Девствен съм и моля за съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Девствен съм и моля за съвет
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1829 пъти
Момче на 27 години съм и още нямам полов контакт с момиче. Какво да правя? Иска ми се момичето да пожелае само, но няма такова за в момента. На работата ми няма момичета.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 523737076a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, авторе, с тези 3 реда информация трудно ще получиш адекватен отговор. Разкажи повече за себе си, защо според теб не си имал досега интимен контакт с момиче, какъв си като характер - може би по-срамежлив и затворен? Казваш, че на работното ти място няма момичета, но нали все пак имаш някакъв живот извън работата - не излизаш ли с приятели, не се ли запознаваш с нови хора? Дай малко повече детайли, за да могат хората евентуално да помогнат с мнение.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5519156e9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Момиче можеш да срещнеш даже във фитнес залата или на заниманията по йога, на курс по чужд език и по принцип на всяко място, където хората се събират за да учат, спортуват или практикуват нещо заедно.
Друго какво да ти кажа - от приказка на приказка, пускаш шеги и майтапи. Постепенно се сприятелявате, излизате заедно, после излизанията ви зачестяват. Ходите заедно на кино, тетър, планина... Щом ходите заедно по такива места и отделяте време един на друг, значи има симпатия, влечение... В някакъв момент, на танци, дискотека или нещо такова я целуваш, и ако тя откликне - нататък вече е лесно.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2e85e675b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Все още не мога да разбера що е "девствен мъж"! Хайде, при момичетата/жените е разбираемо-те имат една ципа, наречена "химен", която при първия път се къса! А мъжете нямат такова нещо! Просто ми е любопитно!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f52f2c324b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Пробвай в сайтове за секс-само за секс, като гепиме. Или тиндър. Там мацките мислят само за секс и повечето са женени или с гаджета, търсят си забавление. Направи си профил и това е.. Убеден съм че ще хванеш няква мацка(ползвай кондоми, че тея брамтий могат да ти лепнат всичко хд).
Първо ти трябва малко секс, така че, любовта на заден план засега, после ще я търсиш. Айде не се отчайвай.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f1e63f9038
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това е отговор от друга тема, който е най верния и смислен отговор в целия форум. Прочети го разбери го и ще ти е от полза: Срамежливостта е един от най-сериозните проблеми за един мъж. Трябва да направиш съзнателно усилие да я преодолееш, защото ще ти пречи цял живот, и то не само с жените.
Първо започни с промяна на вътрешното си убеждение кой си ти, какво представляваш като човек и как ти самия се чувстваш по отношение на себе си. Трябва съзнателно да изградиш в себе си чрез многократно повторение, твърдото убеждение, че ти си един прекрасен, достоен и уверен мъж, който върви през живота с гордо вдигната глава, който знае какво иска и как да го постигне и който има мечти, които ще постигне, каквото и да му коства това. С две думи трябва да имаш убеждението, че "Ти си Човека". Тук не говоря да се надуваш и да се държиш надменно с другите, говоря да излъчваш увереност и спокойствие, че каквото и да се случва около теб, то не може да засегне вътрешните ти принципи и не може да те отклони от целите ти. Отначало ще ти е трудно да си го представяш, но ако упорстваш, това ще стане част от вътрешното ти излъчване. И хората ще го усетят, защото и поведението ти ще се промени.
Втората фаза е да се насилиш да комуникираш с всякакви хора, с цел да разчупиш срама си от общуването. Стани майстор на късия разговор. Говори за каквото ти падне с когото ти падне - продавачки, възрастни хора (много благодатни събеседници), сервитьори, майстора на колата ти, случайни хора на улицата... използвай всеки повод за разговор и се стреми да го задържиш за малко повече време, от колкото ти е комфортно. Успееш ли да го направиш, ще става все по-лесно. Скоро няма да имаш никакви проблеми да поддържаш разговор с когото и да е, и хубавите жени за теб просто ще бъдат такива каквито те всъщност са... хора като всички останали.
И сега жените. Запомни от мен, че жените обичат да бъдат водени от уверени и доминантни мъже. Ако искаш успех с тях, ти трябва да бъдеш непоклатимо уверен в себе си, доминантен мъж, който умее да взема решенията и кара жената да се чувства сигурна с него по всеки един начин, който можеш да си представиш. Именно поради това те не харесват неуверените и срамежливи мъже... те просто нямат топки да направят, което е нужно, за да бъдат с една жена. Седят си в ъгъла, уплашени са до смърт от отхвърляне и предпочитат да не предприемат нищо, само за да си запазят крехкото его. Срамежливите поставят жената над себе си, страхуват се от нея и я поставят на пиедестал. На този свят няма жена, която да се почувства сексуално привлечена от мъж, който я е поставил над себе си и я разглежда като някакво свръхестествено плашещо създание.
След като станеш уверен в разговорите, първо започни да комуникираш с жени на неутрални теми и без сексуален контекст. Постепенно си харесвай някои от тях и пробвай да станеш по-сексуален с тях - закачай ги, размивай ги, гледай ги в очите, леко ги докосвай предлагай им да се видите насаме. Недей да се притесняваш от отказ по никакъв начин и не го приемай лично. Не всеки е длъжен да те харесва и това е напълно в реда на нещата.
Последно - личният ти живот. Трябва да имаш богат на събития и интересни занимания живот. Жените са неустоимо привлечени от мъже с интересен живот, които страстно следват мечтите си и успяват да увлекат и жената в своя свят. За теб жените не трябва да бъдат самоцел, а източник на приятни усещания. Парадоксалното е, че когато спреш да ги приемаш сериозно и да им придаваш прекалено значение, те започват да се чувстват страшно привлечени от теб.
Надявам се, че поне малко бях полезен. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker