Без секс на 23 год - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Без секс на 23 год
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 2361 пъти
Здравейте, на 23години съм и съм правил само веднъж секс. Не комуникирам с момичета почти нямам приятели и съм затворен. Какво да правя : (

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: d91762a770
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отвори се. ;) После е по-лесно.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e2d2d4d69e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами отвори се бе момче, това със затварянето не е добра идея. Аз на скоро минах през такъв период за 3-4 месеца, но го направих умишлено. Просто исках да си почина. Преминах през раздяла от дългогодишна връзка, след това няколко кратки, в които не се получи нищо и реших да си почина малко от всичко, и ходех с приятел на кафе веднъж на 2-3 дни и до там с контактите, и на работа де но там няма как. от началото на декември реших, че ми стига почивката и почнах да излизам пак на дискотеки, ресторанти, кафета. Почнах да звъня на някой приятел също и приятелка за излизане. Не е хубаво момичетата да те виждат само с момчета, трябва да имаш контакти и с други момичета, не е задължително интимни, просто да те виждат, че се движеш и с момичета, дори като приятели не е нужно и да са красиви. Затварянето и не общуването с хора и от двата пола води само до депресия, не си го причинявай. Особено зимния период е още по-лесно да се депресираш. Намери си компания и движи, не само кафета и кръчми може разходка с кучета, или само шляене из квартала и лека по лека нещата ще се подредят и ще имаш по-голям кръг от хора. А това означава и по-голяма вероятност да срещнеш момиче и да се харесате.
Успех от мен!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a3265ee647
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Започни да комуникираш

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b02bbf2f8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз съм в твоето положение, но съм на 27 години. Какво да правиш, нищо. Освен да си плащаш всеки месец за секс. Ако чакаш да падне момичето от небето, няма да стане. Всичко вече е за пари. Плащаш чукаш, не плащаш, стоиш самотен. Безплатен обяд няма. Лошото сега е, че първо не всеки има възможност да си плаща за това удоволствие, второ, че не се знае на каква компаньонка ще попадне. Така и така ще си сам цял живот, по-добре си плащай на компаньонка, отколкото да чакаш гадже, което никога няма да намериш, гарантирам ти. Щом аз не съм го намерил, сигурно и ти няма да го намериш, макар че ти пожелавам успех в непостижимото начинание. Ако се опиташ да комуникираш, може и да стане нещо, но трудно ще се разкършиш. Аз също съм като теб.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 92cb8684b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ох, мило чедо. Добър човек си. Излизай. Излизай навън, кафенета, дискотеки.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 00a0ca44c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей. Трябва да се отвориш, да си намериш приятели, да комуникираш с момичета и да правиш секс по-често. Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 85c6ab84ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И при мен положението е почти същото, с разликата, че съм девствен и на 21 години. И аз не комуникирам с жени, най-много да питам някоя за нещо свързано с работата/университета (следвам престижна специалност). Нямам приятели, само познати (всички от мъжки пол, както вече се досещаш), с които се виждаме от време на време.

Иначе споко, доста мъже има като нас. Някои девствени, а други - с дълги периоди на суша. Те жените обичат да злоупотребяват с младостта си и да си делят топ мъжете през най-добрите си години, отколкото да се хванат с някого от собствената си черга. Това може да бъде отдадено на хипергамната им природа, крайно грешната им самооценка и фактът, че мнозинството от тях оценяват 80% от мъжете като "грозни" (вж. Tinder и OkCupid, доста добро отражение на реалността са).

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9390539b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Благодаря за съветите. Искам да кажа, че аз съм много мълчалив и по принцип не си говоря с хората. В обкръжението си има няколко приятели само момчета и така и си говорим основно за футбол, просто няма как да се променя.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2f88bfc588
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Щом питаш, ще ти кажа какво да правиш.
Тъй като положението явно ти тежи и тъй като си мъж, не ти остава нищо друго, освен да действаш в посока на промяна. Мъжете действат, не седят да мрънкат из форуми като номер 4 и 7. Като ги слушам, те вече са взели дали, въпреки че са на по 20 и няколко години... и естествено жените са им виновни.
И аз бях като теб преди 20 години. Тогава един мой роднина веднъж седна и ми обясни, това, което ще ти кажа и аз. Срамежливостта е един от най-сериозните проблеми за един мъж. Трябва да направиш съзнателно усилие да я преодолееш, защото ще ти пречи цял живот, и то не само с жените.
Първо започни с промяна на вътрешното си убеждение кой си ти, какво представляваш като човек и как ти самия се чувстваш по отношение на себе си. Трябва съзнателно да изградиш в себе си чрез многократно повторение, твърдото убеждение, че ти си един прекрасен, достоен и уверен мъж, който върви през живота с гордо вдигната глава, който знае какво иска и как да го постигне и който има мечти, които ще постигне, каквото и да му коства това. С две думи трябва да имаш убеждението, че "Ти си Човека". Тук не говоря да се надуваш и да се държиш надменно с другите, говоря да излъчваш увереност и спокойствие, че каквото и да се случва около теб, то не може да засегне вътрешните ти принципи и не може да те отклони от целите ти. Отначало ще ти е трудно да си го представяш, но ако упорстваш, това ще стане част от вътрешното ти излъчване. И хората ще го усетят, защото и поведението ти ще се промени.
Втората фаза е да се насилиш да комуникираш с всякакви хора, с цел да разчупиш срама си от общуването. Стани майстор на късия разговор. Говори за каквото ти падне с когото ти падне - продавачки, възрастни хора (много благодатни събеседници), сервитьори, майстора на колата ти, случайни хора на улицата... използвай всеки повод за разговор и се стреми да го задържиш за малко повече време, от колкото ти е комфортно. Успееш ли да го направиш, ще става все по-лесно. Скоро няма да имаш никакви проблеми да поддържаш разговор с когото и да е, и хубавите жени за теб просто ще бъдат такива каквито те всъщност са... хора като всички останали.
И сега жените. Запомни от мен, че жените обичат да бъдат водени от уверени и доминантни мъже. Ако искаш успех с тях, ти трябва да бъдеш непоклатимо уверен в себе си, доминантен мъж, който умее да взема решенията и кара жената да се чувства сигурна с него по всеки един начин, който можеш да си представиш. Именно поради това те не харесват неуверените и срамежливи мъже... те просто нямат топки да направят, което е нужно, за да бъдат с една жена. Седят си в ъгъла, уплашени са до смърт от отхвърляне и предпочитат да не предприемат нищо, само за да си запазят крехкото его. Срамежливите поставят жената над себе си, страхуват се от нея и я поставят на пиедестал. На този свят няма жена, която да се почувства сексуално привлечена от мъж, който я е поставил над себе си и я разглежда като някакво свръхестествено плашещо създание.
След като станеш уверен в разговорите, първо започни да комуникираш с жени на неутрални теми и без сексуален контекст. Постепенно си харесвай някои от тях и пробвай да станеш по-сексуален с тях - закачай ги, размивай ги, гледай ги в очите, леко ги докосвай предлагай им да се видите насаме. Недей да се притесняваш от отказ по никакъв начин и не го приемай лично. Не всеки е длъжен да те харесва и това е напълно в реда на нещата.
Последно - личният ти живот. Трябва да имаш богат на събития и интересни занимания живот. Жените са неустоимо привлечени от мъже с интересен живот, които страстно следват мечтите си и успяват да увлекат и жената в своя свят. За теб жените не трябва да бъдат самоцел, а източник на приятни усещания. Парадоксалното е, че когато спреш да ги приемаш сериозно и да им придаваш прекалено значение, те започват да се чувстват страшно привлечени от теб.
Надявам се, че поне малко бях полезен. Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d91762a770
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момчета,

Няма такова нещо "красив мъж". Ако жените избираха мъж по красота мъжете щяха да висят по салоните за красота ;)
И не ми казвайте Брад Пит. Ако Брад беше малко по акъллия нямаше да се хване с тая коштрамба дето събира маймунчета от африка и му ги натриса да ги дондурка.

Мъжът трябва да е по-скоро интересен.

Огледайте се колко грозни мъже ходят с красиви жени. Как?
Ами интересни са. Тия жени дето търсят пари не можете да ги спечелите с нищо друго, но по-нормалните искат интересни мъже. Да са им подкрепа, но не и "приателки"

Общуването с жени не е по-различно от общуването с мъже, но ако ги гледате с увиснали ченета и подути гащи определено няма да влезете в графа гаджета ;)

Иначе казано - заговаряйте ги, говорете с тях като с приятели и в един момент можете да си поискате и секс ;)

Тъй де - по приятелски пък после ако се загаджите добре. Ако ви отрежат... миии кво толкова - ще го преглътнете и следващата ;)

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d0cff2ba64
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   За голямо съжаление е вярно, че безплатен обяд няма. Или става с пари за обеди, вечери, кина, бижута, екскурзии, кола, жилище и т. н., или с пари за платена любов. Толкова е комерсиално всичко, че само гледат какво да получат от връзката си.
Нека да разкажа моята история, имах връзка 10 години, много се радвах, че момичето се радваше на малки неща, на разходка някъде в България, не ламти за нещо повече, ДОКАТО изведнъж се промени, искала да излизаме често, постоянно да се харчи нещо, почна да напира за пътувания в чужбина, да се радва на дрешки, но аз не играх хорото, за мен е важна финансовата стабилност. В резултат ме изгониха от жилище, в което съм вложил около 20к за обзавеждане.
Вече реших да живея без.... или с платена любов, да се глезя аз, а не да набивам пари в жена, само заради едната дупка. Нападайте ме жени, но мъжете ще ме разберат, че съм прав.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c623153880
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   10 : Това, че си комплексиран, защото не си красив, не означава, че няма красиви мъже. Имай предвид, че някои жени, дори плащат и предлагат нещата, които 11 е изброил за да тръгнат с тях определени мъже(в повечето случай красиви). Изводът е, че и жените и мъжете искат красив партньор.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 779119c838
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 9 е казал всичко, което ти трябва. Няма какво да се добави.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker