сек. за да свърша, без да ме докосне. А колко оргазма получих след това.... ще го запазя за себе си. Ще спомена само, че никога до тогава не бях свършвала с друг човек, само сама. Беше вълшебно! Пътищата ни в последствие се разделиха, но имахме своите моменти хубави....

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d51cf0a09f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Моят първи път с жена... беше с жени, тройка. Ами бяхме се събрали по женски, първо на дискотека, после продължихме три от компанията в дома на едната. Аз единствена от трите не пия алкохол, но тогава пих две чаши шампанско. И от танци, смях и бутици, едната ме награби да ме целува. Докато се усетя се включи и другата и след малко бяхме тричките на земята. Беше страстно, диво, разтърсващо.
И трите бяхме на възраст около 25 годишни. И трите бяхме във връзки с мъже. Само мен изловиха обаче :) и ненормалника реши да се възползва да поставя условие да се включел и той поне веднъж за да ми прости. Хахаха, бих му шута, то е ясно. Беше страхотно преживяване, а ми показа и другото, изключително неприятно лице на бившият. Не бях си давала сметка дотогава, че може да приема жената като парче месо и да се опитва да се възполва.
Иначе си харесвам мъже, предпочитам ги, но след онзи опит знам и още един важен момент за тестване.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0b251839d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   До автора: хубаво е, когато искаме да създаваме тема, да го направим със свои мисли и думи. Авторе, откраднал си моя тема в същия сайт, само че съм писал за хетеро мъже с опит с мъж : )

Жив и здрав да си, явно си братчед(ка) с по-мургавите елементи от нашето общество : )

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 73201942c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте, хайде и аз... Аз всъщтност съм имала само е един първи път с жена, но беше много хубаво. Преди около 10 години бях на специализация в чужда държава. Имаше едно момиче, цветнокожо и доста симпатчно. На практика тя започна да ме сваля, аз изобщо не съм си и помисляла до този момент, че мога да бъда с жена. Отне ми доста време докато осъзная какво точно се случва. Една вечер си направихме голям купон навън, после аз се прибрах сама в общежитието. След половин час на вратата се звъни, отварям и в тъмния коридор видях само една бяла усмивка. Краката ми омекнаха. После не ми се раказва защото мисля, че това трябва да си остане между нас двете. Само ще кажа, че беше страхотно, разтърсващо и ще го помня цял живот. Е, това е.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: efa85acf48
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   н7
ееееееееее не е честно :( та ти ни отреже най-интересното тъкмо ни стана много интересно а ти взе че някой тук може да те познае!!
давай смело нали тук е анонимен сайт ...моля разкажи ми че и на мен ми е фантазията да го правя с цветнокожа наистина понеже и аз съм фенка на тях и си чакам да замина някъде и да намеря такава сладурана с голям клитор.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0169a4a39c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Номер 5... няма такова идиотско приемане на нещата. Поставял условие за прошка-ок, не е добре. Ама ти правиш групов хомосексуален секс и няма проблем, но при желанието му за групов хетеро секс, е проблем и му биеш шута. Била си парче месо... а за другите ти две дружки онази вечер конкретно какво мислиш си била.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 73201942c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Здравейте, не знам как да започна, какво точно да пиша по скоро. Значи имах си приятел до преди 3 месеца (и скъсахме не ми беше много приятно с него).. може би за някои хора това не е толкова дълго време, но за мене е!

Уча, ученичка съм и не знам дали съм лесбийка или не.. Една от най-гадните и най-хубавите неща, което ми се случиха през последните 3 месеца, мисля че е съм влюбена в една жена, която е на 38 години и е майка на най-добрата ми приятелка(познавам ги от 2 години).

Тя го разбра това, излязохме заедно само двете на кафе и само погледа и ми стигаше да се възбудя това беше нещо (странно, малко страшно и) супер яко

После още веднъж, още веднъж и на третата среща ме целуна по врата (толкова се възбудих даже и приятеля ми не беше ме възбудил толкова) и разбрах научих, че и у нея същото чувство се е появило, но тя си има деца не мога да и кажа нищо по въпроса... Моля дайте ми съвет?

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3c76ac9daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Аз съм девствена, би, влюбена съм в мъж, но толкова ми се иска първият ми път да бъде с момиче/жена. Много пъти си го представям, дори сънувам. Първия ми път с мъж бих се притеснявала, дори страхувала, докато ако съм с жена бих се развълнувала адски. Много се надявам да намеря такова момиче, с което можем да поддържаме такива контакти.

 
  ...
преди: 13 дни, 22 часа
hash: 7f327fd93b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Жена на 43г. от град Р. Била съм с жена, като си виждах с една двойка м и ж и правихме секс. Виждахме се от време на време и си прекарвахме страхотно. Ласките между две жени са нещо хубаво и носещо удоволствие. Харесваше ми да се лижем двете, да си доставяме удоволствие. Иска ми се пак, но не попадам на точния човек. Ако го усещате, че искате да пробвате, действайте.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker