Жените и чуждото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жените и чуждото
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 3358 пъти
Здравейте,

Жени, вярно ли е клишето, че жененият/сериозно обвързаният мъж е по-атрактивен за вас? И от друга страна, ако вие сте сериозно обвързана, спирате ли да мислите за други мъже? Дори и да има нещо интересно в някой, не му обръщате грам внимание, защото сте омъжена? Знам, че е индивидуално, но все пак. Често ли си фантазирате чужди мъже?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 1807c66789
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Женения мъж априори се приема за тестван от друга жена т.е. става за нещо. И друго с НЕженения може да се стигне до брак, с женения почти няма такава опасност.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b24e1937f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм мъж, но ще ти кажа, че за мен е вярно.
В университета или някъде другаде като съм се запознавал с нови момичета/жени съм забелязвал, че им ставам по-интересен като разберат, че имам приятелка. Не ми се обяснява как точно се променя държанието им, просто има промяна.
Особено до към 24-25 години, като нямаш приятелка те смятат горе-долу за смотаняк, поне аз това съм забелязал.
От жени също съм го чувал това, един вид все едно като няма приятелка някой и те се прецакват, че са единствените, които имат интерес към него. Пък и това, някой с приятелка да избере тях, много им гали егото. Но такива неща се говореха в ученическите ми години и първите години в университета, с по-зрели жени не съм разговарял по темата.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 14a92f8ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Вярно е. Само че от части.
За някои жени “вземането” на чужд мъж е предизвикателство. А и някои госпожици са свикнали де що има мъжко да им тича след ду**то и когато някой обвързан не го направи - става страшно.
Иначе да дам женската гледна точка - омъжена съм и не ме интересуват други мъже. Не може да ме заинтересува мъж на база само на външен вид. Трябва ми много повече - интечект, харизма, чувство за хумор... А за да видя тези качества трябва да го допусна малко или много в обкръжението си този мъж. А това няма как да стане, защото съм омъжена. И кръга се затваря :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 261792f9fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Със сигурност, ако имаш пръстен на ръката и си женен си по-атрактивен за определена група жени, но не всички (визирам тези под 22-23). Ако си с приятелка, също си интересен за част от жените. Дори си мисля, че жените са по-активни в свалките, ако разберат, че имаш човек до себе си, колкото обратната ситуация, ако жената има съпруг/приятел до себе си, мъжът е по-малко податлив към свалки към въпросното момиче.


За някой хора е сладко, да се лъже, да се изневерява и е голяма тръпка, за мен мисля, че не е. Аз съм м на 28. Най-яко ми е момичето до мен да е щастливо, не искам да плаче.

Случвало ми се е, виждал съм как страда и не искам да го преживявам пак.

А и не ме интересуват обвързани момичета. Някой друг да си ръга чушката там където ще лижа, не мерси!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 8fc53c6ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Няма жена, която да не мисли или да си фантазира за чужди мъже, но друго е, какво ще направи, ако й се удаде възможност, да бъде с чужд мъж на голо, тогава вече се разбира, дали мерака или фантазията ще стане реалност, как, къде и за колко време!
Генетично е заложено у всяка жена да търси нещо повече от това, което получава в къщи, по законният начин, защото другото/чуждото е по-сладко

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 5cb8e25910
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   3, защо да се затваря кръга? Може примерно някой сред колегите ти да го забележиш, че е с чувство за хумор, харозматичен и т.н. Не е необходимо да сте излезли на среща, за да ги забележиш тези неща. Сега явно нищо не ти липсва и затова и не ги забелязваш или поне не гледаш с такива очи. Но ако нещо в брака закучи, много бързо ще започнеш да ги забелязваш.

Така че дано да се разбирате мъжа си, но не казвай голяма дума, че едва ли не няма как друг да те привлече.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a8aa56f0e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз лично не се оглеждам за други мъже откакто съм с мъжа си .На младини съм кръшкала .Не съм държала мъжа да е обвързан ,за да го „взема” ,но ако съм имала таргетиран мъж и съм го пожелала не съм се съобразявала дали е обвързан или не .
Това на младини .Сега кротувам .На 33 години съм .
Ако ,макар и почти никога ,харесам мъж фантазирам за него и мастурбирам предатавяйки си секс с него .Изневярата е табу .
Последния мъж ,за който съм мечтала е брат на мъжа ми .Ако не бях обвързана с мъжа си щях да мина планини ,за да го имам .Млад ,красив ,поддържан и абсолютен мъжкар .
Мастурбирала съм докато мисля за него стотици пъти .Колко години минаха още ме привлича ,но разбира се всичко свършва с фантазиите .Знам ,че е ужасно ,но просто много ме привлича .До там се простира моя морал .Гледам ,но не пипам .

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b3f48b20d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Разбирам откъде би идвало това, но за мен никога не е било фактор. Слабо се интересувам женен ли е, сгоден ли е, обвързан ли е, ако не ме привлича по абсолютно никакъв начин. Даже ми се струва адски глупаво... някои мои познати ходят/се омъжиха за такива, според мен, неандерталци, че направо им се чудя на акъла. В никакъв момент не съм ги пожелала или да съм си казала "брей, какъв левент, щом е женен, значи е читав, изпробван от първа ръка". Няма такова нещо. Това, че си сключил брак или си в сериозна връзка, не те прави нито по-надежден, нито по-привлекателен. Както казах, това не е гаранция за качествата на един един човек било то мъж или жена.
Това, естествено, е моето отношение и ми е ясно, че не важи за всички.
За някои дами обвързаният мъж е не само надежден, но и по-инетересен, защото е по-труден за сваляне. Не един път съм чувала как женените са по-сладки и по-предизвикателни. Един вид, ако успееш не само да му се харесаш, но и да го измъкнеш от жена му, победата ти е двойна. Ако самият мъж пък е хубав и интелигентен, вече става съвсем вълнуващо.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 86bc929bec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ако мъжът не носи халка, няма как да знам, че е обвързан. Имам приятели мъже, които са в сериозна връзка и единствено мога да кажа, че се възхищавам на това, че са отдадени и обичащи. Не всички са такива, затова тези, които са ми правят добро впечатление. В това число и моят собствен мъж. Другите не ги приемам за сексуални обекти, не бих си го и позволила. Обвързаните са заети, не ги мисля, не ги закачам, само се радвам, че са изградили хубава връзка и са щастливи с приятелките си. Не ги намирам за атрактивни, не гледам на тях по такъв начин. Това е било преди да вляза във връзка, така си остана и сега.
Аз съм сериозно обвързана и очите ми не шарят от години. Забравила съм какво е да си с нов човек, какво е дори да пожелаеш друг. Гледам на мъжете като хора, мъж или жена- еднакво ми е, мога да оценя качествата им, мога да си кажа, че имат благ характер, но не и да ги пожелая. Случвало ми се е да видя някой неземно красив мъж, имам очи и виждам, че е такъв, но не изпитвам влечение. Просто и ясно- не го искам за себе си, не го мисля. Погледът ми минава и заминава, без да се задържи върху човека, минувач като останалите. Не ги подминавам, защото съм обвързана, а защото чувствата и емоциите ми са към моя мъж и другите не са фактор. Със сигурност има по-умни, красиви и добри от моя, но аз не искам тях, искам си него и се чувствам идеално.
Никога не съм фантазирала в леглото. Нито за друг мъж, нито за някаква измислена ситуация. Отдавам се изцяло на момента и мозъка ми спира да работи. Чувствам се по-добре в интимните моменти, когато се отдам на този, който е пред очите ми, който е в прегръдките ми и с който споделям мига, не мога да отделя съзнанието си от случващото се и да си представям друго.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 216329de2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм мъж на 39 и от 6 години живея с една особа. Имам 5 годишно момченце и как да го ксжа, забравих какво е флирт и закачки. Преди да се задомя да не казвам много, но достатъчно стигахме до легло. От 6 години "ям само боб" . Нито съм им интересен, нито някоя кака се е спряла да говори с мен. Отговорностите стават доста и това е възможно да се отразява и на външния вид .

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 97f8bce087
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не, обвързаните мъже не ме привличат повече от свободните. Отдалеч намирисва на проблеми ситуацията, а и идеята да съм "втората жена" не ми харесва. Вариант е само, ако и двамата са женени, но тогава пък въпросът е защо не са разведени, след като отношенията с партньорите им са стигнали дотам, че да се решат да се мушат из хотелски стаи. Първият ми брак беше нещастен и тогава действително се заглеждах по други мъже, но по скоро си мечтаех за тях, фантазирах си какво ли би било ето този мъж да ме чака у дома. Вторият ми съпруг е невероятен човек и прекрасен приятел. Откакто живеем заедно, съм абсолютно сляпа за другите мъже, искам само него.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 8d31d28e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мен пък никога не са ме интересували обвързани или женени мъже, ако ще да са най-готините. Разбера ли, че е обвързан и ми се губи интереса. А и не съм от тия жени да ходя да го деля с някоя, да се съревновавам с нея за вниманието му, а той само да си гали егото като гледа как някакви не могат да си го поделят. Тези смешни игрички не са за мен. Така че не слагайте всички жени под общ знаменател.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 084bfd49c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Лично познавам такава жена-омъжена е, и се занимава само с женени мъже. Изпитва някакво извратено удоволствие, че даденият мъж мами жена си с нея. Става приятелка със съпругите на любовниците си за е да навътре в нещата, за да вижда как съпругата усеща нещо и се измъчва, влиза в ролята на душеприказчик и се кефи максимално. Повярвайте, съвсем реална жена е, има и такива жени.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker