Страх ме е да правя секс!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Страх ме е да правя секс!!!
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 2688 пъти
Здравейте, читатели! Изпитах желанието да споделя терзания та си с някой, затова се обърнах към този сайт, тъй като от малка чета всякакви истории и намирам полезни съвети. Става въпрос за секс. На 16 съм и имам приятел от една година, който е на 17. Честно казано той от доста време насам иска да го направим, но аз имам един страх, който ме побърква и не ми дава мира. И това не е нито кръвта, нито болката, а шанса от забременяване. Дори и с презерватив изпитвам ужас при тази мисъл. Да, знам, че презервативите са доста надеждни, но все пак аз все си мисля за другите случаи в които може да се скъсат. И тъй като вече усещам, че на приятеля ми му стана много гадно от ситуацията, реших да ви споделя и да мога да получа някакви съвети как да преодолея този страх и ако можете да ми препоръчате някакво хапче за спешна контрацепция, което може да се купи без рецепта. Ще съм ви много благодарна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 37ad79b87d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче, всички жени изпитваме този страх преди да правим секс за пръв път. Ще видиш, че когато започнеш да правиш секс (защитена, разбира се), този страх малко по-малко ще изчезне. Аз също бях така, бях на противозачатъчни презерватив и познай, нищо не е станало, а водя полов живот от вече 6 години.
Препоръчвам ти да си вземеш тест за овулация (надявам се да знаеш какво е това), от аптеката. Показва ти кои дни от месеца имаш най-голям шанс за забременяване и тогава по-добре да не правите секс.
Противозачатъчните са нож с две остриета, много са сигурни и шанса да забременееш е почти нулев, но разбира се трябва да бъдат изписани от добър лекар за да са подходящи точно за теб.
Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f73f14553f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Презерватите са достатъчно надеждни, но ако се притесаняваш чак пък толкова може да помолиш приятеля ти да го вади преди да свършва и готово. Друга алтернатива са противозачатъчните - аз ползвам по друга причина, приятелят ми свършва в мен три години подред и нищо не се е случило. Лошото при тях е че имат станични ефекти след време - пигментации, целулит и т. н. Честно казано, ако можех да избирам, нямаше да ги пия.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0a51002112
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Сигурно родителите ти са ти нанесли тази присическа травма. Колко опасен е секса, защото може да забременееш... Така ти казваха, нали? Това е тормоз и ще ти е много трудно да го преодолееш в бъдеще. Винаги ще ти е притеснено, когато го правиш. Няма да можеш да се отпуснеш и няма да достигаш до оргазми. Страхът ще остане с теб, дори когато пораснеш.

Единственият начин да се пребориш със страха е да се изправиш очи в очи с него. Затова прави секс без презерватив, за да забременееш със сигурност. Тогава вече няма да ти дреме и ще се отпуснеш да правиш секс, след като видиш, че не е толкова страшно.

Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7eb58a211e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз бях така на твоята възраст. Презервативът се къса, ако е сух. Когато не си много възбудена, може да изсъхнеш лесно. Най-добре е да не свършва в теб. Така ще си предпазена, дори да се скъса. Но това не се случва толкова често. Ползвайте и лубрикант. Смятам че презерватив плюс прекъснат полов акт е достатъчно надеждна защита. Аз съм на 29 години. Наскоро правих секс за първи път с един мъж и той не си сложи презерватив, това адски ми хареса. Но на твоята възраст не ти го препоръчвам. Момчето не е опитно изобщо. Без експерименти. Пак ти казвам, презерватив и прекъснат полов акт. Никакъв секс без презерватив, ако иска. Ако настоява без презерватив, трябва да пиеш хапчета.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 22b52e155d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Правете го с презерватив и без да свършва в теб. Като реши, че иска да свършва, нека го извади, махнете презерватива и го довърши с уста или с ръка.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e7e9a55da8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей, аз съм на 20 и още се страхувам от забременяване. Единия вариант е да отидеш на гинеколог и да ти изпишат противозачатъчни, но пък те имат странични ефекти, особено ако ги пиеш много време - напълняване, например. Все пак са хормони това. Другия вариант е просто да проверявате презерватива, след като сте приключили, ако е скъсан - взимаш ескапел от аптеката. По принцип рядко се къса презерватив, може да стане, ако не си достатъчно влажна, ако е поставен неправилно също. Аз се е случвало след секса презерватива да го напълня с вода на чешмата и ако тече - скъсан е, ако не, значи всичко е наред. Последното може за много хора да е крайно, но ако е отговорен и те обича приятеля ти, ще те разбере!! Едва ли му се става баща на 17-18.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker