Секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 4534 пъти
Здравейте. Женена съм и имам дете от моят съпруг! Обичам го той е всичко за мен, но не ме задоволява като размер ... не знам как да го говоря с него и не искам да го нараня... пробваме пози в които да го почиствам, но удоволствието е минимално ... моля ви ако някой е бил в такава ситуация да сподели своите съвети. Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0d9b0ec003
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами, може да си намериш любовник по-млад и по-надарен. Ако си от Пловдив аз съм на 17 и ми е 19см. Може да пробваме ако искаш.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c5255c353a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Че колко му е?
Ако е 10 см разбирам,но от 14 нагоре не можеш се оплачиш

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c49b54709f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Звучи ми все едно подготвяш почвата пред съвестта си да започнеш да се озърташ. Има вибратори, има удебелители, удължители, дилда, всякакви секс играчки, които са някакво решение. Не е необдходимо дори да му казваш, че му е малък. Измисли начин да му го представиш деликатно. Примерно че искате да експериментирате с нови неща, а не че му е малък.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a07815c104
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не му казвай директно, че размерът му ти е малък, той не може да го промени и само ще се комплексира.

Пробвайте всякакви пози, да те задоволи орално, играчки, анално. Пробвай двойно проникване, вибратор в едната дупка, той в другата. Двете дупки като са запълнени взаимно се стесняват, а и така ще имаш добро оправдание да си вкараш нещо голямо отпред. Можеш да пробваш опражнения на Кегел, да компенсираш неговия малък размер с по-голяма стегнатост при тебе.

Разбира се, каквото и да правиш, сигурно ще си го усещаш тоя дефицит, няма как. Тука сигурно ще има хора да те нападнат, но всяка жена знае каква е разликата като е изпълнена цялата, а и гледката на голям член си е друго нещо. Но ти си се омъжила за тоя човек, имате дете, обичаш го. И затова си заслужава да пробваш нещата, които изброих и каквото друго се сетиш. Най-малкото ще си разнообразите сексуалния живот, пък може и да спре да ти пречи толкова.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e7eb1b0126
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Хахахаха. Извинявай, ама вече не е ли малко късно? Все пак си му жена и имаш дете от него... И какво точно ще му кажеш? "Скъпи, много ти е малък и не ме задоволяваш" и той ще ти отвърне"Що не каза жено моя, ся ще си го уголемя"....хаххаха!
Ся чети...
Можеш да го накраш да експериментирате в секса и да си вземеш, някъв Грамаден силиконов чеп с колан, та да го сложи и да те чука с него, а с малкият му чеп да прониква анално в теб и воала... Има и силиконови удължители, които се слагат на малкият му ч*п и става с 20см звяр, ще ти се отрази добре.
Другото е един здрав ФИСТИНГ, ама да те смаже и пак "воала".. Айде пиши после....
Само да кажа,(все пак съм мъж)че, няма малки пиш*ки, а само дълбоки пу**и.

Лек ден.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 53c727dde4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Аз не виждам къде е проблемът, ако го обичаш наистина, хич нямаше да пишеш тук мила.В момента съм с мъж на когото му е към 8-10см и това не ми е никъв проблем, винаги ми е много хубаво. Разтапям се само при мисълта за него. Секса не е само проникване, има други начини да се задоволите взаимно. Мъжът не е само полов орган, мъжа е още ръце и устни и език.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a63c44dd66
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е, късно е. Що го взе като не те кефи?! Като се жените за пред хората, ще си носите последствията!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c73a80d3de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Номер 1, заинтригува ме :)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6a8f3f853b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Що за жена си ????? Ами отначало като сте били гаджета, къде си била, не видя ли че му е къс, ами вземала си го, имаш дете, и сега се оплакваш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ed1bc246a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   "пробваме пози в които да го почиствам, но удоволствието е минимално"

Ами щом с почИстване не става вземи да му го изцапаш - белкем те изкефи ;)

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: bd84c8ae08
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ужас разврат то бива чалнати ама да удариш дъното

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 347c8981c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За Коледа си поръчай вибратор.Той ще го пробва върху теб...
Аз например си свършвам клитурно и това няма нищо общо с размера

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: cae64c7931
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Благодаря на тези които се отзоваха и коментираха нормално а на повечето моралисти като няма какво смислено да кажете по добре не говорете! Ако знаете след като жената роди формата се променя там долу! А тези които комплексирани много ясно, че ще кажат че нямало малък пенис а голяма вагина :D пълна простотия! Пробвала съм някакви играчки но честно казано не ми допадат и удоволствието е нулево! Пробвали сме анален секс... харесва ми но усещам, че ми липсва нещо! А за хейтърите които написаха, че това го ползвам като оправдание за да се заглеждам не сте познали! Ако исках до сега щях да му изневеря! Не се заглеждам и никога не съм флиртувала даже да съм имала възможност! Просто исках да чуя норални съвети а не упреци! Много сте безгрешни ама само Вие си знает! А госпожата с 8- те Сънтиметра незнам какво удоволствие изпитвате, но няма да е това което повечето жени изпитваме ;) благодаря на номер 4 за страхотният коментар. Хубава и приятна вечер на всички

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 18f0faa13b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   До авторката
Браво бе, от 1 заседание изслуша всички и ги определи кои хейтери, кои моралисти и коя за лъжкиня понеже 8-см.я пенис на мъжа и стига !!!!
Не си честна към себе си камо ли да си честна с нас, уж " Обичам го той е всичко за мен" и въпреки това търсиш начин или съвет за да намериш някой с грамаден и огромен пенис ( КОЙТО ТИ ГАРАНТИРАМ И ДА ТЕ ИЗПЪЛНИ ДО ГЪРЛОТО ПЪК НЕ Е ГАРАНЦИЯ ЧЕ, ЩЕ ПОЛУЧИШ СУПЕР ОРГАЗМ ИЛИ УНИКАЛНО УДОВОЛСТВИЕ).
Правиш моя грешка, и аз като родих второто ми дете точно преди 4 години почнах да се чувствам много широка от долу и даже мъжа ми го спомена че, не чувства нищо вече, пробвах разни играчки и други неща но проблема не бе в тях а в мен самата, защото продължавах да мисля че, на мен ми трябва един огромен мъж с силни мускули и с голям пенис поне да е 25 см и разни такива и почнах да фантазирам такива неща докато съм под душа или сама в леглото, и дявола така ми влезна под кожата че, не виждах как любимият ми мъж се старае да ми задоволи всякакви и финансово и сексуално и емоционално, но аз все търсих онова дето сама се вманиачих, и така проблемите сама ги създадох м/у нас и му казах че не умее да ме пипа като ме гъделичка с пръсти от долу, и че не целува добре, или че му мек на последък, а после че, не му е голям или дебел( 16 см но му е тънък ) и това му беше нокдаун, така му накърних егото и самочувствието като мъж че, стана много лошо и грубо, първо спахме в различни стаи, после спряхме да си говорим в къщи само най важното, на края ни напусна и отиде да живее при родителите си и идваше само да види децата понеже е луд по тях.
Аз въпреки всичко и виждайки че семейството ми отива по дяволите, продължавах да търся някой с огромен и грамаден пенис, не съм била никога курва нито спах с разни, но от приятелките ми все знаех кой с колко и какъв му е и така познавах двама такива и направо бяха много изненадани понеже знаят че съм много честна и много обичам мъжа ми, но не ми отказаха защото наистина съм много секси и красива, нищо че си родих две деца.
Няма да навлизам в подробности как мина секса с тях,слуховете за огромните им размери се оказаха верни, но изобщо не съм си го представила така както стана, и с двамата беше пълно разочарование наистина, след около един месец секс с тях чак тогава се събудих и осъзнах каква огромна грешка правих, но уви, късно беше и мъжа ми не искаше и да чуе за мен, децата още са при мен и аз се моля дано чрез тях да го накарам пък да се върне при нас, понеже знам много добре че са му слабостта и не може да живее без тях.
Не мога да ти кажа дали ще се върне, и ако се върне едва ли нещата ще се оправят както преди, чисто и просто изкушението ми довърши и ми разби семейството, моля те не го прави и ти.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c5cac6fab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Като се сетя някои жени как стават по 90-100 кг. след раждане... после се оплакват - не ме желае вече, малък му е.
Обаче жените, наистина не допускате, че има дълбоки и широки вагини, значи може да има мъж с малък пенис, но с голяма вагина не може?
Някой като ви каже нещо за това и веднага му лепвате етикет комплексар.
Защо си се омъжила за него не знам... формата колкото и да се променя, едва ли преди да родиш си го усещала перфектно щом казваш, че е малък.
Също само да вметна, че съм забелязал, че жените, които най-много говорят за големи пениси и размери, като се стигне до секс се започва - не целия, боли ме, по-полека, по-бавно. Явно в главата им само са секс тигрици, но като го видят и им се губи граматиката.
Тези жени, които си мълчат буквално те скъсват те от секс, не ти тях, пък тези, които все нещо им е криво и с най-перфектният мъж да са, лягат и чакат да се случи чудесния секс. После, разбира се, косури намират.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c5cac6fab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Също каквото и да пробват, късно е вече щом се е стигнало до тази тема. Няма как да го хареса отново щом един път и е "паднал в очите".
Веднъж изчезне ли желанието към някой няма оправия, ще му намериш и 100 недостатъка.
А и като гледам писанията на авторката, както каза някой по-нагоре, подготвя си почвата за съвестта. Тя го е решила вече.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e7eb1b0126
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Аллоо авторке, аз съм н5-ти чувство за хумор нямаш ли? Не стига че ти помагам със съвети за по-добър секс, ами ще нападаш... На мен ако ще и 5см да ми е, пак нямаше да се комплексирам, поради простата причина че съм, доста извратен в леглото. Аман.. Правиш добро и ти се пулят насреща.. Лек ден.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 26ba208111
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Като начало си вземи вибратор и искай да е в теб, докато той е на др място. Така и за двамата ще е хубаво. Рано или късно ще стигнеш до някой по-надарен, така че приеми тази мисъл :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c5255c353a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Не знам колко см е на мъжа ти, но и моя не е голям, около 15 см, обаче приятелката ми свършва и вагинално с тоя размер.
Или ти си мега широка долу или той е с 10 санта.
Ако имате и дете си избий мисълта за изневяра, все пак мъжа не го прави мъж оная му работа.
Купи си играчка, ще ти помогне
Като мъж аз лично съм далек от мисълта жена ми, ако е с малки гърди или широка долу да тръгна по жени, има къде къде по важни неща, като личностните качества у човек.
Успех в избора на вибратор!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c49b54709f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   до 19

не че нещо, но 15 не е малък. Малък е примерно 10-12. 15 си е нормален.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9a16fb9497
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Информацията, която даваш е твърде оскъдна. Какво е било положението преди раждането? Ако още по начало не те задоволявал, сама си си виновна.
Ако преди е било хубаво, а сега не е, ситуацията е друга. Има жени, които при раждането могат да получат разкъсвания, травми и усещанията им там "долу" се променят. Решението често е Кегел. Google it. Нищо няма да ти гарантира, че с друг мъж ще е различно. Съпругата ми след раждането на третото дете имаше период около година и нещо, през който не усещаше нищо. Нито с хуй, нито с играчки, само клиторни оргазми. Ако мъжът ти е достатъчно широко скроен, предложи му да пробвате и с трети човек, момче, момиче.
Казваш, че не искаш да му изневеряваш, а оралната любов задоволява ли те? Ако да, насочи го натам.
Възможно е да имаш и някакво хормонално изменение, направи си едни изследвания, никога не са излишни.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 85b69b9fb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Псувайте ме, съдете ме, каквото искате правете
Ето защо бракът е абсолютна измислица, бракът и връзките са илюзия.
Малък му бил. Къде гледа досега ма?
Или върза човека с едно дете, за да ти е сигурничко и на теб, а сега е време да си поживееш малко, нали вече си имаш дом.
Обичала го била.. ае стига глупости

Мъж на 25

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c5255c353a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   22 е прав,правят деца,после започват да им бошуват хормоните.
Защо не се омъжи за някой с 20 см,след като ти е важен размера?
Правят деца,съсипват им бъдещето заради това,че на баща им бил малък.
Недорасли пикли,една мотика и да копаш тютюн цял ден на жегата само *уй ще ти е в главата тогава.
М36

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 32daaf4ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Напусни го като му е малък.
Той ако е какъвто го описваш ще си намери по-свястна от теб ;)
Ти си намери някой с голям и се скъсайте от секс.
Тогава ще разбереш какво значи мъжът да ти даде само един гол "хой" ;)

Успех !

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 2bc9055d9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   22, брака и връзките не са илюзия, а някои хора са много заблудени и неосъзнати и превръщат брака/връзката в панаир. Но не им е виновен брака сам по себе си като институция, а самите те.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6510d2e898
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Подкрепям последните коментари точно на място казани .. браво. ( 22 до 25 )

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 53c727dde4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Аз съм жената с "8-те см" както ме описа авторке, щом съм доволна явно не съм като повечето жени. Не може на всеки мъж инструмента да му е минимум 20см. Аз съм от "онези" жени дето за да пожелая един мъж, първо трябва да се уверя, че размера на един друг орган му е сравнително приемлив а именно "мозъка". Щом имаш проблем с размера и не можеш да приемеш човека, когото обичаш да е с малък инструмент, първо трябва да преспиваш с мъжете после да решаваш дали искаш сериозни отношения. При мен е обратното, първо ме интересува горната глава, после долната. И по въпроса за раждането, збъркала си човека на, когото трябва да обясняваш, родила съм три децата нормално в началото след раждането може и да съм била по широка долу, но с времето нещата се нормализират. Нямам никъв проблем с усещането, чувствам го и то доста добре. От раждането на деца се оплаквате, че сте се разширявали и раздълбавали а от големите, огромни членове не се жалвате.
Да се знае според мен "важен е майстора, не инструмента", каква полза на мъжът да му е 20см а всъщност да не знае какво да прави с него. Мен моят мъж си ме възбъжда и подмокря много преди да е в мен и пак заявявам, че съм доволна от размера му, колкото искат други жени да ме нападат и да ми се подиграват.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker