Не ми дава секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не ми дава секс
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 4628 пъти
Здравейте на всички. Пише ви едно 19г. момиче, което е изключително объркано. Живея само с майка си и от 5 месеца имам приятел, с който изключително много се обичаме. Той живее на 200 км. от мен, но се виждаме няколко пъти месечно. Сега не искам да ми казвате как връзките от разстояние нямат бъдеще, това аз съм го решила и наистина знам какво правя. На 23 е приятелят ми, ако има някакво значение. Проблемът е, че наскоро споделих с майка ми и стана такъв скандал, че дори в момента съжалявам, че направих тази грешка да и споделя. Исках да получа някаква подкрепа и разбиране, а тя буквално ме изкара уличница и проститутка. Това ми е първото гадже, девствена съм и смятам, че е време и се чувствам готова да направя тази крачка, и като най-близкия човек до мен поисках съвети, а отсреща получих грубо отношение и нападки. Каза ми, че ми забранява да се виждам с това момче, нагруби го по най-гадния начин, каза ми че съм още малка, забранява ми да правя каквото и да било. Ако съм била уличница, да си хващам парцалите и да се изнасям. Ако трябва да съм честна наистина бих се изнесла, но нямаме възможността да живеем още на квартира заедно или където и да е. Наистина не знам какво да правя, не смятам, че съм малка и смятам, че е това е нещо нормално, дори че съм леко назад с материала, тъй като голяма част от приятелките ми вече имат богат опит с това и повечето са го направили на 13-14 години.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 529a196e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ъмм, изобщо няма значение кога са го направили повечето. Съвет от мен - не гледай мнозинството за абсолютно нищо в тоя живот, защото най-хубавото, на което са способни, са фалшива добрина и морал.
Относно майка ти, не я познавам, но мнозинството родители не стават за родители, но пък и едва ли ти мисли лошото.
Решението е твое в крайна сметка, щом ти е важно да правиш секс с някакво момче, с което, най-вероятно няма да имаш нищо повече за вбъдеще... то, сега е прието за норма да се пробва, да се сменя и всички много да се 'обичат'... Трагично е, но да... и ти ще влезеш в тоя порочен цикъл, така че е абсолютно без значение - кога.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: fb14c24fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като станеш майка ще разбереш ;)

Абе нещо ми се струва странно да кажеш на мама "майко , имам си гадже , мисля да се секся с него, какво ще кажеш" таааа де да знам колко е достоверна темата ;)

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 54f8a9bd90
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Реакцията на майка ти е абсолютно неадекватна. А и какво значи да ти "дава"? За да правиш секс не ти е нужно нейното разрешение. След като реагира така ненормално, не й споделяй нищо повече.
И аз на тези години ги изживявах същите драми с баща ми (майка ми е починала), когато за пръв път реших да преспя при момче. Наричаше ме с подобни епитети и ми каза, ако не спя вкъщи, повече да не се връщам. Е, на следващия ден се върнах и той малко по малко се примири със ситуацията. Но с тези (и още много други) свои действия непълно загуби моето доверие и уважение. Вече нямам желание нито да му споделям нещо, нито да искам неговото мнение или одобрение.
Затова те съветвам да си живееш живота както намериш за добре и да не позволяваш на токсичната ти майка да те обижда и да унижава. За съжаление наистина би било по-добре някои хора да не стават родители...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 65400ea201
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Майка ти се страхува за теб, затова реагира така.
Кажи и, че нямаш намерение да си интимна с него на този етап, но вече си голяма и имаш нужда да се виждаш с момчета, за да изградиш представа един ден какво да търсиш в бъдещия си мъж.
Въобще, успокой я, без да я конфронтираш допълнително. Предложи и да се запознае с момчето, за да е спокойна.
И бъди търпелива с нея.
Отделно може да помислиш за работа и отделяне, с времето ще ти става все по-трудно да изтърпиш налагането на чужда воля над твоята.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0aa29cc12b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Че ти са на 19год. Спи и прави каквото, и със когото поискаш... Защо трябва да и споделяш? Тя откъде ще знае какво си правила с момчето? Това са си ваши интимни отношения не и споделяй!

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 94ef87e94e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Напълно те разбирам, защото водих същите битки с майка ми. Имах си приятел от 6 месеца, а тя за да ме "предпази" не ми даваше да спя в него или винаги искаше да знае къде съм и какво правя.Е все пак я излъгах и си легнах с момчето. Според мен реакцията на майките ни е напълно нормална, защото някак те не искат да приемат факта, че дъщеря им ще прави секс, че някое момче изобщо ще си позволи такова нещо с дъщеря им :D И моята майка ме изкара уличница и каква ли не, а ми беше първият. За годините не мога да кажа, не смятам, че съм била малка /на 17 бях/ както и ти на 19 мисля, че е съвсем нормално. След време майка ми разбра, че сме спали заедно и беше в шок.С бившето ми гадже се бяхме разделили и понеже разказваше на сама натам , че е спал с мен и майка ми ме хвана в стаята в изтерия и сълзи, та се наложи да й кажа ..Избухна. Буквално започна да ми се кара и да ме напада, че ето защо е искала да не се случва такова неща и тн.Но бързо се успокой и ме утеши, поговорихме си и нещата се наредиха.
След една година, вече на 18, си хванах друго гадже на 21 и майка ми правеше същите сцени.Не знам като съвет какво да ти кажа, тъй като при мен просто отшумя това нещо с нейните филми..Може би ще се осъзнае..ти не й давай отчет правите ли секс, не правите ли..мълчи си и си прави каквото си искаш ! Успех

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 661d0f8fbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пише се ''с когото'',а не ''с който''.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 09acab7cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   7, то и след запетая има интервал, ама...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f7aee41017
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Може да е реагирала така, защото има по-консервативно виждане за нещата. Баща ми примерно е такъв типаж. След едно събиране, гаджето ми остана да спи у дома, сутринта баща ми дошъл по-рано и ни видял да спим в детската, всеки на отделно легло и казал на майка ми, че ни бил хванал на калъп :) Един ден ще разбереш, че за родителя, детето и на 50 години да стане, все си е дете. Може би изпитва страх, който се засилва от това, че сте само двете (не знам каква е причината бащата да отсъства, така, че не искам да изказвам мнение в такава насока) - било, за да не те нарани някой, да не допуснеш грешка с въпросното момче или просто страх, че се превръщаш в жена.
Със сигурност е реагирала доста остро, но не й се сърди. Някои родители в стремежа да предпазят децата си или да им покажат загрижеността си, просто не успяват да потиснат всичко, което им е в душите. Обаче така се стига до нежеланието у децата да споделят каквото и да било. И съвета ми е за в бъдеще просто да пресяваш информацията, която и даваш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3072ac94fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 2, на мен ми се струва напълно нормално, ако си близка с майка си да споделяш, че си имаш приятел.
Е, аз лично не бих споделила подробности за интимния си живот, неудобно ми е, но всеки нормален човек разбира, че като си имаш приятел/приятелка, ще има и секс от един момент нататък. Не живеем в 18 век!
19 години са си напълно нормални, човек да почне да води сексуален живот. Пълнолетен е вече, може да избира кой да ни управлява, а не може да избере човека, с когото ще спи, така ли?
Разбирам да е на 15-16 години.... ама на 19!!!
Майката реагира мн. неадекватно! По този начин освен да отдалечи дъщеря си от себе си, друго не може да направи!
Навремето на тези години вече се женеха!
И вместо да прави циркове и изпълнения, по добре е да седне да поговори с дъщеря си, когато реши да почне да води полов живот да знае за конрацепция, болести, нежелана бременности т. н.
Най-вероятно дъщеря й вече знае, ама все пак...
Аз подобен разговор съм провела с брадовчетка ми, когато беше още на 16! Не че тя тогава е почнала да води полов живот, но да знае, да не се притеснява да пита по-голям. Най-лошото е неадекватна реакция на родител.
Децата не си остават бебета! Родителите трябва да приемат това и да знаят, че от един момент нататък "децата" им ще почнат да правят неща от сорта на "забранено под 18 годишна възраст" :)

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 037d6bc731
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Къде на 19 си тръгнала да питаш майка си дали да правиш секс с гаджето? Майката си е майка, няма как да ти бъде приятелка и да се държи като такава. За нея ще си "малка" горе-долу до 30 годишна. После изведнъж ще се сепне и ще почне да ти говори неща от сорта на: "хайде, време е да се омъжиш", "кога ще ме направиш баба? " и т. н.
Следователно, колкото и да те обича, не очаквай от нея разбиране на тема секс. Все пак тя е израсла по друго време, хората са били много по-консервативни, на секса се е гледало по друг начин.
Аз загубих девствеността си на 15, майка ми разбра и също ме изкара едва ли не проститутка. В крайна сметка се примири и разбра че не може да ме промени. Та моя съвет е: не очаквай майка ти да те ръководи във всичко. Вече си пълднолетна, колкото те е възпитала и ръководила, толкова. Време е сама да взимаш решения и да си готова да посрещнеш последствията, били те хубави или лоши. А съветите на мама ги пази за наистина съдбоносни решения (да правиш секс с гаджето не е).
Ако си сигурна че си готова да си легнеш с него, смело напред. Няма защо майка ти да разбира. Ще идете на хотелче през деня и готово. Никой няма да разбере.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3072ac94fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Въпрос към родителите(ако тук четат такива)
От къде според Вас детето Ви трябва да научи основни неща, преди да почне полов живот(примерно хигиена, предпазване от полово предавани болести, нежелана бременност и т. н. )?
От Вас или "от улицата"?
Смятате ли, че като не говорите на тази тема(най-общо разбира се, без да се описват сексуални практики:))), детето Ви ще е "предпазено" и няма да прави секс до първата брачна нощ?
Ако, не дай Боже, детето Ви се зарази с нещо или забременее към кого според Вас да се обърне за адекватен съвет (особено, ако темата е табу за Вас)?
Може би "съвети" пак трябва да му дадат връстниците му на улицата или пък да пита "каки" и "батковци", които в голяма степен гледат своя си кеф(особено "батковците")?
Интересни въпроси, не мислите ли:)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 159a86847d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Майка ти е супер зле. Извинявай, че го казвам. Но всеки психолог ще я оплюе. Така не се възпитават деца, да не говорим, че ти вече не си дете. Любовта на родителя трябва да е безусловна. Не е редно да се държи така и ти вреди на психиката. С това момче не можете да имате нещо сериозно. Той очаква секс. При положение, че се виждате три пъти седмично, най много да стигнете до секс приятелство. Тъй като майка ти се е държала така цял живот с теб, смятам, че ти е навредила на психиката. Крайно време е за секс на 19. Направи го с някой, но моля те недей да правиш грешката да вярваш и да се влюбваш като хлапачка. Казвам ти го от личен опит. Аз съм на 30, спала съм с повече мъже от броя на годините ми и познавам мъжете по-добре и от себе си. Близко съм до възрастта ти, знам какво значи обсебващ родител. Недей фа споделяш на майки си абсолютно нищо за личния си живот. Знам, че ти е близка и искаш с нея точно. И аз съм я правила тази грешка. Но тя очаква до 25 да си девствена и да се омъжиш за първия срещнат. Животът вече не е такъв и тя е адски консервативна и ти се меси грубо в живота. Потърси човек от твоя град и отново те съветвам, не отлагай секса за след години, когато ще се комплексираш. Сега е моментът за секс.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d45621a9b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз пък не съм съгласна с твърдението, че родителите винаги мислят доброто на децата си. Няма оправдание за поведенивто ти. Майка ти ти е скапала сексуалния и личния живот. Тва е непростимо. Ти забраняваш ли й на нея да прави секс? Не. Защо си мислиш, че е светица. За да те роди тебе, как си мислиш, че си се появила? Тва да си малоумно консерватовна води до здравословни проблеми. Ако не почнеш със секса веднага, ще има много здтавословни и психически приблеми. Ти си изостанала с развитието си. Това води до инфангилност. След време другите ще гледат бебета, а ри теппърва ще прохождаш в секса и връзките. И знаеш ли какво ще ти каже майка ти? Ще те плме пак, че още не си се омъжила и не си родила. Хем да не правиш секс, хем след някоя зруга година - айде раждай. Е няма как да си зевствена до брака, сори.
Виждам, че историята е стара. Сподели как се разви всичко после

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 7e5417b10e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Питай майка то кога за пръв път е правила секс.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c1d391a29a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   15 харесва ми как разсъждаваш, но ще ти направя една забележка. Ако си мислиш, че за да опознаеш мъжете трябва да си спала от 13-годишна с нас и да си навъртяла километраж на 30 като магистралка, много си далеч от истината. Едно е да правиш секс, друго е да правиш любов. За любовта не ти е нужно да си стартирала преди да си научила теоремата на Питагор и дали се пише запетая пред "дали"! Ако ми кажеш, че е нормално да почнеш да правиш секс преди 16-годишна възраст, ще ти се изсмея. Всичко с времето си. Любовта не те спохожда през 5 минути и два джина, както обикновено става с тийнейджърките в дискотеките. Така че 19 години на авторката са нищо и по отношение на любовта не я правят инфантилна (макар да знам, за какво говориш). Аз съм над 30. Ако ми предложат да избирам между 19-годишна девственица и, примерно, 24-годишна обиграна тигрица в леглото, по всяка вероятност ще избера девственицата. Девственицата мога сам да я науча на много неща, докато от научената калпазанка няма как да искам да стане отново девственица. Може само да ме държи на тръни дали няма да ми сложи рога или да скокне директно на нечий друг чеп. Така че да твърдиш, че някой е изостанал в развитието си, защото не се е проеб*л още на 13-14, е доста несериозно.

И в заключение - ти като си по-напред с материала какво ти донесе това? Щастие? Добър и грижовен съпруг?

_---------_--------------------_------------------------_--

До 14

"Аз съм на 30, спала съм с повече мъже от броя на годините ми и познавам мъжете по-добре и от себе си. "

Ами напиши книга тогава! Иначе не виждам нищо, с което можеш да се похвалиш. За жената да спи с мъж си е фасулска работа. Щеше да си за уважение, ако на 30 си имала 2-3 сериозни връзки, последната от които ти е брак и деца.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: beda5418ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Намери мъж за майка си

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker