На 30 години почти сам и без секс (никога) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

На 30 години почти сам и без секс (никога)
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 5289 пъти
Точно така почти на 30 години и девствен. Преди 10 години бях на проститутка но от срам не ми се получи. От тогава нищо от жените които познавам или са ме искали само за приятел, или са се гаврили с мен, или имат гадже. И така цели 12 години колкото трае цялата младост. Имах хейтърски периоди в които плювах жените и секса като цяло. Една такава свекъвенско-снахова омраза но това май отмина или е затишие пред буря не знам. Сега честно да кажа май не ми пука дали виждам гаджета как се целуват, дали някой се женят, изобщо за секс. На мен съдбата ми беше да нямам и да не правя сега на 30 години е късно. Дори и да направя това нещо секса или тоест някоя да ме поиска, ще е жалко след това, тогава повече ще ме е срам, че чак сега го направих и така нататък. Това белега няма да ми го махне но ако се замисля даже не ми и пука за секса жените живея така както мога, дори и да не съм искал свикнах и на начин на живот и на всичко. Честно както казах всичко ми става безразлично от любов желание после на омраза и отвращение сега ми е безлично. Не ми дреме и болест да ме хване на половите органи, няма какво да изгубя и за какво да съжалявам и плача. То ще е смешно даже човек с моята съдба да страда за нещо което му беше дадено по погрешка ей така от природата. Дори и някоя да ме харесва КЪСНО Е. Ще кажа "аа добре" и до там. Няма я тръпка желание дори и самочувствието. Споделям просто историята си съвети и да давате все тая.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9caef8be59
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съвет няма смисъл да ти давам, да, но на някои хора просто така им е писано. Не ти остава нищо друго, освен да се примириш. Ако се научиш и да си щастлив въпреки това - супер. Ако не - просто бъди тъжен и толкова, няма какво да се направи.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 53223372e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може да те разберат само хора в твойта ситуация. Аз съм имал гадже и то случайно и имахме връзка 2 години и се разписах(мн пъти) . Но това беше преди мн време. Сега от 4 години ни жена ни секс съм видял и се чувствам тъпо като тебе. Преди нея също бях мн зле. Сега все едно карам втора девственост...

Все ще стане пич. Направи нещо по въпроса. Трябва да ги накараш те да те заглеждат. Освен тва първия път може да се напиеш леко и с това да се оправдаеш че е било зле. Освен това ако някоя жена те обича няма да й дреме че си се представил зле. Секса се поправя. Двамата се нагаждате . Минах през това. Бях зле , но след няколко пъти се оправях добре. То не е кой знае какво сложно...

Тааа почни фитнес и се обличай добре. Купи си куче и го разхождай навънка... има мн самотни жени с кучета.Имай контакти с хора ...

Изпаднал си в това състояние защото нямаш социална среда и няма как да се срещаш с хора и жени.
Най лошото е да се самосъжаляваш. Да в лошо положение си но ако мрънкаш няма да се оправиш...

Има много начини. Направи тяло. Стани един спасител ..може и на басейн. Все ще те зяпат. Курса е лесен... Тяло се прави за 6 месеца...идеалното за година.

Изкарай курс за фризьор или за ноктопластика ..почни работа в салон. Там е пълно с кокошки. Брат на 30 си нищо не е изгубено. На 33-35 да се ожениш за някоя добра женичка ще ти е перфектно. Горе главата бе..
Аз съм от Пловдив но нямаш шанс да се видим да се подкрепим..някой трябва да направи група във фб за подкрепа.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8eede8ee1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Голям си оптимист (песимист). Я помисли като станеш на 40 какво ще мислиш - еййй, на 30 съм бил почти първа младост. Ей че съм бил тъп. За утеха, един познат има бебе на 50. Не че не е чукал до 49, но и над 40 не е късно да започнеш живота един вид. А ти на 30 се правиш на кандидат-пенсионер. Отивай при 2-3 проститутки, все до 3-ти опит ще се оправиш. Пий 1-2 чаши вино преди това за повече безстрашие.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2e6e135658
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Проблем е ако се измъчваш от факта, че не си бил във връзка и не си правил секс, НО е напълно възможно, и да нямаш желание за тези неща. Вземи си отпуска от всичко и отиди някъде на хижа, дори, и да живееш сам, хубаво е да смениш обстановката, за да изчистиш съзнанието си от познати хора, места и предмети. За целия период се постарай да, се изолираш напълно, без интернет, без тв, без хора, без вещества, които да замъгляват съзнанието. Смятам, че така ще се изясниш със себе си, дали ти тежи това, че не си имал връзка и не си правил секс, или си чувствал изкуствена нужда да бъдеш с някого, поради факта, че в социалните медии, а и в ежедневието виждане хора, които са заедно, постоянно се говори за секс, хора, около теб, които са със семейства и т.н.
Това е единият вариант, другият е, да изпитваш отвращение към връзките, особено ако четеш този сайт, който е събрал отломките на обществото. На хората не може да се вярва, но не бива да си краен в нежеланието си, защото се усеща. С негативно мислене, би привлякъл само некачествени жени, които да те откажат от всякакво желание за връзки, ама - завинаги.
Съветът ми е да се усамотиш със себе си, да се успокоиш и да помислиш. Имаш личностни особености, за да си в това положение, преосмисли себе си, какъв си, харесваш ли се, какво харесваш, какво не, какви са връзките ти с близките ти, с другите хора, какво искаш да произлезе от комуникацията ти с другите, какво даваш на хората, какво взимал от тях и т.н.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 20c4dedb2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Ох, миличък.. Какво не бих дала да срещна човек като тебе, да сгрея сърцето му. Да си подарим и двамата нежност и радост.
На 32 съм, и аз от 4 години съм сама. Обичам секса, но така се случва, че в живота ми само мухльовци и използвачи се появяват. А аз с такива дори до сближаване не стигам, да не говорим за секс.
И така, ако е истина това, което пишеш, ако си стойностен човек, знай че има големи шансове за тебе.
Имам приятелка, малко по-млада е. И тя е много симпатична, но засега няма късмет. Сигурно има и много други като нас. Жалко че няма как да се намерим... Тези тиндъри и елмази са отдавна опорочени, а и истинската им цел е реклами и печалби, а не наистина да събират хората.
Горе главата! Иначе не ми се мисли просто..

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6e60b17ecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   И аз съм така, но го отдавам на начина си на живот и на факта, че не предприемам нищо, за да го променя (за съжаление). Иначе имам хубаво тяло, собствено голямо жилище и високи доходи - с една дума всички предпоставки да съм интересен за женския пол като потенциален партньор. Но няма как да ми позвъни някоя мацка на вратата и да каже - хайде да правим секс, нали така? Трябва да отида някъде, да се срещна с хора и да заговарям жените, да ги ухажвам. Много от моите познати се ожениха, след като смениха поне 5-6 партньорки, докато намериха правилната. С другите имаха постоянни скандали за пари, изневери и пр. На мен това изобщо не ми се нрави и не ми се занимава, някак си личната свобода и комфортът са ми по-важни от единия секс... Вярно, липсва ми много един близък човек, липсва ми семейството, мисля си че съм способен да обичам една жена (макар и досега да не съм изпитвал никога чувството любов). Но ми е трудно да предприема нещо, за да стигна дотам, някак си чакам това да ми падне от небето.
Ти какво правиш, за да промениш ситуацията?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: db8b7544b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Как късно на 30 години!? Това са най хубавите години на мъжа. Не се отчайвай, още си много млад, мъже и на 70 могат да чукат и правят деца, жените да му мислят. А тази проститутка е била обикновен боклук, пълно е с такива кифли. То и какво свястно момиче да си хванеш, все златотърсачки. Ако имаш пари, купи си една и като ти писне я разкарай, сегашните не стават за семейство, само нерви ще хабиш!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8b6250f96d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 5, от кой град си???

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3307ada4f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   до автора на тази. тема и номер 5 разбирам ви на пълно но и аз съм минал по този път и аз също съм в това положение но какво да се направи мъж на 30 години от пловдив

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 00a4b32299
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   номер пет, ей ма де съм ве. Срещни ме ;)
Па и с тоя тип - автора защо да не се намерите... :D направи си един нов имейл и му го пусни да ти пише.
Нямало как - оправдания.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: df639407b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ак беше преди 20 г. да те съжали човек, но вече интернет има. Всичко става по-лесно и с по -малко кандърдисване.
Ти ако сега не можеш да се разпишеш не знам. Мързел ли е твоето или си се примирил вече не зная, но ще ти дърпам ушите

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8e60e318b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 5. направи си абв поща, става за секунди и я пусни така авторът може да те намери и да размените реални контакти.

Аз се запознах с моя приятел в интернет след 6 години липса връзка, не съжалявам и за секунда за чакането, просто така е трябвало, за да намеря подходящия човек.

Няма да се притесняваш за това, че не ти се е получило с платената дама, те често са супер груби и прости не предразполагат.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: cc9bdab807
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз съм на 20 в същата ситуация, вървя по твоя път, колкото и да не искам сигурно на 30 и аз ще съм така.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2e6e135658
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Към 5
Звучиш отвратително като някоя курва.
Не се чуди защо 'попадаш' на нестойностни мъже.
И не, стойностните хора нямат големи шансове в нищо, защото мнозинството е от изроди, които мачкат стойностните хора.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 94a1502836
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   М25 Не си единственият в това положение. Аз от години съм в депресия заради това.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b5f9ee6daf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Здрасти,

аз съм на 25 и общо взето съм в твоето положение. Не съм девствен, но и секс не правя. Сега, обаче идва най-интересната част. Водя се за готин, привлекателен мъж. Жените постоянно ме заглеждат, обаче явно не ставам за свалки и тва си е. Даже много пъти различни жени са ми предлагали съвсем директно секс, при което съм отказвал. Или е била омъжена с дете или не ме привлича достатъчно... Еми не става братче. Не мога да си легна с жена, която не ме кефи толкова. При останалите веднага се започва с игрите и манипулациите.
Едно съм разбрал, човек има най-голям успех в живота, когато не му пука за нищо. Когато не ти пука за жените тогава ще имаш най-голям успех, а и не само с тях. Да звучи лесно на теория, но промени виждането си за нещата и ще видиш, че ще има промяна.
Жените не трябва да са ти самоцел по никакъв начин. Преследвай мечти, цели, неща, които искаш да постигнеш, но не търси любов, защото никога няма да я намериш по този начин.
Това, към което човек се стреми най-много, винаги му се изплъзва.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 48ce393712
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Човече, и аз съм на 30 и съм в такова положение. Вече близо 15 г. съм в някаква депресия. Незнам дали тя е резултат от това, или това е резултат от депресия. Секс правил съм няколко пъти, но все с проститутки. Ей така, на бързо, плащам, действам и чао. Без никаква емоция. Даже по едно време спрях да възприемам обикновените момичета (дори свободните на моята възраст) като сексуални обекти, само платени момичета бяха във всичките ми фантазии.
Връзка никога не съм имал, дори и за ден. Преди години се съжалявах заради това, че ще умра девствен. После видях, че ако искам секс има начини - плащаш си и получаваш! След всеки "сеанс" не се чувствах удовлетворен. Започнах да се съжалявам, че никога няма да имам гадже и че няма да мога да създам семейство и ще умра сам. Последното най-много ме измъчваше. Последните години не исках секс, не исках гаджета. Исках да създам сериозна връзка и семейство, но не ставаше. Както и да е... нека погледнем на причините това да е така:
Преди време в този сайт, в една подобна на тази тема бях прочел мнение, че съществува нещо като естествен подбор. В смисъл, този който не е способен да отгледа и възпита дете, да бъде глава на семейство не успява да създаде такова.. природа! Може да звучи малко жестоко, но това ми се запечата в главата и открих отговора на въпроса, защо все аз немога.
Анализирах в дълбочина моята същност, поведението си, желанията си, мисленето си. Стигнах до извода, че аз не се различавам от 15-16 годишните като акъл. Мързи ме да излизам и да създавам контакти. Дори немога да общувам в компания, защото нямам опит при общуване с хора. Отговорностите, дори дребните ме плашат. Ако утре трябва да свърша нещо, различно от обичайното ми ежедневие, аз получавам сърцебиене. Вземам неадекватни решения за живота си, дори детински и нелогични. За тези 30 г. житейският ми опит е като на ученик.
И логично си зададох въпроса: ако имам жена, деца, аз бих ли се справил? ! НЕ! Ако имах приятелка (сериозна, предвид възрастта ми) тя би поискала да излезем, да я запозная с приятелите си, които всъщност нямам. Тя ще поиска да отидем на почивка. Ако е в чужбина аз няма да мога да се оправя, ще се паникьосам. Ще поиска да помислим за собствен дом в бъдеще. Е със сигурност нямаше да се справя, защото ме мързи, защото нямам желание за нищо, защото не съм порастнал все още. Тогава си казах, явно природата си знае работата! Ако бях създал връзка, вероятно щях още повече да се разочаровам от себе си. Замислих се, че трябва да бъда по-активен в живота, а не да си мисля как по-бързо да свърши работния ден, как да се прибера по-бързо вкъщи и кой филм да си пусна. Трябва да работя върху себе си, да се изграждам като характер, да общувам, да бъда социална единица, а не да се самосъжалявам.

Съвет няма да ти давам, защото би било смешно човек, който е в твоето положение и не е излязъл от него да тръгне да дава съвети. Просто искам да оставиш на страна самосъжалението и да погледнеш от тази гледна точка нещата. Ако имаш воля да промениш твоето Аз и начина си на живот, вярвам, че нещата ще станат в близкото бъдеще.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: bac69fdca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   от автора
до 1 :
Прав си, по добре нещастен и непукист, отколкото щастлив и заблуден. Така съм си окей, просто споделих, не ми пука, отдавна не ми пука. И да се появи ще я отхвърля, за какво ми е на стари години неща които на младини се почват.

До 2: Не си девствен, имал си връзка, така че не можеш да ме разбереш напълно, за това опити за съжаления не ми прави, ;) Фитнес отивам, социални контакти имам, но това не помага. Все пак благодаря за подкрепата. Но нямам нужда от съжаление, по историята подсказах, че не съм нещастен, просто споделям и се радвам, трябва да има и хора като мен които да ненавиждат секса и жените.

До 3 :
Какви проститутки, тия гнусотии които гледат само парите да ти вземат и ако мине. НИКОГА, под достойнството ми е, ако ще и на 100 ракии да съм!!!!

До 4 :
Аз съм наясно с желания и прочие. Но би било окей някъде да не виждам изобщо хора :Д хаха чул те господ

ДО 5 :
И ти и приятелката ти късно ме намирате, след като убиеш на някой роднина е късно за разкаяние след това. Тъй че и да ме срещнеш и на 100 ракии няма да ти дам да ме докоснеш, пък камоли нещо друго.

До 6:
Тия акъли отиди, флиртувай от майка ми достатъчно съм ги слушал, в ситуациите винаги нищо. Не желан съм от тая паплач ОКЕЙ, ама да не ми се дават все едни и същи изтъркани съвети, изобщо каквито и да са.

до 7 :
Като цяло всички са боклуци, няма златотърсачки, няма свестни, такива индивиди няма. Аз казах и да ме харесва вече някоя късно е!!! То е срамно хаха на тия години, от хейтър на ловър да станеш. По добре война до гроб!!!!

ДО 8:
Айде настървените се показаха хъхъх

ДО 9:
Еми пич това е съдба, пада са на такива като нас, приеми я и води война с тях. Това е по забавно, като се усмихва, показвай студенина и така нататък.

До 10:
ТИ защо искаш имейла му тук, след това и моя тройка ли искаш, е няма с мен.

До 11 :
И кол маска да ми направиш, сам=а си отговори, примирение. Тъй че не драскай излишни писания. Махни го тоя интернет, той е същото като бурдеото, никаквици фейсбуци всички са един дол дренки.

До 12 :
Абослютно с никой имейл няма да разменям, колко пъти да пиша четете по горе, че съжаления и подеяния не искам :Д Нямам нужда.

До 13:
Не отговарям сам ще разбереш :д да не излизам лош пророк, предварително.


До 15 :
След депресията идва неприязъм и накрая не пукизъм, не ти дреме нито за секс, нито за нищо. Жените стават за теб, просто някакви същества, не сексуален обект.

До 16 :
Достатъчно ми бе първото изречение, тъй че надолу беше излишно. Не можеш да ми влезеш в положение, не си за ожалване ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ad2e8d1524
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Не мога да помогна. В другата крайност съм и ходя на терапия по тоя въпрос. Но ми е интересно, дали мъжете в това положение като твоето са имали добри и нормални отношения с майка си или женската фигура през детството си?

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4d75730884
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Млади момко, твоят случай е описан в " Отровните родители"/ спомена майка си/, има я тази книжка онлайн.Ще се изненадаш защо имаш такъв проблем, а дали ще отреагираш е твое лично решение!

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a68995c074
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Звучиш като човек, който все още таи някаква малка надежда за връзка, но се самонавива че не му пука. Все още има някакъв гняв в теб. Иначе и аз имах такива периоди, в които мразех мъжете и любовта, така че те разбирам напълно за абсолютно всичко. Най- интересното е че когато наистина се откажеш от любовта, тогава вероятно ще се изградят перспективи за връзки, но след отказът от самата любов, ще си различен човек с различни виждания за любовта. Това, че до моментът не си имал връзка, вероятно ще окаже своето влияние, тъй като си свикнал да си сам и само да си представяш връзка. Може да стане така, че при предложение за такава да изпиташ нужда да избягаш и да спасиш свободата си, точно защото си свикнал да си сам, понеже любовта е исканият, но непознат избор, а самотата - сигурният и познат такъв. До момента си живял сам и знаеш какво е.
Всичко това, кажи речи, се случва на мен в момента. И аз като теб умирах за любовна връзка, но отхвърлях малкото предложения, защото не изпитвах нищо към въпросните момчета. Миналата година по това време все още преодолявах чувства към мъж, с когото си пишехме (става на въпрос за виртуално влюбване). Малко след това се заклех, че никога повече няма да се влюбя, защото любовта не ми донесе нищо хубаво и за тази една година промених много вижданията си за любовта. В последните месеци наистина започна да ми харесва да съм сама и наскоро срещнах един мъж… буквално моята мъжка версия. Много еднакви в много отношения. Допреди година- две вероятно вече щях да хлътвам по него, но сега… не ми е до връзки, макар че нищо не е сигурно. Изградих нещо като защитен механизъм срещу влюбванията. Само като си представя влюбване, буквално ми става лошо. Има голяма вероятност да минеш през тези неща, но да не забравяме, че всеки преминава и приема нещата по различен начин.
На 30 години си млад, животът е пред теб. На 30 започва животът за много мъже. Ако някое момиче ти предложи, не отказвай напук, а излезте. Не е задължително да стане нещо между вас, но ще се разсееш от мрачните и саморазрушителни мисли.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6372a0e34b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Moже да станеш Солосексуален, убеди се, че си онанист и че чекията ти стига... Въведи правилото, , без путка до края на живота'' и ще бъдеш единствено щастлив... Няма друг шанс за теб!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9000b16084
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Спри да мислиш за хората. От какво и от кого те е срам по-точно? Стига да не те е страх - отиваш - или плащаш на проститутка, за да събереш увереност, или просто си по-директен. Ако си грозен или неадекватен и жените те избягват заради това, че не можеш да общуваш с тях - действай с проститутка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker