Малък ми е... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Малък ми е...
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 10779 пъти
Момче на 17. Няма какво да се лъжем. Малък ми е - само 13см- в еректирало състояние, пък в спаднало да не говорим каква трагедия е...
Ясно е че повече няма да расте, няма и какво да се направи.
Време ми е за секс. Даже да оставим секса, дори само свирка или баране. Ще събуя гащи пред момичето и кво ще стане?
Ще ми се изсмее в лицето и ще си тръгне сигурно...
Превърна ми се в комплекс всичко това. Слушам приятелите ми с по 18-19см, а пък аз с 13см шпагичка... и ко да прая...
Коя ще бъде с мене като разбере колко ми е? Никоя.
Даже не знам защо го пиша всичкото това. Сигурно за да ми олекне ама кел файда.
Лек ден, лека вечер на всички.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 11caf7b6df
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Слушаш? ! Малкия, ето тук вече трябва да ти светне лампата. ;)
Те могат да кажат и 20 см, това не означава че е вярно.
Рядко има 18-20 см, повечето са от 13-16 см - не се панирай.
"За всеки влак си има пътници" - Успех.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d131c95f93
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Приятелю,

Наскоро лежах в болница с мъж, който поради преживяна злополука беше останал буквално без пенис (ампутиран), Още настръхвам като си спомням как изглежда.

За две седмици го посетиха ТРИ жени - жена му и две ... както той се изрази "приятелки с привилегии".

Тъй, че споко - имало много начини да задоволиш една жена, но ние (вкл. и аз) си мислим, че като го мушнем и готово ;)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: bebbd0b041
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Тези легенди, че на всеки втори му е 20 ги остави. Такива са не повече от 2-3% според статистиката. Средния размер е 13,12 см. На 50% от мъжете им е между 12 и 14.5.

Ето ти по-подробна статистика, ако говориш английски.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3f5d3a2b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

4.   Ще се наложи да си намериш девствена сериозна приятелка от малък и докато не се усети до към 20 да я вържеш с пръстен. Жените след 23-24 стават други и гледат по различен начин на мъжете. Със стария си акъл бих се хванала с някой като теб девствен и неуверен, както беше и бившия ми. Но сега след 2-3 години и повечко мъже започнах да ги подбирам сериозно, като секса е в топ 3 от този подбор. С 13 см. просто няма как! Обичам лизането, свирките и т.н, но и секса. Не обичам да не го усещам добре и да подбирам позите. Жените си падат по уверени мъже, които да ги побъркват. Или свиквай с тези сантиметри и бъди уверен с тях или просто няма да стане. За всеки влак си има пътници, но лично за мен и най-красив на света да си.. веднъж опита ли човек от хубавото не се връща на лошото. Успех Ж25

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a9de21df00
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

5.   Виж какво, моето момче, колкото твоят ми е, а наближавам 50-те. Като равносметка от живота ми досега какво да ти кажа:
- 12-13 гаджета, като с всяка намеренията ми са били сериозни от моя страна, но просто не се е получавало (не заради размера) във възрастта ми до 30
- жена (а можех да избирам между 2), на която бях абсолютно верен 10-ина години
- 3-4 любовници оттогава
Никоя не се е оплакала, нито е останала недоволна, незадоволена, напротив - успея ли да вкарам веднъж жена в леглото, оттам-нататък, поне в краткосрочен план (~2-3 години), успехът ми с нея е почти в кърпа вързан.
Самият аз никога не съм имал комплекс, че ми е малък, понеже по времето, когато бях на твоите години, е нямало и с кого да го сравнявам. Нямаше интернет, порно и подобни извращения. (Малко встрани от темата - съответно и жените, и мъжете си бяха естествено окосмени, и това не е пречило на никого. Нито някой го е намирал за отблъскващо.)

Та ако имаш някакъв проблем с жените, или с подхода си към тях, то знай с абсолючна сигурност, че проблемът ти не е в размера на члена.
Търси причината някъде другаде. Един човек със скромен иструмент като нашия, но научил се да го използва майсторски, задължително става много по-добър и желан любовник, отколкото някой дървар с пожарникарски маркуч...
Да не говорим, че сексът изобщо не се изчерпва с пенетрацията. Тя може да бъде както кулминация на заниманието, така и да отсъства изобщо... Ти трябва да си способен да развълнуваш, възбудиш и задоволиш една жена и без пенис въобще, защото така или иначе, след няколко десетилетия, той няма да ти става :)
Та сексът започва още с ухажването, със свалката, със свалянето на звезди, с отношението... За неща като некинг и петинг чувал ли си? А език, устни, пръсти можеш ли да използваш като истински сексуални оръдия? Така че с тях да произвеждаш само удоволствие, и никаква болка и дискомфорт? Ако с тях се научиш, с члена ще ти е още по-лесно, защото той за това е предназначен..

Още веднъж - не търси под вола теле! Има някои хора, които са склонни заради един свой явен или измислен недостатък (и най-"добре" да им е вроден, защото над него те нямат никаква власт...). Та този свой "недостатък" те обвиняват за абсолютно всичките си неудачи в живота! Казват си: "ако бях с 10 см по-висок" или "ако ми беше с 5 см по-дълъг" или "ако получавах с 1000 лв. повече"... "то животът ми щеше да е цвете!". Е да, ама не. Вторачвайки се в този си "недостатък" те пропускат да осъзнаят и анализират истинските причини за неуспехите си. А те обикновено са - необоснована притеснителност, неспособност за общуване, страхове/комплекси или неискреност... Та, моля те, не бъди като тях.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a46854f734
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Моят е даже малко под 13см. И аз бях много притеснен.. Правих секс за първи път чак на 22. Сега съм на 29. За периода правих секс с 4 жени без да броя проститутките. Никоя не се е оплакала от секса, едната даже ме похвали (а беше с 20 и нагоре бройки зад гърба си).

Не се сравнявай с пенисите в порното и не слушай приятелите си. Аз преди време като сме обсъждали размери с приятелите си съм казвал, че ми е 17 см. В порното пък подбират много надарени мъже (под 5% от населението), по-малки момичета и знаят как да заснемат кадъра така че да му изглежда голям. Случвало ми се е да гледам порно и да мисля "ей на тоя му е много голям" обаче после като мацката го хване с една ръка да видя че не му е толкова голям.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: db288aa3ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Влагалището е дълго 8-9 сантиметра. Г-точката се намира на около 7 сантиметра от входа, следователно на дължина си оборудван достатъчно. Аз имам по-дълъг жт твоя и не на всяка мога да го вкарам целия, боли ако е не е опитна жена. А кефът да си вътре до топките си е значително по-голям, отколкото дя внимаваш, да не и се разкриви лицето от болка.

Дължината не е от толкова голямо значение, по важна е обиколката ;)

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3d3012c0e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Абеее пич. Пушката расте до 25 години бе !!! И 13 см е добре. Важна е дебелината. И аз съм с малка пишка но една я болеше...странно е

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f326fa8a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   Гадната истина: онея отгоре с легендите... да не разправят легенди. ;) Размерът има значение, колкото ще да е дълго влагалището.;) А щом толкова те притеснява разучи за операциите.
ж22;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: db288aa3ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9, естествено, че размерите имат значение. Ако момчено попадне на професионалистка, широка, като самолетен хангар и дълбока, като Дяволското гърло, работата няма да стане. Гълтачките на саби не са представителна извадка, колкото и да се гордеят, заслужено, със способностите си. Има ли 13 сантиметра и ерекцията е добра, няма страшно. Разтваря краката на дамата и ги вдига на раменете си. Така ако е имало проблем с дължината, гаранция, че ще стигне до матката. Впрочем не всяка жена обича толкова дълбоко проникване, не всички са шампионки.
И пич, не се връзвай на глупости за операции. Може и да си в долната граница на средното, но ако изключим малкия процент size queens, проблеми няма да имаш.

Дядо Торбалан

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 522beb7ffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Моя е 14см в ерекция и всички са оставали доволни, дори 2 от тях свършваха вагинално, което ме учуди, но явно защото ми е по -дебел.
Като съвет-дълга любовна игра преди това, да се подмокри хубаво, да е на ръба да свърши и тогава бухай шланга и ще е доволна.
Малък ще е ако е под 13, от 13 до 16-17 е среден, нагоре голем

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e61deb553c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Както мъжете имат размери, така и жените имат. Трябва да намериш някоя, която пасва на твоя.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a46854f734
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   9, операциите удължават с 1-2 см като изкарват скритата част на пениса (пенисът не е само отвън). Толкова - 1-2 см. Това не е като при циците на жените да може да го наблъскаш с колкото си силикон пожелаеш.

А моето не е легенда и не лъжа никого - с 13см член съм правил задоволителен и за двама ни секс.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0cbfc73d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   На мен ми е 17 до 18, зависи колко съм възбуден. Никоя жена досега не е успяла да го поеме докрай - винаги ги боли, а се старая много да е възбудена преди секса, дълго си играем в леглото, задоволявам я с пръсти и език, и чак тогава го вкарвам. Но просто няма къде да го съберат. Правят се на много отворени, ама ако го набия докрай и се чувстват все едно ги режа с нож в корема и молят да спра. Това не е никак секси. Ако оставя няколко сантиметра навън и всичко е точно. В порното най-големите са 20. На повечето мъже им е 14-15. Те някои жени се напишкват ако си фантазират за големи парчета или гледат такова порно, ама като видят меча и се спичат. Бил съм с над 30 жени - високи, ниски, слаби, дебели. Не могат да поемат всичките 18 санта и това е.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 35b2a9c020
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Съгласен съм с повечето конентари. Не съм с този размер но е напълно достатъчно да доставяш удоволствие. Ще се изсмее някоя пикла която не знае какво да прави и ще чака да и влезе нещо м-у краката за да започне да крещи. Жена която знае как да си достави удоволствие и стига и дължината на двата пръста. По горе прочетох коментар на един 50 годишен г-н. Както той каза, едно време нямаше интернет и не всички си хи мерехме. Аз не знаех на 17-18 години какво са 21 см. Първата, втората абе тези момичета викаха от болка и не искаха да продължат секса. По нататък разбрах, че прекалено много им идват 21. Стига до входа на матката и ги болеше много. Случвало се е да попадам на такива които в началото изпитваха болка но постепенно откачаха от удоволствие и се нанизваха колкото могат. Разказах ти това понеже се оплакваш от "малък"размер. Аз се оплаках от твърде голям. Имах дори две кандидатки за леглото, но едната като бръкна в гащите и каза на червено съм и само фелацио. Взела, че казала на приятелките си и като се натиснех на някоя и веднага ставаха на червено или със сериозни връзки. Не е малък приятелю! Главата ти се пълни с лиготии и от там ти пада самочувствието. Не обсъждай с никого какво храниш в гащите. Не мисли че е малък. Не е! Девствено момиче с по голям може и на лекар да го носиш. Вместо да кажеш на масата "-Ей сега ще го шибна в масата да я счупя", кажи "- Аз обичам да доставям удоволствие на жената, а секса е за десерт"! Горе главата и знай, че има и по малки от твоя.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 850c9e1bf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   като казвате размера не е лошо да кажете и руст и кг имат ли значение моят е 18 см 178 см 67кг и има ли значение килограмите?

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0a68ae4e32
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   И аз съм така. Бях се спекъл като малък но после разбрах, че дължината не е чак толкова важна ако имаш техника. Недей ги слуша жените, че размера бил всичко. Нека попаднат на някой 25 см пък после пак да реват за големи. Както споменаха по-горе всичко над 10 см е женски паприз ;)

Лижа, бъркам с пръсти ако и се види малко, а най-якото е че го взимат в "задния двор" без проблеми. Стават и сакатлъци, но се празня вътре без да ме е еня ;)

Както ми каза един уролог - малката п*шка за всякаква п*тка става ;)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f7b424750b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Какво става само, когато се зачекне поредната болна тема на по-податливия към комплекси пол хихихи Размерът има значение, да е широка- колко пък да е широка ;) да е дълга- колко да е дълга ;) миниатюрни сте и това е, голямото си е голямо ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c5c1f0585a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Ако има нещо константно в България, то е, че на почти всеки му е 18-19 см - поне на думи. Ама ние в почти всичко сме най-големите, особено като сме на маса, така че това не е изключение.

Като се има предвид, че средният размер, доказан с многократни изследвания в различни части на света, е около 5, 5-6 инча, което е около 14-15 см, то едното възможно обяснение е, че в България мъжете са някаква много рядка генетична аномалия, отклоняваща се доста от средното. Не знам само на какво би се дължала тази уникалност. Просто може би сме удивителна нация, с уникално генетично наследство.

Другото обяснение е, че мъжете просто прибавят по 3-4 см като говорят, за да са сигурни, че няма да им изглежда по-малък от на останалите като стане въпрос за размери. Примерно мерят го, излиза да речем към 15 см, те закръглят на 16, абе направо на 17 като мръднат линийката по-надолу, а като стане дума за размери, абе където 17 там и 18, така че дай да кажа, че ми е към 19 за по-сигурно.

Сега оставям на останалите тук да преценят, кой е по-вероятният вариант.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0b66c35038
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Значи ти трябва гадже миньонче около 150-155см, при нея всичко ще е по-малко и по тясно. А ти ще пасваш перфектно.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e8c6754201
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Ще има значение само за жена, която е свикнала с значително по-надарени, т. е. е по-широка.
Като жена мога да ти кажа, че най-хубаво ми е било с не-най-надарения, с когото съм била. Даже напротив, от по-големия размер боли и цялото удоволствие заминава..
И освен това, сексът е повече от размери и ръчкане ;)
Така че, въобще не го мисли...
Ж30

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ec6c9c2883
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Каквото и да си говориме, когато съм бил в по-несериозни отношения с приятелките ми и сме говорили за тия размери, съм чувал болната истина, че размерът има значение, и то от тесни момичета, които реално и 10-12 см ще ги усетят, но искат повече, това си е женската лакомия.

И аз винаги съм бил под комплекси, защото когато не съм 100% еректирал съм 14 например, когато съм прав съм 15 см, но когато легна или седна стигам до 16см, но пък не бих казал, че съм доволен от обиколката си. И да, ако можех бих искал 2, 5 см обиколка и 1, 5 см дължина, но ги нямам и за това трябва да имаме самочувствие с това, което имаме..

Хиляди пъти съм си мислел, че ми е малък, докато правя секс и ми спада, а когато помисля, че ми е супер голям се втърдява толкова яко, че момичето отсреща се побърква. Получават оргазми, а бившата свършваше с пръскане, пък после нека ми е малък или тънък, хаха.


13 см не е малък. Ако средният размер е между 13-14-15, с 13 си добре оборудван. Вече под 10 см е малък член, наистина. Жените дори да могат да го усетят, не се възбуждат, като го видят.

Когато казвах на бившата ми, че правя упражнения да ми стане по-голям (което може да стане, ако си постоянен), тя викаше супер да стане 17-18-19 и това леко ме нараняваше. Веднъж като скъсахме после каза, щеше да е добре да ти е малко по-дебел. Обаче за 4 години веднъж не ми изневери, свършваше, отворих я и отзад и ме молеше да се събереме и със секс все искаше да си ме върне, но вече аз не я искам, така че нека ми е малък или тънък, не спира да ме иска и мен и него, а и много добре лижа.

Концентрирай се върху женското тяло, а пенисът ти нека е докрай твърд и ще им харесва!

Настоящата ми в началото аз пак бях с леки комплекси, дали ще ми е точна, дали ще ми пасне. В началото си пишехме какви пениси е виждала най-малък е бил много малък 10 см, а най-голям 18. Говорили сме си в началото, че е най-добре с 18 и този с 10-те см не се е възбудила дори, и като не е възбудена не го е и усетила добре. Но това е защото, някой се възбуждат от по-големи пишки. Е аз имах самочувствие щом е виждала 10 см с мойто 15-16, че съм бог едва ли не.

Сексът е отличен, но съм я питал няколко пъти. Е добре, ако бях с 10 какво. Еми ако не ми правеше кеф нямаше да съм с теб, ако съм влюбена щях да съм. Е има ли смисъл да си с някой, на който да правиш кефа, без да те обича, само заради едната ти пишка 18-20 см???

13 см си си напълно отличен, наблегни и на езика и нежността и няма момиче, което да те забрави. Не ти е малък, малък е под 10-11 см.

А можеш и да го дръпваш малко с упражнения

на мен ми бе 13 см на 17, сега ми 14, като съм на 70%, 15 като съм изправен и 16 седнал, като го опъна без мазнините на корема, Прави си сметка дали не може да се увеличи

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: cd5578e44f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Номер 3 е много прав. Пич нормална пишка си имаш мани ги тея с по 20см само на маабет. Е има ги де но определено са малко с такива размери. Нормална си ти е пишката и гледай да не ти става комплекс.
Моята е 15 см. имал съм 10 тина момичета и с никоя съм нямал проблем относно размера. Излагал съм се с бързо свършване, но това е друга тема :D

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d6483bc912
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Номер 19. Е пък колко да е дълбока, ами дълбока е. Като гледам голям процент от днешните жени какви големи задници и сланини имат, то 15 см. ти трябва само да стигнеш изобщо до входа на влагалището на някой пози, а още колко ще ти трябват да запълниш влагалището? хаха.
Веднъж в буйните ми години си легнах с една такава кака, е тя като легна по корем на леглото аз отгоре едвам стигнах до дупката да вкарам главичката, а ми е 17, тогава нямах никакъв корем и ми е бил даже 1-2 см повече.
А иначе в интернет всички са със стройни фигури и тесни отдолу. Аз заради такива приказки от разни едри жени, кобили, както им казва един приятел си бях вкарал комплекси и от 21 до към 24-5 години имах непостоянна ерекция, ставаше ми много бързо и много твърд, но като го вкарам и след минута омекваше, защото си мислех, че ми е малък и недостатъчен. Смятай колко съм бил повлиян от приказки, че на някой му е 23-24, както и от порното, и виждал съм, че трудно влиза при някой приятелки, те са ми казвали, че много го усещат и ги боли понякога, но аз пак не вярвах, мислех че ме лъжат и си стоях с комплекса.
От внушението по-силно няма, изпитвал съм го за много неща, не само за това. Всеки проблем на човек е в главата му, от там тръгва всичко и може да ти скапе цялото съществуване.
Разбира се имах и една приятелка, която го поемаше целия, та и още и трябваше, но видимо си беше с по-голям полов орган тя, дори преди секс си и стоеше леко отворена, все едно е след секс, гени... А беше доста дребна, наистина не знам къде го събираше. Имало е и обратния случай, висока и едра, но доста тясна.
Още като ученик пък една девойка искаше да я блъскам колкото мога и да я боли, не влизаше целия, но тя искаше да блъскам, да усеща болката навътре, сега ми се струва доста извратено това, но тогава изобщо не ми е пукало, само дето и мен ме болеше от това блъскане и то доста, даже ми спадаше вече след като връзката ни стана по-дълга и взе да ми писва това, исках си нормален секс.
Та изобщо не слушай жените, те не знаят какво говорят, тази дето го поемаше целия ми казваше, че ми е супер голям, пък някоя тясна, в която едвам влизам ми е казвала, че едвам ме усеща :D.
При най-дългата ми връзка пък приятелката като е на кеф и в добро настроение полудавяше от удоволствие докато правим секс, като съм я ядосал нещо или са и ниски хормоните през предменструалния, като че ли за да ме ядоса ми казваше, че не усеща, при положение, че едвам влизах и бях всеки път протъркан след секс. Те не знаят какво искат. За размерите пък някой си ги лъжат както искат, на един приятел му беше 15-16, а всички, които са били с него говореха, че му е над 20, така ги убеждаваше, на мен също ми се е случвало като го хване някоя и да каже над 20 ти е, те си нямат представа за размерите. И 16 да кажеш, че е на някоя пак ще ти повярва, гарантирам ти, само да не е хептен обиграна и с много опит.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ec6c9c2883
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   аз съм номер 24 и абсолютно подкрепям номер 27

Най-точния коментар. И аз съм бил в подобни ситуации и съм се убедил в тия думи ! Абсолютен точен коментар, обърнете внимание !

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 5e8e81f1a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Как пък може да ви пука затова, не мога да повярвам, която не е доволна, да търси следващия, какво има да пишете теми и тем подобни.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 5834417d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Не ти е малък.
Ж 27 г

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 1317996021
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Повечето жени харесват средни, някои харесват големи, само малките никой не ги харесва, хаха.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 8a8e610d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Човек, искрено ме разсмя.
Как 13 см ще ти е малък бе? Това си е нормален размер. Малък пенис е пенис под 9-10 см. В Европа средния размер е между 13 и 17 см, тъй че споко.
Вярно е че размерът има значение, няма смисъл да се лъжем, но само донякъде. Не всичко в секса е размер. Аз съм била с мъже които с 20 сантиметра сабя бяха абсолютни некадърници в секса. Не е толкова важно колко имаш, а как го използваш. Сега ако си с микро пишка 9 см, по-трудно ще ти бъде. Но не е твоя случай.
Бившия ми не беше особено надарен, но не му е бил по-голям от 10 см. А в секса беше страхотен. Момчето с което съм сега е с 14 см, лично аз съм му я мерила хаха, и какво да ти кажа... Направо е бог на секса! Очарована съм от уменията му в леглото.
Стига с тия комплекси. Научи се да използваш това което имаш и да си доволен от него. На жените не ни стига само с едно вкарване. Трябва да умееш да целуваш, да докосваш, да лижеш, да стискаш... Да поемаш инициативата, да имаш въображение за да не бъде секса скучен, да бъдеш щедър и да се стараеш да доставиш удоволствие на момичето. Всяка жена е различна в своите предпочитания, едни обичат нежен секс, други предпочитат груб... Важна е комуникацията, да питаш какво иска, как го иска, дали и харесва това което правиш... Един мъж който не е егоист в леглото е съкровище и затова е важно жената да усети че искаш да и е хубаво и че не мислиш само за твоя кеф.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: db66035b70
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Разбирам проблемите на автора, само дето при мен е още по-малък, 12 сантиметра, на 25 съм. Нито е дебел, а когато правих секс, в 60-70% от случаите омеквах в нея, така че и в акта бях трагичен.

Така че има и по-лошо. А какво ли не бих дал за 2 отгоре.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: be382f31ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   н 35
Имала съм преди години едно гадже с 10 см пенис, ама такъв секс правих с него ненадминат до сега, ама толкова активен е бил че, не се усещаше малкият му размер какво ли не правеше с мен, то не беше уникално лизане, то не беше супер анално и нежни и страстни целувки а бе отвсякъде супер и ми докараше на 4 оргазма на един път :) каза ми един път : толкова ми било дадено от съдбата и аз трябваше да компенсирам размера с други неща и да сън търпелив с момичета.
И да ти кажа получаваше се страхотно даже. горе главата сегашният ми мъж е с 23 см и толкова ми е болезнено с него понякога ем съм широка след 2 раждания и пък ми боли и ми е мъка понякога.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b1ac118d07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Не го мисли, не е толкова зле. Аз, преди да се омъжа, съм била с такъв мъж. Малък му беше, но с хубава ерекция и държеше дълго. Поастепенно се нагодихме в леглото. Повечето беше отзад. Там ми е ерогенно-чувствително място и използвах, че му е малък члена за тази цел. И за мен добре, не ме болеше, и за него.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ec6c9c2883
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Хора спрете с комплексите си.

Знаете ли, колкото повече мислите, че ви е малък, толкова по-зле ще е положението.

Много пъти съм си мислил, че имам малък член или по-скоро тънък, като гледам порно и как са заснети там. Знаете ли, че има държави, в които 12-13 см си е абсолютно нормален среден размер.

В България е около 14-15, но за сантиметър отдолу трябва ли да си съсипвате целият живот. Ако имате увереността, ще видите, колко твърд може да ви бъде и по-здрав, а това е важното и няма жена, която да ви каже малък ти е. Да, може би има такива, които харесват големи пишки, както има и мъже, които харесват големи цици, но те са повърхностни хора и просто се радвайте, че няма да задълбочите връзката си с такива.


Приятелките ми също са ми споделяли, че размерът има значение, но защо тогава моята е с мен и изпитва оргазми всеки път, а съм с 15-16 см дължина и по-скромна дебелина? Като открито в началото сме си споделяли, как перфектният размер е 18, пък виждам всеки път да се гърчи от удоволствие. А понякога дори не й го вкарвам до край, вкарвам си 5-6 см от него, а казах не е дебел, не я изпълва толкова много. Например с пръсти когаот си ги свия и съм си ги мерил са 13-14 см дебелина, което се води дебел член, вкарвам си пенисът, той е 10-11 см, но дори усещам едно стискане от нея и е толкова приятно и на нея й е добре, тя си стиска краката понякога и правим супер як секс, пък нали иска дебели и т. н. е ето, всичко е ок. А когато си мислите глупости, нямате добра ерекция и наистина не можете да правите секс и тогава ще ви е малка пишката, защото е мека и непотребна (имал съм такива периоди).


И бившата ми ламтеше за големи пениси, а когато скъсахме секи път със секс сме се събирали и ме е молила да сме пак заедно, е нали не ми е голям? КАк така? ЕМи ето!


Настоящата ми приятелка е виждала от 10 до 18. Споделяла ми е как с 18 е най-добре, но това преди да бъде с мене. Към настоящ момент е ясно, че с мен е най-добре, защото с чувства е най най.

Този с 10 см го е отрязала, не е била възбудена. Да, наистина на някой момичета им се проми мозъка и не се възбуждат горе, когато видят нещо толкова малко, но тук го ворим за 10 см, а не за 13, като автора. Но пак пича е намазал, свалила си е гащите, излизали са известно време преди това, но нея не я изкефило и после деликатно го е отрязала.

Момчето е имало няколко връзки, изневерявали са му, но е имал и продължителни връзки и пак казвам, той е с 10 см, а автора с 13! А пич, легни изпъни си го до край и ще видиш, че може и още повече.

На мен легнал ми е 16 и седнал като го изпъна, прав ми е 15, а като нямам добра ерекция и 13 и 14. Ако мислиш глупости и ти няма да имаш добра ерекция, а тогава е големия проблем!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 61fe8d4168
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Аз съм жена и смело заявам, че повече ми харесва с малък размер. Имах дългогодишена връзка с мъж с среден размер някъде около 15-16см много често изпитвах болка, при някой пози беше не търпима. След разделята с него, правих секс с друг с дори по-малък от твоя рамер мисля, че е от порядъка на 8-10 см. В първия момент си пимислих, че няма да го усетя даже, но се учудих, колко ми хареса. Може да е и от мъжа, знае как да компенсира това, че е му е малък с други умения. Може и да е и от мен, моят размер да е малък, за това да сме си паснали. Не е болка за умиране, постарай се да доставяш удоволствие на жените и по други начини не само с проникване, не че и то не е важно, но когато жената е достатъчно възбудена и трябва малко да стигне до края. Убедена съм в клишето- истинският мъж, докарва жената до лудост още преди да е влязъл в нея.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: be382f31ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   н35
Няма да дадеш кой знае колко, купи от секс шоп примерно sexsale или друг сайт един удължител има и удебелител от 20 лв. са до 50 лв. които 6те ти дават цели 7 см, а за омекването според мен е на психическа основа и с малко самоувереност ще си цар в леглото.
Успех и разкажи после как мина.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f59877616d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Не се връзвай на коментари на такива тук, които пишат "е наистина е малко, преживей го", "провери за операции" и т. н... Това са платени коментари, точно за да се комплексираш и да тръгваш да проверяваш за всякакви хапчета и други боклуци, които няма да ти помогнат...
Аз лично четох, че има упражнения за да се уголеми малко, а и твоят има да расте още.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3b1a49ccae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Момчето на твоите години и моя беше макс толко 13 ма ся съм на 21 вече ми е 17, 5 и никоя не се е оплакала! Приятелите ти са филмари и са сигурно с по малки и от твоя. Важна е играта и предрасполагането, успех! :)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 37c6ee878a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Аз лично не бих оставила любимия си заради размера му...Когато някой те иска,и обича истински няма да те зареже заради това!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e0a4cae3e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Аз съм на 25 и ми е 18 см, а даже ми е и дебел, ама пък не мога да си хвана жена.
Кое според теб е по-зле? Да ти е малък и да ебеш редовно, или да имаш голям и да няма с кой да го използваш?
Така че всичко е много относително. Радвай се на здравето, което имаш.
Едно нещо разбрах досега, а то е че за всичко си има време, място и точно определените хора, с които нещата да се случват.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: f60b9e8599
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   М34 много ти е добре моят е 19см. но бих искал да ми е 14-15см. Знаеш ли колко е кофти да си на плаж по бански и всички да те зяпат в изпъкналия пакет а то дори да не си в ерекция а представили да получиш ерекция и това е ставало идва ти пясъка да се отвори и да потънеш. тъйче супер ти е

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 183f7b579d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Спала съм с петима мъже. На никого не съм знаела колко му е голям, но с единия ме болеше, избутвах го неволно. сърдеше се, че не давам да го вкара колкото той пожелае. С всички други ми е било просто хубаво макар, че не съм свършвала с оргазъм. първия оргазъм получих с мъжът ми, като бях на 32. Неговия също не съм го мерила с линийка, но е сто процента по малък от 13 см. Сексът ни е прекрасен, оргазмите са разтърсващи. И да, аз не съм миньонче 173 см и 60-63 кг.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: fcec8e11d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Пич, въоръжи се с тестостерон, помпа и нещо съдоразширяващо. Поне 2-3 см ще дръпнеш в следващите няколко години

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 дни
hash: 622b4d0f24
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   моя е някъде към 4 см не се бой

 
  ...
преди: 1 година, 2 дни
hash: 7a7f0faa56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   Трябва да си намериш момиче, с което ще си паснете за размера. Единият от критериите ми да избера мъжа ми, беше пениса му. Нито голям, нито малък, беше добре с него и на двете места, ако ме разбираш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker