Проститутки или приятелка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проститутки или приятелка?
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 2951 пъти
Кое е по-добре...

Проститутки:
Няма драма, плащаш и правиш секс. Преди това може да разгледаш различни обяви и която ти хареса на снимките - отиваш. Ако се окаже, че снимките не са реални - отказваш се. Има форуми където пише кои са добри и кои не. Може без проблем всеки път да ходиш на различна и да разнообразяваш. Обаче излиза доста скъпо и си ограничен от време - до 1 час трябва да свършиш 2-3 пъти. Като състезание с времето, понякога става кофти. Но пък няма проблем ако не искаш да се целуваш, да я възбуждаш, не иска да я лижеш, защото нейната работа е да достави удоволствие на ТЕБ! Хубавите вървят от 80 до 100 лева на час. Има и по-скъпи, но не са нищо повече и не си заслужават парите.

Приятелка:
Трябва да я изслушваш, и да се занимаваш с други неща които не са ти интересни, но няма как защото ако си пълен темерут няма да ти пусне. Но пък и да ти пуска редовно, все някога ще ти омръзне, ще се разделите, и се почва отначало... срещи, опознаване, пак изслушваш и се занимаваш... офф. Натоварващо е. Само заради единия секс. Но пък правиш секс на спокойствие, не бързаш, защото не си ограничен от времето, изцяло сте отдадени на момента. Обаче пък тя ще иска интимности и целувки, ще иска да я лижеш, а аз не ги харесвам тези неща. Дали излиза по-евтино? Не знам, вие сметнете. Освен пари тук се харчи и много време.

Кой от двата типа момичета избирате? На 19 години съм и ме интересува само секс, нищо друго. Може отстрани малко повърхностно да изглеждат мислите ми, но жените са същите, имат си някакви обожатели и под лупа ги оглеждат, за да изберат най-добрия. После ако изведнъж се появи по-добър, зарязват сегашния и се хващат с новия. Така, че с нищо не са по-човечни и хуманни, затова и аз имам пълното право да се държа така както описвам в темата. Каквото повикало, такова се обадило.
Аз започнах с проститутки, после си хванах приятелка, ходихме месеци, писна ми, разделихме се, сега пак съм на проститутки и се чудя дали да не си хвана приятелка, че май по-евтино излиза секса. Но ще ме ангажира с куп неща с които не ми се занимава. Като завърша и започна кариера, като стана стабилен мъж с престижна професия и големи доходи, няма да се колебая кое да избера, но засега не знам (тогава ще си взема приятелка за вкъщи и чат пат ще ходя на проститутки).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2833bc9d0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако чукаш добре, хвани си другарче за секс. Впрочем, ако чукаш добре, мълвата тръгва и ще те търсят за секс. За да имаш гадже, е нежна емоционална привързаност. Без такава на теб ще ти е натоварващо да слушаш женски "глупости", а и е неетично да мамиш.
Ако не те бива в кревата, карай си с проститутките, докато ти уври главата и пораснеш достатъчно за връзка, базирана не само на секс.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ceba1faf0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Наборе, страшен път си хванал, поне имаш точен план. Иначе сериозно, как може да сравняваш проститутка с момиче с което се предполага, че като твоя приятелка, сте изградили връзка основана на чувства, малко или много. Докато проститутката, жена спала със стотици, до хиляди, много отдаване се е научила просто да си "свърши работата". Колкото и да си добър в работата, себеотдадеността не се "поръчва", а това е основополагащо правило за удоволствие от интимния контакт с ближния.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 37133c8b1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ужасно мислене..

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 237589e788
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хахах разсмя ме... Ако си на 19 и изглеждаш добре ипзнаешпкак да се държиш може да намериш по-възрастна жена за така наречените неангажиращи връзки.

Иначе моят мъж ми казва често, че му излизам по-скъпа от проститутка.... и после се хилиле.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2c16c07fc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   " Като завърша и започна кариера, като стана стабилен мъж с престижна професия и големи доходи, "

Аха ха ха ха ха ха ;)))


И един мармот завива шоколада в станиол ;)

Пич, стабилните мъже си личат отрано. Тук написаното не ми навява подобни мисли :)

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 40bca9b962
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Тази тема пък, ако не е провокация, не знам...
Все пак да си кажа нещичко за всеки мъж, който се чуди. Ако ви се прави само секс, отидете при проститутка. Давате едни пари и насреща получавате точно това, което искате- нищо повече и нищо по-малко. Приемете го като сделка, направо изгодна. Не бъркайте чувствата на някоя наивна жена, не си навличайте "проблема" някоя да се интересува от вас и да ви търси. Приятелката няма да ви излезе по-евтино, тя ще иска внимание, грижи, интерес и някакво наличие, дори минимално, на чувства от ваша страна. Когато не ги получи, ще започне да се натъжава и ядосва. Тогава, о, нещастие, ще се налага да я впечатлите, че да си свали дрехите. Голяма мъка, голям стрес!!! Ще се наложи да използвате поне 2 мозъчни клетки, че да я успокоите, а от това няма полза, защото същите може да ги използвате, за да измислите как да изкарате пари, за да получите секс без вие да доставяте удоволствие на жената. А, да не дава всевишният, ще трябва да излизате с приятелката си, ако предпочетете да имате такава. Дори да не плащате цялата сметка, а само вашата част, пак ще сте на минус. На всичкото отгоре, момичето ще очаква да го овлажните, преди да вкарате магическата пръчка. Ако не го направите ще я боли и ще недоволства. После няма да ви дава секс няколко дни, защото ще е претрита. Изобщо, не се занимавайте, вадете 100лв и ще получите всичко желано- пози, орална любов, оргазми и то от професионалист. И спокойно, презервативите пазят от болести!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4e2a536ca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Малък си още и глупав. Пораснал си на х.. , дето се казва, ама не и на акъл. Ти си емоционално и духовно незрял и недорасъл, може и такъв да си останеш, от теб зависи. Казвам ти го като жена с опит - имала съм мимолетни връзки, без ангажимент, но и имах късмет да срещна уникален мъж и да изживявам с него Любов и невероятен секс - и в момента, след дългогодишен брак и пораснали вече деца. А сексът, понеже теб само това ти е в главата ( на твоята възраст е нормално) без емоционална близост си е просто повтарящо се възвратно-постъпателно движение, като движение на бутало в цилиндър при машините. Щом искаш само това, карай си с проститутките. Ако ти е скъпо и си чак такъв сметкаджия, има най-евтин вариант - давай на ръчна.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: dfc408daa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Млад си, можеш спокойно да си намираш момичета за секс. За какво са ти проститутки?
Аз съм жена и не съм си и помисляла да плащам на жиголо. Навити за секс има бол и от двата пола.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a87f3e66b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Еми щом изслушването и общуването с друго същество за теб е натоварване и глупост, имаш голям проблем... наистина си си темерут.
По-добре с платени или секс за една нощ, че никоя нормална жена няма да ти пусне, ако знае, че й се правиш нa гадже само заради ебането. :D

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b9cae57b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Проститутка vs приятелка? Need for speed vs реално шофиране? Call of duty vs професия войник. В днешно време където толкова вече е лесно да получиш секс да ходиш при проститутка значи че си мега ама мега зле. И не ми излизайте с глупостите колко скъпо излизало да имаш приятелка пък с проститутката просто палщаш и айде. Това значи, че в леглото и комуникацията ви няма никакви. Няма жена която да и харесва секса с някой и да не повтори и да не ви търси а да търси черпене и пари, но явно никоя жена не сте докарвали до края затова не го знаете. За мен е унизително да ходиш при проститутка за вас явно не е. И незнам как може да се сравнява някаква симулация на секс каквото е при проститутката със това някоя жена наистина да иска да го прави с теб, но щом ви устройва тази симулация - ваш избор :)

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e2a7407a83
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не знам на какви проститутки ходиш, но работя в хотел и виждам с какви идват. Жрици от малцинствата, и меко казано нелицеприятни. Едната даже беше доста хърбава и неугледна, с провиснала коса, не виждала шампоан от дни сигурно. Друга пък нямаше два зъба. Понякога съм се чудила как изобщо на някой мъж му става от тези жени, как не се гнусят. Но явно са били от по-евтинките, или мъжете са си непридирчиви, стига да им се отвори парашута. За една вечер се извървяха поне 5-6 мъже при тези жрици, едвам ги изгонихме с полиция, защото не искаха да си плащат нощувката. Даже едната каза, че в момента заработва парите. Пък скоростта, с която влизаха и излизаха мъжете, беше впечатляваща. Друга пък проститутка беше обрала един чужденец и я издирвахме с полиция. Така че имай едно наум като ходиш при такива жени. Пък и щом ти харесва да не знаеш днес колко са я минали, или дали се е къпала, хубаво. Твой избор, но е супер глупаво да принизяваш секса за пари с чувства към момиче. Това, че на теб не ти се занимава с друг човек, защото е сложно и видиш ли се изисква неимоверно усилие. Смях! А за лизането и целуването, че било задължително с приятелка- пълен смях! Никога не съм карала някой да прави нещо в леглото, което не му харесва, както и аз не правя по принуда. Затова се говори кай какво обича, и дали има желание да пробва. Но трябва сам да поиска. Пък целувките са съвсем нормално нещо, защо ще съм с някой, ако не ме целува даже, независимо дали при секс или иначе? Даже е по-ненормално да няма целувки изобщо. Значи му е неприятно да ме целуне, но не и прави секс с мен? ! Момче, оправи си представите за интимност, срамота е да мислиш целувките за такъв грях.
Момче, младо си и глупаво. Сексът не е като при порното, без чувства и само мушкане. Истинският е когато го правиш с някой, когото обичаш. Ще го разбереш все някога, дано не е късно.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2497e1088a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Проститутката е като да си направиш чекия с биологична кукла, на която плащаш. Пародия на секс, важно е да те изпразни и да си вземе хонорара! И дума не може да стане за сравнение със секс с истинска жена!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker