Как да му споделя такова нещо :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да му споделя такова нещо :(
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 5327 пъти
Здравейте! Малко ми е неудобно да разкажа историята си. На някои тя ще им се стори смехотворна, на други жалка, добре осъзнавам, че тя е именно такава. Но въпреки всичко ще се престраша да ви я разкажа и ще съм ви много благодарна, ако ми дадете съвет какво да правя.

И така, аз съм на 22г., от скоро започнах връзка с един човек. Той е всичко, за което някога съм си мечтала, много го обичам, поне засега изглежда, че и той ме обича и държи на мен. Всичко върви добре, както винаги обаче има едно "но", което не позволява всичко да е идеално.

Ето и моя проблем- досега не съм имала приятел (не се смейте много, знам, че е странно, все пак съм на 22. Причината не е, че съм грозна или нещо такова, просто приоритет ми беше единствено ученето, първо да завърша с отличие гимназия, после матури, университет. Не излизах много по тази причина. Но в един момент осъзнах, че има нещо, което ми липсва, а именно мъжко присъствие в живота ми.

През последната година започнах да излизам повече- на диско, по кафета, виждам как ме оглеждат мъжете, колкото и нескромно да прозвучи, направо ме изпиват с поглед. Но въпреки това никой не ме канеше да излезем. Досега. ) Още в началото на връзката ми, не мислех, че може да излезе нещо сериозно, излъгах приятеля ми, че съм имала и други връзки, съответно и че не съм девствена (и всичко това от срам). Но с времето връзката ни се задълбочи, заедно сме от 3 мес. Отначалото му казах, че искам да изчакаме със секса, но напоследък на него все повече му се иска и все по често ми намеква за това. А аз си умирам от страх и срам, че ще разбере всъщност, че съм го излъгала за връзките си и съответно, че на 22, аз още съм девствена. Ако знаех, че ще реагира добре, че няма да ми се подиграе или присмее, отдавна щях да му кажа истината. Но незнам или по точно не съм сигурна.

Моля ви кажете какво да правя, дайте ми съвет как да му призная истината?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 2bb21e5cab
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Признай му очи в очи.
Ако е свестен човек - това няма да му направи особено впечатление, напротив - за него ще е радост и чест да те въведе в секса. Ако не е - нищо не си загубила.
И друг път си знай - лъжата е хубава само до време. После става по-кофти и от най-лошата истина.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ebdc1e1d21
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами кажи му. Много е важен начина по-който ще му го кажеш. Според мен няма да се ядоса за това, че си девствена, дори ще се зарадва. Няма да му стане приятно, че си го лъгала, но не мисля, че ще се разсърди за нещо такова.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ee1364385f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Сега ще се про**еш като невидяла...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 2212623bbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер едно е прав/а. Ако наистина те обича, няма да ти се присмее. Не е било хубаво да го лъжеш, но.. .Признай му. Трябва да го знае.
*Яса

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: adea58fed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   ОМГ! Защо си го лъгала, лигла такава? Робуваш на клишета. Аз съм на твоите години. До миналата година не бях имала връзка също. Защото не бях срещнала човека. Също завърших идеално, но не защото ми е било някакъв смисъл в живота, а просто защото се справях с лекота:) За матурите не ми дремеше, бяха елементарни, а и с Университета си се справям на ниво. Има страшно други хора, които също се справят и това не им пречи да имат връзки, така че не се оправдавай. Говори с човека и му кажи истината. Ако ти се присмее, значи е пълен простак. Аз никога не съм лъгала моя човек и той мен не. И двамата бяхме девствени. Какво срамно има? ! Аман от комплексари!

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: da65e486ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Признай му, какво толкова. Кажи му как си се чувствала, защо си го излъгала. Той дори ще ти се зарадва. Моите наблюдения са, че мъжете харесват девственици, защото знаят, че не си била на никого преди него. Щом е чакал 3 месеца, значи не е с теб заради секса, няма от какво да се притесняваш. Това не е за смях. Ще се очуди, може би в началото дори няма да ти повярва, но ще го приеме. Не се притеснявай, а му кажи направо.

Мег*

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: cfcd7033d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, кажи му цялата истина с всичките ти притеснения. Мисля, че ще те разбере и дори ще се зарадва.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 8b5aa94cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   "Как да му споделя такова нещо"... Ти все едно ще признаваш, че си убила човек.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ca85066288
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   от авторката
Много благодаря на всички, взели отношение по проблема ми. Като чета коментарите ви все повече се убеждавам, че наистина сгрешх като не му казах в началото всичко, но пусти срам... обърка цялата работа.
Мег* чела съм коментарите ти в много статии и определено се надявах да ми дадеш съвет точно ти, защото даваш много верни съвети, вникваш в същността на проблема и най-вече не упрекваш дадения човек. Благодаря за съвета ти.
Що се отнася до номер 5, искам да ти поясня, че далеч не съм комплексарка скъпа, имам много качества и не само, но и с външността си се гордея, просто не възлагах големи надежди на тази връзка и съответно си казах какво пък, ако не му кажа истината. Но така се получи, че нещата потръгнаха и изпитах страх, че ако му призная е възможно да го отдалеча от себе си и да приключи връзката ни.
В крайна сметка номер 1 е напълно прав- ако наистина е свестен и държи на мен няма да му направи особено впечатление.
Ще послушам всички ви и в най-скоро време ще му призная истината, пък каквото стане... надявам се да се окажете прави.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 24d8435ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, спокойно дееее! Не си болна от шап и не са ти поникнали копита!
Сексуалността е много интимно нещо, няма нормално и ненормално в нея - както и девственността е нормално и човешко състояние на една жена. Така си се родила, така сме се родили всички жени и нищо ненормално няма в това.
Ок, на 22 си, е и?
Може и на 50 да си, никой не може да ти отнеме правото на сексуален живот, само защото си била девствена.

Спокойно.

Единственият ти проблем ти си си го създала, не тялото ти - именно лъжата. Лъжата не трябваше да я казваш, затова те съветвам да споделиш съвсем честно, защо си го направила, да споделиш срама и притесненията си... той ще ти прости 100% - и не е за прощаване девствеността!!! ти луда ли си - да те е срам от естественото и човешкото!!!, А ЛЪЖАТА е за срам, само и единствено тя! Това разбива връзките между хората и да ти е за урок друг път да се изправяш пред проблема, а на да лъжиш!
Обясни на човека човешки, той ще те разбере.

Мъжете имат обаче страх малко или много от девици на твоята възраст, защото те имат доста големи илюзии и очаквания за първия път, а и е задължаващо да си първият на която и да е жена. Гледай да му вземеш този страх като кажеш например, че до сега не си пожелавала друг (то май си е и истината) и не си мислила за това, но той просто те кара да мислиш за секс и да мечтаеш за него нощем. Кажи му, че за теб девствеността е товар, но и подарък, който искаш да е само за него, ясно ти е, че първият път не е вълшебен, че ще ти трябва време да свикнеш, но искаш той да е твоя учител, обаче не искаш да се чувства задължен за каквото и да е - ти ще си задължената, ако той ти покаже този за теб непознат свят... бла-бла бла

измисли си горе-долу какво да му кажеш, за да ти прости първо лъжата, после, за да му отнемеш страха от отговорността, която мисли, че ще поеме, спейки с девица...
колкото за самата девственост - нямаше да ти е никакъв проблем, ако я нямаше лъжата... и няма да ти е, ако успееш да оправдаеш тази лъжа искренно, както си и писала и тук. Той ще те разбере и ще прости, ако е човек - споко де, не си убила или открала, просто си се притеснила и това е...човешко

Послушай ме и му наговори и какви ли не сладости, за да му направиш пътя по-лесен, за да се престраши да бъде с теб. По принцип в крайна сметка за всеки мъж е голяма гордост да е първият, стига да не му се натяква и да не са очакванията от тук до луната - ако при караница например един ден кажеш „аз ти дадох девствеността си бла бла“ - ще се изложиш страшно!
То даваш девичество, той дава пък опит и търпение -танто за кукуригу... не мисли вътрешно, че ти е задължен след това - не е. Не ти е и гарантирано, че след това ще остане за цял живот с теб - на никому не е гарантирано, но ти е гарантирано, че ще изпуснеш много, ако не бъдеш сега с него, щом му имаш мерака.

Хайде и успех - не си губи тук времето, а марш при момчето да му обясняваш лъжата си, но и желанието си ЕДНИНСТВЕНО КЪМ НЕГО - това е голям комплимент за мъжа!
Действие, хоп-хоп, не се ослушвай за мег-пег и т. н., действай, че губиш време, а колкото повече чакаш, по-зле за теб

жижу

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 8c85d1370e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз бих се зарадвал, ако приятелката ми се окаже девствена.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 24d8435ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, да, ама би ли се редвал, ако те излъже?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f529de8ae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Номер 3 има право. Жена и вода тръгнат ли-спиране няма :)))

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: adea58fed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От номер 5 - Ако наистина не беше комплексарка, нямаше да се оправдаваш и обясняваш на всяка крачка. (Ама не ми се смейте, аз съм си хубава, да не ме помислите за... etc.) Увереният човек се приема такъв, какъвто е и не се срамува от себе си. И не лъже за себе си.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3fa0f13cf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Такаааа, проблемът е наистина свръхсериозен, необходимо е да се прибегне до извънредни мерки. Отиваш на пазара. Купуваш една по - голямшка, здрава краставица. Измиваш я много добре. После внимателно я обелваш. След това си я вкарваш и се отърваваш завинаги от гнусния си недъг - все пак, никой не обича дърти девственици, нали така? После, за да направиш неотразимо впечатление на младежа, задължително му казваш, че си загубила девствеността си по време на училищна екскурзия в осми клас - правила си луд секс с абитуриент. После си го зарязала, защото не е бил достатъчно съвършен за теб (веднъж е изкарал само 5.50 по Изобразително изкуство). А той и до ден днешен ти праща рози всяка събота и не може да те забрави... Следващите ти 5 партньора също се кълнат, че или ще правят секс с теб, или отиват в манастир. Да живеят преструвките, да се правим на интересни докато сме млади, че после... nos habebit humus... Да си искрен е толкова смотаняшко и задръстено... Къде къде по - яко е да се лъготи и да се правиш на нещо, което не си:))))))

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 2d919b2851
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Не мога да проумея как така смяташ девствеността за нещо срамно.... Мъжете си умират за девствени жени! Твоят ще хвърчи от радост, като разбере!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 8fcf14455e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Разбирам те. Зная, че се приема за срамно след еди-колко-си години да си девствен, но това е глупост, а и има доста хора, които са така и това обикновено са по-свестните. Както са написали, ако момчето е добро ще те разбере и няма да има проблем.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3d64bf0fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Лелеее, с това заглавие... Все едно си масов убиец? Откога девствеността стана порок?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 682704b33d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   хаха номер 15 ти ме уби:))))))))))))но пък си прав:))))))))симба

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e19b7d0188
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   От 3 месеца казваш, че сте заедно и още не сте спали? Кой маж ще чака толкова много? Той не може да не го е правил през това време с друга. То вярно, че ако държи на теб и те обича ще чака но все пак... Не е срамно просто ти е явно неудобно, но задалжително триябва да му кажеш като стигнете до там!!!! И задалжително вземи необходимите предпазни мерки защото последствията после ще са за теб, дано да няма такива де. Но все пак незнаеш той преди това с какви жени е бил.

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e19b7d0188
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Признаи му той наистина ще се зарадва като научи каква си и ще иска да го правите без презерватив, защото ще е спокоен, че няма от какво да се зарази, но ти задалжително искаи да е с презарватив, защото после може такива проблеми да ти докара, че само при генеколога да ходиш

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: da65e486ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Към 20: Ти да не си някакво животно, бе човек? Защо да не чака 3 месеца. Явно си много сексуален тип, сигурно имаш голям късмет във връзките си.

Мег*

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 7e411f6343
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Към 22, мен лично и мой приятелки също са ми споделяли, че никои не ги е чакъл, най-много ама най-много седмица!!!! Това момче какво мислиш, че прави? Седи си кротко и си чака момичето да се реши да легне с него. И не смяташ ли, че след като го е излъгала, че е била с други мъже преди него има вероятността то да си мисли че го прави с други и, че може би не го харесва!!!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: da65e486ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Може би, може би... Хора, вие съвсем ли изгубихте вяра в себеподобните си? Защо една връзка непременно започва със секс и се крепи на това? 3 месеца не е кой знае колко. Любовта и разбирателството все още съществуват!

Мег*

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 7e411f6343
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   В днешно време Вяра на никому да нямяш, всеки гледа да ти навреди от колкото да ти помогне!!! Доверяваи се но и проверяваи! Кажи Мег теб колко дълго са те чакали? Иска ми се да вярвам, че любовта съществува, на за съжаление има маи само интереси.

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 02893e48aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Много въпроси възникнаха докато четох историята ти.
Първо, както са ти казали и другите, няма нищо срамно и е напълно нормално да си девствена на 22.
Но се чудя, казваш: "ако бях сигурна, че няма да ми се присмива и подиграва, бих му казала още в началото. "
... а какво правиш с човек, който смяташ, че ще ти се подиграва? Какво прави той с тебе, и ти с него?
Нали разбираш, ако сме приятели, обичаме се и тн. как така ще те е страх, че ще ти се подиграва? Нещо много не се връзва.
И аз ще кажа като Мег - ако една връзка и отношения се крепят на секса е загубена работа.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: da65e486ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Ако трябва да кажа колко са ме чакали-не е много. От тази гледна точка, че не се е налагало. Смисъл седмица-две, но аз не съм от тези, за които секса е кой знае какво голямо нещо, за да се чака толкова. Винаги съм била на мнение, че ще стане рано или късно, така че защо да се отлага.
Със сегашния ми приятел го направих още първата седмица, но той щеше да ме чака, дори да не исках. Предишната му приятелка е била девствена и я е чакал толкова-3 месеца, без да я притиска, тя сама е пожелала тогава.

Мег*

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 2d919b2851
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Номер 15 КЪРТИ!! :D

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ee1364385f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Хубаво е, че те чака толкова време, ето тогава си струва... А не да избяга като види, че се дърпаш. Аз не бях девствена, но човека до мен каза, че е чакал цял живот за мен и няма да му натежи, ако чака още малко... Просто се отпусни, мисли за това, ще дойде отвътре и повярвай в себе си!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 112d1bdcb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Такам.. не съм чела отговорите и съветите на другите.. а направо почвам с моя :) :
Разбирам те, влизам ти в положение и ти казвам да седнеш на саме с него.. кажи му че искаш да поговорите ( само внимавай да не се оплаши, че ще му казваш че искаш да скъсате (например).. ).. и от там почваш.. :) припомняш му този ваш разговор.. :) и му казваш каква е истината! не забравяй и да му обчсниш всичко, което и на нас.. :) ако и той анистина държи на теб.. ще приеме нещата добре.. ще те разбере.. и така! :) няма да ти се присмее.. да ти се подиграе и т. н. както мислиш ти! Успокой се.. всичко ще е наред..! действай просто.. за да не стане късно и да не вземе да си помисли нещо за тфа че постоянно се дърпаш за секс..! И след всичко.. ни сподели как е минало :) ние стискаме палци!! :)

~~~Миланааа~~~

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 900436e3fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Нищо срамно няма разбира се! Но ако толкова не искаш да говорите за това, просто не му казвай... Направи се на разсеяна и готово! Съмнявам се да ти се присмее или нещо от сорта ако му кажеш, но най-важното е ти да се чувстваш добре. Успех! :)
Алекс

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 0a3829a100
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Номер 23 твоите приятелки освен за е.. не за друго мяислят ли? Имат ли 18 или като им се препикае си мислят че им се...
Това е трагедия(не към авторката) какво е секса за вас бе хора? Ако си лягате на първата седмица с всеки с който сте излизали толкова-добре че нямате километраж!!!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 127315557d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Те са много свестни и точни момичета не са на 18 а на 26 и са си още с тези момчета, които са им били първи, никъде не съм споменала че целта е да въртят километраж!!!! Като чета из форума тук момиче на 27 години и още не се е е решила да легне с мъж повечето казват не е добре това не е за вярване, ако легнеш с момче след една седмица срещи пак не било добре това демек много бързо било е кое е добре?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 0a3829a100
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   лично и мой приятелки също са ми споделяли, че никои не ги е чакъл, най-много ама най-много седмица!!!!
Номер 23 как да го разбираме?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker