Не мога да приема жените на сериозно. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не мога да приема жените на сериозно.
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 5574 пъти
Просто не мога, не бих се обвързал емоционално към жена или да се оженя (абсурд). Има два вида мъже: първия тип са т.нар. "курвари" както сте ги нарекли в една тема тук, те са за забавление, емоции и секс и с това се изчерпват отношенията им, другите са т.нар. "сериозни момчета" - те я возят, черпят, взимат я да живее при тях и въобще инвестират всякакви материални неща, а не получават никакви емоции, само отговорности и задължения. Ако заслужат жената ще им пуска, но няма да е страстно и емоционално както с "курварите". Ако спрат инвестициите, тя просто ще си тръгне, защото сериозните връзки се крепят на материалното, а не на емоции. Еми аз трябва да съм блъснат от тир, че зорлем да се набутам при втория тип "сериозни момчета". Вчера приятели ми показаха видео как 4-ма по-големи правят секс с едно момиче от нашето училище. Айде това е само единичен случай, но в интернет е пълно с клипчета от всякакви подобни оргии, а и колко от вас се снимат като го правят? Нали ги виждам тези неща и това допълнително ме отказва от желание да задълбавам отношения. Аз още съм млад, на 18 съм, и сега е времето да оформя убежденията си за живота и да си начертая план. Знам, че за пред обществото всички са примерни и добрички и много морални, но зад завесата се крие истината, а тя е друга. Не искам да обидя никой, явно просто хората са си такива, не им се сърдя, но и няма да си вкарам автогол като започна сериозни отношения. Приятен ден ви пожелавам и благодаря за вниманието.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 51

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 306a1e2514
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

1.   Хвани си чужденка, българките не струват. Не че няма и свестни, но риска е голям.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 66d33ea5f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

2.   1, айде стига с тоя хейт към българките, специално в това отношение нямат разлика в сравнение с чужденките.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 306a1e2514
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

3.   2, зависи за кои чужденки говориш. Бил съм и с българки, и с чужденки, знам за какво говоря. Даже съм женен за чужденка. При тя го няма това да се "наживеят", преди да се оженят, няма го това влечение към курвари, батки, лоши момчета, пари. Няма го озъртането с кого да изневери.

Знам, че много българки ще се припознаят и обидят, но е факт.

Това не е хейт, а констатация.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 02b180d1ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ми не струвате ми... Кво толкова има да се обиждате...

Българската жена живее в заблуди цял живот. После друг и бил виновен.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 87c0dc40c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Ти си преценяваш. В крайна сметка всеки решава как да живее живота си.
Единственото, което бих ти дала като съвет е да не си изваждаш заключения само на база чужд опит - какво си прочел, чул и т.н.
Както ти си личност, различна от всички останали хора, така и всяка жена е личност. И вкарването в някаква генерална рамка не ти прави услуга ;)
Общувай с жени, дори се спиятели, опознай различни характери и едва тогава прави някакви заключения.
Не всички са използвачки или лесни...

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9f956d1247
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пич, описал си двете крайности. Има множество средни положения. Тука в тоя сайт са се навъдили най-изпадналите, за които всички останали са курвари, щото знаят как да привличат жените, а пък те били прекалено свестни и за тва никоя не им връзвала. Не се подлъгвай заради тях. Ти си поддържай външния вид и си гради характера и социалните умения и жените ще са ти в краката. А пък като поотраснеш, това да искаш семейство и да можеш да осигуриш нормален стандарт на живот ще са ти само плюс.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8ff5513d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Истинските сериозни връзки се градят на емоцията, а не на материалното. Друг в въпросът, че се срещат рядко.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8365574a7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съвременният "човек" толкова се е извратил, и до там е паднал, че напълно е ЗАБРАВИЛ основното предназначение на отношенията между половете... А то е - да се правят, раждат, отглеждат и възпитават ДЕЦА. Не да си гледаш кефа, не да се бройкаш, сваляш, занасяш. Не за да не си сам, не да се правиш на гей, понеже е модерно, не да ходиш по проститутки, и разни подобни глупости.. ДЕЦА! - това е основното предназначение на отношенията между половете.
И никой не казва, че това е лесно. Никой не казва, че не изисква усилия, търпение, издържливост, железни нерви понякога...
Какво му било отношението към жените, какви му били българките.. КОЙ ТЕ ПИТА БЕ?
Колко деца ще направиш, отгледаш, възпиташ, изучиш и направиш пълноценни граждани - ЕТО ТОВА Е ВЪПРОСЪТ, КОЙТО ТРЯБВА ДА СИ ЗАДАВАШ ти и себеподобите ти.
Консуматорщината ще ви съсипе. Егоизмът и безхаберието ви ще означава край на гените и на родовете ви...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: aa2d779e59
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз разсъждавам по същия начин за мъжете, авторе, с тази разлика, че не желая са съм поредния робот, който няма чувства и копира поведението на хората, от които се възмущава. Затова си стоя сама. Винаги съм била сама.
Готови ли сте са бъдете сами, след като не одобрявате поведението на мнозинството? Нямате им вяра и не желаете да се доверявате. Готови ли сте да се разграничите от тях и да се изолирате?
Или е по-лесно да станвте като мнозинството?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 66d33ea5f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   Стига сте плюли по българките, и на Запад жените също си падат по лоши момчета, курвари, играчи, и както искате там ги наречете. Отворете един порно сайт и ми кажете - колко българки има там, и колко чужденки?

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 306a1e2514
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   13, в порното няма българки, защото агенциите не работят с българки. А сред проститутките на запад колко чужденки има и колко българки? 90% са българки, румънки, рускини и украинки. А и тук не говорим за западните чужденки, не само те са чужденки.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: cd1807d7a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Не каталясахте ли с тия глупости? Живеете в свят, в който съществуват само два типа хора, аз явно идвам от някаква друга реалност, с много по-пъстра гама от характери. И докато това е мнение на тийнеджъри, няма нищо чудно. Те се мятат в крайностите. Но е обезпокоително, когато в подобна безмислена полемика влизат хора на по тридесет години.

Black Sabbath, "истинските" сериозни връзки всъщност се градят на материалното. С годините емоциите отслабват и се променят. Едно изследване, цитирано от психолозите Пийз, сочи, че браковете по сметка е два пъти по-малко вероятно да се разпаднат от браковете по любов и хората сключили брак по сметка са много по-склонни на взаимни компромиси и отстъпки.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9e407c35d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

17.   Потърси в интернет термина MGTOW, има много материал по темата, но е на английски. Принципно тази култура идва от Америка, и е добре да гледаш какво става там. Американската култура, е култура на хедонизма по ред причини, най-вече техният материален успех след втората световна война. Ако си учил, Европа общо взето се самоунищожава, и цялото производство се изнася в Америка тъй като тя е най-незасегната. Тогава доларът става световна валута, а малко по-късно е прекъсната връзката и със златото, което позволява САЩ на практика да създават колкото пари искат. Това е главната причина за огромният просперитет в Америка, и от там хедонистичната култура която цели да освободи човекът (най-вече жените) от всякакви отговорности и авторитети. Мъжете векове бяха тренирани, че те трябва да поемат отговорността, така че много от тях все още се опитват. Но на жените им беше представена идеята че са "жертви", и сега е тяхното време да правят каквото си искат (сякаш някога мъжете са можели...). За жената, доминиращото е секса (емоцията която наричат любов), не семейството както за мъжа (което е обратно на това което най-вероятно са те учили). За съжаление двете рядко съвпадат. И от там идва това разцепване.


Аз като мъж на двойна възраст, ще те посъветвам да си гледаш образованието и кариерата, личният просперитет и да не си губиш времето с т.н. "модерни връзки". Пак ще се обърнат нещата по някое време, защото просперитетът не е вечен. Както може да знаеш, Америка е пред колапс. Този колапс може да продължи доста време (избирането на Тръмп го забави), но определено ще си жив да го видиш, както и това което ще го наследи, и новата култура която ще дойде (защото трябва да ти е ясно, че България е слаба държава да развива собствена култура и всичко идва отвън).

Единственото специфично за българките за разлика от американките които гледат, може би е, че дори им липсва елементарно самоуважение. Завързват връзки с толкова съмнителни типове, които дори не бих нарекъл хора. Както Иво Христов се изрази в едно интервю - май търсят липсващото звено между човека и маймуната... Това е резултат на собственото ни цивилизационно пропадане естествено.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 969efea9a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   Напълно си прав авторе, в днешно време всички са така. То ако не са парите да ги задържат друго не може, нито може да им споделиш, нито може да им говориш нормално, нито имате еднакви интереси, нито еднакви занимания и т. н. Просто омайваш някоя, правите си дете, вземаш детето и надалеч от нея.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f25df291bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

19.   Мъж на 30. Съгласен съм, че жените не могат да заобичат нормален мъж истински, защото той няма да им достави същите емоции като "лошия батко" с отработената игра. Накрая стават на 30-35 и почват да искат сериозна връзка и най-тъжното е, че често успяват да си намерят някой балама да ги оплоди и издържа, вместо да останат сами и бездетни и шибаните им промискуитетни гени да не се предадат. За щастие обаче най-често имат по едно дете.

Аз искам да имам деца, но не желая да се занимавам с днешните жени, затова и съм се насочил към сурогатно майчинство.

Иначе от гледна точка за това как обществото да просъществува в този си вид - невъзможно е, то се вижда и при раждаемостта на всички тези модерни общества. Семействата се разпадат (2/3 от разводите са инициирани от жените), има масово изневери, децата (доколкото ги има) страдат. Дори в България все по-често има самотни майки. С неприкрита радост очаквам настъплението на Исляма.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 66d33ea5f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   14, за проститутките си прав, има много българки, но го правят за пари, а не за кеф. То и порното си е проституция, но по-скъпоплатена.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 306a1e2514
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Е това, че е за пари, оправдава ли ги? Има жени, които и гладни да умират, пак няма да проституират. А и колкото и да нямаш пари, има и други начини да се изкарват. Е, вярно, не е лесно, като да отвори краката, но ако държи да не е парцал, ще се прежали да поработи.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1328f97aef
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

24.   В западна и централна Европа жената печели колкото мъжът и няма женска и мъжка работа, затова тя търси връзка, а не спонсор, но тя не ти е слугиня, както си свикнал да гледаш при мама и тати. И двамата работите, чистите, перете, готвите, гледате децата, на мен супер много ми харесва и като гледам повечето ми приятели в България как сядат на маса и само си вдигат жените да търчат за щяло и нещяло. Е смешно и жалко е.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: a2783f8207
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Първо: още си много млад за да правиш каквито и да било извода за любовта и секса. След десетина години ще си натрупал толкова много опит (и в любовта и е секса), че ще мислиш по съвсем различен начин. Тъй че, недей да правиш прибързани изводи.
Второ: нищо не се дели на бяло и черно. Хората са различни. Между бялото и черното са нюансите на сивото. Има курви и курвари. Има и монахини и монаси. Девственици. Гейове, хетеро, би, и т. н. Най-различни изврятеняци... И така наречените "нормални" мъже и жени. Няма как да обединиш всички под общ знаменател.
Това че една жена е участвала в оргия не означава, че всички са такива. Това че един мъж е изчукал 20 момичета за един месец в определен момент от живота си, не го прави курвар.
Има много златотърсачки, но това не означава че абсолютно всички жени търсят сериозна връзка само от икономически съображения. А също и има много мъже които са способни да хвърлят много пари за да имат жена до себе си. Но не всички са такива, нали?
Всичко което описваш са крайности. Повечето хора искат сериозна връзка за да се чувстват обичани и ценени. И за да имат с кого да споделят хубави и лоши моменти. Интернетът толкова ви е развратил, че вече си мислите че хората са едва ли не някакви машини. И не е тъй.
А колкото до кирвите и курварите... Какво те интересуват? Нали не се чукат с теб? Всеки е свободен да прави това което си иска, стига да не вреди на останалите. Нека си се чукат, а ти не им се бъркай в работите.
Златотърсачките съществуват защото има мъже които са готови да ги издържат. Остави това, има и такива които буквално предлагат пари за любов. Ами тогава да не се оплакват. Любовта не се купува. Сексът може да се купи, но любовта не. Тъй че господа, ако искате някой да ви обича истински, не предлагайте парцалки и скъпи подаръци, не предлагайте вечеря в ресторант нито разходка в луксозна кола. Ако една жена се интересува от вас самите а не от притежанията ви, на нея ще и е все тая в какви дрехи сте облечен и къде я водите на вечеря.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 574a00a71d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   до номер 12 и аз също съм на твоето мнение въпреки това 4е съм на 30

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 66d33ea5f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

28.   24, никога не съм карал жена да ми чисти, готви или пере, сам правя тези неща, а жените са за секс, нищо повече.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f0508ba0b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

30.   Проститутките по чужбина са предимно циганки, а не българки.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1da4d657f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

33.   Ако не приемаш жените насериозно много скоро ще приемеш много насериозно маструбацията ;)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1d6b0e78e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

34.   30, абе и българките не са никак малко. Даже са повече от циганките. Ти мислиш ли, че на Запад ще дават пари за циганки, при положение че е залято с красиви дългокраки рускини, украинки, българки? В България по може, защото сме бедни и някой може да се излъже да си легне с циганка, за да спести 30-50 лв, ама там надали.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4c7c140064
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

35.   Номер 19 е напълно прав. На 21 години съм и следвам престижна специалност, но пак съм си девствен и невидим за жените. Не съм грозен, ама не съм и голям красавец. Последно време се чудя какъв е смисълът да си късам задника от учене, при условие че повечето жени тук не са брачен материал.

Много бих искал да срещна някоя девствена жена, с която заедно да изградим семейство и по-добър стандарт на живот. Ама като гледам, това ще си остане само мечта.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4ab90c94cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Номер 30 и аз така си мислех, но имам по-запознати приятели от мен, повечето са си българки. Циганка до сега не са видели, само в Холандия има малко, най-много са във Франция, но пак българки не липсват. Истината е тази, независимо дали на някой му харесва или не.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4ab90c94cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Номер 24, това от Нова телевизия ли го научи, уверявам те че не е така, просто в Германия поне жените наистина искат сами да се справят, заразлика от повечето нашенки, чиито обяви за спонсор са директни, говоря за много студентки.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e826d04663
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

38.   Ббррррр...и темата и коментиращите...в една и съща страна ли живеем? Винаги е имало и ще има, изпаднали хора, но това не значи, че няма нормални жени и мъже! Аз съм на 33 години, омъжена вече 11 години и имам 3 деца и нормално семейство. Ходим на почивки с наши приятели, събираме се 12 семейства с по 2-3 деца, нормални работещи хора с нормални обичани деца. Имам 2 приятелки с по 4 деца и една с 5. Гледам децата около моите, всички са спретнати, добри, видимо гледани дечица в нормални семейства. Ходя на родителски срещи и виждам хората, млади симпатични родители. Не мога да разбера защо се пропагандира, че едва ли не всички са упаднали. Сменете си средата бе хора! Спрете да си търсите партньор/ка по дискотеките. Еди коя си правила била секс с 4-ма...еми и аз като бях ученичка имаше такива. Аз докато скачах на ластик, на други секса им беше преоритет. И какво от това? Аз бях девствена до 18, други на 13 не можеха да кажат с колко са били. Винаги го имало това, само че сега е твърде показно и за съжаление много родители изтърват контрола над децата си. Но не всички са така.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: bef56747d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   В Германия съм ходил в големите публични домове (Паша в Кьолн, други по-евтини в Хамбург) - циганки почти не видях. Българки има. Най-вече украинки и малко рускини. Почти няма германки. Малко от Беларус има. Азиатки има. И черни има. В Германия има много хубави публични домове.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d8e684aaae
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

40.   Да има много българки проституиращи в чужбина, не говори хич добре нито за българското семейство, нито за българският мъж, нито за стандарта на държавата. Да отидеш проститутка, вместо да си направиш семейство или хубава връзка, значи си изправен пред избор на по - малкото зло. Къде са мъжете, за да не бягат жените от тук, та било като чистачки, гледачки или проститутки?

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: bef56747d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

41.   до 40 от 39: Просто повечето ни жени са плитки и глуповати суетни материалистки, сори, но трябва някой да каже истината. Пълно е със свестни самотни мъже желаещи семейства, но жените ни са привлечени от демонстрирането на сила и пари. Даже не е нужно да имаш пари, а да демонстрираш че имаш, нищо че си взел трета ръка БМВ на изплащане. Просто са примитивни. Рускините и украинките са същите.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8365574a7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   № 9, ти колко "истински, сериозни връзки" имаш досега, че и мозък по форумите ръсиш?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 36fc08de7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

45.   Толкова сте ми черногледи, че ще е истински шок, ако кажете, че сте и щастливи. Доколкото разбирам, всичко е или черно, или бяло, но е основно черно. И какво сега, всички жени са к*рви, а мъжете са ходещи портфейли или играчи? И аз познавам хора, които не намирам за свестни. И аз имах съученички, които не си знаеха бройката, а бяха на 14 години, имах и съученици (момчета), които сменяха гаджета през ден и всяка вечер се кълчиха в дискотеката. Искате да ми кажете, че това представлява абсолютно цялото население на България? Ясно ми е, че сега е някак модерно да сме "различни от масата", по-умни, по-осъзнати и това да ни прави леко депресирани (Ау, самотни вълци). Прочетете темите в сайта, всяка втора е написана от черноглед човек, който се чувства неразбран, понеже иска любов, а, видиш ли, наоколо само секс. Не намирате свестни хора, защото вместо да промените средата си и да се огледате, вие мрънкате и слагате всички под общ знаменател. Всеки ще бъде сам, докато не се научи да дава шанс на хората. По едно време си мислих, че никой не чете, по-скоро не мислих, а се водих по масовото мнение, но към днешна дата осъзнавам, че всеки ден срещам много четящи в градския транспорт и в парковете. Срещала съм ги и преди, но нали хората говорят, че не се чете, нали е модерно да плюем, че киното заменя книгите. Глупости! Аз съм на 21 години, студентка съм. Почти никой в курса ми не отговаря на стереотипа за студент. Почти няма хора с голяма бройка. Вие, зрели хора, имате толкова скапана настройка на мозъка, толкова крив светоглед, че няма и минимален шанс да се чувствате добре, да се будите с желание, да целувате партньора с емоция и да вярвате в хубави неща. Защото сте се вторачили в калта, гледате си обувките, а около вас е адски красиво. Не сте прави, има прекрасни жени и чудесни мъже, изобщо не са малка бройка.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8ff5513d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Номер, 10 и 43, николко, точно защото винаги съм търсила сериозна връзка, основана на чувства, а такива не се срещат често, точно в това консуматорското общество, за което ти говориш. И не "ръся мозък", а изказвам мнение.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 789d664dbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Момче много си млад още. Нито ти си мъж нито още си срещал истински жени. И не можеш да си позволиш лукса сега да си оформиш виждания и както там го наричаш. Изключително ограничено е да го мислиш, камо ли да го прилагаш. Човек дълги години оформя мирогледа си. Понякога цял живот. Не можеш на базата на клиппета и ученически експерименти да се отречеш от жените. Преди всичко ще лишиш себе си от възможносста да срещнеш подходящи жени. Ако възприемаш всички като курви ще имаш отношение което ще отблъсне жени и ще ти останат само боклуците.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: fb6a947cde
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   "Последно време се чудя какъв е смисълът да си късам задника от учене, при условие че повечето жени тук не са брачен материал. "

Ъъъ... Ако учиш. само за да имаш пари, че да привличаш жени, то си яко прецакан баце. Няма да видиш щастие...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: fb6a947cde
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Като заговориш за чужденики, нека само ти кажа, че не познавам датчанка, която да не е ужасявао грозна и да не е спала с поне 15 момчета/мъже.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3fec8c6494
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

50.   Мнението на Номер 40 е типичният пример за женската безотговорност и инфантилност - те никога за нищо не са виновни, все някой друг им е виновен. Десетки хиляди българки решили да заминат на Запад и да станат проститутки, но, видите ли, те не били виновни за това си решение, а българските мъже били отговорни за това. Е, ако жените не носят отговорност дори за собствените си решения, то тогава за какво носят отговорност?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4c7c140064
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   Номер 48, уча, за да мога някой ден да издържам семейство. Може би не се изразих правилно, със сигурност не желая да привличам жени с пари или често вървящия ръка за ръка с тях висок социален статус. Просто напоследък леко почна да ми натежава тази самота и нямам на кого да споделя.

Другият проблем е, че жените в нашата родина, с които бих създал семейство, са малцинство и продължават да намаляват с всяка следваща година. И все попадам на заети (или поне те така твърдят, някои примерно носят "годежни" пръстени, за да обезсърчават потенциални ухажори, които не покриват високите им изисквания, особено откъм визия).

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d8e684aaae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

52.   До 50 от 40
Хиляди българки не са решили да заминат да стават проститутки, а отиват с помощта на български мъже, много често в добре организиран трафик. Може би някои от тях отиват с ясното съзнание, какво ще им се случи, но повечето са излъгани от български мъже, решили да правят "бизнес". Следват изнудване, зарибяване с наркотици, пари, които им се изискват, че дължат, мартретиране, заплахи за семейството и т. н.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 74b9d7a1a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

53.   Черната Събота пак цепи мрака. Мъничка си още и не си видяла много неща....

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 306a1e2514
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

54.   52, беше едно време, когато ги караха на сила. Сега сами си търсят такава работа. Никой никого не кара на сила, просто виждат, че едната проституирала и за две години си купила хубава колица и другата се юрнала и тя. Знам много добре как стоят нещата. Моля не бягайте от отговорност.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7d655d2975
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

55.   53, няма как черна събота да цепи мрака, защото самата черна събота е част от него. Поне си подбирайте думите.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d8e684aaae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

56.   54, не знаеш много, как стоят нещата, ти в състояние ли си да осигуриш на жена си хубава колица? Ако не си, не я обвинявай, как си изкарва парите, а може да гледа и родители и деца, защото мъжът и се е чупрадосал, че му било трудно...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 306a1e2514
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

57.   56, аз лично съм и осигурил колица, но явно не схващаш къде е въпроса. Ако жена не е курва по манталитет, и боса да лази, няма да си дава путката за пари. Това исках да кажа. Другото е търсене на причина. Много жени има в тежко положение, но не всяка се продава, нали? А и на този свят не се изкарват пари само с гъз, има и други начини/

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ac92455815
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

58.   Има едни девойчици, дето с гъз изкарват джипове и се носят после гордо из територията, и нито родители, нито деца гледат. При циганките е въпрос на нямаме на друг избор - ни образование, ни умения, ни друг пример, съде един гол гъз, с който да се изкарва насъщният и джипът на сутеньора. Тук впрочем наскоро имаше въпрос колко се изкарва на секс витрина в Белгия (май). Въпросът беше грамотно зададен (или поне не помня фрапиращи грешки), мацката изглеждаше доста практично и прагматично ориентирана, освен очевидно не циганка. Та тезата с мъжете, дето си изоставяли, видиш ли, семействата, и горките жени, дето от немай къде проституират, не е издържана.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 00307f8d82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

59.   До коментар 17,
този социалистически "професор" ако знаеш през колко фондации ( и минал та да мине през ложата на Гергов и да се озове в БСП.
Да, да същият този Гергов дето сега се маха от БСП.

Също така може провериш жена му, какво е правила в Мултигруп.

Нищо ново разбира се. Нинова и Орешарски и Сидеров (и други) са тръгнали от СДС виж ги сега къде са.
Друг пример е Тома Биков от ДСБ и сега е в ГЕРБ. Пък ако видиш какви ги е писал за премиер-Тиква. (негова е статията Карикатура на диктатура)

Сега чета, че е бил и близък със Светослав Лучников.

Тоя дето е бил за връщането на земите в реални граници.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 19597034ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

60.   Аз пък не мога да приема мъжете насериозно. :)

Насериозно се пише слято, неграмотните също не ги харесвам.

Ж, 23

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d1334084d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

63.   Момиче съм, на 20

Чета и си мисля... къде живея аз. Възпитавали са ме родители на морални ценности. Да са живи и здрави наще, дали са ми чудесен пример и представа за брака и любовта. Още се сържат за ръка като излизат, още баща ми подарява цветя на майка ми, още майка ми му казва, че го обича. Така са и бабите и дядовците ми, правят си разходки, радват се един на друг...
Реално аз съм отраснала в такава среда и това търся с момента.
Е, като по-малка съм харесва някой батко, нормално, но... не съм правила секс на 15, а и не познавам много такива, имаше там няколко, ама едните даже се ожениха скоро. Явно и приятелската ми среда е различна от вашата...

Не обичам да пия, не пуша. Обичам обаче много да ходя на дискотеки, барове, кръчми, забавлявам се от сърце. С приятелят ми нямаме такива взаимоотношения както горе описаните, а съвсем човешки, нормални. Обичаме се, споделяме си, радваме се. Работим, ходим на почивки.


Авторе.. не е възможно само аз да живея такъв живот. (без батки, без използване, без да изоставям някой просто така, без наркотици и прочие) Вероятно има и мноого други.
Не ни слагай под общ знаменател, тъжно ми е, че имаш такова мнение за нас. И то е прекалено крайно за мен.

Надявам се някой ден да намериш страхотно момиче и да промени мнението ти.
Хубав ден ^^

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 93488d5d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

64.   Не е нужно да го правиш. Жените ще ти причинят само болка и страдание. Те не са способни да обичат мъже, използват ги за собствените си егоистични цели. Да обичаш жена и да и вярваш е най-голямата глупост, която човек може да направи. Ти си мъж, гледай собствените си интереси, интересите на братята ти мъже и не се интересувай от женските интереси и цели. Преследвай собствените си цели на всяка цена, дори ако това означава да сгазиш жени и да ги използваш!

 
  ...

1-50 от 51
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker