Секс камери - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс камери
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 5458 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче на 18 години и мисля да започна работа в сайтове за секс камери, обаче се колебая все още кой сайт да избера и дали е законно това в България и ако не е дали ще разбере някой..
Моля ви се ако някой има информация за тези неща или познава момичета които са работили така да сподели! Лек ден.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7cb3e7438c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Ти първо получи предложение за такава работа, пък после питай, защото я те наеме някой, я не. И да, незаконно е в България.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: fbc3c2ff22
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е законно. Ще те засекат от кибер сигурност само при първия опит... даже вече може да те следят. Всички сайтове са следени. Само да им светне че правиш опити и пускаш на живо... до 15 минути са у вас и ще разбият вратата. Ще те глобят с 5000 лв и затвор може да ти лепнат в женския затвор в Сливен.... а там само такива като тебе чакат. Ти телевизия не гледаш ли? Даваха наскоро как някакви такива като тебе са ги хванали и сега са в затвора за 2 години. Причината на престъплението е че подтикват към разврат.
Не си съсъпвай младините.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: fbc3c2ff22
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Ти си много зле. Това че сайта е анонимен не значи че не се следи. Със сигурност вече са ти видяли Ай пи то и са прочели какво си написала.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b5e8012d74
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напротив. В момента в България няма закон за уеб еротиката. Тоест нито е забранено, нито позволено. Имаше преди години холандска фирма с офиси в София и в дадения сайт можеш да блокираш излъчването в България. С моя приятелка говорихме с адвокат точно заради това. Хора, които говорят по съчинение и грам нямат идея от какъвто и да е въпрос, да престанат да коментират и да объркват другите.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7cb3e7438c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   4, кажи му на адвоката ти да си скъса дипломата, защото има арестувани и глобени дори за актова фотография. А на мен пък полицай от такъв отдел ми е казвал, че всичко се следи. Дори само да напишеш в гугъл примерно "детска пронграфия" и веднага получават сигнал. Ако минеш мебду капките е друг въпрос, но е въпрос да желание да те хванат. Има конкретен закон, който забранява снимане на порнография, а това си е вид порнография.

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b5e8012d74
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Пак неосведомени хорица се изказват. И къде става въпрос изобщо за детска порнография?! Даже не знаят за какво иде реч. А 2 направо приказки от 1001 една нощ разправя с това "подтикване към разврат". В момента е пълно със еротични сайтове излъчващи наживо и е пълни с хора работещи чрез фирми или самостоятвлно. Снимането на порнография може да е подсъдимо, ако човека е сниман без неговото съгласие или присъстват деца и животни. Седят тук и си съчиняват приказки каквито си искат. Ами най-малкото и ти можеш да се консултираш с адвокат вместо да питаш в мними сайтове. Не виждаш ли, че под всяка тема е пълно с многознайковци, които хем недоразбрали, хем дават мнения, които са според техните разбирания и морал, хем си нямат грам идея как реално стоят нещата, а спорят до последно. Виж се с адвокат.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b5e8012d74
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Грешка има и в първия коментар. Бедна ти е фантазията колко много се търсят в момента порно и еротични аткьори. И никога в тази сфера не се е държало на манекенски мерки. Те търсят всякакви тела, лица и години, защото фетишите на хората са различни. Така че на секундата ще е пълно с фирми, които ще я искат.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b5e8012d74
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   И другото, което е, у нас дори проституцията е законна, а "склоняването към проституция" не е. В момента се сещам за поне три ужасно известни сайта, в които от много години се предлагат ескорт услуги. Компаньонки, жиголота, травестити. Всичко може да намериш. Съществуват си без проблем. А 99,9% от "най-моралните" посетители на тоя сайт от уж силния пол, са им клиенти.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b5e8012d74
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Единственото най най-важно нещо е никога да не се предоверяваш. Не бързай да се хвърляш напред с рогата, особено, ако ще работиш с българи. Винаги обмисляй и проучвай доколкото е възможно повече, компанията, фирмата или отделните хора, с които евентуално ще работиш. Има съвестни и земни чужденци, но е пълно със злобни българи сводници, "маманки", колекционери-използвачи. Общо взето ще попадаш на много долни твари. Знаеш в каква държава с какви хора живеем. Сигурно си забелязала и мъжете-клиенти от тоя сайт колко са комплексирани и отмъстителни. А те са точно в тези среди, което е логично. Просто си дръж очите на четири, не избързвай, а подбирай добре хората. Веднъж намериш ли точните после е лесно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: bfc4397bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не знам дали на мацката по-горе адвоката трябва да му се скъса дипломата - момичето не е дете, а и имам една приятелка, която е фрашкана с пари именно от такива сайтове. Щом на нея никой не й е направил проблем, едва ли и на теб ще направят. Добра идея е със забраната за България. То торентите сайтовете не успяха да махнат, където има къде къде по-голямо 18 съдържание и сериали. Смешни сте - хем не разбирате, хем нареждате. Правете се на примерни, но тук става въпрос дали може, а не как ви е мнението по въпроса. Не бъркайте. То значи половината българия дето правят това трябва да са в затвора. А виж - на свобода са. Написах детска порнография, чакам да дойдат.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2b55b0f2ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз също исках преди 10 години да започна подобна работа, заради заплащането и свободното време за учене. Намерих обява в интернет и се свързах човека ми каза, че е на границата на закона, но той искаше все пак да почна. Аз се уплаших от личните данни, които трябваше да дам за да ми бъдат правени плащанията по банков път, реално всичко имена, егн, банкова карта, адрес... Друго ползвах интернет на името на родителите ми и ако нещо стане ще потърсят тях първо и щеше да се получи доста неприятна ситуация.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7cb3e7438c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   10, ти си смешния в случая, защото говориш, без да си запознат и в следващия коментар ще ти цитирам Наказателния кодекс, че да се осведомиш малко. Казах ти, че е незаконно, което не означава, че непременно ще я хванат. Ако и се рискува, нека си рискува. Само че хората, които организират това, едва ли са особено читави, така че закона може и да и е последния проблем, но нека пробва щом иска. Ако някой се съгласи да я наеме въобще, защото аз не прочетох да има предложение.

И какво общо имат торентите, те са със сървъри извън Бг и затова не могат да ги хванат, а тук могат да те хванат само за това, че се снимаш за пари без значение къде е сървъра. Всъщност точно авторката ще опере пешкира, защото тя ще е единствената тук в България, а другте вероятно са скрити зад някакви сървъри в чужбина. Пак казвам - друг е въпроса дали ще им се занимава на полицията, но ако решат да се занимават влиза в кауша. Това, че една и се е разминало, не означава, че някоя няма да изгори в някой момент.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7cb3e7438c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   6, "Снимането на порнография може да е подсъдимо, ако човека е сниман без неговото съгласие или присъстват деца и животни."

Заради ей такива неосведомени многознайковци с големите адвокати ще ме накарате да цитирам НК. Значи тоз твоя простия адвокат да си прочете поне НК, защото очевидно е спал по врме на лекциите.

чл.93, т.28

"Порнографски материал" е изготвен по какъвто и да е начин, неприличен, неприемлив или несъвместим с обществения морал материал, чието съдържание изобразява реално или симулирано блудствено действие, съвкупление, полово сношение, включително содомия, мастурбация, сексуален садизъм или мазохизъм, както и похотливо показване на половите органи на лице.

чл.159 (1)

Който създава, излага, представя, излъчва, предлага, продава, дава под наем или по друг начин разпространява порнографски материал, се наказва с лишаване от свобода до една година и глоба от хиляда до три хиляди лева.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: cafac4fd08
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   От авторката:
Не разбрах дали е законно или не, понеже си противоречите, но и да не е ще рискувам понеже парите са добри и доста българки го правят, просто ще забраня да се излъчва в бг и това е.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7cb3e7438c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   14, цитирал съм НК, кое не ти е ясно? Риска си е на твоя сметка, но знай, че риска не е само законов. Не знаеш тези хора какво ти кроят.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1400f5a502
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Не е много законно, но е доходоносно.
Вероятността да се разбере с какво се занимаваш е малка. Не говори на българскки, внимавай каква музика слушал или на кой канал е пуснат телевизора.
Трябва ти хубава камера, вибратор или дилдо/повече играчки=повече публика/.
Регистрацията е лесна. Аз съм снимал за chaturbate изкарах 5 долара за около 3 часа, за сам мъж е трудна професия .
Трябва да си направиш и интересна страница, има клипчета как се прави това. И винаги следвай правилото първо плащат после ти правиш нещо. Има доста момичета които работят, изгледай няколко шоута и ще добиеш идея. Успех

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 6ba4e856e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   <14> Блага сума железни забрани отваря ;)

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b5e8012d74
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   15 Абе ако цитираш актуален НК, интересно ми е какво имаш да кажеш за списанията на плейбой, които са изтипосани на всяка бутка и от десетилетия свободно се продават и можеш да видиш порнографските материали всяка сутрин, когато отиваш на работа? Наистина има много неосведомени многознайковци.
От мацката... както ме нарекоха, и да същия този е прав, че има разлика между закони и това какво им се иска на някои.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a872ec0052
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   18, чети бе момиче, чети. Не съм го измислил аз Наказателния кодекс. Колкото и да не ти харесва какво е написано, сме длъжни да го спазваме. Чети, ама с разбиране и ще си отговориш и за Плейбой и за всичко. Ама ти не четеш Закона, а само спориш какво е според теб. И на мен някои закони не ми харесват и според мен не трябва да са така, но това не ме освобождава от отговорност. Ти в момента не спориш с мен, а с Наказателния кодекс. Има си го в нета, прочети си го сама, ако мислиш, че съм си го измислил аз този цитат. Далъ съм ти и член и всичко.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: bc6e967acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   То всеки иска лесна работа, ама няма, "девойче".
Сама ще се убедиш -" Всичко което хвърчи не се яде".
Това с камерите го забрави, а си намери сериозна работа.
Порнографските материали може да са ти странично - да си изкарваш допълнителни доходи, но не и основно.
Съжалявам, че ти разбих мечтите.

Ж. 23

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1950eda689
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Приготви си четка за зъби, джапанки, 2 бр. хавлии, 5 сапуна - има и други изисквания за затвора в Сливен. Да са ти под ръка, че после може да забравиш от стрес.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 86cc0d5e05
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Една позната го прави от близо година, напълни се с пари и даже не се крие, много хора знаят. И никой никога не я е закачал, моля ви се. Засичали, следели... глупости. Никой не го вълнува грам.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 27dd0593c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Съществуват и т.нар. "виртуални частни мрежи"-VPN-Virtual Private Networks! Има такива програми/приложения, които правят така, че IP адреса от компютъра/телефона да остане скрит/анонимен! Все едно има няколко компютъра, свързани един с друг, поради което сигналът е "криволичещ" и това прави проследяването невъзможно! Ограмотете се малко! Нали така се използва Тъмната/дълбоката мрежа!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a1cbeae0f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   До 22
"Никой не го вълнува грам. "
Никой освен прокуратурата. Прителката ти може да изгори всеки момент. Дори след години, ако нейна "продукция" се появи отнякъде. Достатъчно е някое младо прокурорче, което иска да събере точки. Чува за случея, завежда дело. Приятелката ти има две опции. Да докаже, че това е еротика (малко трудно, ако има клип с нея, където си е завряла банан в задника) или че е снимала в чужбина, но тогава, ще се изискват договори и доказателства.

Ще я осъдят много бързо. кажи и, да спести 4-5000 лева, че да има за адвокати и рушвети, поне да е само на пробация.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2fc16b2424
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   До коментар 3, никакво наемане не му трябва на човек. Говориш глупости.

До автора / авторката,

Има няколко големи и популярни сайта, където човек може да си пусне камерата и потенциално да изкарва пари чрез голота и прочие.

Печеленето на пари всъщност става чрез спечелване на токени, като според това каква е брайката, после биват изчислявани във валута спрямо регламента на сайта.

Въпросите са други. Дали ти пука че може да бъдеш видян/а от познати хора, включително потенциални работодатели или клиенти на истинска работа. Този вид 'работа' във уебсайтове не е работа. Не се знае дали би било и безопастно за сигурността.

Друго нещо е че тези камери, или модели, биват записвани от всякакви хора и след това биват качвани във порно сайтове от непознати. По принцип има някаква 'уж' правна защита, обаче какъв ефект има всички знаем. Обикновено нещо качи ли се във нета остава там.

Има много, много хора от цял свят които изкарват пари като такива 'модели'. На много наистина не им пука. Опира най-вече до това.

Работата със камери е точно като вид бизнес. Как се привличат посетители и как се задържат. Как да се мотивират да се 'абонират', как се мотивират да си платят или сами да го правят без да има изисквания.

Много ми е правило впечатление че хора, особено от Източна Европа 'работят' това. Също ми е правило впечатление че са със същата нагласа - искат пари. Влизаш във камерата на някой и виждаш как е сложил/а ценоразпис и чака някой да си плати за да покажи една гърда или п*ш*а. Междувременно няма никакви последователи и така наречени зяпачи. От там не печели и нищо, пазбира се. В същото време има други които говорят със зяпачите, показват лице, тяло, мастурбират, ползват секс играчки и прочие. Всъщност махат всички скруполи и не им пука. Правят го само и само за да привлекат и повече зяпачи и последователи към акаунта си, същевременно и покраю това някои плятежеспособни. Външният вид също им оказва влияние. Това там при някои са си цели стратегии за маркетинг и промотиране. Накои правят и брутални шоута, особено в началото и то без да искат нищо. Просто целта им е да съберат последователи, зяпачи, 'клиентела' също като при бизнесите, за да се популяризират.

Българите като цяло са консервативни, при това неплатежоспособни. Също много от тях са силно повлияни от чувството на 'общество' и това какво мисли то. Просто за да успее в такъв сайт, на човек трябва да му паднат задръжките изцяло паралелно със съзнанието за мнение от околните.

Това е.

Писах от преносим апарат

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 4398658519
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   А не може ли да си намериш нормална работа, като за начало да се запишеш да учиш в университет, да понаучиш чужд език, да отидеш на една две бригади в америка. Не прави неща, от които ще се срамуваш един ден.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker