С кого го правите ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

С кого го правите ?
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 4728 пъти
Всеки/всяка от нас имал/имала или ще има скоро понеже има скрит таен обект с който/която много иска да се чукат страстно и бурно или нежно, лошо няма даже напротив така раздвижва скуката, или пробва нещо ново, или открива нови страсти или емоции и сексуални тръпки или друго.
Мога ли да ви помоля да ни разкажете с кого го правите в момента и как тръгна първата искра? от вас ли беше или от него/нея първо?
Кое е по различното в секса с него/нея от секса с партньор ви? размера ли е ( пенис/гърди/секси тяло/или друго) или отношението или други нужди или други причини?
Лесно се навихте или любовник/ца лесно ви навиха за секс?
В какви среди намирате такива секс партньори, от работата с (колеги/колежки) ли сте намерили секс при съседи/ки?
Вярвам че ще е интересна темата понеже сайта е анонимен и всеки може да разкаже спокойно за опита си :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: c4332e3623
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От автора:
Искрено се извинявам за това че може би не ме разбрахте правилно... питам за извънбрачните ви връзки или за тайните ви
любовници сегашни и предишни... поздрави.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 1d89b81fa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Ох, с една колежка, 10-ина години по-млада. Усетих, че постоянно търси компанията и вниманието ми. Веднъж, за да я изненадам и донякъде да се пошегувам с нея, я прегърнах изодзад, като с длани уж случайно обхванах гърдите ѝ. Тя обаче вместо да се притесни или отдръпне, се притисна към мен, и най-вече със задниче към чатала ми. За мен това беше недвусмислена покана.
Още на следващия тийм билдинг, след цяла вечер танци и малко алкохол, я хванах за ръката и я отведох в стаята си... Такова нещо никога преди това не бях преживявал! Чукаше се, все едно ѝ е за последно и сякаш светът ще свършва утре! Свършвахме, почивахме и продължавахме няколко пъти. Накрая бях толкова изтощен, че съм заспал докато си приказваме гушнати. Направо останах без сексуални фантазии онази нощ. После 2 седмици ми беше някакво приповдигнато, все едно е Коледа. С всички се шегувах, бъзиках, правех комплименти.
И двамата сме семейни и с деца. При нея нещата не вървят добре в емоционален план, но е толкова млада, умна и хубава, че не мога да повярвам, че не може да си намери някой. Може би ѝ липсва смелост и опит, или страх, че след време ще попадне в същата ситуация. При мен е по-скоро рутина в брака и търсене на някакво неангажиращо разнообразие. Много ме радва фактът, че ме възприема като някакъв авторитет и за всичко търси мнението ми. Старая се да съм полезен и обективен, а в работата ѝ предавам всичкото си знание и опит.
След това сме го правили още няколко пъти. Винаги е много вълнуващо и сладко. Някак си дори не го възприемам като секс, а като някакво страхотно жадувано общуване, което винаги страшно ми е липсвало. Като нещо много специално и толкова крехко, че всеки момент може да се счупи или да изчезне. Пазим се да не стане редовно, че ще улетим и двамата...

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b4c90c41ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Н2 срахотна връзка, много готино разказваш но внимавай да не се влюбите че, тогова става страшно кокто се случи при мен.
Преди няколко години едно семейство се нанесе в нашия вход, жената е направо трепач ти казвам толкова е секси че, направо се надървих всеки път когато си засичахме във входа.
От приказка на друга оговорихме среща и напрво ми каза : слушай няма да стане аз никога не съм изневерила и сега няма да го правя, ами тогава какво правиш с мен, отговора и беше че и прятно компанята ми и че, съм много внимателен.
Както и де, търпях поне 6 месеца и след това тя сама го поиска и го направихме в един хотел и направо я накарах да трепери от оргазмите дето тя получи а бе както ти го описа не бях живял такава тръпка макари съм имал много други такива тайни връзки.
Взехме да се влюбваме и по често да се видим и един ни видяха някои съседи и да не ти казвам какви скандали станаха и вяхме стигнали до розвод, после те ришиха да се преместят в друг град и от тогава си пишем само по вайбера и пътувам в града където е тя и се чукаме като за последно и пък и пък.
При такива връзки не трябва да се влюбвате, секс и тръпки и до там... така е по лесно вярвайте ми.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 7ccd5444ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   <4> Върваме, върваме ... и пък върваме ;))

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 7acc2d6b16
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   <4> От кадя на кадя на ва? От дек на дек?

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ae4d082291
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 2, вече е влюбен ! И когато с някой ти е не само хубаво, а както вие го описвате, то е по - силно от вас и е неизбежно да не се случи.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: dbee9bb2ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   На 21 съм, с никого в момента. Последно преди повече от шест месеца го направих няколко пъти с един приятел, доста по-възрастен от мен, но много привлекателен, 190 см висок, с плочки, оформено тяло... Самият секс не беше много хубав, но общуването ни ме зареди с положителна енергия.
Честно казано нямам нужда от секс. Даже на моменти се чувствам фригидна. Ако се влюбя, сигурно ще искам секс и пак ще разцъфне сексуалната ми страна, но не вярвам скоро да се случи.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 951a4b8266
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Интересна тема. И ние сме съседи, в близки блокове. Аз никога не бях изневерявала и не мислех, че ще го направя някога. Имахме проблеми с мъжа ми, аз подготвях развод. Имаше молби, шансове, абе мъчна работа. Бях ужасно вглъбена в проблемите си, работа си, децата, не мислех за друг мъж въобще. Вярвах, че с мъжа ми нещата не могат да се оправят и някак се почувствах свободна и за пръв път от години започнах да ходя с високо вдигната глава, а не забила нос надолу. И го видях. Чак тогава забелязах, че той всеячески, се опитва да го забележа. Той започна да ме заговаря където ме срещнеше. Беше проучил къде ходя, къде извеждам децата. Усещах как ме гледа, виждах в погледа му точно какво си мисли и иска. Всичко продължи година и половина. Един ден, ме покани да обядваме. Не се бях целувала така през живота си. Целувахме се и си шепнехме колко се желаем. Вече две години правим божествен секс, винаги много страстен и пълноценен. Той е най-добрият ми приятел и разчитам на него за много неща. Даде ми много сили да се справя с проблемите в къщи. Все още съм омъжена. Брака ми е доста по-спокоен вече. Бурята премина и то благодарение на любовника. Той ме успокояваше и ми помагаше много в най-трудните моменти. Още не сме си казали че се обичаме. Но не можем един без друг. Чуваме се всеки ден по няколко пъти. Предполагам, че скоро ще си признаем и двамата какво чувстваме. Може пък да ни е писано да заживеем заедно. Но никога не бих го накарала да вземе такова решение. Не мога да искам ог него да зареже децата си и да гледа моите.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 8807d3f0d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Аз пък пък най хубавата жена с която съм бил беше компаньонка. Страхотна мацка. Като се съблече не можех да повярвам на очите си че ще бъде моя. Даже в началото от вълнение не ми стана веднага. Докато бях с нея повече от половин час съм търсил да намеря някакъв "косур"в нея и така и не открих. Два пъти ходих при нея и тя после изчезна. И жена ми е готина но това си беше истинско бижу. Даже с жената или сам в банята съм си представял доста пъти че съм с нея. Влюбен съм в тялото и сексапила й.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 2586177ba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Имам 5 мъже. 1 основен и още 4 любовника. Редувам си ги. На всеки казвам, че е единствен. Мъжа не знае за любовниците а на любовниците казвам, че с мъжа секс не правя. Всички са доволни. 1 мъж не може да ми обръща толкова внимание колкот имам нужда. Но един от тях ми е фаворит. Правим страхотен секс, направо си правим любов. Той е очарователен красавец и прави секс само с мен. Другите са ми за забавление и за да ми купуват обувки за 4000 лв и парфюми за 400. Но с фаворита е различно, той ми е достатъчен и сам по себе си. Дори бих зарязала останалите заради него. Но няма да може да ми смогва на темпото и пак ще се стигне до любовниците.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9b90459c88
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Измишльотини на квадрат.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 1d89b81fa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   14, и като се събуди - краката ти отвити!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c70782b82c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   И аз се разсмях от сърце на 14! Много си забавен (знам, че си гей!) Давай още, че в края на работния ден имаме нужда от малко смях с кафето.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: fd7d37ca31
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   С мъж, който сме спали преди и просто ми остана тръпка. Имам си приятел, но каквито и да са отношенията ми с него или с друг тръпката и усещането си остават незначителни сравнение с този мъж. Висок, секси спортно тяло, очи, коса всичко просто като картинка. А само какво достойнство има и как го използва. Истински мъж и хищник. Строг, но нежен. Дава ми всичко и искам още. Винаги бих му се дала, защото има особен чар. От тези мъже, които не се застояват с една. Така и не можах да го имам за дълго време, но той е всичко което искам в един мъж и никога не съм била с по-красив. Как се запознахме? Ами, беше в заведение в Пловдив и стана така, че седнахме на една маса и се заговорихме. Излязохме 5-6 пъти, една вечер се напихме и го ударихме на секс. Такова нещо никога не съм изпитвала. Уникален мъж.
Caramella

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0686c6ed26
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   С двама съм била през живота си съпруг и любовник.Мъжът ми ми беше първия и единствен до скоро. Една моя недоизживяна децка авантюра, почна да ми пише много съжалявал, че нещата между нас не се са получили от дума на дума ми каза директно, че иска секс. От начало естествено се шашнах, обясних че не мисля че съм способна на това, все пак цял живот друг освен мъжа ми не ме беше докосвал. След дълги преговори се съгласих да се видим. Една вечер беше валяло, топъл летен дъжд, бяхме в колата му, може за някой да изглежда евтино и отблъскващо, но беше много възбуждащо. Бях с лека лятна рокля, почна да ме гали по коляното и да ми говори нежно. Бях много притеснена, почнахме да се целуваме а той все питаше дали съм сигурна в това, което правя, преместихме се на задната седалка и направо се изумих, колко издържа, беше ми малко странно, но много ми хареса. Моят мъж издържа не повече от 10 минути ако е пил може малко повече. Не съм засичала време, но съм сигурна че мина пиловин час, беше много внимателен прояви разбиране, че ми е за първи път. После се срещнахме още няколко пъти и секса ставаше все по хубав, много ни се иска пак да се видим, но осъзнахме че нещата стават сериозни не спирахме да си пишем, решихме малко да си починем. На пук на всички дето хейтят и дават морални съвети искам да кажа, че изневеряват дава емоция, която нищо не може да ти даде.
Само да уточня по времето когато изневерих съпруга ми беше в чужбина, от много време не се беше прибирал, просо имах нужда от секс.
Ж30г.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d3ce02fcb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Имам си приятел от 3 години и никога не си помислях да му изневеря, много го обичам и той винаги е правил всичко за мен. Но от тази година се преместих във София да уча и започнахме да се виждаме по-рядко, тъй като той работи в родния град. Един готин колега в университета ме сваляше много дълго време и накрая просто го направих. След това още няколко пъти бяхме заедно, просто имам нужда от секс.
Ж19

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c97b16f42a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Изневеряващите са гнусни. Във връзка или брак е, но имала нужда от секс и хоп айде секса се с някой. То ако всички действаха така цялото общество щеше да е по дяволите. Опс, то е. Хаха. Гнусни хора. Затова и изчезваме като нация - щото сме гнусни, пропаднали и неморални животни.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0686c6ed26
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Абе хора вие сериозно ли мислите, че само в нашата страна има изневери. Няколко теми вече прочетох свързани с изневярата и попаднах на няколко коментара от който останах с впечатление, че едва ли не изневеряващите съсипват държавата и нацията. Айде стига сте коментирали с фрази от сорта "за това тази държава е на това дередже, били сме гнусни, пропаднали и за това изчезваме като нация" моля измислете нещо ново. По цял свят има и ще има изневери, изразявайте патриотизма си другаде не по теми дето нямат нищо общо

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 70a330c9a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   На мен пък много ми харесва една жена от българска продукция (няма да правя реклама). С удоволствие бих съгрешил с нея.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: bb55dcc00e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Аз съм на 24. Правя го с двама. Единият го харесвам по един начин, а другият по друг. Двамата се допълват и съм доволна. Ако е само един, то няма угодия... Като жени имаме хиляди претенции, е, един мъж едва ли може да ги удовлетвори всичките! Изключително е възбуждащо когато изневериш и се качиш на нов к..! Първият път му се качих директно и свърших няколко пъти. Беше прекрасно. Жалко, че вече май еуфорията мина...

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f6ecd1a5e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   С никого от доста време, но съм си харесала един сладур и се надявам скоро да ме огрее с него...!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d9415659e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Женен съм от 7 години и обичам жена си. Имал съм много жени преди това и си мислих че никога не бих изневерил защото вече съм опитал всичко.

Но има една колежка от работата която е по - пухкава да кажем към 70-80кг с огромни гърди и страшно сладко лице. Има много особен чар синеокичка с големи бели зъби абе сладур от всякъде. Тя е на 19 което за мен я прави до някаква степен още дете.

Тя ме харесва пускаше ми палави погледи постоянно правеше ми комплименти. И един път беше с един суичер и от долу само по сутиен. И нещо си говорехме и тя се заигра с ципа и ту нагоре ту надолу и и се виждаха гърдите а те бяха ... Уникални. И тя видя че се надървих и ме пита харесват ли ти. Аз кимнах с глава и тя се приближи и ми каза на ушето искам да усетя к**а ти между тях. И аз направо .. :х

После още около месец пак така закачки и приказки. Много се чудих дали да и дам зелена светлина защото никога до сега не бях правил секс с по-пухкава. Даже тези около 60кг ми се виждаха дебели преди.

На един тийм билдинг се осамотихме уж да си поговорим и да се махнем от тълпата а тя ме.награби веднага. Почна да ме целува страстно после като ме целува по врата почна да ми говори какво ще ми направи и какво иска аз да и направя тихо на ушето и в същото време го мачкаше .. Неповторимо. Все едно правих секс за първи път. Имах чувството че тя ме изчука не аз нея. И най - странното е че освен че секса беше по-хубав от всичко което съм правил до сега а и че тялото и ме възбуди повече от колкото всички други с които съм правил секс. Вагината и беше много малка и тясна а по форма точно като на малко дете затворена - изобщо не и се виждаха малките срамни устни. Свърших на кучешката аз седях неподвижно а тя "движеше" дупето си. И така аз разбрах че харесвам дебеланки хаха.

Към днешна дата се виждаме 3-4 пъти месечно и го правим. Имам чувството че никога няма да ми омръзне. Възбужда се от секс на публични места и август месец го направихме в един пуло празен автобус. Беше с рокличка и седна отгоре ми ... Беше неповторимо. А последния път играхме на изнасилване караше ме да я удрям и да я душа по необясними причини това също много ми хареса. Просто това девойче ми дава всичко от което имам нужда сексуално обичам жена си но вече с нея секса е скучен винаги едно и също без никаква страст и плам. Даже след 4тата година спря да ми прави свирки въпреки че аз редовно я лижа. Чувствам се недооценен с жена ми.

Та това от мен
Мъж на 33

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker