Помощ, извършват сексуален тормоз над мен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Помощ, извършват сексуален тормоз над мен!
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 6383 пъти
Здравейте хора. Първо да кажа че съм от едно малко родопско градче, християнка съм. На 35 години, неомъжена.
Работя в Пампорово като микробиолог към една фирма.

Аз съм изключително консервативна жена. Имах си приятел с който се разделих март тази година.
Беше от мохамедански произход. Много ми помагаше, защото всеки ден ме караше по тези 4 км които ги извървявам сама. И шефа ми върви, но напоследък все -повече бърза, нарочно. И той е лош човек.

Докато бяхме с приятеля ми, който е наивен ходихме на един хотел, на уж негови приятели. На барбекю. И тогава се запознах с нищожеството което започна да ме тормози.

Още в деня на запознанството ме гледаше странно. Казваше че има и други ергени в работата ми. Дефакто ме питаше защо съм с М. Не ми харесаха и постиянните въпроси и подмятания след като скъсах с гаджето си. Срещнехме ли се на автогарата в к. к. имах вътрешно чувство на непоносимост към него. И се отдръпвах. Първо си мислех, че разпитва за баща ми, защото го познава бегло и заедно са колили прасета.

От март до сега постоянно ме е спирал на спирката на хотел Пампорово да ме пита ще се кача ли. Аз отказвах някак автоматично. По принцип се качвам на коли на стоп, само ако има и жена или друг възрастен мъж. И си нося нож.

Но сега сме края на ноември. Понеже имах лошата случайност да пътувам с различен бус, който тръгва по-късно от този на шефа ми, вървя на работа по двукилометровия наклонен път по - късно и сама. Няма никой.

Един ден този въпросния господин, който има жена и деца, ме спира на пътя. Имах други колеги мъже които са ме качвали, по-възрастни са от баща ми и им имах доверие. Но се преместиха на друг обект и вече са далече. Та един ден някой спира. И нали беше поне минус 3 градуса аз спрях и както вървя недоспала и този ми спира. С друг минибус е и си помислих че е някой от колегите. Само като го видях и ми се сви сърцето. Хайде хайде, качих се някак си след като ме врънкаше. Докато стигнем надолу за броени минути започна да говори как имал мерак на мен и дали ще ида някой път нагоре с него на гости. Домакин е в хотел и може да заведе всяка. Аз се стъписах. Но понеже са ме насилвали като дете знам какво да казвам. Нямаше никой. Казах му че съм шокирана и ще си помисля. Доста с нацупена физиономия за да се сети. Знаех че ако кажа не ще ме изнасили още там. Още вечерта с най-голямото нахалство бвшв тръгнал по пътя с буса да ме пресрещне. Добре че бях почти към спирката и имаше коли. Беше се засмял с мръсната му физиономия. Аз казах че бързам и да не ме закача, баба ми е след операция и бързам. Махна се. Обаче се наложи да се скрия в църквата.

Помогнете хора!!!
Не зная какво да правя и да говоря.
Около 45 годишен е има семейство, познава баща ми.
Какво да правя?
Да се обадя на баща ми да поговори с него или да го пречука? И нали утре пак като ме засече на безлюдния път ще ме изнасили?
Да вървя на работа с майка един ден и да види че съм слаба?

Да кажа на колегите да ме изпращат всеки ден? Това е невъзможно.

Да говоря с него, абсурд умирам от страх и да му кажа че първо той не мв в питал имам ли някаква симпатия после е страшно грозен и отвратителен и да ме остави на мира.

Работата ми е хубава, но само заради дългото ходене пеша в гората не искам да ставам Фатмагюл!

Моля ви помогнете ми какво да правя? Дали да не се обърна към шефа му? Нали пак като разбере ще дойде да ме качи в колата и тогава ще е насила?
Едър мъж е.

Помогнете ми да взема решение. Има едно решение, да си купя газов пистолет, шок или незнам вечв какво.
Помогнете. Нямам желание вече да ходя да работя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 175b9e8e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо бих те посъветвал да кажеш всичко това на колкото може повече хора. Второ аз на твое място бих сменил работата още на същия ден. Бих събрал няколко човека и ще го извикам тоя без да очаква, че сме се събрали с няколко колеги и ще го питаме какво иска и защо иска да спи с мен и нахалства. Такъв срам ще го налегне, но не знам дали такива изчадия имат срам и морал.
Но не си сама и повече ама никога не си помисляй да тръгваш сама по пътищата. Ама ти забранявам. И да те питам - защо си мислиш, че те е причакал и издебнал с бус? Жокер: защото е по-широко от кола!
Забранявам ти да тръгваш сама. Сподели на много хора и на баща ти и майка ти.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6c31c7d4cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е още не си изнасилена, какво е това заглавие

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e290c00da6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ужасно звучи, но защо си сигурна, че би те изнасилил? Решението е да спестиш за твоя кола и да вземеш шоф.книжка.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e45d5923d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Параноясала си - успокой се, никой не би те насилил току така, защото хората в селото / градчето ти го познават.
Едно е да имаш мераци, съвсем друго е да те изнасилят.
Ходи на психолог, като нищо може да обвиниш някой без вина.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 89065b6e0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Каква е тази история бе, жена! Ти дори не си отказала категорично на този човек, защото си се вкарала в някакви филми, дала си му надежди да продължава да очаква някаква благосклонност от теб, а вече говориш за изнасилване и планираш как баща ти "да го пречука" или да си купиш оръжие... Това е шокиращо! Не че някой те е поканил някъде и ти е предложил да те повози... което ти си приела. Жена съм, ако има значение. Но това не го разбирам! Проблемът ти е, че ти си наплашена и реагираш отбранително, вместо ясно и категорично да му обясниш какво те притеснява и сама да си поставиш границите. Поведението ти е на жертва и това ти създава проблеми. Най-добре е да поговориш за това с психолог. Ми, аз утре може да се опитам да ти подам нещо, което е изпаднало от теб и ти да си помислиш, че искам да те ограбя и да ме застреляш. Ти си по-опасна от него. Той още нищо не е направил, а ти вече имаш конкретни престъпни намерения!

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e7fa22b094
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Благодаря много на коментари едно и три, на номер две ако си мъж, не знаеш какво е затова не говори! Аз ще събера хора, ама ако после ме намери някъде където няма колеги и се ядоса? Какво ще стане? Посъветвайте ме какво оръжие да си купя. Там има и цигани. Газов револвер шок или спрей?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 11492c5a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Кажи му, че ще подадеш жалба в полицията. И че ще кажеш на жена му, като преди това направи запис.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e7fa22b094
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Да изплашена съм. защото съм била изнасилвана и знам до какво води, нощи не спане и рев и отвратяване от мъжете. Не мога да му го кажа сама в очите защото ме е страх че ще се ядоса. Знаете ли само какъв поглед вади като снайперист?

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0dfe3ce737
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Бих те посъветвал да си носиш някакво средство за защита - спрей, нож, газов пистолет или и трите (използвай ги разумно и единсвено при самозащита). Не е лошо да помислиш за собствена кола, така няма да зависиш от никой да те кара. Също, сподели на повече хора за случилото се, така могат да ти помогнат близките, като цяло на колкото повече хора кажеш - толкова по-добре. (Полицията също е вариант в по-краен случай) И не мисли, дали ще се ядоса или не. Това е целта - той няма да очаква това от теб и ще го обърка. Като цяло той вероятно мисли че си наивна и беззащитна и че лесно ще поддадеш. Затова и се пробва. Бъди хладнокръвна при евентуален контакт с него, не показвай емоция или слабост и направи така че да му стане ясно какво ще последва, ако ти посегне... В най-краен случай можеш да смениш работата, не те сътвем точно за това, но е някакъв вариант. Дано съм ти помогнал! М32

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0b9268c6d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Щом и цигани има, положението е сериозно. Работата ти е хубава, но дали си заслужава риска? Вечер се връщаш за едно преспиване, това защо не го правиш в курорта, по удобно ще ти бъде. Този идиот, щом е домакин на хотел, значи е връзкар и познава хора от другите хотели, които могат да му съдействат. Сложен казус, но най добре да го предупредиш да не доближава до тебе, защото ще го осъдиш. Не се плаши, той знае какво може да му се случи! И както по горе те съветват, кажи на повече хора за това което пишеш, а на баща си задължително.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a24b3069d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Купи си спрей. И като стане напечено вадиш и пръскаш без предупреждения. Един диктофон също може да свърши добра работа, но трябва нова случка, от която да се измъкнеш, а едва ли ще свърши добре. Може би по-добре да кажеш на баща си, той да го напсува и заплаши едно хубаво и после оня да преценява какво да прави. Да знае че изчезнеш ли е готов убит без значение ще те намерят ли.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 681c6342ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Я си купи кола и се оправяй малко сама.
Чакала на спирката недоспала и 3 градуса било. Имам. чувството че всъщност си го просиш и ти се иска

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 488226e5a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Лелелелеле......."нищожеството което ме тормози"... Лелеле божеее..
Човека те харесва, не е получил отказ и сигурно, мечтае да е с теб... А ти какво? Щял да те изнасили-искам да му го кажеш това и да следиш реакцията му. А на лицето му ще видиш изненада и малко разочарование.
Не съди хората, ако не искаш да съдят и теб-"психарка".
Дано си разбрала на къде бия. Лека вечер.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 1cd23199d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Можеш да подадеш жалба в полицията или да кажеш на баща ти да говори с него да не те закача! Ако споделиш с баща си го направи внимателно и може да спестиш някои неща :)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b387c3d008
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Харесваш си работата. Не искаш да напуснеш. Най-вероятно и да бъдеш уволнена. Сама го каза бе жена. Консервативна. Това в другите градове му казват "сваляне", "настояване". Това е природата на мъжа и жената. Мъжът е хищник. Колкото повече една жена е недостъпна, толкова повече е желана. Не ти казвам давай развилней се. А, че той ще започне все повече да настоява. Имах такава позната. Работеше като застраховател в стабилна фирма. Скромно красиво, младо и доста надарено на гърди момиче. Един от шефовете реши, че като му е подчинена му е вързана в кърпа. То не бяха заплахи за вечеря за кино и т. н. Момичето не искаше дори да го вижда. Изпадаше в стрес като го види. На няколко пъти тръгвах да говоря с него, но тя ме спираше. Харесваше и и беше нужна заплатата. Мислеше и за жалба пред по висши шефове но знаеше, че няма да остане без последствия. Ще не ще си написа молбата за напускане. И два три дни преди да я подаде се запозна с едно свястно момче което застана до нея и разбра за тормоза. Започна да я посещава в офиса. Взимаше я от работа. И индивида се спря. Видя, че тя не е сама. Разказах ти случката, опитай и ти да намериш човек за себе си. Не само да те пази. На 35 дори и дете ще е трудно да заченеш. За кого се пазиш? ! Режи го тоя и стой на страна.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 91a6df577d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Хора, заглавието е "извършват сексуален тормоз", а не "изнасилиха ме". Сексуалния тормоз далеч не е само самия секс - тормоза може да е и едно пошляпване по задника, може и да е точно описаното от авторката. Към нея - жалба в полицията, че те следи и постоянно те притеснява, разкажи на приятели, познати и колеги, ако имаш как - намери си някаква кола да си купиш, нещо евтинко и малко, което да струва 3-цифрена сума (разбира се, ако е по възможностите ти и можеш да караш).

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a24b3069d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Върви при шефа му, опиши му ситуацията. Ако има други прегрешения може директно да му бият шута. А е достатъчно и само да го заплашат, че при следваща проява ще си търси друга работа и ще му спадне пишката.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4dca39b61d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Има две доста груби несъответствия в цялата история, което ме навежда на мисълта дали не е изфабрикувана.

1. Казваш, че си го усетила от първия момент що за стока е и си изпитвала непоносимост към него, но въпреки това се качваш в автомобила му? Няма логика. Жена, която изпитва страх и непоносимост по-скоро ще измине 5 км пеша, отколкото да се качи.

2. Не можеш да го траеш, но на предложението му казваш "ще си помисля"? !? Някак си, дори да е било от предпазливост, не ми се връзва, защото му откриваш път за нови действия. Малко звучи като "днес не съм на кеф, ама пробвай утре, може и да мине".

Както и да е, ако историята е истинска, според мен трябва да поговориш с човека, възможно е да не е толкова зъл и страшен колкото си мислиш. Ако става все по-настоятелен и те притеснява, може би трябва да се запиташ дали му изпращаш правилните знаци. Ако са правилните и той продължава, можеш да си носиш един спрей за самозащита за всеки случай. За "пречукване" и тем подобни е доста несериозно да се говори.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6fd4646dc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Това със Фатмагюл ме уби направо, сцената беше брутална....
Ами какво да ти кажа, такива изроди винаги ще има.
Тука трябва здрава ръка, такива като тоя плачат за бой.. Нямаш ли си някакво опасно приятелче да го понабие малко?
Кажи на жена му! Но може би ако той разбере че си имаш мъж ще те остави на мира. Но на този безлюден път НЕДЕЙ САМА! Освен този има много други изроди.
Кажи на баща си всичко не си струва заради едната работа да ти иде психиката. Убеди някой мъж да се престори за твой мъж, все си мисля, че ако тоя мръсник те види с друг ще омекне. Стана ми жал за теб, много добре знам какво е да те тормози някой... Казвай какво став дръж ти в течение може пък да ти помогнем.

Парис

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a9410e8c42
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Боже, боже, колко наивни хора сте да вярвате на тази авторка-фантазьорка. Християнка била, много консервативна, но имала приятел от мохамедански произход. Като си била консервативна християнка как може да имаш приятел мохамеданин!? Ами те имат друга вяра, а твоята е християнска, тогава къде ти е консервативността. А как правихте сек с този мохамеданин, консервативен ли беше секса? И слушайте по-нататък: Тя на 35г., а баща й трябва да е на минимум 55г., а може би и над 60г. и тя консервативната християнка ще се обади на баща си да пречука това 45 годишно "нищожество" което я тормози. Абе коментатори вие като четете въобще мислите ли върху написаното, тълкувате ли го, правите ли анализ на историята. Чудя ви се на невежеството, че не можете да усетите фантазията на една консервативна "микробиоложка". Абе вас всеки може да ви будалка и вие не можете да се усетите. Жалки сте. Вие можете ли да разграничите фантазията от истината? Боже, Боже.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 1f0289281d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Мисля, че си страшно обременена от миналото си и си параноична. Реално дори не си отказала, а вече си измислила цяло евентуално криминале. Тази цялата енергия и мисъл, ако я беше вложила в измислянето на нормален транспорт, нямаше да имаш грижи. Другото, което забелязах, е че изобщо не си самостоятелна, във всички сценарии търсиш, някой да се справя вместо теб. Стегни се голяма жена си, излизай от ролята на жертва и хващай живота в ръце, няма да има винаги татко и шеф да те спасяват. На този едва ли целта в живота му е да те изнасили, нали ще отидеш в полицията и ще остане и без работа и без семейство и без свобода и дамгосан завинаги. Просто те пробва склонна ли си и ти за сега даваш вид на склонна като не отказваш на мига.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6e0ecb409c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Нормално е авторката да не даде категоричен отказ в момента, в които е била в колата му!
Помислете логично:сами са, вънка е студено, което ще рече, че няма мн. движение, тя сама се е качила в колата му, която и се движи в момента? Какво да прави? Ако каже:"ще си помисля", поне за момента той ще я остави, защото ще мисли, че има някакъв шанс нещата да станат доброволно! Ако му каже :"не", при така описаната ситуация, той може да се озлоби и да я награби на момента, какво ще прави, кого да повика за помощ, кой ще се отзове, да скача от кола в движение ли? !?
Да, не е било най-умното нещо да се качва в колата му, но уморена, студено, голямо разстояние за вървене.... човек може и да се подведе!
Ако е очаквала толкова фронтално нападение, надали би се качила, но явно към момента нещата са били под някакъв контрол все пак, въпреки, че така както описва ситуацията, не е приятна!
Авторке, дай гласност според мен! Вземи си нещо за защита, обмисли варианта с напускане на работа(колкото и неприятен да е, здравето ти и нервите ти са по-важни)Сподели с родителите си, ако можеш! Те ще застанат на твоя страна и ще ти дадат предложения за адекватно решение!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b387c3d008
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Н 25.
Жена е на 35. Много добре знае, че като каже не, ще стане страшно. А като каже ще си помисля, това мъжът го разбира " Охо тази е готова, само трябва да я натисна". И от там започва едно още по съсредоточено преследване и настояване. Една жена може да сътвори толкова много глупости в главата си. Било то хермафродит. Мъж с женски черти и дрехи. Някоя страшна болест по половите органи. Няма смисъл да продължавам. Каже ли ще си помисля- и тя гори.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f537c6bb91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   На мен всеки втори мъж ми прави такива намеци.На тях това им е целта - секс.Приеми го за нещо нормално .А и той не се е опитал да ти направи нищо.дори не те е докоснал.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6e0ecb409c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Добре де, Н 26, какво според теб трябва да каже една жена в колата на мъжа, при това положение, че да не "изгори". Само не ми казвай: не е трябвало да се качва!
То и много други неща не трябва, но сме хора, грешим!
Да, съгласна съм, че сега , заради отговора й, ще почне да настъпва, но поне не е приклещена с него в безизходица!Затова я посъветвах да даде гласност.А с него трябва да си изяснят отношенията и да каже своето категорично" НЕ" .Задължително!
Кога и как тя ще прецени, но задължително и той трябва да е наясно, не не желае интимност с него!

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 85fa905e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Първо, купи си спрей!
Второ, електрошок!
Трето, иди до полицията, кажи, какво те притеснява и искай те да го извикат и да поговорят с него.
Не казвай, че те насилва, а кажи, че е настоятелен с поканите и това те притеснява, че може да стане по-грубо.
В крайна сметка, кажи и на близките си.
А при следващата си среща с него, ако още не са го викали в полицията, му заяви любезно, но твърдо, че го уважаваш като съсед, но че нямаш никакво желание да се сближавате и го помоли да не те притеснява повече, защото си подала сигнал в полицията и си взелаа предпааазни мерки - спрей и шок.
Надявам се това да озапти мераците му.
:)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b387c3d008
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Номер 28
Освен горе споменатите, казах колко много неща може да роди женската глава. Редовното и безобидно е,"Не сега - боли ме главата".
А случайно не можа да и роди главата , че е неизлечимо болна в половия си орган и не може да прави секс до края на живота си? За това и мъж няма до нея. А като каже това, фантазията и прилагателните могат да го накарат дори да напусне фирмата. Аз съм мъж на 39 и на мен ми идват какви ли не идеи в главата да не говорим за жена какво може да измисли.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b7cabc0228
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Здравейте. Аз съм авторката. Първо да ви кажа като идвате в Пампорово минете по моя път от църквата надолу 4 км всеки ден в двете посоки, ако ида до спирката на автобуса, 5 км. -13-15 С е зимата. Не съм забелязала че е сменил колата. Нали ви казвам една година цяла той ме преследва да ме качи. Все казвах не защото усещах това което изпитва към мен. След това.
Две седмици ме кара един човек, кокто ми е като баща. Човека слвд като му казах днес бурзам да се прибирам, защото ме беше пресрещнал и вечерта, той сам спря да ме преследва. Дори минава с буса обаче аз вече се страхувам и на стоп не се качвам. Да не кажа че наистина вече няма да си позволя нилога сутрин особвно. Винаги вървя сънена. В 7. 50 ни стоварват на спирката.
Говорих с инспектора и той каза с усмивка на лице да настоявам упорито с думата не! Каза че не е все още престъпление ;)

Тези които писаха че съм си го измислила, ако са мъже, в другия живот им пожелавам да са красиви жени в Турция или в Арабските страни.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6e0ecb409c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Н 28, не разбрах коментара ти!
Попитах: как трябва да реагира жена, изпаднала в това положение, в конкретната история и по принцип!
Мисля, че отговорът на този въпрос би бил добър за голяма част от женската аудитория!
Наивно е да се смята, че след като жена се качи в кола на даден мъж тя "си го търси"!Това за мен е мн.примитивно мислене!
Може да се случи на всяка и в паника и в безизходица да не знае какво да прави!
Не винаги може да прецениш какви мисли има човекът срещу теб, нито до какъв фанатизъм са мислите в главата му!
Не винаги може и да прецениш адекватно ситуацията и може да се подведеш, примерно студено ти е, лошо ти е и искаш да се прибереш по-бързо и т.н.Това не означава, че искаш секс с човека , който ти е предложил безкористно(уж) да те закара!
В такава ситуация може да изпадне всяко момиче.Твоят отговор на въпроса , какво да прави в тази ситуация , не разбрах!
Пак казвам:не ми казвай реплики от сорта:"Не е трябвало да се качва". То и мъжът не трябва да прави такива изпълнения, ако става въпрос!
Не може да осъждаш по- наивното поведение,или това, че човекът в момента е изпаднал в нужда(примерно лошо му е , изкълчил си е или счупил крака) и приема помощта на уж добронамерен човек да го закара.А в същото време да не осъждаш поведението на така наречения шофьор!
Пак питам: какво според теб трябва да се прави в такива ситуации,когато жената е вече в колата на мъж-агресор и НЕ желае секс!!!!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c144895ab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Засега си мислих че е спрял. Но разкарва хора до пистите и веднъж ме яидя до Замъка и ми се ухили. Вече се чудя какво да правя.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 007d63fb97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Поредния досадник на който не може да му се казва 'не'. Що ли, хахаха. Смешник! Я му завърти два шамара другия път да се осъзнае малко и престани да се качваш по някви коли, щото не изнасилена ами и по-лоши неща могат да ти се случат! Кажи на родителите ти, на баща ти специално и съм сигурна, че той няма да остави нещата така. Ако трябва и на всички хора, които познаваш.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 61d05b6e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Абе, хора, не е така. Лесно е на чужд гръб - да била измислила оправдание, че пък то не било сигурно, че той щял да я насилва и т. н...

Първо, тези неща се усещат, в погледа, в жестовете. Нямате си представа какво е някой мъж да ви дебне като жертвено животно и само като ви погледне, да ви се разтупка сърцето от ужас. Да се почувствате като притисната плячка в ъгъла. Ужастно е! На мен ми се е случвало да ме насилват и на никоя не го пожелавам! Според мен, просто трябва да го избягваш на всяка цена и ако може някой доверен, ама спокоен мъж да го стресне, просто да му каже две приказки, за да не те закача... Знам ли.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker