Колко бързо ви омръзва? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Колко бързо ви омръзва?
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 4857 пъти
Здравейте,
интересно ми е при двойки, които имат сериозни отношения с редовен и хубав секс колко бързо губите интерес към партньора си сексуално? Може би това е по - характерно за мъжете отколкото за жените или не е така? И ако наистина сте доволни от секса с партньора си възможно ли е просто да спре да ви възбужда с времето?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: cd147b7aea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз се интересувам.. Ясно е, че трябва да има
разнообразие, но и то свършва все някога

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 5092825e8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Имаме връзка от година и три месеца, това ми е най-дългата връзка. Не съм си представял, че може да ми се случи, но някъде от два месеца насам нещо усещам как започна да ми омръзва. Дори ми е ясно, че ако нещо ми падне ще го направя с нея без да се замисля. Нямам абсолютно никакво обяснение защо стана така изведнъж при положение, че връзката ни е безпроблемна. Не съм изневерявал никога досега иначе. Бил съм с 6 момичета преди нея, въпреки че тя е най-добрата в леглото от всички, понякога се сещам и за другите. Не знам как мислят жените, но ние мъжете сме гадни май. А тя изглежда толкова лудо влюбена в мен, доказвала го е неведнъж. Аз май осъзнах чак сега на 25 години, че не съм човек за дълга сериозна връзка, а просто искам някакви сексуални закачки с различни момичета. Поне на този етап от живота ми. Но по-добре да си призная откровено и да се разделим, отколкото да направя някаква глупост и да я съсипя, защото не го заслужава изобщо. Но не искам да го сторя без да съм предварително сексуално подсигурен, а за да стана така пък трябва да и изневеря. Сега ми омръзна с нея, но ако стана дори месец без секс, няма да ми се отрази изобщо добре. Сложна ситуация.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d72f3b2634
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Повече от 20 години не съм загубил интерес, не съм бил с друга жена откакто сме женени. Интересът намалява с годините, както и изобщо либидото. Но ако двойката се старае, интересът може да се подържа. Трябва да се установи, докъде може да се простира разнообразието и да се внимава да не се пренасити и изчерпи твърде бързо. Говорете, обсъждайте, експериментирайте. Освен това връзката трябва да търпи развитие.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 20a1543166
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   40 год.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a502c01be5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Много интересна тема и за мен. Аз съм на 30 години и най дългата ми връзка е била 2 години, като секса с с конкретното момиче ми омръзна още на 4 месец. Не ме привличаше достатъчно физически, дълго време правих секс като си представях други... Мъчение. Не знам как да се справя с това. В момента гледам да не завързвам сериозни отношения да не страда някоя качествена жена.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: bc544954fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Еми пичове. Правете секс по рядко.Ако ядеш всеки ден шоколад нормално да ти писне. Не изневярйте а помнете партньорите какви добри неща са правили за вас и колко си ви обичат и са си ваши

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 554eafcac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм на 31г. с десет годишна връзка, при нас нещата са на етапи има моменти, когато правим съвсем обикновен секс а има моменти в който изгаряме от страст. Не мога да кажа, че мъжа до мен ми е омръзнал някога, поне за сега. За да не си омръзвате трябва да се полага усилия и от двамата, не може при най малкото свикване с партньора да бягаш да търсиш друг. Иска се обсъждане и експериментиране както вече го каза Дядо Торбалан.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 042c26443a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   На мен за 4 години и няколко месеца не ми е омръзнало никак. Но пък ние не живеем заедно и не правим всеки ден секс. Наистина омръзва бързо, ако е всеки ден. Пък така като няма къде, дори повече тръпка има, зимата се е случвало един път седмично понякога да имаме нормално място и атмосфера за секс. Тогава е най-силно желанието. Лятото, разбира се е по често. НО ако живеехме заедно и правихме по няколко пъти на ден, може би за няма и една година щяхме да сме си писнали.
Иначе винаги съм се заглеждал и по други жени, с всичките ми приятелки съм бил така, колкото и красиви да са били и колкото и да съм ги обичал. Инстинктивно си се заглеждам като срещна хубаво момиче, понякога даже не се усещам, то май всички мъже сме така.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3bed55d7cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Моите съвети:
Ако ви омръзне - разнообразете, ако след това пак не става - говорете, ако вече и след това не може, значи може би не сте съвместими, но най-важното ДАЙТЕ СИ ВРЕМЕ и не си изневерявайте, накрая ще се разбере ще сте заедно или не, т. е. дали ще спите само с този човек или не.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 91464a9f39
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   С него сме близо 3 години. И на двамата не ни е омръзнало. Аз имам моменти, в които просто не ми се прави, заради разни проблеми и мисли в главата ми или недоспиване, но той винаги ме възбужда и казва, че и от моя страна е така. Смятам, че тайната е в експеримента и разнообразието.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a5469323e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   н3
Дядо Торбалане... дефинирай ( това връзката трябва да търпи развитие ) какви примери можеш да дадеш за развитията моля?

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a82d6309eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   н10

не може дефинира, просто искаше да си придаде важност

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0f6086704e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Секс правя от 35 години насам. От 20 съм женен. Сега съм на 51. Още не ми е омръзнал секса. Даже ми харесва повече и повече.
Омръзвало ми е само с определена партньорка. Иначе казано ако жената е "дърво" т.е. не проявява никаква инициатива и не прави определени неща , които искам.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d081a28e13
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Нито бившата ми с която съм бил 4 години, нито настоящата с която съм 9 месеца са ми омръзвали. Няма нищо по-хубаво от това да правиш секс и след това да целунеш и прегърнеш човекът когото обичаш. Аз съм момче на 28 години.

Силно се надявам и да съм попаднал и сега на такова момиче. Не ме кефи секс без чувства, секс без връзка и съм адски ревнив разбира се.

Няма как да ми омръзне. С бившата ми се събирахме всеки път със секс и всеки път се влюбвах на ново и на ново в нея сякаш е някоя различна, това което вие искате да изпитате с другите, аз можех и мога да си го изпитвам само с една и ми е много хубаво така.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 1ad40af780
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   С две ръце се съгласявам с №6.
Във връзка съм от 8 месеца (далеч не най-дългата до този момент). В сексуално отношение изживявам такива неща, каквито до този момент не съм. Ама изобщо. Страстта е голяма, всъщност сега с развитието на връзката мисля, че е дори по-голяма, тъй като вече се познаваме много по-добре и знаем какво на кого му харесва. Не липсва и разнообразието, но и ние обсъждаме секса. Говорим си до къде бихме стигнали, какво бихме направили и съответно какво не и от какво би ни станало неприятно. В крайна сметка тук също ключът е комуникацията. Трябва както всичко останало да се обсъжда и това. Друг начин няма.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d72f3b2634
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Ако двама души го карат само на гаджелък, краят е неизбежен. Първоначалната дива страст трае около три месеца, след това телата спират да се привличат единствено от факта, че са заедно. Ако връзката продължава без развитие, привличането съвсем изчезва и накрая двамата се чудят, какво изобщо са виждали в другия. Какво е развитие на връзката? Най-логичното развити на връзката е създаването на семейство и деца. Замислете се, колко двойки познавате, които са заедно от 20 години и нямат деца? Създаването на поколение е инстинкт, който е тласкал човека още преди да слезе от дърветата. Разбира се, децата порастват, което също ги прави етап от връзката. Хорятя, които остават заедно и след това и са щастливи, се научават да правят неща заедно. Да пътешестват, да ходят на театър, да играят бридж и какво ли още не. Ако връзката цикли на ниво boyfriend-girlfriend, пиши я бегала.

Разбира се, има двойки, при които развитието може да има и друго измерение. Общи бизнес отношения са много стабилен фактор, поне докато бизнесът върви добре. Артистичните натури също могат да подържт отношения, базирайки ги на духовно израстване заедно.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 143037325a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   До номер 11, "развитието" на дядо Торбалан се изразява в прехода от вагинална през орална към анална "либоф". Сексуална еволюция, казано по научному.:D

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 143037325a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   От 17.
Ти хубаво обясняваш, дядо Торбалане, но темата е за омръзването на секса, а не как се прави стабилна връзка. Предишният ми коментар беше саркастичен, надявам се не си се засегнал.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9ad062b3ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Универсална диагноза няма! Ако спреш да бъдеш влюбен в партньора си (търсиш само секс-емоции от порно филми), ако неговото присъствие не буди в теб положителна емоция (дребнав си и не си толерантен) и на по-късен етап, ако нямате общи планове (разделена семейна каса), ако не живеете живота си заедно с всички хубави и лоши моменти (ходиш сам на почивка, запиваш до сутринта с приятели) , ако се откажете от партньора си заради лоша-ши емоции (когато нямаш положителна духовна връзка, то намразваш и тялото, секса и всичко), то края на връзката е предначертан...!!!- М52 който живее своя живот със съпругата си от 23 години.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d72f3b2634
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Номер 17/18, не съм се обидил ни най-малко. Е, аз съм отговорил по темата под коментар 3. После поясних с коментар 16, но стабилната връзка и добрият секс са тясно свързани.

Впрочем в коментар 17, ти си казал много вярно нещо. А именно, че интересът към секса в дългосрочната връзка, се подържа с разнообразие и градация.

Дядо Торбалан

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 63856d50ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Бих искала да ми омръзне, но от почти 2г мъж не ме е докосвал...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a5469323e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   н21
Защо така? не излизаш ли някъде из заведения с приятелки или на море или....? !! не ми казвай че не си хубава или че си пълна или разни глупости, все ще си намираш своя влак някъде, просто смени си обстановката в която се движиш и копанята или града, ако си седиш сама без да действаш и 10 год няма кой да те докосне.
ДЕЙСТВАЙ СМЕЛО.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0f6086704e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   (21) Да се чудиш и маеш защо тия от Митоо реват до бога, че някой ги е пипнал по коляното и то преди кусур години ;)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 5cf0e977d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   На нас не ни омръзва, защото правим секс по-рядко, но качествено. Заедно сме от 22 години.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ff9791b2c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   с различните ми партньори е било различно. с някои ми е омръзвало след месеци, даже и по-рано, други с години не са ми омръзвали. според мен всичко е в главата. забелязала съм, че колкото по-наситена с емоции, страст, дори ревност и други подобни бурни емоции е била една връзка, толкова по-дълго ме е вълнувал сексът с даден човек. монотонните и скучни отношения са ме довеждали до по-бързо сексуално изстиване. също така съм забелязала, че добрата техника и това дали един мъж е добър любовник също нямат такова значение. водещо ми е било усещането за човека по време на секс. ще дам пример - имах един любовник, който ме довеждаше до множество оргазми всяка вечер, но го усещах точно като състезание на егото му... и това по-скоро ме отблъсна. сегашният ми любовник няма тези технически умения, но го усещам толкова пълноценно и толкова мой, че вече 3 години не само не ми е омръзнал, но и го желая все по-силно...

Н.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker