Не мога с презерватив. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не мога с презерватив.
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 3015 пъти
Проблема е, че получавам ерекция, но ако сложа презерватив веднага ми пада. Всъщност пада още докато отворя пакетчето. Просто ги мразя тия гуми, действат ми анти-секси и ми убиват желанието. Ако съм без презерватив няма проблем и съм твърд на 100%. Какво да правя? На мен ми е ОК така, но момичетата все ги е страх да не забременеят, аз се виждам с млади момичета и на тях не им се занимава с деца. Досега никоя не е забременяла защото винаги го изкарвам, но въпреки това някои не могат да се отпуснат както трябва. Има едни хапчета Ескапел, но не искам да тровя момичетата с тях. То да не са бонбони. Нали има противозачатъчни които се пият редовно, те вредни ли са и как се процедира с тях, някой да ме светне, че не знам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: e5815e04d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Ти дали си даваш сметка, че ще си торба с венерически болести и ще пренасяш от цвят на цвят? !? Мъжете бъкате от зарази, без даже да ги усещате и лепите наред

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a6a13b0441
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С презерватив не можеш, а с хламидия,брадавици можеш ли?

Я.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f03334bb24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз пък познавам и млади жени, които го правят и без презерватив. Не ги е страх от забременяване. Просто не го прави с тези, които ги е страх. И няма някоя жена, точно, заради една вечер с тебе да започне да взима противозачатъчни. Аз бих ги започнаха ако съм само с 1 човек. Досега и аз винаги съм искала с презерватив.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 714b29625f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е вие всяка жена болна я изкарахте, ходете се лекувайте като имате гъбички. Да не ми пишете от някоя ромска махала случайно?

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: abe1bf2070
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Братчед, без противогаз е опасно да влизаш в химически завод! Знаеш ли какви чудеса има в тези хралупи? По добре си вземи някоя за постоянно и действай без страх, на България й трябват деца!

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 5ee06b9090
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Противозачатъчните, които се пият всеки ден са добра опция само ако имаш постоянна партньорка и само ако не се появят странични ефекти, защото не на всяка действат добре, на някои момичета им става лошо, гади им се и изобщо не са подходящи за тях. Освен това те НЕ предпазват от болести. Ти хубаво ще накараш приятелките си да ги пият, ама знаеш кой какво е лепнал и с какво може да зарази другия? Така, че те са ок само за моногамни връзки и то след като и двамата са се изследвали и знаят, че са чисти. Ама след като говориш за приятелкИ, явно не си във връзка и в такъв случай, колкото и да не ти харесва, презервативът е най-доброто. Защото първо има риск да не го извадиш когато трябва и тя да забременее и второ има куп гадни болести от които със сигурност не искаш да се разболееш. Предполагам, че при теб проблемът е по-скоро психологически, и за това не ти харесва с презерватив, но в името на здравето трябва да се примириш. Като си намериш постоянна партньорка и си и верен, както и тя на теб, тогава може да мислите за противозачатъчни. Иначе просто рискът е голям да хванеш нещо доста неприятно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ac6b807a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж презерватива не ти пречи. Нагласата е... ти казваш не ми е готино, пада ми и не ща, това си набиваш в главата и това се получава. Ако си кажеш, че си супер получава ти се и жените са доволни с или без презерватив така ще бъде. Пробвай!
Аз не бих спала с някой с когото нямам сериозна връзка без, не защото ме е страх от бебета, те не стават чак толкова лесно, а заради заразите. Има сумати и неща от които жените серчистят супер трудно и са проблем за и при бременност след това.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3ac6120be3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Темата за вредата от противозачатъчните е много спорна, все още. Интересувала съм се и от всичко изчетено, останах с извода, че последните години противозачатъчните са много по-безопасни от преди. Естествено, те крият някакви рискове, заради което всяка жена трябва да прецени за себе си, дали да ги използва за контрацептивен метод. В тях има определени хормони, които попречват на овулацията. Според мен, такава намеса в човешкия организъм не е редна и предпочитам презервативите, макар и да взимат от удоволствието. Странични ефекти има, както при всеки медикамент, но не са задължителни. Най-страшно звучи това, че е възможно да имаш проблеми със зачеването, след спирането на противозачатъчните хапчета. Има и теория, че те причиняват рак, което не е доказано напълно. Противозачатъчни се взимат след консултация с лекар, има много видове и се избира според организма на жената. Ако хапчетата се окажат прекалено силни за дадена жена, възможно е да има болка в гърдите, смяна на настроения и други. Индивидуално е, не са бонбонки, отиваш при лекаря, той ти обяснява подробно и ти си взимаш решението. Дават сигурност от 99%, което звучи добре. Взимат се всеки ден, доколкото знам по едно и също време. Пропуск или грешка, може да доведе до нежелана бременност, което също ме отказва. Друг минус е, че не предпазват от болести. Според мен, ако имаш постоянна партньорка и си сигурен, че и двамата сте напълно здрави, то това е един приемлив вариант за защита. Но ти си мъж, мисля, че е по-редно да оставиш партньорката ти да прецени сама за себе си. Колкото до Ескапел, приеми го като хормонална бомба, пие се, когато се налага, но такива ситуации се избягват. Ако яйцеклетката е вече оплодена, Ескапел няма да помогне, той не причинява аборт. В случай, че стане гаф и се наложи, купете го възможно най-бързо, за да бъде по-ефективно.
Надявам се, че коментарът ми е бил полезен.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b8e2a00f1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   8, ами в порното жените на какво са, че постоянно им се празнят и нищо им няма, дори веднъж гледах трима се изредиха един след друг? Как ги правят тия фокуси?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3ac6120be3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9, в порното е друго. Няма никакви фокуси и нищо чудно. За да се направи подобен филм, се подписват разни договори. Актьорите трябва да бъдат изследвани, лекувани и да, жените масово са на противозачатъчни или със спирала. И не само в порното. Тези два метода за контрацепция са много разпространени. Не казвам, че не са надеждни, дори им дават висок процент, но той не е 100. Те и на кондомите не дават 100%. Всеки трябва да реши за себе си, това е.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 49fdc5f033
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Правя го само без презерватив от години, подбирам подходящата жена, да й няма нищо, да е съгласна и да го иска така, защото удоволствието е пълно, а тези който искат с презерватив ги игнорирам, все пак, жени много!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f41bc370ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, и аз не мога с преерватив, но как разбираш, че са подходящи?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: aaf52a46b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   По принцип ако не е в овулация няма как да забременее, но първо овулацията не е съвсем точна всеки месец, второ не се знае дали го вадиш навреме и не повтаряш. Точно от повтаряне стават белите. Ако си с една партньорка не е кой знае какъв проблем, но заслужава ли си риска с непознати момичета? Аз така си лепнах херпес от уж девствен партньор. И той с презерватив не можеше. Преодолей тази психическа бариера докато си млад, защото ще береш ядове.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker