Как да го забравя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да го забравя?
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1831 пъти
Здравейте! Преди 5години срещнах едно момче, което беше по-голямо от мен с 10 години. Влюбих се бързо в него, а и той беше първия ми сексуален партньор. Бяхме заедно около година, но много се карахме, а и имах подозрения, че ми изневерява (макар да нямах доказателства за това), така че реших всичко да приключи между нас. Бяхме разделени няколко месеца, но след това ток започна отново да ми пише, да звъни и да иска да се виждаме, а аз не можех да му устоя и всеки път след някоя сладка приказка вече бях готова да му простя всичко. След всяка наша среща се измъчвах, че не е само с мен, но го любовта ми към него бързо изтриваше лошото, което се случваше между нас. Сега 5 години по-късно и две несполучливи връзки след него го обичам още и продължавам да се виждам с него. Нещата вече стоят обаче съвсем различно понеже той е женен и има дете, но въпреки всичко се виждаме за секс. Ходя у тях докато жена му я няма и детето спи в другата стая, чукаме се и после си тръгвам и като се видим някъде се държим като приятели. Той ми казва, че вече нещата между тях не вървят и ще се разделят, но аз знам, че едва ли ще се случи. Не искам да съм в ролята на любовница или нещо подобно. Рядко се е случвало да го търся първа, в повечето случаи той ме търси и си уреждаме среща някъде, където няма никой да ни види. Когато не го виждам известно време и не го чувам ми липсва, но започвам да се съвземам и се опитвам да продължа напред, но когато ми пише забравям, че съм си обещала, че няма да го виждам и отново съм в прегръдките му. Знам колко неправилно е това, което правя, но го обичам, а той дали ме обича наистина както казва го поставям под въпрос. Какво да правя? Как наистина да го забравя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: e2de3274de
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Намери друг, смени обстановката и смени тел. номер, ако се наложи и компанията и кафенетата и ако се наложи и града, търси работа в фирма с голям колектив, просто ще се въртиш в този ужасен кръг за винаги, ако не правиш тези неща дето споменах ще загубиш много години от живота ти и то за какво за едно чукане!!
и да се разведе той винаги ще иска при тях те са му най скъпото нещо дето има.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: bb0d1118be
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За трепане сте и двамата.

М22

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 5ab54f24ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Мега бруталната, чукала се докато жена му я няма и детето му било в другата стая
Ти имаш ли срама?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: de11f8063d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не искаш да си в ролята на любовница, поздравления ти си такава, но от най бруталните. Няма ли другаде къде да се срещате и да се чукате, ами го правите в дома му докато жена му я няма а детето спи. Мислих, че съм видяла всичко в този сайт но уви, има още на какво да се удивявам.
Не ме разбирай погрешно не те хейтя или съдя, и аз бях любовница на женен мъж и аз съм омъжена, но такава глупост не ми е минавало през ум, ами ако жена му се прибере и ви хване или детето се събуди, звучи ми направо нереално. Правете секс в колата, в хотел или в някоя изаставена сграда, домът му не е мястото. Чудя ти се на акъла и повече се чудя, кой го е предложил. И недей да се заблуждаваш с "само секс" за него е това, но за теб не е ти си влюбена . Дано наистина нещата с жена му да не вървят, че иначе ще имаш да си трошиш главата, дано се раздели с нея и предприеме нещо по сериозно с теб! Както казват "а дано, ама надали".

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: fe18610097
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   №3, за да има срама, трябва да има разум, а за това се иска мозък, а тя има само п...а!

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 23076f3b7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е как как да го забравиш? Ти искаш ли въобще да го забравиш? Май не. Изхвърли го от живота си, блокирай го и си гледай твоя живот. Това, което правиш сега е отвратително!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a9494d8df4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не съм чела историята, а само коментарите. Относно чукането до детето му ми напомни една случка. Беше в началото на 90-те и тогава все още някои нямаха домашни телефони. Комшийката беше от тях и я търсеха у дома. Та веднъж я търсят и аз казвам, че отивам до тях, за да я викна и да се обади от нашия телефон.

Отивам аз у тяхната къща, викам, чукам на вратата, никой не се обажда. Обаче отвътре чувам леки звуци и реших, че просто не ме чува. Тогава на село си влизахме в къщите на комшиите почти като у нас си, защото времената бяха такива. Та влизам аз до коридора, от едната стая със затворена врата се чува пъшкане, ахкае, лашкане, скърцане, сумтене, страшна работа. Отсрещната стая кухнята отворена, млякото на котлона кипнало смърди, не се трае. А те в кухнята имаха и легло и там сложила бебето си да спи. А то горкото ще се издуши от пушека.

Стана ми неудобно и гледах да тръгна възможно най-скоро. Само се провикнах през вратата "Зойо, търсят те на телефона", преместих детето в съседната стая, за да не се удуши и тръгвайки си, чух шеметно надяване на дънки, обличане, тупуркане по пода. Излизайки чак, обърнах внимание, че отпред на портата имаше подпряно колело, което знам чие е, защото беше специфично. Беше на свекъра и. А мъжа и със сигурност знам, че беше на работа тогава.

След 10 мин идвайки у нас, започна да обяснява някакви неща изсмукани от пръстите, без да съм я питала. Изглеждаше нещо стъписана, защото разбра, че съм разбрала. Та така - с две думи стана ми адски гнусно от цялата работа.

След години пък в откровен разговор ми призна, че въпросното бебе всъщност е от братовчеда на мъжа и, който по това време е бил на 16. Изобщо гнусна работа.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 8231348ab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Разваляш семеъството му. Дето му спи, жена му на работа а ти се чукаш, Извини ме но много извратено. Смени си номера на тел. Блокирай го от всякъде, и го остави, не му разбивай семейството. Намери си друг, който не е семеен. И така ще го забравиш..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker