Моралът ми тича към киното. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Моралът ми тича към киното.
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 3372 пъти
Момиче съм, на 19 години. Ще започна доста нескромно.
Обикновено, когато се запозная с някого, той без да се замисли откликва: - Ти си свястно момиче - добро, умно, красиво, искрено и т. н. Всичките ми познати, приятели и роднини са на същото мнение.
Преди време можех да се съглася донякъде, а сега се чувствам като истински парцал. Само за няколко месеца станах коренно различен човек. Промяната започна от първият ми път. Това, което винаги съм искала е първото ми момче да е и първата ми любов. Наивна съм си по природа и съм мечтала за любов безкрайно много, но така и не я получих. По принцип съм изключително претенциозна относно момчетата, но така се получи, че се влюбих в най-неподходящият човек за мен, пълен женкар, който никога не ме е харесвал. Не сме били заедно, но аз против всичките си принципи така и не спрях да го търся. Не знам какво ми стана, не знам в какво се влюбих и сигурно никога няма да разбера. Винаги съм се радвала като малко дете на всяко негово съобщение, на усмивката му, дори само на името му. Не успях да приема факта, че не се интересува от мен и не мога да го имам. Единственият начин беше - да спя с него.
Знаех, че ще му е само за това, че ще ме зареже веднага и ще му стана още по-малко интересна. Но реших да правя секс с него, защото мислех че никога няма да срещна подходящ човек, чувствах се толкова самотна и по-добре да го направя с човек, в който съм влюбена, отколкото с някой друг потенциален партньор, който мога да срещна и след десет години.
Е, направихме го. Беше груб, болеше ме, а никога не съм се притеснявала от болката, но си беше истински кошмар. Приключихме и той просто ме изгони, защото имал работа. Знаех, че е за единия път, знаех че не ме харесва, но за мен беше прекалено да ме изгони като някоя ш*бана к*рва, исках просто да го гушна и да спя при него, само за една вечер. Не исках много, но и това не получих. По принцип съм много чувствителна, но в този ден се прибрах вкъщи и не плаках, сдържах се, не исках да си го позволя, защото знаех какво ще последва, но въпреки това реших да го направя от чист инат.
Тъгата обаче бързо ме настигна, чувствах се отхвърлена, самотна, исках да премахна тези чувства и почнах да се виждам с едно момче, което дори не беше мой тип, но се държеше изключително добре за този момент, а точно от това имах нужда. На третата среща правих секс и с него. Смятах, че ме харесва наистина, но бързо почна да обяснява как е най-добре всеки да се чувства свободен, винаги да търси най-доброто и да не се оковава с вериги. Пишеше си с други момичета, пазеше си ги като резерви. Затова така и не го приех на сериозно, въпреки че постоянно бяхме заедно. Бяхме заедно два месеца, в този период се видях пак с онова момче, целта ми беше този път да СПЯ при него и така и стана. Чувствах се ужасно виновна спрямо момчето, с което Уж бях. Никога нищо не сме си обещавали, но въпреки това той ме накара да се чувствам сякаш съм изневерила и съм пълна утрепка. Разбрахме се да си бъдем верни и наистина да сме заедно.
Продължихме да се виждаме още известно време, през което т той се държеше ужасно, сякаш съм му писнала съвсем, не ми обръщаше никакво внимание, дори не искаше да правим секс и се чувствах като мъжа във връзката. Използваше само женски оправдания: Боли ме главата, изморен съм, сменил съм чаршафите и тем подобни глупости. Беше го гнус от мен, защото съм доста мокра, когато съм възбудена. Знаех, че той не е в ред, самочувствието ми се срина съвсем, чувствах се като някоя прокажена. Зарязах го, но ми беше тежко, защото е първият човек, на когото се доверявам толкова и се привързах към него. След месец започнах да се виждам с третото ми момче. Виждахме се само няколко седмици. И с него спах и то почти веднага. Съжалявах доста, защото не изчаках и се почувствах лесна и явно съм такава наистина. Даже не знам защо го направих, може би просто изпитвах нужда след толкова време, а и очаквах да изградим връзка с него. Увери ме, че не му е за секса. Но той ме остави под предтекст, че съм малка за него, а той иска да гради семейство. Тогава защо въобще почна да се вижда с мен?
Искам просто добро момче с голямо сърце, което да ме харесва наистина, защото не съм срещала такъв човек досега.
Имам достатъчно ухажори, но те виждат само външност и нищо повече. Искам човек, който да се влюби в душата ми, както във външния вид, но явно това е прекалено трудно откриваемо.
Искам да мисля като мъж - сексът е само секс и нищо повече! Не трябва да се влагат чувства и емоции. С това мислене пробвах нещо, за което винаги съм имала лошо мнение и толкова хора съм осъждала за това, не разбирах как е възможно да го правят. Правих секс за една вечер. Спах при това момче и плаках цяла нощ, защото осъзнах, че това не е за мен, чувствах се унизена и като най-големият боклук. Не успях да мигна даже, защото винаги съм искала да се чувствам обичана и да съм със сериозно момче, което да ме цени. А изведнъж започнах да позволявам да се отнасят с мен като с парцал и нищо повече, бях момиче с достойнство, а сега съм се превърнала в едно нищо. Бройката се увеличи с още един - общо четири и то за няколко месеца. Никога не съм очаквала, че ще се превърна в това. Направих неща, на които никога не съм смятала, че съм способна. Хората ме смятат за добро момиче с ценности, а аз вече не съм такава... И ме боли наистина, защото нищо не мога да променя и ме е страх от себе си. За нищо не ставам вече. Не знам дали, ако срещна добър човек ще го заслужавам въобще.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: f7cc9ae39b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не стига, че секс правиш, ами и се оплакваш... защо ти е това "сериозно" момче? Ти не искаш такъв! Втълпила си си, че искаш сериозен, но не е така, затова си лягаш с други.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e659961fd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ох, момиче, не си го слагай на сърце. Човек ще се появи. Млада си и няма нищо лошо да пробваш. Всички сме спали с идиоти. Всъщност ако не са те, никога няма да разберем кое е стойностно. Използвай ги както и те те използват.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 956c2cf6ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Защо ли ми се струва отново измислена история, след като някои от "силния" пол се позасегнаха от една друга тема.... ;) Няма момичета и жени кланящи се на комплексарски стереотипи и знаят, че няма нищо лошо в бройките, пък видиш ли чак да се чувства като парцал и звучното "шибана курва". Много цветущ език като за скромно морално момиченце. ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6cc52b9cbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си се превърнала в парцал миличка, просто си малка и глупава. Сигурен съм, че ако откриеш този който описваш по- горе ще ти омръзне бързо :). Поспри се малко и си карай живота без да го мислиш много. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 69c5a283a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Вярвай ми ще срещнеш правилния човек, но няма да е като насилваш нещата, той сам ще си дойде, а до тогава според мен не се пръскай и раздавай на някакви отрепки, защото и свестния няма да те погледне, горе главата.

м29

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ef494fc7e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Честно, признавам си, до 30-те си години бях същия като тези момчета с които си била.
Нямах семейни ценности, завърших второто си висше, търсих перфектната работа(защо съм учил толкова все пак) и я намерих... сега имам всичко -пари, собствено голямо жилище, което го обзаведох луксозно, имам хубава кола.
До 30-те мислите ми бяха как да живея добре и с коя да легна за вечер, две..
Сега търся такава като теб, защото искам семейство, искам добър човек до себе си.
Искам да ти кажа, че и по мои наблюдения повечето младежи си мислят както аз съм мислил и за това удряш на камък, млада си, ще срещнеш човека, не се притеснявай.
На твоите години мисли как да се усъвършенстваш, записвай курсове(може там да срещнеш човека), прави връзки с хора, от които ще имаш полза.
Живота е пред теб, бъди добър човек и всичко ще се нареди.
Успех!
М33

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: cb486535e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Всеки прави грешки, не се измъчвай. Хубаво е, че си осъзнала кое е добре за теб и кое не. Авторке остави мейл да се запознаем.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 1680e1d202
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здравей! Точно в момента аз се чувствам по много сходен начин. Ще започна с най-важното, ти не си боклук! Най-лошото нещо, което можеш да направиш сега е да загубиш надежда и да обаждаш себе си. Времето лекува, намери нещо с което да се разсеяш. Колкото повече се фокусира над определен проблем, толкова повече бягаш от решаването му, запомни. Ако личностен проблем не можеш да го решиш за седмици, се старай да промениш фокуса. И ще видиш как В един момент, (след като вече успешно си променила фокуса) като се върнеш на проблема, той или се е решил сам( като добие самочувствие и вяра в тиб) или го виждаш по-обективно и по-лесно намираш решение. Има поговорка "не прави секс с човек, на който не искаш да приличаш" Бъди по-внимателно за в бъдеще. И колкото и да гледаме миналото, няма как да променим нищо. Вземи си уроците от случилото се и продължи напред! С теб сме има и други в твоето положение. Аз в момента не чувствам нищо, например. Поздрави!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a4f935a19b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Прочети "Излекувай живота си "от Луиз Хей. Тази книга ще ти даде отговорите на въпросите ти. Успех и весело изкарване на празниците.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7fecb761cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ти наистина си попаднала на лимонки ама проблема на жените е че щом един общува с много жени значие е много хубав и айде на връта му ( винаги когато съм имал жена до мен съм бил сладка ябълка а когато няма съм невидим )

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 57e7e2eabb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В единия параграф пишеш, че искаш да се влюбят не само в тялото ти, но и в душата, а в следващия параграф пишеш, че искаш да си като мъж и да можеш да правиш секс без обвързване? Къде е истината? Кое желаеш наистина? Изясни си го и тогава виж какво трябва да промениш в поведението си.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: fa416d7e93
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Мило момиче, спри да се обвиняваш. Спри да казваш, че не ставаш за нищо, че си парцал, че си отрепка. Това не е вярно. Спри да казваш, че вече не си такава, защото наистина ще спреш да бъдеш. Ти можеш да бъдеш такава, каквато поискаш. Щом искаш да бъдеш момиче с морал - бъди, но трябва и капка въздържание в цялата работа. Не се поддавай на провокации. Аз съм същото момиче - наивна до болка, вечно вярваща, че всички са добри и светът е розов и е от шоколад. Трудно, но ме накараха да сляза на земята. Макар че нашите истории се различават в някои отношения, ще ти кажа следното: всеки има някакъв идеал за човекът, който иска да бъде - за теб едни качества са тези, които те привличат и искаш да ги притежаваш и ти, за друг човек са други. Лесно излязох от ситуацията като винаги се питам: човекът, който искам да съм, как би постъпил сега? Премислям внимателно и тогава действам. Предлагам ти и ти да направиш същото. Смятам, че ще ти е от голяма полза.
Другото, което е - станалото, станало. Няма как да промениш миналото, но какъв е смисълът да се вайкаш и тръшкаш? Аз се научих сама, че не трябва да се лигавя, а да се взема в ръце и да си оправям бакиите. Не се лигави, а се вземи в ръце и ти! Не опитвай, а го направи! Искаш нещо - действай. Сама трябва да се справиш и да преминеш през това. Не е лесно, но колкото по-бързо го преживееш, толкова по-добре. Затваряш страницата и действаш. Няма какво да чакаш. Искаш да си момиче с морал, какво се занимаваш с тия, дето не знаят какво искат и само ходят наляво-надясно? Оставяй ги, ще видиш, че ще ти е много по-добре и ще дойде свестният.
Не забравяй, че ти трябва постоянство и упоритост. Ако държиш достатъчно на себе си, ще действаш!
Успех <3

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5b90ea09fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Не си парцал, просто си много наивна. Спокойно! Всеки е правил грешки, важното е да си извадиш поука от всичко това и повече да не се унижаваш нито за една нощ, нито да си с човек, който не те уважава и е с теб само заради секса. А правилният човек ще се появи, рано или късно, важното е ти да си готова за него и за истински отношения. А грешки...никой не е без грешен!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: fc891a7169
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Номер 3, аз бях срещу бройките в темата, но и аз си помислих същото, преди да стигна дори да тази част с к*рвата. Но в целия контекст, си мисля, че е реална историята, когато си в лошо положение като авторката и когато си наранен, че си погазил принципите си, почваш да се обвиняваш и да използваш тежки епитети. Сега към авторката, както вече споменах, крайно негативно мнение имам за момичета действащи така, но с важната подробност, че го смятат за нормално. Но аз не мисля, че си лошо момиче, още по-малко к**ва. Но просто трябва да се върнеш един вид, към себе си. Няма много неща които да ни мотивират да спазваме принципите си, повече от изживяването на последствията от тяхното нарушаване. Дай си време, то нещо като ти е на сърцето и те боли, какъвто и съвет да ти дам как да не мислиш за това, ще бъде напразно. Но наистина, щом аз който съм супер краен, изобщо нищо лошо към теб не изпитах докато чета, ти си осъзнала какво е нужно, съответно и какво не е, това е най-важното. Сега трябва именно отстояване и колкото и да те привлича някой, емоциалночално и физически, ако той е в такъв период от живота си или просто е такава личност, с която за да бъдеш, ще трябва да направиш компромиси със разбиранията си, просто го преодолей, наборке хаха :)

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f167e596cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Много си малка още, за да се оприличаваш с тн. Боклук. Разбирам че искаш любов, то кой не иска? Само недей си казва, че си стигнала дъното и сега да започнеш да спиш с всеки... Искам да знаеш че за твоите години, тази бройка е наистина малка. Искрено се надавам да не се наказваш, правейки секс с всеки срещнат. Относно "проблема" ти че се овлажняваш от долу, ами това не е проблем... секси е когато жената се овлажни (дори много) виж сега, ако си суха, това е проблем.
Спирай секса, докато не срещнеш Споделената Любов. Айде дано новата година ти я донесе.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8a6c607eb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   "Искам човек, който да се влюби в душата ми, както във външния вид, но явно това е прекалено трудно откриваемо. "

А ти самата, това ли направи с тия момчета? Ей това е голямата ти "мистерия" с първото момче, която ти е трудно да си признаеш - точно както тези за които говориш, и за теб всичко е било външен вид, привличане към хора по лични егоистични причини, не заради това което те реално представляват. Ако беше избрала да ги видиш какво наистина представляват, щеше да бягаш в другата посока. И докато ти си склонна да търсиш по-емоционална връзка, те си имат своите собствени доводи - дали секс, дали семейство, егоисти като теб самата...

И да, права си, тази невинност която си я имала преди да тръгнеш да водиш полов живот, си я изгубила. И никога няма да си я върнеш. Затова от памтивека на жените е обяснявано, че не бива да си позволяват сексуалната свобода на мъжете. Не са устроени по същият начин, друга биология имат, друга роля. Няма нужда да се правят на мъже за да си набавят самочувствие. Вашето самочувствие идва от това да попаднете на правилният човек, да ви обича, да бъдете майки. Иронията е, че няма как с агресия като мъже да го получите. Не знаете как и се самоосъкатявате.

Ясно ми е, че тук 99% от т. н. жени (които са такива само физически, не и психологически) ще ми се нахвърлят... Ти поне изглежда още си запазила нещичко. Някаква невинност от която все пак да се погледнеш, за да се ненавиждаш. И това е добре, защото ако и това изгубиш, вече ще стане безнадеждно, поне да живееш този живот като жена. Животът е болка, и това нещо което повечето хора не могат да приемат. Както е болка за жените да обичат и да раждат, така е и за мъжете да работят и да се бият за да защитят. Модерният човек става все по-добър в това да бяга от болката, и затова животът е такъв, всеки търси лесното, всеки търси да си вземе своето, и не цени нищо друго освен интересът си. Когато вземеш да цениш наистина другия, а не го търсиш от слабост и да задоволиш своя собствена потребност (пък дори и да я наричаш любов), имаш поне шанса да го намериш. Но е трудно, няма що да те лъжа, хората са егоисти, и както се вижда от съветите тук, не могат да те направят нищо друго освен егоист като тях...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a2f0d30f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Много ви благодаря за разбирането, накарахте ме да се почувствам по-добре и да се замисля над доста неща.
Ще отговоря на някои коментари:
До к1: Напротив! Знам какво искам много по-добре от теб. Нямаш никакви аргументи. Мога да спя със сто човека и пак да ИСКАМ и да търся сериозен човек до себе си.
2: Да, може би тайничко имах такова желание- да ги използвам, както използваха мен. Но единствено, което постигнах е да нараня себе си. Няма да повторя.
3: Не знам коя е темата, за която говориш, но историята ми е истинска за мое съжаление. А, ако исках да си съчинявам история, бих я направила доста по-интересна. Относно "цветущия израз". Мога да съм "скромно и морално момиченце" и пак да го използвам. В случая се изразих вулгарно, като исках да опиша също толкова вулгарно отношение към мен. Та, даже и цензура сложих за хора като теб. :)
4- Сигурна съм, че няма. Добрите хора никога не са ми "омръзвали". :)

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 57e7e2eabb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   до авторката/18/:

"Мога да спя със сто човека и пак да ИСКАМ и да търся сериозен човек до себе си. "

То може много неща да искаш, въпросът е, че след 100 човека почти никой няма да те иска тебе за сериозна връзка. Те тези неща се усещат. Всеки партньор оставя по малко енергия, малко ДНК ако щеш. И те променя, дори да сте правили секс един-два пъти. Повечето мъже не сме дебили и усещаме една жена за какво става - дали ще е за чукане само, или ще стане за връзка.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: feffb111ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Ти нямаш никакво самоуважение към себе си КАК очакваш другия да те уважава?? И тези приказки че търсиш добро момче, не ми ги обяснявай! Ти си от онези момичета които не могат без твърд прозрачна си ми. Ако търсеше любов нямаше да си лягаш със всеки който ти намигне... Такива жени като теб ги най-мразя. Защото заради такива женички като теб мъжете НЕ НИ уважават. И ни имат единствено са боклуци и са играчки.
По-добре да стоиш самичка отколкото да те ползват мъже които за ТЯХ СИ НИЩО. Била си самотна, излизай, пиши си с разни приятелки, гледай филми, създай си занимания. Наистина ли момчетата са ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН да си запълниш самотата? Аз не вярвам. Миличка и парцал не си, парцала е поне полезен. :) Както си тръгнала цяла България ще спи с теб, после ще трябва да ходиш в другите държави. Стягай се малко, по-добре да седиш сама 2-3 години но... след време може и да намериш човека за теб? Ти си толкова лесна, жал ме е за жени като теб. Казах ти по-горе излизай, пиши си с приятелки прави нещо ако трябва в някакви каузи се включи. Но не излагай женския пол така. Наистина ти ме ядоса... дано се оправиш и аз съм наивна но не съм като теб...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 90f7db789f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Като цяло изглежда си свестен човек, но само на 19 години и за кратко време си направила едно каре баджанаци. При това с ясното съзнание, че няма с никой да е дългосрочно. Предполагам, че до година, две най много, ще са те минали вече достатъчно, за да направят футболен отбор. Никой уважаващ се мъж не гледа сериозно на такава жена. Това е истината, хлъзнала си се по пързалката и все повече набираш инерция. Вече си една от многото.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ee54c95bfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Моралът ти отдавна го няма, драга авторке - "Каквото посееш това ще пожънеш".

Отмъщаваш??? На кого? !
Всеки би се възползвал от чувствата ти - след това да те зареже. Но не той ще е наранения от безраборното ч... не в опит да си "отмъстиш".
Мисли малко с тази глава, все още си малка - осъзнай се навреме.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 5df3dceca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Аз ти съчувствам и ще ти кажа някои неща.
Много рядко има случаи в които първият ти път да не ти напомня лоши спомени и горчив вкус в устата. За съжаление много са малко хората, които са го правили с един човек в живота си и са с него след това. Спокойно, няма нищо страшно в това!

Твоята грешка (както беше и при мен) е че бързаш и влагаш чувства. Искаш да бъдеш обичана и да обичаш, жадна си за любов.. аз също бях така. За една година си легнах с шест (!!! ) различни момчета, с надеждата, че може да се получи нещо и познай... нищо не се получи. Само където си губиш времето, чудиш се сега ще ми пише ли, ще ме потърси ли... и т. н. Случвало ми се е подобно нещо с един човек, който много харесвах (на думи и той мен) и накрая ми заяви, че за момента не искал нищо сериозно. И другите след него същото.
Намираш точния човек само и единствено когато спреш да го търсиш. Не избързвай със секса! Особено в тая възраст... Излизай си с момчета, но преди да си легнеш с някого го опознай добре. Жените много добре знаем кой става и кой не, просто в повечето случаи се правим на луди доброволно и много пъти съм се чудила защо по дяволите, явно сме тъпи мечтателки наистина. :D Ако на първото "не" той спре да те търси, няма нужда да ти казвам, че търси само това.

След първата ми сериозна връзка, в която аз бях дете, малко по-малка от теб с мъж по-голям от мен с 8 години се сринах буквално. То не бяха изневери, скандали, рев... абе определено не беше най-добрия начин да си изкараш тийнейджърството. И после изобщо не ми пукаше с кого си лягам и това до ден днешен ми е най-голямата грешка. Защото си даваш най-интимното на случайни хора, даваш го е така като нещо незначително... Правих на пук глупости и на кого? На себе си. Свърших един тон простотии за две години и се чудех що аджеба не ме възприемат насериозно... не прави моята грешка.
Не обръщай внимание на коментарите. В момента имам страхотен приятел от три години, който знае идеално за всичките ми глупости, както и аз за неговите, но те са в миналото. Настоящето и бъдещето са по-важни, бъди разумна и рязка.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7334151ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Не видяло, не видяло, че като видяло, подлудяло. - Стара народна поговорка, ха, ха, ха.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker