Самотен и без живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Самотен и без живот
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 2663 пъти
Здравейте,
Аз съм на 23, много самотен и затворен, защото нямам приятели, с които да излизам да се забавлявам, прекарах живота си играейки на компютъра, от което и си докарах здравословни проблеми, защото съм висок и много слаб. Нямам смелост да заговоря момиче, комплексирам се от акнето си. На работа съм винаги пренебрегван от колеги, понеже не се вписвам, всеки си има вече приятели. Никога не съм правил секс, гледам порно само. Имал съм 1 шанс, когато момиче ме покани, но аз се сцепених и естествено тя се разкара. Никой не харесва срамежливите. Депресиран съм, защото си провалих живота.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9c4d6f2c14
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аа чакай.. На 23 години и да си си провалил живота звучи смешно. Промени нещо в живота си, започни да спортуваш например. Но най-вече си промени нагласата към всичко това - стани по-уверен, започни ти да търсиш жени, обичай себе си какъвто си.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5536d29f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Значи осъзнаваш, че компютъра ти е провалил живота и в същото време търсиш решение на проблема в интернет? !?

Това е все едно да се бориш с алкохолизма пиейки ракия!!

Излез от нета, намери си приятел, спортувай, яж... това е. Просто е но не значи, че е лесно.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 000acb2137
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не си си провалил живота! Още си доста млад, животът е пред теб, не е късно да го промениш. Започни с това да станеш от компютъра, погрижи се за гардероба си, за външния вид, започни да тренираш. Ще видиш как ще си повишиш самочувствието и хората ще започнат сами да те търсят. След като се социализираш, ще имаш и много по-голям шанс с жените. Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e0809281c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Споко само на 23 си, аз си прецаках живота точно на 30 или няма оправяне. Лутам се и си чакам момента ако до тогава не ми е писне и не се гръмна. Дължа огромна сума пари разведен съм и нямам какво да предложа на никоя жена освен някакъв си секс за който дори не ми пука.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 422fa00b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Та ти си едва на 23, животът е пред теб! За всеки проблем си има решение, защо не опиташ да се впишеш сред колегите си, предложи им да излезете някъде да поговорите.. За да промениш живота си първо трябва да промениш част от себе си към по-добро! Не бъди антисоциален, опитай се да не бъдеш чак толкова срамежлив, знам че е трудно в началото но поне опитай!

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 186c78c7e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, аз съм на 18, ако е от значение. Когато бях на 10-11-12 много се затворих, постоянно исках да съм си вкъщи пред екрана , викаха ме да излизам аз отказвах, съответно много приятели изгубих, спряха да ме търсят и докато го осъзная нямах нито един приятел. Винаги съм била срамежлива и обикновено мълча като пукел сред хора и досега.. обаче в крайна сметка се опитвах да заговоря свои връстници, смених средата, училището и сега е доста по -добре, ако имаш време и някаква друга дейност започни, спорт, танци нещо, което те вълнува.. а това, че никой не харесва срамежливите не е така :) просто опитай да бъдеш хем себе си, но и една идея не толкова притеснен. Успех и Весели празници!! :)))

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f773f1c5a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Много си млад още, като станеш на 50-60, тогава преценяй дали си си провалил живота, но и тогава най-разумно ще е да питаш тук или в подобен сайт за странично мнение относно това дали си си провалил живота.
И не е вярно, че никой не харесва срамежливите. Аз ги харесвам, а предполагам и свестните хора ги харесват. Обикновено хората сме сбор от неща, които се харесват и не се харесват на другите.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6dd948d232
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Пиша този коментар единствено с цел да успея да ти помогна по някакъв начин. Колкото и банално да бъде мнението ми го приеми, защото баналностите са самата истина.
Ти знаеш какъв е проблемът. Още в първите изречния ясно си го дефинирал. Дори не е нужно да искаш мнението на хората, за да разбереш какво трябва да направиш. Няма да те лъжа положението ти е сериозно. В днешно време комуникацията играе огромна роля в оцеляването ни.
За твое съжаление ти си притъпил основните си качества, като години наред си стоял пред компютъра играейки безмислени игри. Да, имало е някакъв смисъл за теб, но ето, че вече си осъзнал до какво води това. Аз съм мъж на 25, само 2 години по-голям. Знаеш ли кога спрях с игрите? Точно от 6 клас не съм играл компютърни игри. В 7 клас заминах да уча в нов град, на квартира и напълно непознати хора. Тоест някъде между 13-15 години аз окончателно се отказах от това нещо. В един момент дори си задавах въпроса как съм могъл да си губя времето по този начин, като можех да започна да чета книги много, много по-рано.
Отсега нататък единствената ти задача е да започнеш да се развиваш. Тотално трябва да промениш навиците си.
Спираш всякакви игри. Та ти си на 23. Има хора, които на тези години имат бизнес вече. Спираш игрите, спираш категорично всякакво порно. Ако тръгна да ти обяснявам колко вреди порното на един мъж няма да ми стигне цяла вечер. " Благодарение" на порното, дори и да имаш досег с жени отново ще си супер спечен, защото ще ти липсва смелост, порното променя мъжкия мозък по отношение на секса и взаимотношенията с жените. Изменя представата за това как стоят нещата в реалния живот с жените. Можеш да получиш дисфункция, а напълно възможно е вече да имаш такава, така че категорично спираш. Спираш и мастурбацията мой човек. Да, звучи странно, но ще ти помогне невероятно много. Тестостерона ще ти се покачи неимоверно много. А какво привлича най-много жените? Именно наличието на много тестостерон в един мъж.
Вместо да шляпаш чекии, като мухльо пред някакви пиксели и нереални жени и мъже с комплексиращи размера пениси, започваш да се развиваш. Лъскай по 2-3 пъти, ако не издържаш, но на месец, а не на ден, докато не започнеш да правиш редовен секс. Порното комплексира мъжа, особено по отношение на размера на члена му.
В момента приоритет трябва да ти бъде, не търсенето на жена, а развитието ти като мъж. Всичко е поправимо и то в сравнително кратко време, но трбва да го искаш. Трябва ти промяна в мисленето и повдигане на самочувствието. Това идва от нещата, които правиш. Почваш фитнес и тренировки, дори не необходимо да ходиш на фитнес. Купи си вкъщи дъмбели, прави лицеви опори. Освен сила, ще добиеш и увереност. С тренировките ще започнеш да имаш и апетит. Ако си много слаб, започвай да се храниш по няколко пъти на ден. Вместо игри, започвай да четеш книги. Книгите ще отведат съзнанието ти на места, на които не си и мечтал. Ще станеш много по-интересен, като човек, ако четеш много, ще имаш какво да кажеш по различни теми, но ще знаеш и как да се изразиш. Гледай motivational videos в you tube, ако щеш. Има страхотни попадения и комбинацията от това, което казват с мотивираща музика наистина може да те надъха много сериозно.
Започни да се грижиш за себе си. В момента на пазара изобилства от мъжки продукти и процедури. Акнето ти може да бъде премахнато много лесно. Има страхотни мъжки grooming сетове, за да изглеждаш добре. Промени физическия си облик. Започни да се обличаш по-добре. Има още много неща, но просто ти нахвърлям накратко.
Всичко е много комплексно и благодарение на тези и още други навици, които можеш да придобиеш ти ще се промениш.
И най-вече бъди уверен, но това идва, след като започнеш да се грижиш за себе си.
Най-големият афродизиак за жените е увереността в един мъж. Независимо дали имаш пари, дали имаш работа или не, дори независимо дали играеш игри. Увереността печели жените. Това ти липсва и ти трябва да работиш над нея. И си само на 23 мой човек, животът ти тепърва започва...
Успех ти пожелавам. и горе главата.

"Stay hungry, stay foolish"

Мъж на 25

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: fa7478cf14
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бил си от едната страна на живота, гледай напред. Почни да се харесваш, почни да се храниш добре и да тренираш. Спри да играеш компютърни игри. Бъди силен и не се самосъжалявай

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d7af5deee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Започни тренировки, без значение дали някое бойно изкуство или фитнес. Самочувствието ти ще се повиши значително!

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ebd4b5d2f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Слушай внимателно. Като човек на близка до твоята възраст, прекарал 80% от живота си пред компютъра, те разбирам. Проблемите от това естество намаляха, когато станах от компютъра и почнах да правя нещо друго. Не си нагласяй за цел да си намираш приятели, защото няма да се получи. Направи си за цел ти самия да се промениш, тогава приятелите ще дойдат. Ако цъкаш някакви игрички онлайн, там би трябвало да имаш приятели. Срещни се с тях сближи се ако имате възможно и се запознай с тяхните приятели, това е най-лесния начин, но не и единствен. Запиши се на спорт, хем ще влезнеш във форма, хем ще се запознаеш с нови, интересни хора. Препоръчвам ти фитнес. Направи си някаква програма и ходи да тренираш, да качиш малко. За акнето ползвай акнеаут, на мен много ми помогна, но има и случай от които може и ти да си, в които е по-сериозно там вече с киселина под лекарско наблюдение. Имам и такива познати които са го правили така че не е непоправимо. Най-важното е да разбереш че всичко е поправимо. Няма закво да се депресираш. Ако ти е толкова мерак секса, отиди на проститутка. Не е срамно пичага. Айде късмет.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 1105c6bf4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Здравей, авторе! И аз съм като теб, от Варна съм, но още не съм започнал, а и няма да започна да се оплаквам по форумите! Събери 700 лева, купи си статив и камера, батерии, карти памет, започни да ходиш по концерти-от това по-хубаво няма! Пак ще си сред хора, но не и такива, които са се превърнали в пройдохи-пияници, наркомани, престъпници от всякакъв род! С такива нямаш работа! На концерта е друго! Публиката обикновено се състои от семейства, пенсионери, понякога има и полиция, когато е на открито! Дори ме питат от коя медия съм, казвам им, че снимам за себе си! Не се отчайвай-последваща съвета ми! Дори ми се иска един ден да отида до ДКС-"ВАРНА, да отнеса твоя въпрос до администрацията на Двореца! Просто да разбера какво ще ми кажат! Управител, директор-за мен няма никакво значение-все пак това са длъжностни лица! Важното е да получа адекватен отговор от точния човек! Ще им обясня какво обичам да правя и как може да има хора, които се оплакват, че са самотни! Надявам се, че ще ме послушаш! Другите сигурно ще ти кажат да ходиш навсякъде другаде, но не и там, където ходя да снимам-сцена "РАКОВИНА", ДКС-'ВАРНА", местата, където се провеждат церемониите по случай националните празници-дори в един ден се налага да излизам поне два пъти-сутринта се провежда церемонията, а привечер е концерта! Ти просто не си намерил пътя, по който да тръгнеш! Ето, аз те упътвам! Просто е! Просто трябва да направиш първата и втората стъпка-вече ти ги подсказах по-горе! Желая ти успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 88b5216a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   И при мен е така, само че съм на 21 години и НИКОГА не съм бил канен от момиче/жена, което не ме учудва, при условие че никога не съм привличал женските погледи. Какво да се прави.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: acb8ccb01d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   И аз седях пред компа не година две а цели 4 .. и сега съжалявам за тези пропилени дни, и аз съм слаб, какво направих .. почнах със фитнес, хранех се обилно без да деля и лека по лека нещата дойдоха на място, сега вече имам цели и мотивация да ги постигна. Да, фитнеса дава много, първото което е и най важно, самочувствие .. за момента съм спрял да тренирам поради работа, но когато се почувствам зле психически, посещавам докато не се почувствам по добре.

M29

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9298f0b2bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Здравей, авторе, аз съм на 19 години и преживявам подобни неща. Имам проблеми със зрението и ставите на краката. Много искам да променя живота си и да живея активно. Искам да се отърва от токсичните мисли особено относно външния ми вид.
Поглеждам нещата отстрани и си казвам че има надежда. Само трябва сила. Основното нещо, което открих днес като решение е комуникацията - да споделиш с друг човек за проблемите си и съответно той да бъде достатъчно отворен за да ти помогне. Осъзнах че лично за мен би било много по-лесно да откажа лошите навици ако споделя с някого целта си и примерно си комуникираме всеки ден относно промяната и резултатите.
Имам волята за това и приканвам всички, които се чувстват сякаш са на дъното, недооценени дори от самите себе си, игнорирани, сами и слаби, нека ми пишат на имейл в абв, който ще оставя най-отдолу. Нека се подкрепим по пътя на промяната. Нека си помогнем.
Лично за мен би било удоволствие, защото казуси и причини има много. Един лош навик е следствие от нещо, което ни е дало комфорт в момент на слабост. Наш е изборът дали ще продължим да бъдем слаби или ще изберем трудния път по който ще платим, но и ще получим.
Това да си слаб, грозен и отхвърлен дава много ценен опит. Самотата, а по-късно в развитите и пътят към промяната отдават възможност да опознаеш себе си и да станеш нещо много много по-добро и ценно от тези, които са по-добре от теб в момента.
Разговорите ще протичат под формата на всекидневни имейли и всеки ще има правото да запази своята анонимност. Ще сподели за нещата, които го касаят, и съответно аз ще добавя останалото нужно.
Забелязвам, че много от младите са се затворили в един фантастичен свят, нещо тяхно лично и виртуално. Призивът ми е да погледнем реално на нещата, на това което можем и не можем.
Не искам повече да има хора като мен. Искам всички да бъдем щастливи, искам да бъдем живи, авторе!

Въпрос на готовност и отворено съзнание.

y118100

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9e90f41b3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Бог да те благослови номер 9. Евала. Браво на теб. Много се радвам да виждам как хора като теб ги е грижа за другите и помагат с каквото могат. Изчетох всички коментари и само от твоя лъха загриженост. Докато другите са хвърлили по две думи. Наистина най важното е мъжът да уверен... тва много се нрави на дамите. Другото което е в плюс да си забавен но не и клоун.
Наистина порното трябва да се спре. Действа подсъзнателно и прави мъжа слаб, страхлив и не може да прави очен контакт.

Ако четеш, можеш ли да кажеш още неща за влиянието на мастурбацията и порнографията да си знаем?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker