Бисексуален, гей или... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Бисексуален, гей или...
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 3041 пъти
Първо да ви се представя. Момче на 18 от голям град. И мисля, че съм гей. Но и винаги съм се смятал за нормален мъж. Искам да уточня, че се смятам за мъж и няма нищо женствено в мен на външен вид. Накратко мисля, че съм гей, но ме е страх от живота като такъв.
Като малък имах един добър приятел, с който си гледахме пенисите (знам, че звучи странно, но ние бяхме деца). Може би на това се дължи хомосексуалността ми. Днес мога да се възбудя само от мъж и винаги, когато си представям, че правя секс или когато мастурбирам другият партньор е мъж, а аз съм пасивният. Но едновременно с това винаги в мечтите ми аз съм с жена и изградено семейство. Искам да ви споделя, че досега съм имам гадже момиче, с което не се стигна до секс, защото тя беше на 13, но бях истински влюбен в нея. Но съм пробвал да застана и от другата страна. Опитах се да правя секс с активен мъж, но отново не се стигна до нещо съществено, но ми хареса някак отвъртне и искам пак. Страх ме, че може би съм гей, който иска да е нормален. По някакъв начин не се смятам за гей, когато не съм възбуден. Ставам свидетел на хомофобия навсякъде и това изобщо не ми прави впечатление и не ме обижда. В интернет ме впечатляват само снимки на мъже, но не и на жени, въпреки че отново искам да имам гадже момиче. Искам да имам приятелка в ежедневния живот, но в секса искам да съм мъж. Не мога да си обясня това и затова се обръщам към вас за съвет. Моля, помогнете ми! Объркан съм и се нуждая от съвет, а няма към кой да се обърна. Моля и редакторите да одобрят това, защото наистина се нуждая от помощ! Благодаря предварително на всички!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0171f439c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   " По някакъв начин не се смятам за гей, когато не съм възбуден. "
Ако гледаш гей порно и тем подобно е нормално, с времето порнографията сменя вкуса на потребителя, защото той свиква и се пренасищат допамин рецепторите, аз например си падам по транита(пишки цици женски черти) но само на порногравска основа, спра ли за седмица да речем ставам направо звяр към жените и мислите ми въобще не минават към там.

Успех.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: da295e239d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз пък страдам от хетерофобия... Според мен в днешното общество няма нищо по-мразено и тъпкано от хетеросексуалния мъж... Само че за мен си си гей, и не можеш да го видиш, нямаш и още опит. До сега не си имал връзка с жена, а с дете. Изобщо какво правиш с 13 годишно дете? Какво си доказваш? Аз лично бих се радвал да съм гей в това общество, за съжаление не съм...

Но твоя опит е интересен, защото показва някаква универсалност в тоя идеал за жена, семейство. Хем те привличат мъже, хем пак го имаш набит в главата... Наистина е вид социално програмиране, и вярвай ми, и да беше хетеро, пак трябваше да си го избиеш от главата защото е нищо повече от илюзия.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: a24007fe86
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Едва ли е от щото сте си гледали пишките като малки... то много хора сме си ги гледали, аз включително, но не съм станал гей. Просто си си така явно. Иначе ако ти е интересно може да потърсиш за хора, които са си променили сексуалната ориетнация чрез прием на LSD. През 60-те и 70-те в САЩ е имало много такива случаи (предписвали са го за лечение на алкохолизъм и богатите холивудски гейове са го вземали и в един момент някои гейове откриват, че циците на жените им стават интересни и започват да ги привличат жени, и тн., любопитна история е). В крайна сметка сексуалността е в разни невронни мрежи в мозъка, а LSD-то яко човърка там, потърси "LSD homosexuality" ако ти е интересно.

Иначе както номер 2 казва романтичната идея за семейство, жена, 2-3 деца и куче си е просто романтична идея, до която много мъже няма да се докоснат независимо дали са гей/стрейт/би и тн. Просто в днешно време половината бракове завършват с развод, изневерите са доста чести и тн. Може да си хванеш някоя жена за прикритие пред обществото ако те притеснява ориентацията ти, но трябва да си наясно, че няма да е нормално семейство.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 6029864cdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   ако си се влюбвал в момиче, е възможно да си бисексуален, да си с някакви комплекси (малък пенис, тънък пенис или нещо подобно), а онзи твой приятел да е бил с по-голям и хубав член. Да харесваш неговия, но да си мислиш, че не можеш да възбудиш момиче и за това да не си представяш секс с момиче. Минал съм през всичко това..

През влюбванията като ученик в жени, възбудите на публично място от момичета, до целувки с тях, а след това възбудата, когато съм сам от пенис, сякаш аз съм момичето, което го лапа и се дупи, а не съм се държал като гей никога.

малко след като завърших опитах секс, не с момичетата, в които бях влюбен и ме харесваха, а с доста грозна компаньонка. Е, не ми донесе нищо друго освен нещастие. Не исках да правя секс с жена

След това започнах да се обезкосмявам, да обувам прашки и да си пиша с мъже. Всеки път се възбуждах от чуждите членове, защото не харесвах своя. Комплексите ми докараха бисексуалност, а и липсата на жени. Пишех си как им лапам, как ще опитам отзад. 8 години след това мога да ти кажа, че опитах свирка на един мъж (преди 2 години последно общо 3 пъти), и на един друг първият път преди 6-7. Нито веднъж не беше такова каквото си го представях, а чувството да си влюбен в момиче, да си уверен във възможностите и пенисът си, да доминираш е в пъти по-силно, истинско и хубаво, от това да лапаш патката на мъж. от 4 те пъти които съм го правил, може би веднъж ми хареса горе-долу, но никога така както си го представях


вече имам 3-та сериозна връзка с момиче за този период, сексът си е отличен. Имам самочувствие, а и да си призная, пенисът ми се възбужда много по-силно, по-здрав, по-дебел и хубав е и съм по-уверен.

Е сам си избираш какъв да бъдеш, ако можеш бъди бисексуален. Аз съм го приел. Когато имам суша с момиче стигам до комплексите си и пак започвам да се възбуждам от чужди пишки. Някъде там имам регистрации и си пиша с мъже, но не се навивам на нищо, просто си губя времето. В следващия момент си казвам, оо не ще си ударя чикия на готина мацка. Е правя го и виждам, че пенисът ми е дори красив. Комплексите могат да те докарат до лоши последствия

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c35eda65c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей :)
Момче на 20 години съм, също гей.
Първо искам да направя коментар относно промяната на сексуалната ориентация. Ако беше толкова лесна, 60 години по-късно щеше да е открит ефективен лек за хомосексуалността - уви не е, дори напротив, хомосексуалните бракове се легализират в редици напреднали държави. От нещата, които съм чел обикновено такива опити завършват с неврози и психически неразположения и така и не се стига до така желания резултат- да бъдеш нещо различно от това, което си. Има и успешни случаи при хора, които не са съвсем гей. За всеки случай този експеримент със себе си не ти го препоръчвам.
До колкото разбирам от това, което ти си написал - до сега не си изпитвал реална възбуда от жена. Стигал си до оргазъм мислейки или гледайки мъж? Не мисля, че има какво да му се чудиш повече :)
Колкото до жените, според мен това е романтичната представа за идеалния живот, който обществото е наложило, живот който обществото одобрява. Да, това е животът, който за обществото е нормален и всичко там е чудесно, но дали това е твоят живот?
Дали ако я нямаше хомофобията, която уж не те дразни, иделната представа за живот нямаше да бъде друга?
Успех, силно се надявам да съумееш да намериш пътя към истинския ти, не този който обществото иска да те вижда.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker