Поредната тема за мъжки разговор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Поредната тема за мъжки разговор
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 3433 пъти
Здравейте! Моля Ви модератори публикувайте тази тема. Аз съм момче и съм 11 клас. Никога не съм имал гадже и съм девствен все още, но това е друга тема. Писал съм и преди по тази тема. Мерих се пениса и беше около 16 см. Искам да ми бъде малко по - голям да кажем 19 см, но да бъде по - дебел. Четох много статии затова, че не може да се удължи. В порно сайтовете ми излизат много реклами как да си го уголемим. От любопитство отварям някои и има много реклами на (извинете, че ще спомена името, но няма как да Ви го обясня добре иначе) Titan Gel. Някой ползвал ли го е? Доволен ли е? Работи ли? Чудя се дали да не си го закупя.
Имам и друг вариант. Ако го масажирам дърпайки го напред дали ще се уголеми? Как мислите? Ако работи, той ще стане по - дълъг, но как да го удебеля? Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: cb1a2253a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   16см е достатъчно за 11 клас. С колкото те е дарила природата - толкова.
Не си взимай никакви гелове, помпи, хапове или други боклуци - само ще си преебеш пишката. Може да опиташ това с дърпането, по 2-3 минути сутрин и вечер, докато е в 50-80% от максималната си ерекция, но гледай да не го правиш така, че да те боли.

LoveSofia

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 86b8a5de16
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това, което трябва да се промени в теб се намира от врата нагоре ;)

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ef6d2d4bfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От това чудо НЯМА да ти порасне пишката. То подобрява ерекцията... може би. Ето съставките му:

1. Gingko Biloba.

2. Gingerol.

3. Muira Puama Extract.

4. L-Arginine.

5. Guarana.

6. Magnesium

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c1d004779c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да има начин, и ще ти кажа какъв е:
Етап 1: Спираш портното ама тотално. Що? Щото като всичко излъчвано по медиите те смачква психически, егото заминава в дън земя и ред други работи а и колко те затъпява.... В момента мога да ти кажа че размерите са ни еднакви с единствената разлика, че аз съм с 8 години по-голям. Според теб дали това ме е спирало? На 14 години направих сефтето, а тогава социалните мрежи не бяха толкова навлязли сега е още по-лесно, свързна си с милиони хора всеки ден. Всички само ги гледам прелистват безцелно по цял ден и кво печелят? Нищо.
Етап 2: На твойте години, мацките само да ти кажа че се е*т за дупчени капачки, пък ти стой да биеш кучето.
Етап 3: Спри да си създаваш сам комплески след като дори не си го ползвал, освен да ходиш до нужника. Жена никога не си заговарял, не си докосвал, не си стигал дори до секс, а вече мисли за размера чат ли си на къде си се запътил? Към живот на 40 годишен девственик.
Етап 4: Трябва да знаеш нещата как стоят в този свят. Винаги ама абсолютно винаги има някой по по от теб, било то с размер, визия, интелект, умения каквото се сетиш. Но трябва и да знаеш че винаги абсолютно винаги същите неща ти ги притежаваш а някой друг не. Ти избираш дали да живееш или не. Просто го приеми както всичко останало живей с това чувство и прави точно обратното каквото ти говори главата. И туй то

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d77933c5a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Твърде много порно гледаш, концентрирай се върху По света и у нас!!!
Само така ще се отървеш от комплексите, но ме е страх да не затъпееш!?

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8f5b624cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не си ли гледал филмчета за африкански племена, как си удължават устните? Ако вържеш тежести на пениса си ще го удължиш и до 20 см, но ще е тънък като на нерез. Защо са ти тези глупости, порноактьор ли ще ставаш? Не е важно колко е дълъг, важно е как го ползваш и как го вдигаш. Големите пениси обикновено са меки, което не се харесва на жените. По важно е какво има в горната ти глава, а не в долната!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3e8cee91db
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей! Срещу Природата не се рита! И 16 см са достатъчни. Не се престаравай. Моя съвет е да мастурбираш през ден, докато си намериш приятелка. №1 правилно те съветва. Всички мазила и таблетки са измама, измама, правени само за да вземат пари, запомни добре. И така, редовно мастурбиране, сутрин, мъжката! Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9a850a11bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Той размерът ти си е много хубав, че дори перфектен. Само трябва да се научиш да използваш члена си възможно по-добре.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 14fa37fec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Мъжка тема, но ще ти дам съвет като жена.
Не е важно колко е голям, а как го ползваш. Може и да е 10см, но да докараш момичето до страшен оргазъм! Може и да ти е 25см, ама да не можеш да правиш нищо с него. Подходът, страстта и докосването са най-важни за жените и за едно незабравимо изживяване. Успех :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b37296861c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тъй като, едва ли с нещо може да си уголемиш пениса, предлагам ти да наблегнеш на образование и чужди езици. Само, че не някой изпаднал от всякава класация университет, а нещо което ще ти носи пари за в бъдеще. Едни добри доходи ще те направят привлекателен за жените и леко малкия пенис няма да е от голямо значение, а за теб-още по-малко.
И не го купувай, още по-малко, пробвай, тъпия гел, както и всякави подобни щуротии.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 03bb295f71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не ползвай медикаменти и разни боклуци щот' да не стане обратен ефект.. колкото е дала природата толкова.. съсредоточи се върху това как да го ползваш а не колко да го удължиш.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 68a296a4e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз пък как веднъж не питах някой от партньорите си колко съм му е?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 707594e732
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Никоя жена не се интересува от размера. Това е типичен мъжки комплекс. При жените няма и най-малка идея да се тюхкат ,,Дали съм широка или достатъчно дълбока.” Тъй като говорим за комплекс, това е нещо което трябва ти сам да превъзмогнеш, като започнеш от от осъзнаването на глупостта на мъжката митология за големия пенис. Между др., много по важен за акта е твърдия пенис, не големия. А по-малкият размер е по-лесен за втвърдяване и задържане.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 5bcbdf9840
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Порното убива мозъчни клетки и промива мозъци ! Лично аз ще ви кажа нещо, понеже сайтът е анонимен. Така от порното все си наслагвах, че имам малък член, все се комплексирах, че не мога да задоволя жената, а отделно на това си свивах краката и свършах по-бързо, а като си свивате краката сте с малък пенис, доста по-малък от нормалната ви големина. И така години наред. Да, аз чувствах тръпка реално само към момичета, но започнах да се надървям от това, че си представям как аз съм момичето и лапам пишки, това беше докато гледам порно и познайте, дори опитах и познайте, нямаше нищо общо реалността с фантазията и познайте, хванах си приятелка и после следваща и добих увереност и познайте, НЕ СЪМ гей, а мислех, че съм гей години наред или поне бисексуален и да, възбуждаха ме пишки, но не и мъже за щастие ! Кой знае колко хора са стигали и по-далеч от комплексите си и порното ! Не прекалявайте! А иначе за протокола 15 и нещо см, но все си мислех, че дебелината е проблема и точно тва ме кефеше на другите, дебелите пишки !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker