Тя непрекъснато ми обяснява, че не иска да се обвърже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Тя непрекъснато ми обяснява, че не иска да се обвърже
преди: 15 години, 9 месеца, прочетена 6592 пъти
В началото на годината се запознах със страхотна жена. Започнахме да се виждаме, беше ни приятно. Станахме интимни. Аз се влюбих, постепенно осъзнах, че имам по-сериозни намерения към този човек. А тя непрекъснато ми обяснява, че не иска да се обвърже, че не може да промени начина си на живот, че не смята, че аз съм Човекът и не иска да ме подвежда.

В същото време и е много приятно с мен, определено не е безразлична към мен, личи си, но има сериозни задръжки и поставя бариери помежду ни, няма доверие на никого и не иска да се обвърже. Аз не искам непременно да станем семейство, не знам какво ще се случи, все пак имаме връзка едва от 5 месеца, интимни сме от 4, много е рано, но за мен е ужасно изтощително да ми повтаря непрекъснато, че не си представя бъдещето с мен и същевременно да продължава да общува с мен.

А има моменти и изказвания, които определено издават нейното колебание, обърканост, страх, но издават и мисли, че все пак си е представя бъдеще с мен и това не и е чуждо. И твърди, че правим любов, а не секс, и се чудя как може да не ме обича и да прави любов с мен, дали е възможно, нека жените да споделят.

Тя е била силно наранена преди години и оттогава не може да се обвърже, не вярва на мъжете и аз мисля, че проблемът е там. Но ми тежи ужасно много и не знам дали трябва да се боря, за да спечеля доверието и, или да я оставя да си чупи главата, т.е., да продължи да бъде сама, да не вярва на никого и да не преодолее този сериозен проблем. А смятам, че имаме потенциал да създадем прекрасно семейство. И двамата сме разведени, имаме деца и сме на тридесет и няколко години, нямаме право да си губим времето.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 9 месеца
hash: b0f38b78ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хей, тази жена ако продължава така един ден наистина ще те отблъсне защото всичко е до време. Колкото и да и е било тежко преди тя трябва да бъде отворена и за друга връзка иначе ако не е няма да намери щастието.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 2aef094ac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Времето ще си каже думата.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 27bb89ae13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз сьм жена с такьв проблем. Трудно е. Аз имам врьзка с мьж от една година и много дьржа на него и мога да каже че дори го обичам, но нежелая да живеем заедно и да има нещо по-сериозно от това. Така сьм го и обяснила и за сега ме разбират правилно. Може би в твоята приятелка се пропуква нещо и я е страх да покаже че мисли за вас като двойка с бьдеще.

Сьдейки по моя опит на мен би ми трябвало много време за да се убедя че това ще е следващия човек на който ще се доверя и отдам напьлно. Незнам какво да те посьветвам. Може да те обича и да я е страх дори да го признае пред себе си /и аз бях така в началото/. Щом не бьрзаш да се жениш и ви е добре заедно продьлжавай така. Наистина е много трудно когато си бил много наранен да имаш отново пьлно доверие.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 062fdbb42e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря ви за коментарите, особено на номер 3. Аз искам да помогна на жената, която обичам, понеже виждам, че е объркана и се разкъсва, бях всеотдаен, много грижовен, обикнах и детето и, исках да се грижа и за него и да имаме и ибщи деца. Не съм искал да стане сега, естествено е, че трябва време. Запознахме децата си, те се харесаха, беше им приятно да общуват помежду си и очакваха някакво развитие, правеха коментари на тази тема. Убеден съм, че си подхождаме и бихме били наистина хубаво семейство. Но, смятам, че я уплаших. С чувствата си, с мислите си, макар и да бях искрен и истински. Аз също съм бил нараняван, както всеки човек и на мен не ми е лесно да се доверя и да повярвам, но предпочитам да дам кредит на доверие на някого, отколкото да отблисна някой наистина ценен човек.

А според мен тя може и да не ме обича и просто да съм бил за нея човек, с когото и е било приятно, без нищо друго. Е, както и да е, днес се разделихме, тя каза, че не може вече да продължава така, защото щяла още повече да ме нарани и след време е щяло да бъде по-болезнено за мен, затова било по-добре сега.

Какво да се прави, животът е ироничен и несправедлив, нали затова е интересен!

Ще ме боли, дори много, ще пострадам, ще ми мине и ще продължа напред.

Надявам се да имам силите и куража да обичам отново и да не нараня без да искам някоя свестна жена, която не го заслужава.

Номер 3, бъди искрена, недей да заблуждаваш човека, мен ме заблудиха, дадоха ми надежда и сега много ме боли, не бих искал и други да изпитват същото.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: a04d6d7f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Aз съм в абсолютно същата ситуация, с тази разлика, че сме от година и половина заедно и почти живеем заедно. Обичам го много, искам го, но не искам брак и сериозен ангажимент.

Моите деца деца са големи, а неговите са на 12 и 15 год., допадаме си с тях, приемат ме, задават въпроси от такова естество /кога ще правим сватбата/, но ..... ето идва и онова "но".

Имам причина да не искам да създавам друго семейство ... на този етап. Зная, че ме обича и все повтаря, " кога ще си готова за нова крачка напред?".

Бори се за твоето си момиче, доказвай и любовта си, и помисли - може и да има съвсем основателна причина за да е такава, може би нещо я възпира,- като мен, но аз няма да му го кажа, макар да го обичам МНОГО.

 
  ...


...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 6788dd3ea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И аз съм жена :) Имах мн тежка и дълга връзка.. но след нея срещнах друг човек и в началото като твоята приятелка ми беше мн трудно да мисля изобщо за нещо по сериозно но с времето той достигна до сърцето ми и аз разбрах че има мъже който могат да те накарат да се чувстваш единствена и защитена.. а това са едни от най-цените неща който търсим в един мъж ;) Така че и докажи, но не с думи, защото жените обичаме действия който ни ласкаят.... и и се докажи че си заслужава да бъдете заедно :))) Успех!!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 062fdbb42e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора: Уви, бих се борил, ако вярвах, че наистина има смисъл. Но, нещата са необратими. Разделихме се и аз не вярвам, че нещо ще се промени.

Давам си сметка, че тя просто не ме обича и 8 месеца просто се е разнообразявала с мен, без да има никакви намерения. Равносметката не е никак приятна, криво ми е (меко казано), но, по-добре сега, отколкото след време.

Ужасно е да бъдеш с човек, който не те обича и е непрекъснато студен, особено когато си влюбен и имаш сериозни намерения. Е, така е, когато имаш големи очаквания и те се разминат с действителността. :-)

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 6aec86d391
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мой човек, не си губи времето и чувствата с такива чифутки - казвам ти го от опит - сигурен съм, че никога не ти е казвала спонтанно, че те обича или нещо подобно, а най много, че и е хубаво с теб ..и то само, ако ти я попиташ... ако е така, махай по най бързия начин това чудовише от главата си, за да не съжаляваш по късно.... такива жени са тип - МЪЖЕМРАЗКИ, естественни психолози са, умеят да създават особенно доверие към себе си, обикновенно имат особенна интонация на гласа си докато разказват верни и неверни случки от живота си. Знаят много добре как да измъкнат от един мъж, само това, каквото им трябва и стават по гадни от най гадните курви и проститутки, когато ти провалят живота и изчерпят възможностите ти да направиш още нещо невъзможно за тях.....

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 2d10486bd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Може би и трябва време на нея самата да разбере какво иска, ти не си виновен!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: d85deff4aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всеки е бил нараняван в любовта. Трябва обаче да се дава шанс на всяка следваща връзка. НЕ приемам, стари проблеми да се пренасят в нови взаимоотношения...

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e814b98a4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Не съм съгласна с номер 8 щом е попадал на такива жени не значи че и тази жена е такава. И още нещо хората се нараняват и всичко се превръща в колело на омраза което не спира да се въртил. Бих казала на автора да остави времето да излекува раните и ако е писано дано един ден да се съберат пак.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker