Това не е поредната история за девственица - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Това не е поредната история за девственица
преди: 13 години, 14 дни, прочетена 5176 пъти
Здравейте! На 21 съм.
Ами моят проблем е следният. Много се чудя какво да правя. Не съм поредната девственица, която ще се оплаква, че не е намерила подходящият-това е ясно. Повечето хора ме съветват-не бързай, не губиш нищо, чакай още малко, толкова си чакала и т. н. Проблемът при мен е, че адски много вече имам нужда от секс. 24 часа в денонощието мисля само затова. Нищо друго не ме интересува. Като спя сънувам само такива неща. Като съм будна не съм на себе си. Най-лошото немога да погледна баща си, брат си, чичо си, братовчед си, нито който и да било друг, дори дядо, без да си мисля за лоши работи.

Това започна преди 2-3 години. След това започна да става по-лошо. Не позволявам на никой да ме докосва, защото от най-малък и безобиден допир, се възбуждам адски много. После започнаха тези неща да се случват с жени. Улавям се, че ги заглеждам дупета, цици. Най-лошата част(срамувам се от себе ужасно много)не давам на майка ми да ме доближи, защото направо полудявам, а тя постоянно ме гали и това ме побърква.

Дори започнах да я намразвам, защото постоянно ми повтаря колко съм хубава и че никой мъж не ме заслужава, С КОЕТО ХИЧ НЕ МИ ПОМАГА. Ама хич. Направо немога в главата ми само секс, секс, секс. Немога да водя с никого нормален разговор, защото само това ми е в главата. Не общувам вече с мъже, защото само ги зяпам в пакетите неволно и ме забелязват и е адски грозно. Само като им виждам погледите на улицата се подмокрям. И сега пак съм адски възбудена, а до преди малко мастурбирах. Правя го по 100 пъти на ден, но вече не ме удовлетворява. Искам да го направя с някой-мъж, жена, изобщо не ме интересува. Предпочитам мъж, разбира се.

Искам отново да общувам нормално с роднините си, семейството и останалите хора. Искам да не се заглеждам в деколтето на майка си. Просто вече се заглеждам по дядовци на 80, лапета на 13-14, че и по-малки. Просто цялото ми съзнание е обсебено от една едничка дума СЕКС. Та до скоро си мечтах за ЛЮБОВ. Красива и истинска. И първият път да е с човека, когото обичам. Или поне с някой специален, който държи на мен. Но при това положение, след като не допускам никой до себе си, надали е възможно...

Та хора, знам че е ужасно грозно и отвратително, но имам нужда от съвет да го направя ли с някой просто така. И тъй като съм чувала, че веднъж почнеш ли спиране няма. Може би ще е с уговорката да го правим постоянно, защото не искам да го правя с различни партньори и с всеки срещнат ей така за спорта. Или да продължавам да се измъчвам и да чакам, но поне ще знам че първият път ми е бил вълшебен. Наистина незнам. Много ми костваше да ги напиша тези неща. Много съм нещастна. И адски нервна и бясна на всичко и всеки. Като отида на плаж, направо се побърквам. Немога да спра да ги оглеждам и да ги изпивам с поглед. Тези полуголи хора. Или сега лятото като започнат да се размотават без блузи мъжете... леле ще лудна;(Чувствам се като мъж с тези хормони. И даже ги разбирам за поведението им и държанието им, хич не им е лесно. Кажете какво да правя. Пиша тук, а не в сподели. инфо, защото не искам скайпове и глупости, а сериозни съвети от по-големи и сериозни хора. Кое е правилното решение?

Б.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 14 дни
hash: 757e4a07cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, да ти кажа, вълшебният първи път съществува само по филмите. В реалността далеч не е толкова идеален.. Но пък точно затова след първия има втори и трети и пети.. Моят съвет е да не чакаш още дълго, сама си казваш, че си обсебена от тази мисъл, значи ти е дошло времето и в това няма нищо лошо. Поне потърси някой, в който си сигурна - имам предвид не да си легнете още на първата среща. Излизай с мъже, общувай, флиртувай и когато намериш подходящ, направи го. Това с принца на бял кон, който сам чете желанията ти са пълни измишльотини. Забавлявай се и не съжалявай за нищо ;) Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 14 дни
hash: 41f94d0cde
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1. МНОГО СИ ПРАВ!
Веднага си вземи голям пакет с кондоми, излизаш на дискотека и не се прибираш сама!
Не му и казвай, направете си секса и това е. Не си ненормална иначе, и аз имах тези чувства, но не чак до там, а и не стигнах до 21!
Тялото ти те тормози. Преди жените са губили девствеността си на 14, 15, - година след пъриви мензис са били бременни - хората не са живяли толкова дълго, трябвало е нещата да се развиват по-бързо. Чисто физически не сме се променили много - сега обществото е просто друго, не се женим на тази възраст и ето - може да останем и без секс.
Съветвам те да си намериш или в живота, или чрез онлайн контакт човек (мъж) само за секс - не подбирай много, но гледай да не е обвързан, не е удобно. Веднага ще си намериш мъж или момче, което да те задоволи и ще се нормализираш.
Ако това не се случи все пак - погледни си хормоните, яйчниците за кисти. Но и при мен беше така - като бях девствена (аз почнах „чак“ на 19 сексуален живот) - в автобуса например издивявах от докосванията на хората, заглеждах се по хората на улицата, изолирах братовчедите си и т. н. - след като си намерих партньор, всичко се нормализира - концентрира ти се тази енергия върху него и дано може да издържа повечко!

 
  ...
преди: 13 години, 14 дни
hash: 438897b85b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравей, Б.!

Мисля, че щом е толкова належащо, трябва да го направиш. Номер 1 е права за това, че "вълшебен" първи път просто няма, заради болката:) Аз лично съм твърд фен на секса с чувства, но за мен не е проблем да стоя "на сухо", когато се наложи. Явно за теб това е огромен проблем. Дай на тялото си това, от което се нуждае. Даже в твоя случай е добре да нямаш чувства, за да не бъдеш използвана. Така ти ще си използващата:) Гледай да го направиш с някой интелигентен човек и задължително ползвай презерватив, за да не хванеш някоя болест. Гледай да не се разчува, за да не ти лепнат някой етикет и задължително му кажи, че си девствена, за да внимава да не те боли прекалено. Не го прави с някой, който е пил алкохол преди това или с човек, който отказва да си сложи гума. Успех и умната!

Борония

 
  ... горе^
преди: 13 години, 13 дни
hash: 070e423f0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом толкова искаш направиго време ти е вече не се колебаии даваи смело, като го направиш ще ти олекне, виждам, че си си го поставила като фикс идея нормално е това те тормози

 
  ...
преди: 13 години, 13 дни
hash: 94aeab6d75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Може ли да ви питам??? Моята приятелка се е завряла пръста в онази работа. Та въпросът ми е това прави ли я недетствена и ще и дойде ли цикъл ако не е детствена?

 
  ...


...
преди: 13 години, 13 дни
hash: 688f0032c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторке, най-добре е да го направиш, ако не от желание, то за да ти олекна психически. Борония /както винаги/ ти е дала доста добър съвет, послушай я, а номер 5- виждаш ли: ей, там горе, пише " Добави история! ". Направи го, а не пиши в историята на момичето!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 13 дни
hash: 1921b048c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мисля, че имаш нужда от психолог и психиатър... Ако не от психиатър, поне от психолог... Мисля, че чак до такава степен обсебеност от секс е патологична... дано греша!

 
  ...
преди: 13 години, 13 дни
hash: 1921b048c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ако решиш да го правиш- задължително кажи на момчето, че си девствена!!! Иначе, ако бъде малко по-невнимателен- БОЛКАТА Е УЖАСНА! Казвам ти го от личен опит! Първият ми не беше внимателен и такава болка и досега не помня!

 
  ...
преди: 13 години, 13 дни
hash: f79f9352fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   8. - зависи, зависи...
Ако подбере някой мъж от дискотека какво да му каже - оле, девствена съм - онзи ще избяга, разбира се.
А, според мен на нея ? трябва просто секс - какъвто и да е.
Иначе - има доста онлайн портали (гепи ме например), където можеш да си намериш момче, дори двойка, с която да правиш най-после секс. Може би това е по-добрият варянт, защото ще можеш да комуницираш с тях преди това и да им кажеш за „проблемчето си“, за това как се чувстваш.

Не си болна - нито физически, нито ментално, трябва ти просто секс и това е - имаш проблем, реши го.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 13 дни
hash: cf29a48aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първо привет от мен,

писаници колкото искаш, малко обаче разбират проблемът в същността му. Ако ти кажа, че напълно те разбирам няма да ми повярваш сигурно, но ще се наложи тъй като боледувам от твоята "болест" от малко по-дълъг период. От всичко най напред разбирам, че си интелигентно момиче иначе изобщо нямаше да се колебаеш да пишеш за проблема си, а щеше да го решиш. Забравяме идеята с дискотеките и непознатите, защото най много ще ти докарат травма (сексуална и психическа). Зная, че си си поставяла срокове за "изпълнение" вероятно. Истината е както беше споменато по-горе - трябва ти интелигентен човек, който е запознат със състоянието ти и начините да се справи с него по възможно най-добър начин.
Разбирам, че пишейки тук негласно обявяваш конкурс за това вакантно място и ще бъде жалко недобронамерени хора да пишат с желанието да се възползват от теб. Бъди сигурна, че ще има много кандидати дори и аз бих бил кандидат. Писал съм в подобни теми и съветът ми и към теб е да не прибързваш. Съдя по себе си. Правилното решение е това което ти ще направиш, а аз единствено мога да давам съвети, идеи, дори можеби и да помогна физически. Дори не виждам защо хората имат такива виждания върху нещата, да бъдеш с девствено момиче - това е върховна чест затова не си струва да загубиш невинноста си от някой, който няма да го оцени. Струва ми се, че на теб просто ти е необходимо да споделиш с някой който ще се отнесе с разбиране.

Координати няма да оставям, тъй като изрично си опоменала че не желаеш, но понеже зная че ще си промениш мнението трябва единствено да коментираш, че би желала.
Чистосърдечно ти желая успех в начинанието, а ако мога да помогна по какъвто и да е начин единственото което трябва да направиш е да драснеш коментар тук.

С най-голямо почитание един 27 годишен пуритан,

Т.

 
  ...

...
преди: 13 години, 13 дни
hash: 8b0751c3a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ми освен да се запознаем, а? :)))
Сега сериозно.Мечтаният вълшебен първи път в днешните времена е мираж.Още повече, че не сме в 18 век, та да се пазиш за съпругът ти:)
Явно хормоните си казват думата, а срещу тях си безсилна.
Казваш хубаво момиче си.Хвани си приятел.Някой внимателен и нежен, който ще ти вдъхне сигурност за първия път.Оттам нататък знаеш какво следва :)

*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 12 дни
hash: d5606a2f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   какво „днешно време“ - винаги е било така - какъв приятел - момичето е в много тежко положение - няма време за занимавки... времето даже е минало, до сега е чакала

 
  ... горе^
преди: 13 години, 12 дни
hash: 8b0751c3a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Хахахахаха, номер 13 ще приема коментара ти като опит за добронамерен хумор :)))


*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 12 дни
hash: 68229fbbae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   не - съвсем сериозно - прочети само какво чувства. Тя не може да прегърне майка си!!!
Вярвам, че вече е действала и е решила проблема си, виж, че не пише. Да ? имам и проблема - за секс е пълно пък с мъже, не пълно, а врящо пълно!
Има такива социални мрежи, че направо се питам, дали хората са полудяли за с...
Ако си жена - от 10 до 110 години, може да си намериш по 10 мъже на ден и пак ще те търсят.
Проблемът на авторката е, че е чакала твърде много, че е чакала принц, чакала е първият път да бил перфектен - мога да кажа, че няма такъв. Дори мъжът да е Брат на Брад Пит - пак няма да е, защото женската сексуалност се учи и не е толкова инстинктивна като мъжете... Но ето - хормоните си искат своето. Фен съм на мастурбацията, но е и факт, че дори да свършваш при нея, а с мъж не винаги - пак с мъж е друго и някак си ти се овладяват хормоните, по непонятен за мен механизъм.
Авторката не е луда, не е и ненормална - познати са ми чувствата, защото и аз чаках до 19 и почнах да не си харесвам мислите... ама изобщо! Първият ми приятел беше ужас в леглото, ужас като размер (едва ли повече от 10 см) и ужас изобщо и пак ми стигаше за доста време - трябваха ми 8 години сексуален живот обаче с много опитен партньор номер2, за да мога да свърша при пенетрация, но въпреки това просто не може без!
Опитайте вие след половото си съзряване да стоите без секс 5, при авторката дори 9 години!!!
Авторке, хайде!!!

 
  ...
преди: 13 години, 12 дни
hash: 4a6b304ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Здравейте, хора!
Следя редовно коментарите. Честно казано не очаквах такива реакций и съм леко учудена и приятно изненадана. Приятно изненадана, защото очаквах нападки и обиди най вече, заради мислите към роднините и всичките гадости, които споделих с вас. Учудена, защото очаквах, че ще ми кажете, че нищо не изпускам да не бързам, или да продължавам да чакам точният човек.
Ами да, съгласна съм с всички вас. Мисля че сте прави. Сега ми трябва малко смелост. Вече след тези коментари съм сигурна, че това е правилното решение.
Номер 10, благодаря за разбирането-вярвам ти. Истината е, че наистина си поставих срок, колкото и глупаво да звучи, до денят, в който ставам на 22год. -това е след 4 месеца.
И все пак, не мисля че бих го направила с човек от нета-немога да си го представя. Офф, незнам просто съм объркана. Не съм си представяла, че някога ще бъда с някой само заради секса. Малко с остарели разбирания живея, въпреки че съм на 21.
Номер 15, не не съм го направила още:)Просто съм такъв човек, че 100 пъти премислям нещо преди да го направя. Защото после няма връщане назад.
Още веднъж благодаря на всички за разбирането, прекрасните съвети и внимателното отношение. Ще пиша като има развитие:)

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 12 дни
hash: 68229fbbae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   авторке, хубаво, че се обади, но не си права за хората по нета. Аз не съм имала връзка с такъв, но съм си писала така - има много качествени момчета, с един прекратих даже контакт, защото така си паснахме и физически и психически и въобще, че за малко да изневеря, а не съм такава - просто получавам на 95% от приятеля си всичко и знам, че 100% няма...или ме хвана страх, че ще има при интернет познанството ми...

Съветвам те найстина да си направиш някакъв профил в страница за запознанства и да си чатиш с човека поне месец, преди да се видите.
Има си процедура, за която ме светна една хард юзърка - разменяте скайп и искаш да го видиш човека веднага за малко по камерата, за да видиш, че съществува, искаш му веднага фейсбук, ако не дава и двете - чао. Има и обвързани, които са само за чата, те не искат да се срещат с теб, конфронтирай ги още в началото за среща.
Но аз на твое място, ако бях толкова на зор (а ти си, иначе ще психясаш), бих търсила направо двойка. Има читави двойки (само за двойки говоря) в гепи. ме. Защо двойка - ами не е толкова опасно - мъжете не се държат като прасета в компанията на жена си и рядко има серийни убийци в комбина с жена си (бъзик ама и небъзик). Жената може да ти даде много добри напътствия, както и на мъжа си, а и става дума само за секс - може иначе да се влюбиш в мъжа и той да не се окаже читав. Срещаш се с такива винаги в хотел - там нищо не могат да ти направят, регистрирани са. По принцип, може и в евтин хотел, но се срещаш с мъже дори само там и винаги първи път на кафе на обществено място - никога у вас или у тях!!!
Според мен, не бива да търсиш сега сериозна, защото си много на зор, а зорът тук не е добър съветник. Според мен на теб ти трябва секс - всякакъв, какъвто и да е! Или рискуваш трайна психоза!!!
Дори да е разочароващ първи път и т. н. е по-добре от сегашното ти състояние - да не можеш да прегърнеш майка, баща, близки - това е жалко състояние!
Аз бих попитала за координатите на 10. -той е доста редовен потребител тук май и е читаво момче. Кой знае-кой знае....
Казвам ти - аз самата почнах да усещам такива работи у себе си и първият ми приятел си го избрах повече от зор, връзката беше пълен провал и сексът също, но с моята вярност... Задоволи се първо, остави се да те задоволят и после на спокойствие се огледай за партньор и за повечко, не си въобразявай нито сега секс ала Еверест преживяване, нито намиране на любов, нито такива глупости - остави се на течението, намери спокойствие (а това става само със задоволяване!!! )
успех в начинанието - и недей чака рожденни дни, ами действай - в краен случай резервирай хотел и си замъкни някой от дискотеката да те отвори поне...
но аз бих търсила онлайн човек, с който да си чатя поне месец, който да ме предразположи, с който да споделя страховете и нуждите си... или бих си търсила двойка... те са готини хора! ... но и по дискотеките съм срещала чудесни мъже, ама съм много загубена...последно ме сваляше двойка и искаха даже четворка да правим с приятеля ми, ама ние избягахме от шубе - граници си има и при нас!
Гледай само да не си развалиш доброто име в обществото и ако правиш каквото трябва да направиш, гледай да е с дискретен мъж!!!

П.П. - не се бъзикам, търси координати и тук, например на такива като 10., защото повечето потребители тук са с образование над средното, доста живеят и в чужбина, има доста повече от средното читави хора, защото тук нес е пибликуват (или рядко) глупости...

 
  ...
преди: 13 години, 12 дни
hash: cf29a48aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Здравейте, отново номер 10 е тук.

Искам да изразя радостта си, че авторката следи темата - това означава, че е отговорна и сериозна млада жена (така де девойка). В реда на мисли искам да те опровергая, тъй като хората от виртуалното пространсто не са по-малко хора от другите и не са по-лоши. Дори напротив както каза номер 17 (като за всичко казано и благодаря) няма никаква разлика хората са си пак хора и нова не трябва да се омаловажава. Просто е очевидно, че си предубедена и точно това трябва да коригираш. На мен ми отне много време да осъзная, че хората във виртуалното пространство са далеч по - добронамерени и разбрани и не по-зле изглеждащи от реалните (давам себе си за пример). Умно момиче си и мисля, че ще ме разбереш. За мен лично ще е удоволствие да познавам човек като теб, независимо от стечението на обстоятелствата. Със сигурност ще се учудиш колко много неща зная за теб и състоянието ти, а за сроковете които си поставяш - моите ги изпуснах преди 6 години и не съжалявам, защото има момичета като теб и вярвам, че един ден ще срещна някое такова (съвсем възможно е това да си и ти). От тогава единствено се образовам в тази насока и смея да твърдя, че доста знания съм натрупал. Забелязвам също, че си и от морските градове, което също е едно голямо съвпадение, тъй като и аз съм от тях и е вярно, че тук се срещат много трудно свестни хора именно за това винаги се радвам да се запозная със стойностни и добри момичета като теб. Все пак нищо не би ми коствало да те опозная, но ако се окажеш загубената ми половинка, то тогава вложеното време е било безценно и незаменимо. Именно това е парадоксът който трябва да обмисляш. Не е номерът да ги направиш нещата, а да ги изпипаш както ти сама каза и както обичам да правя. нищо не губиш в случая и не е задължително да е само секс понеже никога незнаеш, дали няма да се появят чувства. Разбирам че си със стари разибрания, аз самият съм с такива, но от многото мислене само се объркваш повече. Остави мислите на някой който вижда трезво как стоят нещата. Виждам, че не ти е лесно, но мисля че ако ми се довериш няма да съжаляваш ни най-малко. Мисля, че случайността ни е срещнала от един район сме, така че не трябва да подценяваш това. Ако се решиш и пожелаеш да се свържеш с мен трябва само да сигнализираш и ще оставя контакт с благоволението на админа. Ще се радвам да помогна както мога. Мисля че не трябва да търсиш развитието, защото то намира теб. Беше удоволствие да чета мненята на всички ви.

Искрено ваш,

Т.

модератор - имаш благоволението, но дай само анонимен мейл адрес, който да не е свързан с профили във фейсбук, скайп и т.н. - когато сте установили контакт, пиши като съобщение под тази тема, че би искал да изтрием адреса ти. Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 12 дни
hash: 4fffb166dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   хе хе, 10 - браво! Аз съм 17 и тъй като не съм девойка като авторката, те моля от нейно име да си дадеш координати някакви - поне да си почати със сродна душа момичето, лошо няма!
Иначе - авторке, правя ти реклама за 10 - редовен потребител е, доста свястно момче е, следя му отговорите и по другите теми - е, не съм съгласна с всичко, не съм му и любимка иначе (хе хе хе, няма лошо).... Съветвам иначе, ако успеете да установите контакт с него да следваш наставленията ми за онлайн контакт - кратко се виждате в скайп (може отсреща да е 60 годишен перверзник например), искаш му фейса веднага - то се вижда профилът дали е истински и продължавате. Това е изпипан метод от напатило момиче!!! (не съм аз, аз слушкам напатилите и не си патя)
Иначе - среща само на обществени места!
И ако спазваш тези бейсици, момиче - ще си намериш онлайн момчето.
Не смятам, че хората онлайн иначе били по-истински и т. н, ХОРА, ТА НАЛИ СМЕ РЕАЛНИ ХОРА ВСЕ ПАК!!! Просто в интернет сме себе си - няма беден, няма богат, няма грозен, красив, млад и стар - оставаш гол, голото ти Аз. (жив социализъм). Освен това падат граници като общ град, държава дори, общи приятели, познати - остават общите интереси, образователен ценз, изобщо виждания - или си пасваш, или не - като в реалния живот!
Препоръчвам на авторката такова познанство също, защото може да сподели от сигурното място зад компа си какъв ? е проблемът, фантазии, всичко - докато на живо, може и да не успее да се отпусне. Определено е по-добре от другите алтернативи (дискотеки, платени господа, случайни някакви, женени и какви ли не други типове, винаги в търсене на свежо и младо) в твоето твърде напрегнато положение - авторке, ще изперкаш! Губиш себе си и може да завършиш с жестока психоза! Качеството на живот не ти е добре - да не можеш да прегърнеш хората, които обичаш, да се побъркваш, заради такова нещо!
Успех - пак ходатайствам за 10. - добро момче, ама е много зелено, много консервативно за вкуса ми, с много илюзии иначе с голямо сърце за проблемите на хората - точно за теб е!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 12 дни
hash: 8b0751c3a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Не знам защо така упорито подкрепяте онлайн контакта, още повече, че авторката има нужда от физически такъв. В най-лошия случай да се запознае в интернет с приятен човек, който не я привлича физически и евентуална среща да остави кофти спомени и у двмата.
Сексът е точно това - интимен контакт в следствие на физическо привличане. Няма спор, че хората за секс винаги ще предпочетем по-привлекателния индивид от срещуположния пол. Затова аз се придържам към предишния ми пост - сама си избери партньор, който ти харесва.
Да добавя още - историята се прие като някаква криза. Чак съм потресен :)) Не е фатално. Приемете го по-леко. Сексът е едно от удоволствията в живота. За хубаво момиче (каквато твърди, че е авторката) няма да е пречка да си намира партньори. А, това, че има силно сексуално желание е само бонус за бъдещия ? приятел.
В заключение - авторке, не се панирай. Ще правиш секс, а щом не си правила още, то не е било защото си вързана, а по твое желание :))

*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 11 дни
hash: 272472c7e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Здравейте, отново номер 10 е тук.

Искам да изкажа благодарности на модератора за разбирането му. Това наистина е един прекрасен сайт и трябва да изкажем уважението си към хората, които полагат огромни усилия за съществуването му. Относно дискретността - разбира се, че държа на нея, все пак човек трябва да запази доброто си име.
На следващ етап ще опровергая Синдром - вероятността да ти допадне или не човекът отсреща е същата, както да видиш динозавър ако погледнеш през прозореца - или ще видиш или няма да видиш. Разбирам, че изхождаш от чисто физическата гледна точка което в много малка степен е вярно, все пак е нормално тъй като доколкото забелязвам си доста млад. Аз съвсем не се притеснявам за тази подробност, както споменах по-рано (очевидно има защо, но няма да изпадам в подробности, за да не ме упрекнат). По-важния аспект е стойността на човека отсреща понеже тя остава. Както каза ти разочарованието и сконфузните ситуации биха могли да се получат, ако става дума за секс на всяка цена. Точно там ти е грешката. Авторката не ми изглежда като авантюристка, зная защото аз не съм и на всичките "оферти" от нощните заведения съм гледал скептично защото сексът е отговорна работа. Тук разсъждаваме как е най-добре, а не най-лесно ми се струва. Надявам се от казаното да няма обидени, тъй като не съм вложил лоши чувства.
На авторката и трябва отговорен и запознат със състоянието и човек, а повечето дори не осъзнават че нещата далеч не са толкова прости първия път, а хората не са запознати с това. За съжаление сексуалната култура (ако има такава дори) е на изключително ниско ниво.
Номер 17 е права, както винаги - във виртуалното пространство нещата не стоят по-различно, просто изисква време човек да го осъзнае, а и тук сме се събрали мисля отговорни и разумни хора.
Лично за мен най-ценно е познанството, точно затова бих искал да се опозная авторката която е една наистина стойностна дама, а нещата които могат да се случат после са просто бонус. Няма да прибързвам да оставям контакт, докато тя не е напълно наясно, въпреки че за много неща със сигурност ще и отворя очите, а и по този път вървя от дълго време и аз.

Искрени поздрави от мен. Всички сте супер,

Т.

 
  ...

...
преди: 13 години, 11 дни
hash: b9e5cbd578
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Момиче, не се лъжи да си легнеш с човек от нета. Знаеш ли колко хора тук пишат едни такива хубави коментари, после... като те изчукат се "променят" и се оказват пълни боклуци. Станах свидетел на такава история съвсем наскоро. Търси си реален обект.

P.S. Отвратена съм от начина, по който се предлага номер 10 и от сводническите напъни на 17.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 дни
hash: 272472c7e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Пак съм аз 10-я. Разконспириран съм!!! Край отгатнаха всичките ми малки тайни намерения - ха ха ха... Нека анализирам ситуацията 22. Съдейки от структурата на речта ти - която не е много концентрирана и напълно ясна разбирам, че си на средна възраст между 16 и 18 години, като не пропускам да отбележа, че е възможно дори да не си момиче затова ще ти говоря в среден род. Постът ти е насочен директно срещу моя, а това не говори ли за намерения от твоя страна или чисто по Български не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле. Плюс това незная как ти хрумна това, че целя да си лягам с нея защото не пише нищо такова! Виждам също, че не се аргументираш изобщо, а се базираш на някаква история чиято достоверност е под съмнение (така и не видях линк към истинската история). Иначе това което твърдиш е реална опасност, която моля авторката да вземе сериозно под внимание. Не допускаш също и възможността аз и номер 17 да сме един и същ човек (което в действителност не е така и админът може да го потвърди). А може и да съм педофил и изнасилвач, алкохолик, чобанин, простак, какво ще кажеш за това?
Ако изказваш твърдение е хубаво да посочваш както отрицателните така и положителните страни. Говориш за действия с реален човек, а всички дори и тук сме реални
хора няма разлика, само че докато опознаеш реалния човек срещу теб може и да е късно. От значение е и образованието, (което май ми идва в повечко), както и нагласата. Това ме мотивира да пиша към авторката: Най добрия вариант е да отделиш година или две да опознаеш някой и тогава да си сигурна в човека с който ще встъпиш в интимни отношения а защо не и в семейни в последствие (вземайки в предвид намаляващото качество на младежта в България това си е направо приключение). Пази се да не бъдеш наранена физически и душевно, търси добри хора, защото болшинството от хората по клубовете не споделят твоите разбирания и рискуваш да бъдеш обект на злобни подигравки и напатки. Всичко е важно но най-важното според мен е какъв е човекът и как инвестира в себе си. Затова обидни категоризации като "Боклуци" могат да се дават само на хора, които се проявяват като такива. Очевидно обаче благородното ми намерение да опозная една достойна млада дама изглежда съмнително от страни. Единствено мога да кажа, който е имал шансът да ме опознае не е разбрал що за човек съм. А що се отнася до това, че съм се предлагал... май на теб така ти се иска.
Въпреки това не тая лоши чувства. Който смята, че е по-добър нека той пръв хвърли камъка. Мога да разкрия и кой съм, за да може хората да видят какво пише
за мен и след това сами да си направят съответните изводи защото моите намерения са чисти.

П. П изразът "станах свидетел" мисля беше за мъжки род ;)... епична грешка... оставям на читателя сам да прецени, че тук нещо куца, а и Не е добре
да отправяш обиди към млад учен, за да не ти предявят обвинения за клевета :), чакам публично извинение 22 тук се дават напътсвия, а не заповеди. Живей и остави
и другите да живеят.

Хайде със здраве на всички, а ако има обидени - да ме прощават.

Всичко най добро

 
  ...
преди: 13 години, 11 дни
hash: cd8deb3639
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   наеми си жиголо

 
  ...
преди: 13 години, 11 дни
hash: 4a6b304ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   23, ти девствен ли беше?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 дни
hash: b9e5cbd578
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   От 22 до Herr emer. Univ. Prof. Dr. 10:

Никакви извинения няма да получите, carissime!
Да започнем, прочее по ред на номерата. Структурата на речта ми издава единствено бързане и възмущение от прочетеното към момента на написване. За възрастта ми, уви, не улучихте. В категорията 20+ съм. Не съм момиче, млада жена съм. Макар и по хамлетовски да смятате, че целият свят се върти около вашата особа, уви грешите. Постът ми е насочен към авторката, а също и срещу вас с номер 17. СЕга ще си позволя малко цитати:

10: "а това не говори ли за намерения от твоя страна или чисто по Български не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле."

22: Това говори за намерения от моя страна да се опитам да предпазя авторката от евентуална сериозна грешка, а именно да се върже на сладките приказки на някакъв непознат и на екзалтираните насърчения на 17 и да изтърпи доста сериозно унижение, ставайки секс - играчка.

10: "Плюс това незная как ти хрумна това, че целя да си лягам с нея защото не пише нищо такова!"

22: Първо, carissime, ако и в хабилитационния си труд (защото дисертацията вече сте я защитили, със сигурност:) напишете "незная" вместо не зная, рискувате рецензентът да не е очарован, но хайде... Второ, разбира се, че няма да го напишете (това, че искате да си легнете с нея). Само загорелите тийнове правят така, а вие сте хитър. Ще го играете "джентълмен". Откъде ми хрумна ли? Ами, чета между редовете. За какво би бил иначе този взрив от самореклама, кънтящ във всеки ваш пост?

10: "Виждам също, че не се аргументираш изобщо, а се базираш на някаква история чиято достоверност е под съмнение (така и не видях линк към истинската история)"

22: Ами, имам си работа, не мога по цял ден да пиша Филипики тук. Но ето, малко по - горе се аргументирах. Щом настоявате - ето ви линк към историята:

http://spodeli.net/1/story-11336.html

10: "Не допускаш също и възможността аз и номер 17 да сме един и същ човек "

22: Представете си, не. Има си hash code за бърза справка. Освен това стилът е различен.

10: "А може и да съм педофил и изнасилвач, алкохолик, чобанин, простак, какво ще кажеш за това?"

22: Ще кажа, че е напълно възможно:)

10: "Ако изказваш твърдение е хубаво да посочваш както отрицателните така и положителните страни. Говориш за действия с реален човек, а всички дори и тук сме реални
хора няма разлика, само че докато опознаеш реалния човек срещу теб може и да е късно."

22: Не държа реч пред Сената и Римския народ, мога да си позволя от време на време да говоря и без да изкажа теза, антитеза и синтеза с по 3 про - и контрааргумента към всяка. Под реален човек имам предвид човек, с когото дамата може да разговаря face to face, а не само да си "чати" в нета.

10: "От значение е и образованието, (което май ми идва в повечко), както и нагласата."

22: Образованието винаги е било от значение. Но, щом твърдите, че ви идва в повечко... свивам скептично вежди. Първо: човек се учи цял живот; Второ: Образованието на никого не идва в повече, напротив - Сократ твърди, че колкото повече нараства знанието на човека, толкова повече нараства и незнанието му. Замислям се за "Трагедията на учения" във "Фауст" на Гьоте... Вие май никога няма да стигнете до там, щом още на стартовата позиция сте тъй преситен от познание... Трето: Ако на вас ви идва в повечко, какво да кажат бедните професори със стотици публикации... Тях направо ги смазва...

10: "Това ме мотивира да пиша към авторката: Най добрия вариант е да отделиш година или две да опознаеш някой и тогава да си сигурна в човека с който ще встъпиш в интимни отношения а защо не и в семейни в последствие (вземайки в предвид намаляващото качество на младежта в България това си е направо приключение). Пази се да не бъдеш наранена физически и душевно, търси добри хора, защото болшинството от хората по клубовете не споделят твоите разбирания и рискуваш да бъдеш обект на злобни подигравки и напатки. Всичко е важно но най-важното според мен е какъв е човекът и как инвестира в себе си."

22: Подтекст: "Този идеален човек съм аз.... Ах!" Ако и за напаТки пишете в професурата си... жалко....

10: "Затова обидни категоризации като "Боклуци" могат да се дават само на хора, които се проявяват като такива."

22: Човекът от другата история се прояви категорично като такъв. Епитетът беше по негов адрес. А това, че вие се обиждате... гузен, негонен бяга.

10: "Очевидно обаче благородното ми намерение да опозная една достойна млада дама изглежда съмнително от страни."

22: Да, точно така. Тази съмнителност допълнително се подсилва от маниерния ви изказ и... саморекламата.

10: "Единствено мога да кажа, който е имал шансът да ме опознае не е разбрал що за човек съм."

22: Всички казват така.

10: "А що се отнася до това, че съм се предлагал... май на теб така ти се иска."

22: Че, защо да ми се иска? Освен това, самопредлагането от ваша страна, за мен е очевидно. Иначе нямаше да пускате постоянно намеци "Аз съм различен", "Аз съм чувствителен", "Аз съм интелигентен" etc.

10: "Мога да разкрия и кой съм, за да може хората да видят какво пише
за мен и след това сами да си направят съответните изводи защото моите намерения са чисти."

22: Ами, прекрасно! Дайте шанс на нас, грешните, да ви лицезрем!

10: "изразът "станах свидетел" мисля беше за мъжки род ;)"

22: Не винаги, carissime. Да, има течения сред пуристите, които настояват за поставяне непременно на женски суфикс на всичко по немски маниер. Аз лично не съм, почитател. Станах свидетелка ми звучи тъпо. Здравейте, днес министърката стана свидетелка как докторката и председателката на Върховния съд се сбиха на улицата... Смешно е.

10: "епична грешка"

22: Чакам примери за лирична и за драматична грешка.

10: "оставям на читателя сам да прецени, че тук нещо куца"

22: Къде?

10: "а и Не е добре
да отправяш обиди към млад учен, за да не ти предявят обвинения за клевета :)"

22: Това изявление, предполагам, трябваше да ме хвърли в тъча:) Е, не. Аз също съм млад учен. Или "млада ученка", за да не куца нищо:))) Освен това приятелят ми също е млад учен. Така че, съжалявам, ще пропусна да припадна от респект. Обиди не съм отправила.

10: "чакам публично извинение 22 тук се дават напътсвия"

22: За публичното извинение вече казах.

10: "тук се дават напътсвия, а не заповеди. Живей и остави
и другите да живеят."

22: Понякога напътствията звучат по - убедително в императивна форма. На никого на преча да живее.

За финал - ужасно силно ми напомняте за двама мои бивши ухажори. И двамата бяха докторанти на вашата възраст - същия маниерен стил, същата мания за величие... и същото отчаяние за женско внимание. Съветвам ви да смените тактиката, че не е много успешна.

Всичко най - добро и на вас!


модератор - моля ви да спрете с личното заяждане- това го публикувам последно като право на отговор, или пишете по темата, или не пишете!
Моля 10 да замълчи. Умният понякога трябва да отстъпи

 
  ...

...
преди: 13 години, 11 дни
hash: 7897912717
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   26 и какво толкова те дразни в тия двама ухажори? Я разкажи малко повече.

 
  ...
преди: 13 години, 11 дни
hash: cf29a48aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Пак е заподозреният номер 10.

За щастие съм на принципа хорското мнение на калолечение :). А и тук целта е друга.
Към авторката - преди една минутка като проверявах все още бях и сега също още съм непорочен :). Съветвам и теб да не робуваш на хорското мнение. Думите остават за твоя лична употреба и заключенията вадиш последна ти. Организъмът си е твой и ти най-добре знаеш какво е добро за него. Каквото и да направиш е ясно, че трябав да рискуваш. Без риск няма печалба. Както казах - мнения много, но само твоето е правилното, защото после ти ще живееш с последствията. Аз мога да дам само запознанство и съвет - какво ще стане после зависи само от съдбата. Каквото и да правиш - само гледай да не са глупости защото това си е спомен за цял живот.

Приятни хорица сте се събрали вътре, така че най вероятно дори и авторката да не поиска контакт ще се радвам да контактувам с останалите хора.

Всичко хубаво от мен и уважение към толерантните администратори.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 дни
hash: 2b1174931e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Здравейте,
първият път НЕМОЖЕ ДА Е КАКТО СИ ГО ПРЕДСТАВЯШ...
НЯМА ДОРИ ДА ТИ ХАРЕСА... ЗНАМ ГО ОТ ОПИТ.
Аз съм момче и знам какво беше...
Е всеки си има отклонения.... и на мен секса ми е като фикс идея... искам да правя всеки ден дори и по 2- пъти, но немога да бъда егоист... винаги се заглеждам по разголени женски тела... да се надяваме, че всичко е в рамките на нормалното... но моят съвет и специално аз.. без чувства след секс усещането е отвратително, ако знаеш, че това е било всичко което ви е задържало и единият си тръгне като при изпълнена цел.

 
  ...
преди: 13 години, 11 дни
hash: f5f2af9e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   От където и да хванеш първия, рисковете от СПИН и хепатит са си реални... Така че поне се заинтересувай за неговите виждания за ползването на презерватив, за предишните му сексуални похождения. Защото спейки с някой, ти спиш с всичките, с които и той е спал без предпазни средства. Не казвам сега да бъдеш параноичка, но да внимаваш и да се пазиш.

 
  ...
преди: 13 години, 9 дни
hash: 438897b85b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   От 26 до 27:

Щом питаш, ще ти кажа. Те и двамата бяха извадени като от един калъп. Най - лошото беше, че ме атакуваха по едно и също време. Това се случи преди 2 години, единият се появи през май, а другият през юни. С първия се засичахме в библиотеката, където бях пуснала корени, а с другия в транспорта. И двамата бяха много бъбриви и настоятелни. Не разбираха от намеци. А аз наистина бях ужасно заета и ужасно бързах. С Библиотечния се запознах на гардероба. Давам си аз чантата и якето, а той чака ред след мен. Заговаря ме най - изненадващо, че много често съм била ползвала библиотеката... Ми, що да не я ползвам, нали е обществена? И всеки път щом ме види само ми говори някакви работи, а аз бързам и ми е досаден... Да не говорим колко беше маниерен и превзет. Другият беше същият. Пътуваме един срещу друг. Аз съм погълната от четене, уча за изпит. И той ми приказва. Аз се опитвам да обясня деликатно, че имам работа, той - не. Библиотечният освен това парадираше и с факта, че е завършил Класическата гимназия - винаги с пръстена... Не обичам такъв тип себеизява. Транспортният пък не спираше да говори за дисертацията си... Според мен интелектът трябва сам да си личи, а не да го навираш в лицето на другия. Това ме подразни. А също това, че бъркаха любезността със заинтересованост. Друго - маниерният език и чувството, че само защото са учени са нещо повече от целия останал свят. Приятелят ми е малко по - голям от тях, също млад учен. Но се отличава съществено с много други качества, най - вече с академичната си скромност. Знае, че както той е по - образован от много хора, така и много хора са по - образовано от него. Съжалявам за отклонението, но ти попита и аз отговарям.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 9 дни
hash: 3a1a1f5c39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Хах, авторке, аз съм горе-долу като тебе, само че съм момче и съм на 20. Е, при мене това с зяпането и психясването е по-леко, ама ако продължавам без секс, нищо чудно и при мен да стане като при тебе.

Това, че майка ти не помага е типично. Няма значение дали става въпрос за неща от социален тип, за някаква зависимост, това постоянно насочване към нещото, което те тормози е адски, ама адски дразнещо. При мене е обратното, постоянно натякване за момичета и т. н.

Между другото дано някой да е дал свестен съвет, мързеше ме да чета толкова дълги коментари. Аз си мисля, че няма лошо да изчакаш, ще си струва. Пък и има супер готини мацки, които са били девствени до по-късно, например Адриана Лима (която май е била девствена до 29 години). Но ти можеш да си прецениш най-добре. Всъщност това с изчакването не знам дали го разбирам добре. Просто намираш някой симпатяга, едва ли е нужно да чакаш някой 'перфектен', който може никога да не се появи. Хаха, и да се похвалиш като стане :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker